Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

‘Zo helpe mij God Almachtig’, de familie Poot, Chipsol, Pandora’s box

‘Zo helpe mij God Almachtig’, de familie Poot, Chipsol, Pandora’s box

In de Telegraaf van vandaag wordt een beetje ophef gecreëerd over het afleggen van de eed door een islamitisch raadslid. Hij wilde zeggen “Zo helpe mij Allah”. Dit mocht niet van Jozias van Aartsen. Vermoedelijk zal dit weer voor opschudding zorgen in de islamitische gemeenschap. En dat is waarschijnlijk ook de bedoeling. Er zit mijns inziens een strategie achter om kiezers naar een bepaalde stemmershoek te drijven. Bij de volgende landsverkiezingen wil men namelijk dat D66 de grootste partij wordt met de SP in haar kielzog. Dus alle partijen die moslim-onvriendelijk zijn verliezen zo stemmen en de anderen pakken de winst. De PVV moet er voor zorgen dat alle anti-Europa stemmers over een kam geschoren worden met Marokkanen haters. Zo stuur je het democratisch schip.

Maar waarom leggen politici überhaupt die eed af? Wat staat er eigenlijk in die eed? “Ik zweer dat ik, om tot lid van de raad benoemd te worden, rechtstreeks noch middellijk, onder welke naam of welk voorwendsel ook, enige gift of gunst heb gegeven of beloofd. Ik zweer dat ik, om iets in dit ambt te doen of te laten, rechtstreeks noch middellijk enig geschenk of enige belofte heb aangenomen of zal aannemen. Ik zweer dat ik getrouw zal zijn aan de Grondwet, dat ik de wetten zal nakomen en dat ik mijn plichten als lid van de raad naar eer en geweten zal vervullen. Zo waarlijk helpe mij God Almachtig!

Het is wel duidelijk dat het zweren van deze belofte niet zo veel steek houdt. En het trouw zweren aan een koningshuis uit naam van God of Allah lijkt me sowieso iets wat een weldenkend mens niet zou moeten doen. Bekend is daarnaast dat menig ambtenaar gunsten verleent aan bedrijven die ze “goed kennen”. Het is voor bedrijven zeer handig om iemand binnen de politiek te kennen waar je een mooie klus bij los kunt peuteren. Dat hele ‘trouw zweren aan de grondwet’ (en dus eigenlijk aan het koningshuis is) dus de grootst mogelijke vorm van schijnheiligheid. En dat weten de heren en dames politici maar al te goed. In de praktijk worden er flink wat vriendendiensten verleend waar de heren en dames politici zelf via een achterdeurtje financieel van mee profiteren.

Zo hadden we een meneer genaamd Ben Ottens die ooit voor de familie Poot het een en ander regelde van uit zijn positie van raadslid in de gemeente Haarlemmermeer. Hij betoogde dat Chipsol systematisch was dwarsgeboomd bij hun projectontwikkeling. Het kopen van grond en het veranderen van de bestemming levert de familie Poot via hun bedrijf Chipsol honderden miljoenen op. Iemand die de familie Poot zeer van nabij kent meldde zich bij mij en deed een boekje open over hun werkwijze. Deze persoon wist te melden dat Chipsol helemaal niet geïnteresseerd is in bouwen. Hun strategie is dat ze de indruk wekken dat ze een project willen gaan ontwikkelen. Het grote geld wordt verdiend met procederen om gelden die ze in potentie mislopen als deze vergunning niet wordt verstrekt. Dat is ook de kern van de zaak Joris Demmink.

Het gaat de familie Poot absoluut niet om het kindermisbruik van Joris Demmink. De gangbare werkwijze van de familie Poot is een ‘doos van Pandora‘ op te bouwen tegen mensen die invloed uit kunnen oefenen op hun beslissing. Daarmee zetten ze de zaak op scherp en peuteren ze tientallen miljoenen los. In feite zou je kunnen stellen dat de core business van Chipsol dus afpersing is. Handig is het dan om een politicus als Ben Ottens te hebben die een steentje bijdraagt in het toekennen van een financiële waarde aan jouw grondgebied (“Zo waarlijk helpe hem God almachtig“).

En u denkt dat deze familie echt tot op het bot door gaat om Joris Demmink en de Nederlandse politiek te laten vallen? Hoe kan het dan dat Robert Rubinstein zo close is met het Nederlandse koningshuis? Is dat niet tegenstrijdig? Deze familie Poot heeft maar 1 drijfveer en dat is geld. Als het niets oplevert gaan ze niet doorzetten. Iedereen in hun inner circle weet dit. Zij hebben slechts en alleen het mogelijke kindermisbruik van Joris Demmink gebruikt voor eigen gewin. Als er nog geen deal met de staat ligt, dan is dat in ieder geval het enige wat ze willen. Het gaat om honderden miljoenen, zo niet 2 miljard.

Nu zult u misschien zeggen “Dat maakt toch niet uit, als Demmink maar down gaat“. Het heeft er toch steeds meer de schijn van dat het helemaal de bedoeling niet is dat Demmink down gaat en dat het Poot kamp hier aan mee werkt. Waaruit blijkt dit? Uit de opstelling van advocaat Kaaks; uit de wonderbaarlijke CV van Ben Ottens; uit de vriendschappelijke relatie tussen Rubinstein en het koningshuis. Maar zult u misschien denken “Waarom hielp Ottens Chipsol dan met het opwaarderen van de grond?“. Dit schaakspel is al jaren gaande en onderdeel van de deal is dat alles een hoog geloofwaardigheidsgehalte moet hebben. Anders zou het opvallen. Onderdeel van de deal is ook ‘rekken en strekken’. Het schip moet weer van ramkoers gehaald worden. Dit verhaal gaat nog jaren duren en het resultaat komt er niet. Het enige resultaat dat er naar alle waarschijnlijkheid zal zijn is een goed gevulde portemonnee van het kamp Poot.

RubensteinRobert Rubinstein zit achter een stichting genaamd TBLI Foundation. Rubinstein lijkt te zijn ingezet de deal met de BV Nederland dicht te timmeren. Rubinstein bemoeit zich dan ook niet echt met de ‘damage control’ van de stichting ‘De Roestige Spijker’. Hij is een zogenaamde ‘Rainmaker’. Dat is een mooi woord voor iemand die het geld laat regenen. Hij brengt als het ware partijen bij elkaar. Hiervoor organiseert hij congressen in Parijs, Japan, Amerika, enzovoorts. Opvallend is daarbij dat Rubinstein adviseur is van de ING bank. U weet wel, die bank waar de BV Nederland erg close mee is. Ook heeft Rubinstein goede contacten met de familie Bourbon-Parma. Het is dus een man van de elite en van het grote geld. U kunt zich voorstellen dat zo’n stichting een prima orgaan is om veel geld in te stoppen zonder dat het opvalt dat er een deal is. Een stichting hoeft immers niet zoveel openheid van zaken te geven in haar financiële huishouding in tegenstelling tot een BV of een NV.

Begrijpt u er allemaal niets meer van? Dan zal ik het samenvatten. Een man die wereldwijd naam opgebouwd heeft als ‘Rainmaker’ gaat niet zijn internationale netwerk riskeren door de BV Nederland onderuit te halen. Hij heeft zelfs een zeer goede band met deze BV Nederland. De man is juist ingezet om de Poot-deal in goede banen te leiden. De dekmantels zijn gecreëerd, de stichting ‘de Roestige Spijker’ gaat de ramkoers van het Demminkschip (slechts nodig voor de “afpersing”) afbuigen en alle poppetjes gaan met goed gevulde zakken naar huis. En Micha Kat? Die was nodig om een eigen media kanaal te creëren om Pandora’s box tegen Demmink te vullen en de BV Nederland onder druk te zetten. Nu moet hij doorgaan om de geloofwaardigheid enigszins in stand te houden. Damage control.

TBLI_foundation

Bron linkvermeldingen: NOS.nl, Schipholwanbeleid, TBLIgroup.com ,Wikipedia

468 ad

43 Comments

 1. Was het niet de buurman van Micha Kat – Jeroen Hoogeweij uit Schiedam – die de term Pandora’s box tegen mijn persoon gebruikte? Opvallend vindt u niet…

 2. Steeds weer zie je de linken tussen Micha Kat/Poot c.s. en het Koningshuis en justitie. Pieter Cloo huidige SG van justitie is de EX-BAAS VAN MAUD OORTWIJN, zij werkte DIRECT onder hem. Ook daar weer link Kat/Oortwijn en justitie. Aangifte van Demmink behandelt door ROBERT KAT.
  Blijkbaar moeten Kat c.s. een dusdanig schandaal creëren dat overheid straks honderden miljoen zo niet miljarden gemeenschapsgeld moet uitbetalen. Dat is mijn voorlopige conclusie. Het draait ze tenslotte alleen maar om geld. Ze zijn geen haar beter dan Demmink, sterker nog Demmink’s gedragingen is slechts het product van de cultuur die zij gecreëerd hebben. En met zij bedoel ik de Powers that be.

  Kat zegt dat hij de enige stabiele factor is in alternatieve media met z’n 1 tot 4 artikelen per dag. Ook niet zo gek als dat je baan is waar je goed betaald voor wordt. Kat gaat vrolijk door met zich neer te zetten als alternatieve media. Geef mij ook een goed salaris -of wie dan ook, Martin- en men produceert ook steady artikelen.

  • als je 1% krijgt over een paar honderd miljoen….reken maar uit
   Kat rent niet zo hard voor een paar duizend per maand

  • Zijn trouw aan het koningshuis blijkt ook maar weer aan de oranje bloemen keuze in het decor van het interview, ha ha.
   Tuurlijk weet Micha de betekenis van het Magog t-shirt, dat kan haast niet anders als zoon van een hoge vrijmetselaar(was dat niet z’n opa tevens zijn biologische vader?) Het past wel een beetje bij z’n handelen , alles moet DOWN/ KAPOT! (dan kan alles weer als een phoenix herrezen worden uit de as, natuurlijk wel onder leiding van psychoannalyticus herr “Frankfurtschool” Kat)
   Buiten het esoterische lijkt het wel of Micha twee persoonlijkheden heeft (mk ultra), hij legt uit wat de definitie is (in zijn hoofd) van goede journalistiek en hoe dat dan bedreven moet worden en wat de andere in dit geval vijf journalisten fout doen aan de andere kant roept hij op tot vernieling (brievenbussen in brand steken), geweld (Demmink zijn broek uit trekken en zijn piemel filmen) en zo zijn er nog meer voorbeelden, nee Martin ik denk dat jij heel warm zit met je onderzoek er wordt een dubbelspel gespeeld , uitkomst geld en een stevige positie voor Micha in de (alternatieve) media.

  • Klaar.Duidelijker kan niet,het is een misdaadgroep.De gevestigde mainstream media en de georganiseerde alternatieve media worden aangestuurd door dezelfde krachten,door de creme de la creme van de bedrijfs&samenzwerings-elite die onlosmakelijk verbonden zijn met tal van tussenpersonen uit politiek-Denhaag.

   • Exact lichtzwaard. Worden beide aangestuurd door dezelfde ‘creme de la creme’ en wie wint mag de miljoenen incasseren. Creme de la creme.

  • Niet het vele is goed, maar het ‘goede’ dat is veel.

   1 tot 4 artikelen per dag van MKat. ‘Tis maar hoe je het bekijkt. Copy – Paste kan iedereen en verder: zie aanhef hierboven.

 3. Goedemorgen allemaal. Ook een beetje zielig, als je jezelf een stabiele factor moet noemen, omdat niemand anders het doet. As we speak.

  • Een goed betaalde stabiele afpersfactor

   • Tja, geld… blijkt uiteindelijk de drive achter het ‘compleetdenken’ van KLOL.

    Ben je dan door de mand gevallen…

    The Andrew sisters wisten het ook: Money is the root of all evil.

 4. Kat heeft ook allerlei voorwaardes, zo leek het erop dat hij ook een bepaalde bonus kreeg bij 10.000 bezoekers (of pageviews?) per maand.

  En dan ook nog komen met de Micha claim. En Yehudi had toch allerlei beslagleggingen op stichting rekeningen gelegd. Nu schijnt daar ook weer een deal te zijn gemaakt maar Micha heeft Yehudi toch wat moeten betalen lijkt ons. Was dat een opzetje om stichting rekeningen te plunderen? Op Schiphol persconferentie zat hij nog te zwaaien met afschriften omdat er zoveel geld op stond.

 5. Is Jeroen Lageweij de letterlijke buurman van Kat? Jeroen is weer gelinkt aan Baggercuda en aan FrontaalNaakt, ooit goede vriendjes met Bert Brussen en Bas Paternotte. Zo zie je weer dat de zogenaamde nieuwe media met elkaar gelinkt zijn. En Bas Paternotte heeft ooit gezegd vrijmetselaar te zijn. En Paternotte schijnt weer samen te werken -volgens een reageerder- met Kat. Goed, allebei bij HP gezeten…

  Inderdaad valt taalgebruik van Kat op: “Demmink moet afgeslacht worden”,”de messen worden geslepen” terwijl hij ook nog het zogenaamde vriendje van Theo van Gogh was. Of in ieder geval voor z’n website schreef. Beetje opmerkelijk.

  Sowieso klopt er niets van wat Kat gisteren in het filmpje zei. De grootste paranoïde patiënt is Maud Oortwijn, die steunt hij en dan beschuldigt hij z’n lezerspubliek van paranoïde patiënten die hun problemen willen oplossen.

  • De grootste paranoïde patiënt is Maud Oortwijn, die…
   Nou ik zou zeggen hij zelf kan er ook wat van 😉 🙂 😉
   Schreeuwen en tieren voor iemands deur, nou nou daar bereik je zeker heeeeeel veel mee. Nou geen moer dus.

   • Ja, verder dan de balie kwam ie meestal niet. Ehaha. Leverde wel soms leuke filmpjes op.

  • Ik heb Kat wel eens gewaarschuwd als hij niet snel afstand zou nemen van de leugens van Maud Oortwijn het hem wel eens zou kunnen schaden.
   Zijn reactie was dat dat wel mee zou vallen.
   Het betrekken van Friso bij de Vaatstra zaak leek ook wel zo’n actie om een goede journalist als Wim Dankbaar in diskrediet te brengen en het schip van ramkoers te halen.
   De banden met niburu om iedereen als ufo-idioot en aluhoed te bestempelen ook dom of verdacht.
   Toch is het voor mij nog steeds duidelijk. Is hij dommer dat zelf denkt dat hij is of is heel slim en een landverader.
   Is hij een groot toneelspeler of ziet hij ze zelf vliegen.
   Hoort hij niet wat andere mensen zeggen of doet dat bewust.
   Een aantal dingen staan wel vast
   Onze profeet Kat heeft af en toe last van grootheidswaanzin.
   Hij is niet open over veel zaken.
   hij doet aan censuur en heeft verkeerde vrienden.

 6. @ guus kolenaar, ik ben het volledig met je eens dat demmink en niet te vergeten al zijn vazallen een product zijn van een compleet gecorrumpeerd systeem.
  Zolang dit systeem gevoed wordt middels chantage,handjeklap enz zal er niets veranderen.
  Ik ben vandaag nog steeds flabbergasted van alle ontwikkelingen van de laatste dagen.
  Er klopt iets niet en ik houd alle mogelijkheden open op dit moment!
  Deze dingen zijn precies de reden waarom je voorzichtig moet zijn met uitlatingen cq akties.
  The truth will set THEM free!!

 7. De roestige spijker op z’n kop.

  Dit blaast meneer Kat met z’n nep-klokkenluiders site finaal op…
  ik zou zeggen tot barrels. Spijkertje gebroken ..wat zeg ik… verpulverd!

 8. Wanneer houdt al die zwartmakerij van Martin en Micha eens op?
  Deze sites zijn er als alternatief voor de MSM die ons allemaal in slaap wenst te sussen.

  Als we iemand een beetje wakker willen maken moeten we hem nu niet naar de site van Martin of Micha sturen want dan worden ze direct weer in slaap gesust.

  Als het goed is kan iedere krant een verhaal vertellen vanuit het eigen gezichtspunt en die kunnen en hoeven niet altijd exact hetzelfde te zijn.
  Helaas zijn de verhalen in de krant nu wel altijd het zelfde omdat ze van dezelfde bron komen en men het als verplicht dictee moet en ook gaat opschrijven.

  De sites van Martin en Micha zijn heel verschillend en dat maakte het interessant om ze beide te lezen.
  Door een verschil van mening zo op de man te spelen in het openbaar, krijg je de situatie dat er op twee sites bijna alleen nog maar modder naar elkaar gegooid wordt.

  De beide heren hebben dit helaas gedaan maar laten de lezers nu geen olie op het vuur gooien door veel niet ter zake doende vragen te stellen.

  Het gaat b.v. niemand iets aan hoe een ander aan geld komt, tenzij het op een (voor jou) smerige manier gebeurt maar dan moet je dit “probleem” met de persoon zelf op zien te lossen.

  Helaas zijn er op deze beide sites veel mensen die in plaats van achter Pauw en Witwasman aan te lopen, nu als “wakkere” maar dus toch ook “slapende” mens achter de Klokkeluiders aan lopen.
  Zij voelen zich geroepen om “hun” klokkeluider te verdedigen maar dit is nu juist waarom men een klokkeluider geworden is.
  Zelf nadenken en niet klakkeloos de mening van een ander overnemen.

  Het is goed om ze te steunen maar niet om hun “werk” over te nemen.
  Het lijken wel politieke partijen in verkiezings tijd.

  • Hallo Joop, het gaat er n.m.m. om, dat MK geen antwoorden geeft op hele normale vragen. Hij vraagt van anderen transparantie en openheid, maar is daar zelf wars van. En dan is het goed, als daar eens op gewezen wordt.
   Het is jammer, dat het zo loopt.
   MK vindt zich geweldig en slaat zich op zijn borst, dat hij zoveel kan publiceren per dag. Maar als er vragen aan hem worden gesteld, moet hij daar heeeeeeeeeeel lang over nadenken Lees: zijn achterban raadplegen hier een draai aan te geven.

   Je hebt gelijk, dat het geen moddergooien moet worden, maar vragen stellen staat een ieder vrij, in plaats van alleen maar verdachtmakingen te uiten, zoals MK nu doet.

   • @Joop Hallo
    cit “Het gaat b.v. niemand iets aan hoe een ander aan geld komt, tenzij het op een (voor jou) smerige manier gebeurt maar dan moet je dit “probleem” met de persoon zelf op zien te lossen.”

    Het gaat ons en iedereen wel degelijk aan hoe Kat aan zijn geld komt, als dat geld nou net van mensen komt die (met vrijwel aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid) zijn betrokken bij de meest smerige zaakjes. Wil je weten welke? Kindermisbruik (op grote schaal en van zwaar, zeer zwaar kaliber(sic)), kinderhandel en kinderporno, afpersing van de Staat (dus van jou en mijn geld t.w. belastinggeld), misleiding van burgers, ondermijning van de rechtsstaat etc.

    Dus wij hebben niets te maken met de (werkelijke) motieven van de fam Poot, Kat, Demmink e.v.a.???
    Dacht het niet he!!!

  • handige gadget http://kukuklok.com/

   • sorry, gadget was eigenlijk voor Joop, maar kan voor iedereen handig zijn.

   • Wat is dat nou voor raar gadget anti vries? Dat kan ik ook met m’n wekker en mobiel.

    Er zit toch geen (overname)virus in he?

   • ja, dat zal allemaal wel schnijder,maar johannes heeft geen wekker.

 9. Wow. Wat een ontwikkelingen. Ik ben net als maasdonk ‘flabbergasted’. Wel vond ik het steeds uiterst vreemd, dat de roestige spijker op deze manier (via de dreiging om een youtube die al heel lang en breed op het internet stond op de eigen website te zetten) WEL voor elkaar kreeg dat Demmink & Knijff in actie kwamen.

  • Met als bedoeling om over de brug te komen met honderden zo niet miljarden euro’s. Niet om de pedocultuur/misstanden aan de kaak te stellen. Het is bedoelt als chantagemiddel.

   En dan dat slappe schapen gezwets van Joop. Nee, iemand die door Poot betaalt wordt met een bepaalde agenda is niet beter dan de MSM, dat moet gewoon een keer helder zijn.

  • Juist Dieuwer! Hier een reactie die ik bij mezelf plaatste:

   De roestige spijker heeft zich gevoegd in de zaak Demmink vs Koen Voskuil. Dat dit toegestaan is was al een niet te begrijpen beslissing van de rechtbank omdat de reden, publicatie van de video, een drogreden was. Wat bovendien erg opmerkelijk is is dat de Roestige Spijker op basis van deze twijfelachtige toevoeging ook nog eens in staat wordt gesteld 10 ( ja TIEN) getuigen te mogen horen hetgeen in de rechtsspraak hoogst ongebruikelijk is. Deze zaken liggen nu aan de basis van het wantrouwen wat er is gerezen jegens de Roestige Spijker en de rechtsspraak in het algemeen gezien het ook opgevat kan worden als onderdeel van de verdedigingsstrategie in de strafzaak tegen Demmink, op instigatie van Adele vd Plas, die er aan dreigt te komen. De onderzoeken lopen immers al. Of niet? Waarom heeft het kamp Poot niet of bijna niet bijgedragen aan de Bakker Schut Stichting. Baybasin zit immers niet in de positie dat hij zijn advocaat kan betalen. Ontneming vermogen. Poot gaf echter wel 4 miljoen uit buiten Adele van der Plas die dus zonder budget in haar eentje de strafzaak heeft geforceerd. Hier ligt de basis voor de 2 kampen en het wantrouwen richting Poot met zijn Roestige Spijker.

   Aan het bovenstaande wil ik nog toevoegen dat Demmink nimmer verweer voerde tegen welke publicatie dan ook en het waren er vele. Nu ineens doet hij dat na een vreemd artikel in de msm (Koen Voskuil in het Algemeen Dagblad) waarin een inmiddels overleden kinderpooier de spil is, ineens wel. Het vermoeden dat het hier een strategisch juridisch spel betreft van het kamp Demmink is dus terecht.

 10. Met zijn studie klassieke-talen noemt Micha zich journalist…
  Anderen van de alternatieve media zijn géén journalist volgens Micha omdat zij -net als hij- daarin geen opleiding hebben gevolgd.
  Kortom Micha zwetst maar wat in de ijdele veronderstelling dat burgers in deze drog-redenate van hem zullen trappen, pffff.

 11. Ik ken en kende (van vroeger tijden ook) ICT deskundigen, programmeurs, technici etc. die geen enkele opleiding op dat gebied in kwestie hebben gevolgd en beter zijn, soms zelfs vele malen, dan de welopgeleiden op dat gebied.
  Je hebt aanleg of niet; wel eens van autodidactici gehoord?

  • @ scnijder,

   Dat bedoel ik ook.
   Martin is een uitstekende onderzoeksjournalist, een autodidact net als Micha.
   Daarom is het belachelijke kromspraak van Micha om te beweren zelf wèl journalist te zijn maar de anderen waaronder Martin niet!

 12. Jack Abramoff (de bekende meesteroplichter) zit samen met Rubinsten in het opichtingsnetwerk.
  Niemand wil met Abramoff geassocieerd worden.

  http://www.vn.nl/Bladwijzers/Bladwijzer/Bladwijzer-De-jacht-op-Joris-Demmink.htm

  http://www.sourcewatch.org/inde.php?title=Jack_Abramoff

 13. Micha Kat laat zich nu wel heel erg kennen. De tijd van afrekenen is begonnen.
  http://donquijotte.wordpress.com/2014/03/28/de-afgang-van-micha-kat/

 14. Lol. Nu gaat hij het precies andersom draaien..

  Een KAT in het nauw….maakt gekke sprongen ! hahahaaa

 15. Dit liedje had ik de hele tijd in mijn hoofd en luisterend naar de tekst past het ook nog eens bij deze sitiatie. Het lijkt wel alsof er een doofpot in de doofpot zit.

  “Good People”

  You win
  It’s your show, now
  So what’s it gonna be
  ‘Cause people
  Will tune in
  How many train wrecks do we need to see?
  Before we lose touch of
  We thought this was low
  It’s bad getting worse so

  [Chorus:]
  Where’d all the good people go?
  I’ve been changing channels
  I don’t see them on the TV shows
  Where’d all the good people go?
  We got heaps and heaps of what we sow

  They got this and that and
  With a rattle a tat
  Testing one two,
  Now what you gonna do?
  Bad news, misused,
  Got too much to lose
  Gimme some truth
  Now whose side are we on?
  Whatever you say
  Turn on the boob tube
  I’m in the mood to obey
  So lead me astray by the way, now

  Where’d all the good people go?
  I’ve been changing channels
  I don’t see them on the TV shows
  Where’d all the good people go?
  We got heaps and heaps of what we sow

  Sitting round feeling far away
  So far away but I can feel the debris
  Can you feel it?
  You interrupt me from a friendly conversation
  To tell me how great its all gonna be
  You might notice some hesitation
  ‘Cause it’s important to you, it’s not important to me
  Way down by the edge of your reasons
  It’s beginning to show
  And all I really wanna know is…

  Where’d all the good people go?
  I’ve been changing channels
  I don’t see them on the TV shows
  Where’d all the good people go?
  We got heaps and heaps of what we sow

  They got this and that
  With a rattle a tat
  Testing one, two
  Now what you gonna do?
  Bad news, misused, give me some truth
  You got too much to lose
  Whose side are we on today, anyway?
  OK, whatever you say.
  Wrong and resolute but in the mood to obey
  Station to station desensitizing the nation
  Going, going, gone.

 16. martin,feilloze analyse en uitstekend journalisten=werk.
  maar de plannen van Poot gaan in de soep lopen en daar moeten we ons op concentreren. We zijn er op tijd bij..
  En van der plas kan dit niet laten liggen.De MSM-kan dit ook niet laten liggen
  En dat is interessant en vermakelijk.

  • 21:00 uur Fronntier radio over deze kwestie http://frontierworld.nl/radio/

   • Ai… geloofwaardigheid van Kat ging de laatste minuut hard achteruit… waarom zo in de aanval?
    misschien is ie boos omdat ie zn huiswerk niet had gedaan… iets klopt er niet.

 17. JDTV_Afl_141_-_De_roestige_spijker_Deel_2
  http://www.youtube.com/watch?v=trK8FzgV0mk

  Nog een zeer vreemde procedure fout van Kaaks. Bij deze regie zitting worden de identiteiten van de Nederlandse getuigen tot nader orde niet bekend gemaakt. Echter van alle Turkse getuigen, en dat waren er nogal wat, werden meteen door Kaaks alle details en achternamen meerdere keren uitgespeld, zodat de Rechteres en Knijff het zonder spelfouten konden op-notuleren. Resultaat : GEEN VAN DE TURKSE GETUIGEN IS KOMEN OPDAGEN.

 18. Net radio-uitzending deels gehoord. Jammer dat het niet vooraf bekend was dat Micha ook in uitzending zou komen want dan kon je voorbereiden met vragen ipv wat het nu werd.
  Ben Ottens is een klokkenluider volgens Micha, ok zou je nog kunnen zeggen. Maar het meest opvallende is natuurlijk Maud Oortwijn met haar fake verhaal, royals met pedoseks in het openbaar in Bangkok. En ook Maud Ooortwijn heeft connecties met justitie, haar voormalige directe baas, Pieter Cloo is nu de SG!! Dat begint wel heel toevallig te worden.
  Je zou eigenlijk een lijst met concrete vragen moeten maken en die voor leggen aan Micha. We weten nu dat hij 4000 euro per maand van de Pootjes krijgt en dat zij medefinanciers ijn van tegengeluid KLOL. Let wel, tegengeluid puur uit commerciële belangen. Precies dat zelfde foute cultuur wat ten grondslag ligt aan de pedoseks, alleen eigen belang ipv collectief.

  • Dan kunnen we KLOL vanaf nu in LOL veranderen. Tja MK, wat nu. Compleet door het ijs gezakt. As we speak.

 19. BREAKING BREAKING BREAKING Micha kat valt door de mand!
  Zojuist geluisterd
  Inderdaad Martin glashelder gefeliciteerd met je ontmaskering van de joker uit de alternatieve media, onderdeel van een mafia die Nederland een hoop geld gaat kosten, natuurlijk zo als je zegt goed weggezet in fondsen en projecten met hoog rendement.
  Ik heb heel lang getwijfeld over de oprechtheid van meneer Kat, al sinds de begin dagen van Argusoog ,er werd toen al gewaarschuwd dat Micha een charlatan was, het is nu duidelijk.
  Natuurlijk zou het geweldig zijn als het misbruik netwerk wordt opgerold, maar daar gaat het deze club helemaal niet om, de harde cash ook voor Kat.
  Uiterst zorgwekkend zou het zijn , dat het doel van van de roestige spijker nu is de positie van het Demmink kamp te versterken door de getuigen uit te horen ,om zo beter voorbereid te zijn op de toekomstige zaak van van der Plas ,het gaat om zeer ernstige misdrijven.
  Vrakking en de reactie van de stichting gaf bij mij de doorslag!
  Zorg dat je contact houdt met een groep mensen Martin.

 20. Martin, je redenering van ellenlang met opzet zaak laten draaien heeft een zwak punt.
  “Dit schaakspel is al jaren gaande en onderdeel van de deal is dat alles een hoog geloofwaardigheidsgehalte moet hebben.”
  en
  “Anders zou het opvallen. Onderdeel van de deal is ook ‘rekken en strekken’. Het schip moet weer van ramkoers gehaald worden. Dit verhaal gaat nog jaren duren en het resultaat komt er niet”

  Poot is nu oud en zal binnen enkele jaren in graf liggen.
  Ik geloof niet dat hij 15 of 20 jaar heeft zitten te procederen om tenslotte te eindigen in het graf zonder iets gezien te hebben van de prijs en genoegdoening te hebben gekregen. Hem is met opzet kwaad berokkend en hij wil de daders terugpakken.

  • De deal is al binnen..de damage control mag wel plaatsvinden middels ‘rekken en strekken’ het gaat Jan Poot om de poen.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Micha Kat definitief ontmaskerd DEEL 1 | AIRVD - […] weg worden gesluisd. Bij succes zou Micha Kat waarschijnlijk een percentage hiervan krijgen. Zie Martin Vrijland hierover. Klokkenluideronline moest…
 2. Heeft de familie Poot zwartboeken van mensen als Camiel Eurlings? « - […] opbouwt om invloedrijke personen onder druk te kunnen zetten. Ze noemen dit ook wel ‘Pandora’s box‘. Inmiddels is bekend…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close