Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

WTC eigenaar die $5,4 miljard opstreek na 9/11 tevens eigenaar Nairobi Mall *Update*

WTC eigenaar die $5,4 miljard opstreek na 9/11 tevens eigenaar Nairobi Mall *Update*

De naam Larry Silverstein zegt veel mensen wel iets. Larry was de man die over gebouw 7 zei: “they made that decision to pull it” terwijl het gebouw niet geraakt was door een vliegtuig. Larry is tevens de man van Silverstein Properties dat een 99 jarige leasecontract op de WTC gebouwen afsloot, 2 maanden voor de aanslagen van 9/11. Dit deed hij samen met de Westfield America (onthoud die naam). Silverstein Properties en Westfield America verzekerden het WTC complex voor $ 3,55 miljard, maar na de aanslagen van 11 september werd een claim van $ 7,1 miljard ingediend bij de verzekeraar. De onderbouwing was dat elk vliegtuig dat insloeg een afzonderlijke daad van terrorisme was. Daarom was een dubbele uitkering volgens hen legitiem. Tijdens de aanslagen van 11 september 2001 in New York werden de WTC gebouwen 1, 2, 7 en het Westfield Hotel geruïneerd. Hiermee incasseerden beide bedrijven gezamenlijk $ 5,4 miljard.

Eigenaar winkelcentrum Kenia: Frank Lowy

Frank-Lowy2Larry Siverstein is dus een enorme pechvogel waar het gaat om investeringen. Maar er is nog een andere pechvogel, namelijk de man achter Westfield America. Hij investeerde dus samen met Larry Siverstein in de WTC gebouwen die bij de aanslagen in New York betrokken waren. We hebben het dan over de zionistisch joodse investeerder Frank Lowy. Deze man heeft wel heel erg veel pech want as we speak is zijn peperdure winkelcentrum (inmiddels niet zeker zie update) – wederom een investering van Westfield America – het slachtoffer van een terroristische aanslag.

Het gevaar van zo’n investeringsmaatschappij is ook wel erg groot. Kijkt u maar eens waar Frank Lowy zoal mee te maken heeft:

 • 21 september 2005: Westfield Mall in Perth, Australië, bommelding.
 • 17 mei 2006: Westfield in Woden, Australië, bommelding.
 • 21 juli 2007: Westfield Centre Derby, Engeland, bommelding die de evacuatie van Westfield gebouwen veroorzaakte.
 • 01 maart 2008: Westfield Old Orchard Mall, Skokie, Illinois, bommelding.
 • 20 april 2009: Westfield Hotel Annapolis, bommelding.

Update

Inmiddels is niet helemaal duidelijk of Lowy de eigenaar van de shopping Mall in Nairobi is. Wel is zeker dat het een Israëlische zakenman betreft. De essentie van dit artikel is vooral dat er voldoende reden lijkt te zijn voor een stukje extra Westerse en Israëlische militaire bemoeienis binnen Kenia (zie onder). Daarbij komt dat deze zaak meteen wordt aangegrepen om de “veiligheid” weer extra op te schroeven. Het Amerikaanse Homeland Security (dat zich al tot de tanden bewapend heeft) is daarom bijvoorbeeld al onmiddellijk in gesprek gegaan met de internationale raad van winkelcentra.

Overigens moet worden gezegd dat wanneer iets riekt naar ‘flase flag’ dit niet inhoud dat er feitelijk geen doden zouden kunnen vallen. De betrokkenheid van Al Shabab legt in ieder geval een duidelijke link naar Al Qaïda en daarmee naar de CIA (Mossad en MI6). Het kenmerk van een ‘false flag’ is vooral dat er iets geënsceneerd wordt voor het realiseren van een hoger doel. Het betitelen van een dergelijk incident als ‘fals flag’ wil dus niet zeggen dat er geen Al Shabaab strijders in dat winkelcentrum hebben rond gelopen of dat er mogelijk feitelijk geen doden gevallen zijn (zie ook hier). Een ‘false flag‘ heb je nodig om bijvoorbeeld tot een ingreep over te kunnen gaan (zoals hier beschreven).

China en olie

Uhuru_HighwayKenia is de laatste jaren erg op de hand van China geraakt. Nu zit het IMF in Kenia en overal waar een wereldbank te vinden is, kun je er donder op zeggen dat Amerika (en dus Israël en Europa) een hele grote vinger in de pap heeft. Als dat zo is, laat je misschien wel een flirt met de Chinezen toe, maar als het spannend wordt op het wereldtoneel kun je een land als China beter even laten voelen hoe de verhoudingen liggen. Een land met zoveel olie, goud, andere interessante grondstoffen en (de recent ontdekte immense ondergrondse) watervoorrraden laat je niet zomaar in de handen van China vallen. De Chinezen hebben geïnvesteerd in de mijnbouw, offshore olie-exploratie en een aantal grote infrastructurele projecten, zoals nieuwe rondwegen rond Nairobi.

De Mossad, de CIA en het Engelse MI6 zitten diep met hun vuist in Kenia. Het Chinese ministerie van defensie heeft in 2007 besloten te helpen het Keniaanse leger te moderniseren. Dat moet de bloody limit zijn geweest. Wat wil nu het toeval? Een Al Qaïda gelieerde unit pleegt deze dagen een terroristische aanval. Nou dan weten we het wel. Overal waar de Al Qaïda geur verspreid wordt weten we inmiddels dat we CIA (Mossad, en MI6) moeten denken.

Uit betrouwbare bronnen wordt inmiddels duidelijk dat Israëlische special forces in Kenia aanwezig zijn. Need I say more? Oké ik zal het spellen: dit ruikt naar een zoveelste terreur set-up; ook wel genaamd ‘false flag’!

Bron: The Tap blogAangirfanAfricanpressme, Independent.ie, NOS.nl, BBC, WantToKnow, USNews, Wikipedia

468 ad

12 Comments

 1. is wel heel toevallig allemaal en waarom wordt daar nooit openbaar over gediscuseerd???? dus eigenlijk zijn er een paar slechterikken die dit kunnen veroorzaken ????? en g heel erg eng hoor!

 2. @Ingrid
  Dit is inderdaad een false flag en niet zo’n beetje ook.
  Dat daar niet lees NIET over gediscussieerd wordt komt omdat de ‘mensen’het niet willen weten: kop inhet zand syndroom. Als ik in mijn omgeving hierover begin krijg ik de kous op m’n kop. Men wil niet verontrust worden, lees: Men wil geen medeverantwoording dragen voor wat er in de wereld gebeurt. O ja het verweg of vervanmijnbed excuus! Nou morgen gebeurt het hier, hier voor hun voordeur, dan lopen ze als eenkip zonder kop alle kanten op. Treurig heel treurig.

 3. De grap is dat mensen niet echt goed naar zo’n foto of video verslag kijken.
  Men heeft ook nooit echt een neergeschoten zwaar bloedend slachtoffer gezien.
  Men is ook niet medisch en/of forensisch deskundig op om te zien dat al deze beelden onecht, vals en geensceneerd zijn!

  Zie hier ene link en site van Max Malone. Schrik niet van de ‘bloedige’ beelden, ze zijn allemaal NEP, nep nep en nog eens nep(eng: fake).

  http://kaperville.com/kenyan-mall-shooting-illuminati-hoax/

  Wat grappig is dat veel mensen (zelf de baby blauw wit gestreept trappelzak) blauw en wit dragen. Rood en groen contrasteert veel mionder! Dat is voor de psyop bedoeld!
  Zo’n aanslag moet een 1e schokeffect hebben over de wereld (bij de gewone man en vrouw in the street), daarbij is blauw/wit icm het nep rode bloed heel handig. Het contrast is daardoor groter. In werkelijkheid draagt men dit soort kleuren weinig.
  enz enz argumenten genoeg zoals al opgedroogd bloed, een fotograaf die studiobeelden maakt terwijl ‘heldhaftig’ tussen (zogenaamd) bedreigde mensen en de ‘terroristen’staat etc. etc. etc.

  • Ah, bedankt. Dat filmpje had ik bij mijn artikel van gister geplaatst, maar werd door Youtube verwijderd.
   Hij heeft het dus herplaatst. Heel goed

 4. @Martin Weer een uitermate goede [email protected]

  Dat Larry Silverstein c.s. iets met die Mall in Nairobi te maken heeft, zegt niet alles, maar voor mij meer dan genoeg.
  De mensen die dergelijke aanslagen bedenken zijn de grootste psychopaten en misdadigers in de wereld.

 5. Precies schnijder ,psychopaten zijn het .ratten in pak met teveel macht die zij te pas en te onpas MISBRUIKEN ten koste van goedwillende en brave burgers,ja die zijn er nog steeds!!!

  • @Maasdonk Ik denk het ook. De meerderheid van de bevolking, ueberhaupt van elke bevolking, bestaat uit ‘normale’ goedwillende mensen. Echter op het moment dat zij ‘BURGERS’ worden geven zij deze mensen Macht. Zij het door verkiezingen, zij het door angst door het pyramidale/hiearchische systeem dat nu eenmaal overal heerst en door MSM, onderwijs en last but not least: Opvoeding in stand wordt gehouden of beter gezegd wordt gefabriceerd!
   Misschien is de mens van nature zo mak (kudde instinct angst voor het hogere) maar dan wordt het eens tijd dat men, dat wij dat afleren, dat van ons afschudden en de waarheid resp. de leugen(s) recht in de ogen gaan kijken!!!!

 6. Goed gevonden martin. Een aanvulling hierop is de in scène gezette hoax:

  ABSOLUUT BEWIJS BLOEDBAD IN KENIA IS EEN ZIONISTISCHE LEUGEN
  http://wp.me/p3cMti-3s0

 7. Kenia mall shooting is ABSOLUUT fake, fake en nog eens fake,
  In gewoon Nederlands nep, nep en nog eens nep!

  Zegt het voort…

  t Wordt tijd dat er eens WAARHEIDS/ECHT NIEUWS flyers worden uitgedeeld, bij stations(groot bereik), winkelcentra, scholen (vooral de jeugd moet het leren enz enz enz enz enz enz enz enz enz.

 8. Wat ik vaak doe is dat ik vele kopieën maak van bepaalde artikelen, en die dan overal waar ik kan in de brievenbussen van buren enz ga deponeren. Niemand wil luisteren als ik over dit soort zaken begin te praten en het helpt me om niet volledig gefrustreerd te raken door al de struisvogels in mijn omgeving. Ook al is er maar één iemand die iets aan het artikel heeft, het is beter dan geen één.

 9. @Wolfray1973 Heel goed. Doe ik ook.
  Zie het als een zeldzaam zeer waardevol plantje te zaaien.
  Af en toe ontkiemt er een, en langzaam zal het groeien en zich verder verspreiden.

  Ik herinner mij 40 jaar geleden dat een pianostemmer dit ook deed. Ook als ik met mijn vrienden daar op bezoek was vertelde hij over het complot van de Rothschilds. Het zaadje is inderdaad bij mij na jaren later pas uitgekomen, maar beter laat dan nooit.

  Leven in Leugen of sterven in Waarheid?!

  Kiest u maar! (make your choice)

  Zegt het voort, zegt het voort zegt/copieer/roep/schreeuw/leguit het voort…..

 10. You should read this post also. It explains everything that is happening in Syria
  http://kaperville.com/truth-conflict-syria-rothschild-family-dick-cheney-isreal-oil/

Trackbacks/Pingbacks

 1. WTC eigenaar die $5,4 miljard opstreek na 9/11 tevens eigenaar Nairobi Mall | -Dutch [email protected] Nieuws Blog- - […] Dit deed hij samen met de Westfield America (onthoud die naam). Silverstein Properties en Westfield America verzekerden het WTC complex…
 2. De waarheid over Kenia. Niets is wat het lijkt...? - […] […]
 3. Wereldwijde reset financiële systeem onvermijdelijk | -Dutch [email protected] Nieuws Blog- - […] De Britse krant gaf hem opdracht van binnenuit een beeld te schetsen van de grote, geheimzinnige bancaire wereld. Een…
 4. Aanslag Winkel centum in Nairobi de hoofdstad van Kenia kost 15 mensen levens - Pagina 15 - […] […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close