Тэрміновы выклік!

пададзены ў АНАЛІЗ НАВІНЫ by у сакавіку 12 2019 6 Каментары

Het is een spannende tijd, omdat de weerstand tegen mijn onafhankelijke schrijfwerkzaamheden grote proporties aan neemt. Dat wil zeggen dat de Facebook censuur dusdanig groot is dat het aantal bezoekers dat van Facebook op mijn website terecht komt aanzienlijk gekelderd is. Dit blijkt uit de statistieken. Zelfs als berichten honderden malen gedeeld worden, neemt het aantal lezers dat via Facebook op mijn site terecht komt niet toe. Er zit duidelijk een keihard censuutslot op bij Facebook en dat betekent dus dat de vrijheid van meningsuiting op papier nog wel bestaat, maar in de praktijk niemand het simpelweg meer onder ogen krijgt. Alles wat afwijkt van het mainstream- of het gecontroleerde oppositie gedachtegoed wordt simpelweg niet meer getoond. Het is leuk om bijna 18 duizend volgers te hebben op Facebook, maar zij krijgen mijn berichten simpelweg niet of nauwelijks meer onder ogen.

Чаму турбавацца? Таму што так шмат людзей, толькі сутыкаюцца фокусы кіравання успрыманнем масавай інфармацыі і альтэрнатыўных сродкаў масавай інфармацыі, кантраляваныя. «Такім чынам, людзі самі сябе дастаткова разумным», вы маглі б падумаць. Я таксама не тое, што людзі дурныя; Я прапаную толькі тое, што гульня стала настолькі вытанчана, што часам добра пачуць па-сапраўднаму незалежны голас. Я думаю, я паказаў, што я адважуся рэчы карт, кантралюемая апазіцыя наўмысна пакідае з'яўляюцца памяркоўнымі ці завіхрэнні.

Wilt u dat dit onafhankelijk geluid blijft bestaan, dan is uw steun echt keihard nodig. De kosten voor deze website moet ik allemaal zelf dragen en doordat ik mijn kop boven het maaiveld uitgestoken heb is mijn naam online flink besmeurd, waardoor het lastig is om een inkomen te genereren. Het volgen van de actualiteit en daarnaast de inspiratie vinden om te schrijven, is wat de meeste websites met behulp van een kleine redactie doen. Vermoedelijk hebben ze ook een (AIVD) subsidie potje. Ik doe alles van a tot z helemaal zelf en moet zonder inkomen leven. Dat wil zeggen dat ik niet alleen de server beheer, het webdesign en technisch onderhoud doe, maar ook alle artikelen zelf schrijf en van uw steun moet leven. Dat lijkt een fluitje van een cent, maar bedenkt u zich dan dat de meeste websites met een aanzienlijke redactie werken en waarschijnlijk een flink budget tot hun beschikking hebben.

Recentelijk heb ik 500 euro gestoken in het laten herschrijven van de verouderde PHP code waarop de website draait, omdat deze code niet meer ondersteund werd. Dit is een kostbare onderneming voor een schrijver die zijn hoofd boven water probeert te houden. De website draait nu weer vlot. De volgende hobbel is het zoeken naar wegen om de censuur te omzeilen.

Geen klaaggezang, maar wel een dringende oproep om lid te worden en te ondersteunen, want het wordt steeds moeilijker om het hoofd boven water te houden. Deel artikelen via privé berichten, e-mail of wijs mensen op mijn website, maar bovel al: далучыцца. Uw steun is dringend nodig! Alvast bedankt!

тэгі: , , , ,

пра аўтара ()

Каментары (6)

Trackback URL | Каментары RSS паток

 1. Крыс-дзіця пісаў:

  Er zijn zoveel platforms voor communicatie, het is de tijd om Facebook te dumpen, hebben ze wat met hun censuur.

  ik zie jou Martin als onderdeel van het vrije internet, het is belangrijk om daar nu in te investeren, mijn steun heb je!

  Gr C

  • Dat er zoveel keuze is, is naar mijn mening nou net het probleem. Mensen kunnen uit zoveel informatiebronnen en platforms kiezen, dat de tijd van de verzuiling van de maatschappij weer terug is, maar dan op een andere manier… veel geraffineerder.

   Vroeger was het voor de buitenwereld duidelijk te zien bij welke groep je hoorde, al dan niet gelieerd aan een geloof. Hoorde je bij geen enkele groep of zuil, dan deed je nergens aan mee en hoorde je dus nergens bij. Tegenwoordig zijn al die zuilen aan de buitenkant verdwenen en kies je achter een computer of smartphone bij welke groep(en) je hoort… en je gekleurde informatie vandaan krijgt.
   Deze informatie en levenswijze is gekleurd en misleidend, net als vroeger ten tijde van de verzuiling, i.p.v. nuttige informatie gebaseerd op waarheid. Waar de meeste mensen zich naast hun werk (of niet) mee bezig houden, is tegenwoordig veelal onbekend. Zelfs wat de mensen voor hun werk werkelijk doen is geheim, zoals vastgelegd in de arbeidsovereenkomst met boetebeding. Een advocaat gaat niet vertellen, dat hij onschuldige burgers dreigbrieven stuurt, omdat zijn opdrachtgever daar flink voor betaalt… om maar een voorbeeld te geven. De mensen houden liever de schone schijn op en houden zich naar de buitenwereld toe bezig met oppervlakkige zaken, zodat zij niet het risico lopen raar gevonden te worden, met de nek te worden aangekeken en hun verworven positie kwijt te raken.

   De mensen moeten op één of andere manier worden overgehaald om zelf op zoek te gaan naar bijvoorbeeld Martin Vrijland. Dat is heel moeilijk, omdat er zoveel gecontroleerde oppositie is. Hoe is het mogelijk, dat er zoveel gecontroleerde oppositie is? Blijkbaar zijn de leugens zo alomvattend, dat de absolute waarheid met ons onderdrukte bewustzijn moeilijk te zien is. De meeste mensen doen aan ontkenning, wanneer zij in hun naaste omgeving onrecht zien of bepaalde leugens in het systeem gaan doorzien. De mensen behorend tot de massa zijn nu eenmaal geen warriors, maar makke schapen. Pas op het moment dat deze schapen gaan zien, dat hun weg richting het slagersmes gaat, dan zijn zij pas bereid wat te doen. Maar helaas, zelfs dan gaan de meeste schapen in paniek schreeuwen of storten mentaal in, zodat zij geen weerstand kunnen bieden. We moeten dus op zoek naar de vechtlustige schapen!

   De warriors en die-hard waarheidszoekers komen vroeg of laat vanzelf op de website van Martin Vrijland, maar hoe bereiken we deze vechtlustige schapen?

 2. keazer пісаў:

  Chris-kind

  Ik snap dat je het goed bedoelt.
  Maar ik denk dat deze schrijver juist facebook gebruikt omdat daar het grote publiek aanwezig is (over kudde dieren gesproken)
  Maar welke platforms doel jij op?

  • Крыс-дзіця пісаў:

   hey keazer, ja k begrijp dat FB het aangewezen platform is om het grote publiek te bereiken, heb zelf een paar jaar FB gebruikt , heb ook de censuur van FB gezien, de velen accounts die 30 day block of geheel verwijderd werden etc , na de overname van whatsapp is FB nu gigantisch tegenover elk ander platform betreft data. Ik heb niet veel ervaring met andere platforms maar er zijn zeker een tiental met 80 tot 300 miljoen accounts die een alternatief kunnen aanbieden. Als er een te groot en machtig word kan de mens zelf switchen om deze power in te binden. Begin deze week werd Zero hedge door FB geblokt, na de enorme verontwaardiging online maar ook zelfs in de politiek werd alles binnen 24 uur teruggedraaid en FB gaf te kennen een interne fout te hebben gemaakt, was dit echt een fout of meer een actie om een reactie te testen, wie weet. voor mij persoonlijk zeg ik bye bye FB

 3. Zonnetje пісаў:

  Martin moet gesteund worden. Aan allen mijn oproep naar vermogen te doneren of lid te worden. Dit moet mogelijk zijn. Martin is de enige die niet onder staatscontrole staat!!!!

пакінуць каментар

Працягваючы карыстацца сайтам, вы згаджаецеся з выкарыстаннем печыва. Meer Informatie

Параметры печыва на гэтым сайце устаноўлены на «дазволіць кук», каб даць вам лепшы вопыт прагляду магчыма. Калі вы працягнеце выкарыстоўваць гэты вэб-сайт без змены налад печыва або націсніце кнопку «Прыняць», вы згаджаецеся з гэтыя ўстановы.

блізка