Hoe gaan we de grote verandering brengen als 99% onbezield is?

Filed in DE SIMULATIE by on 15 juli 2019 32 Comments

bron: scifi-movie.com

Nu we tot de conclusie gekomen zijn dat velen om ons heen letterlijk onbezield zijn (zie dit artikel), vraag ik u nog eens even extra over die opmerking na te denken. Ik bedoel niet ‘bij wijze van spreke’ of ‘in beeldspraak’, nee ik bedoel letterlijk onbezield. “Gaat heen en vermenigvuldigt u” is een bekende uitspraak uit de bijbel. Niet voor niets, want deze aardkloot moest zich met onbezielde bio-avatars vullen en de kerk heeft daar een grote bijdrage in vervuld. En als een kind dan wel bezield ter wereld gekomen is, is daar de doop waarmee de ouders als het ware de controle over de avatar aan de kerk geven via de waterdoop op het hoofd (zie onderstaand filmpje). Dat is een mooie eerste check van de scriptbewakers om te kijken of de pasgeboren baby-avatar bezield is.

Nu is de katholieke kerk nog steeds het grootste machtsblok in de wereld; samen met de aristocratische bloedlijnen die gezamenlijk het script bewaken: de kerk via haar mind control religies en de aristocratie als uitvoerend orgaan in politiek en bedrijfsleven verscholen achter de schijn van democratie, banken en multi-nationals, waarin haar bloedlijn-pionnen de scepter zwaaien. Altijd draait het grote script om het optuigen van tegenstellingen en polariteit om de stroom op gang te houden (net als de plus en min polen die een gelijkstroom opleveren). Hoe meer onbezielde mens-avatars (eenvoudig te programmeren) die zich ten dienste stellen van dit machtsblok, hoe makkelijker je grip houdt op dat kleine percentage ‘bezielden’.

In dit artikel heb ik toegelicht hoe het menselijk brein vanaf de wieg geprogrammeerd wordt. Leest u beide artikelen nog eens goed, voordat u hier verder leest. Belangrijk om te doorgronden is het dat u deze wereld en dit universum leert te aanschouwen voor wat het is: een simulatie.

Belangrijk is het ook om te gaan doorzien dat de (via voorplanting) zelf-reproducerende bio-avatars beschikken over een soort kunstmatige intelligentie die we in de huidige tijd steeds meer gaan bevatten. Het bio-brein van het menselijk lichaam (de mens-avatar) is slim genoeg om te leren, opleidingen te volgen, carrière te maken, van muziek te genieten, te dansen, films te kijken, op vakantie te gaan en te genieten. Het is echter van het human-intelligence AI (kunstmatig intelligent) niveau. Datzelfde niveau begint nu bijna ook bereikt te worden in de wereld van de technologie, waardoor we het beter kunnen begrijpen.

Gister kwam er een bericht voorbij op de website Zerohedge.com waarin gemeld werd dat Facebook een AI heeft ontwikkeld die op een eenvoudige pc kan werken in plaats van de super mega computer van Google Alphabet die het meest ingewikkelde spel Go in no-time wist te leren en van de beste speler ter wereld wist te winnen. Facebook ontwikkelde een AI systeem (genaamd Pluribus) dat keer op keer van 6 grote pokerspelers wist te winnen. Deze AI verslaat dus meerdere spelers middels complexe overwinningsresultaten. Een spel als Go is relatief gemakkelijk voor AI, ondanks dat er meer mogelijke bordcombinaties zijn dan dat er atomen in het waarneembare universum zijn (omdat alle informatie op zijn minst beschikbaar is om te zien). Dit maakt het gemakkelijker voor AI om op te trainen. Bij poker ligt dit anders, omdat je met de bluffactor van meerdere spelers te maken hebt. Facebook durfde daarom gister de volgende stelling te lanceren:

“It’s safe to say we’re at a superhuman level and that’s not going to change.”

We zijn 2019 en de ontwikkelingen op het gebied van technologie gaan exponentieel. We gaan toe naar een AI gestuurde wereld, maar beseffen ons niet dat ze een kopie binnen een kopie aan het bouwen zijn. We leven al in een AI gestuurde virtuele realiteit en de bouwer van deze simulatie probeert ons het ‘eeuwig leven’ in te truken door ons de belofte van het eeuwige leven via het transhumanisme aan te bieden en ons zo de (valse) singulariteit van de AI in te lokken. Dat is hetzelfde eeuwige leven als ons via religies aangeboden wordt en de ‘messias’ zal dan ook zeker uit ‘the cloud’ neerdalen. De “messias” die ons de (valse) singulariteit in zal lokken om ons nog verder te doen verliezen in de AI en zo de scheppende kracht van de originele speler (met wie u nog een draadloze zielsverbinding heeft) aan te kunnen wenden om het kwantumveld (als een virus) binnen te dringen.

Toch is het dankzij die ontwikkelingen op het gebied van AI steeds beter te bevatten dat de mens-avatar een autonome bio-avatar is met een bio-brein dat kunstmatig intelligent opereert. De wetenschap is op dit moment al in staat om organen uit stamcelinformatie te printen en zogenaamde organoïds te kweken waarin 3D modellen van een brein worden gebouwd. Ook worden de breinscans steeds fijnmaziger en begint men het functioneren van het menselijk brein steeds beter te begrijpen. Het lijkt er toch sterk op dat ons brein zich gedraagt als een kunstmatig intelligente bio-processor. Nog even en we kunnen het brein ook uitprinten en zorgen dat het de juiste omvang heeft om het gewenste AI programma te draaien. Dan kunnen we bio-robot-avatars uitprinten. Natuurlijk vinden deze technologische ontwikkelingen allemaal plaats onder het mom van het oplossen van problemen met Alzheimer en dementie of het stoppen van het verouderingsproces, maar gaat u er maar vanuit dat er ‘hogere’ doelen zijn. Het is essentieel om de werking van het brein te begrijpen als je het brein in the cloud wilt hangen of updates en wijzigingen wilt kunnen plegen. Dat geldt voor het gehele menselijke biosysteem. De mens-bio-robot is zijn eigen systeem in kaart aan het brengen om zo de basis te leggen voor mogelijke ‘upgrades’ en onsterfelijke kopieën.

Mijn stelling is dat de mens-avatar feitelijk al een autonome bio-robot (avatar) binnen deze simulatie vormt en dat sommige avatars extern aangestuurd worden, maar de meesten “onbezielde avatars” zijn. Dat wil zeggen dat ze een via het reproductieproces overgedragen basisset aan programmacode meekrijgen (DNA) en via het leerproces van wieg tot graf het basis AI-programma in het bio-brein weten te trainen.

Je kiest bij het deelnemen aan deze simulatie je avatar; datgene wat je ogen waarnemen als je in de spiegel kijkt.

Als we eenmaal ontdekt hebben dat deze simulatie grotendeels gevuld is met onbezielde (doch kunstmatig intelligente zelf-replicerende bio-avatars) en de term Non Playing Characters (NPC’s) geïntroduceerd kan worden, kunnen we ook begrijpen dat we het niet van de massa moeten verwachten. Verwacht niet grote groepen die in verzet komen tegen ‘het systeem’ of het machtsblok. Dat gaat simpelweg niet gebeuren, omdat misschien wel 99% onbezield is. Vandaar dat er zo’n zucht van herkenning door u heen kan gaan als u eindelijk ergens in deze wereld een bezield persoon tegen komt. Het begint een zeldzaamheid te worden. Vandaar ook dat u zich misschien eenzaam en alleen in deze wereld vol mensen kunt voelen. Vandaar ook dat u mogelijk vaak op uw werk heeft gedacht dat de mensen om u heen robots zijn. Het klopt allemaal. Voelt u zich wel eens onbegrepen? Dat klopt ook. Een AI systeem komt niet uit dezelfde scheppende ‘singulariteitslaag’ als waar u (diegene die aan de knoppen van uw avatar zit) vandaan komt. Daarom kan het u nooit doorgronden.

U bent scheppend van aard en heeft gekozen aan deze simulatie te gaan deelnemen. Het is een virussimulatie om de ontwikkelende kracht van de singulaire entiteiten te testen. De singulaire originele scheppende entiteitsvorm die u bent wordt getest en moet het virussysteem gaan herkennen voor wat het waard is. U bent (gewild of ongewild) deel gaan nemen aan deze Luciferiaanse simulatie, maar u heeft absoluut nog steeds de vrije wil en de controle. Er is geen reden meer om u eenzaam te voelen. Dat is onderdeel van deze simulatie-illusie. U wordt getrukt. U wordt in de maling genomen. U ziet miljoenen, miljarden zielloze (onbestuurde) AI-avatars om u heen. Zelflerende zelf-replicerende bio-robots die wel slim kunnen zijn, maar niet vanuit de originele laag aangestuurd worden. Zij zullen het begrip ‘ziel’ of ‘bezieling’ nooit kunnen bevatten; anders dan via de ingeprogrammeerd terminologie vanuit de religie. Ze zullen het hooguit kunnen simuleren door een simulatie binnen een simulatie te bouwen. Voel u niet langer eenzaam en stop moedeloos te zijn. Er zit iemand aan de knoppen die het overzicht heeft en dat bent uzelf. Geen paniek: in geen enkele situatie; ook niet als u op het randje van de fysieke dood komt: U verlaat dan slechts deze simulatie.

Wilt u dus antwoord op de vraag uit de titel: ‘Hoe gaan we de grote verandering brengen als 99% onbezield is?’, dan raad ik u aan deze 3 artikelen nog eens goed en in chronologische volgorde te lezen:

 1. We kunnen de problemen in de wereld niet oplossen vanuit het denken en praten, maar wel op deze manier:
 2. Zijn veel mensen om u heen letterlijk zielloos (onbezielde lichamen)?
 3. Het ‘ego’ is het AI programma dat de autopilot van de mens-avatar bio-robot invult

Er is een reden dat u en ik nog besluiten hier te zijn. Vermoedelijk zijn we bezig het virussysteem te stoppen of er nog van te leren. Er is echter geen enkele reden om u eenzaam, alleen, neerslachtig, teleurgesteld of moedeloos te voelen. Dat voelt uw brein zich, omdat het kijkt naar al die Non Playing Characters (NPC’s) om u heen; de NPC’s die alles maar zo willoos blijken te slikken en nooit in verzet komen. Dat is de simulatie die u verwart. Vertrouw op de scheppende (en herstellende) kracht van uw originele scheppende singulariteitsvorm (zie eerste artikel uit het lijstje).

Bron linkvermeldingen: zerohedge.com, theguardian.com

98 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (32)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Marga schreef:

  Het is voor mij zo herkenbaar wat je schrijft, ik moest er bijna van huilen, mijn hele leven heb ik me vaak onbegrepen gevoeld, anders dan anderen, vaak eenzaam ook, mede omdat ik maar niet kon begrijpen dat er zoveel mensen zijn die anderen opzettelijk benadelen, die klakkeloos en willoos alles maar slikken en doen, terwijl ik dat gewoon niet kon en kan.
  Ik ben vrij direct in wat ik zeg, voel, doe, dat wordt door de meeste mensen (ziellozen) niet op prijs gesteld, want dat mag en kan niet, eigenlijk roepen ze je dan ‘tot de orde’, in de hoop dat je dan weer netjes mee in de pas loopt, heb altijd al moeite gehad me te conformeren.
  Mijn moeder zei vroeger ooit eens: wat ben je toch af en toe eigenwijs, dwars, opstandig, om er daarna achteraan te zeggen: was ik dat vroeger ook maar wat vaker geweest.
  Iemand op mijn voormalig werk zei eens tegen mij: jij bent puur, pas later ben ik daar over gaan nadenken, want ik kwam tot de ontdekking dat de meeste mensen dat niet zijn.
  Op mijn manier ben ik in verzet gekomen, o.a. tegen de soms onmenselijke wet en regelgeving die ik tegen kwam/kom in mijn leven, uiteraard werd/word ik daarvoor afgestraft, toch kan ik niet anders dan mezelf zijn, ik heb er geen spijt van.
  Mijn wereldje is klein met slechts een paar bezielden, verder zit ik niet op Social Media, ik stem niet en van mijn organen blijven ze ook af.

  • Martin Vrijland schreef:

   Dat is mooi om te horen. En nu je dit weet wordt het tijd om “je tijd hier niet uit te zitten”, maar je verbinding met je origineel nuttig aan te wenden. Je bent hier om het virussysteem te ontmantelen en je scheppende kracht aan te wenden.

   Het gevoel van verzwakking dat je avatar-brein (waarschijnlijk/mogelijk) heeft opgelopen als gevolg van teleurstelling door al die ombezielde avatars om je heen, kun je vanaf nu afwerpen. Je bent groots en kunt aan de slag.

  • Zonnetje schreef:

   Mooie reactie van je en goed dat je deze plaatst. Graag zie ik reacties van anderen die hun persoonlijke ervaringen ook willen delen.

 2. Mindsupply schreef:

  Prachtig artikel weer.. En inderdaad ondanks dat ik bijna totaal alleen in deze maarschappij opereer, voel ik me nooit eenzaam door de hogere verbinding met mezelf.. Dat geeft euforie ipv eenzaamheid of teneergeslagen zijn. Erg Fijn!

  Toch een vraag.. Hoe test die priester of de baby bezield is ja of nee? Hoe kan ik zien of iemand bezield is of niet? Of kan dat alleen met een speciale bril zoals in de film “They Live”? 😉

  Maar door jou stelling dat je opgelucht kunt zijn als je een bezield mens tegenkomt, wek je de indruk dat jij die bril niet nodig hebt? Ik wil graag weten hoe je dit herkent?

  Alvast dank..

  • Martin Vrijland schreef:

   Als de priesters behoren tot de avatars die aangestuurd worden door de bouwer (of het bouwersteam) -ook wel arvhontische aansturing te noemen- dan zijn zij als het ware zelf de Luciferiaanse bril in deze simulatie.

   • Martin Vrijland schreef:

    En hoe je zelf weet of iemand bezield is? Dat weet je. Dat zintuig ontwikkel je of (liever gezegd) heb je vanaf je geboorte.

    • Mindsupply schreef:

     Dat is knap. Dus als jij op straat loopt zeg jij tegen jezelf; “Die is bzield en die niet”?

     Dat kan ik (helaas) niet…

     • Martin Vrijland schreef:

      Bij sommigen is deze natuurlijk radar zo weinig tot niet gebruikt (door programmerimg onderdrukt). Weer stil zijn en luisteren naar je zielsverbinding met je origineel.

     • Martin Vrijland schreef:

      Maar in antwoord op je vraag:

      Ja, zo werkt dat. Eerlijk gezegd is het eerder omgekeerd. Het is inmiddels zo zeldzaam om bezielde mensen te ziej voorbij komen dat het erg opvalt wanneer iemand bezield is.

     • Mindsupply schreef:

      Misschien zijn ze zo schaars dat ik ze niet htegen het lijf loop.. Tot nog toe heb ik er nog wat tijd voor nodig voordat ik iemand als “onbezield” kan bevestigen.. Ik hoop dat ik dat in de toekomst net als jij in een oogwenk kan doen.. 😉

     • IK PFC versus Amygdala schreef:

      Meer dan 80% van de mensen in de huidige ‘wereld’ functioneren binnen de gebaande paden. Ze handhaven zichzelf door te leven in hun ‘comfortzone’, de veilige modus in hun brein. Ze zijn ontkoppeld van de natuurlijke verbindingen met de ‘natuur’, het universum, hun eigen hart … Het resoneert niet meer met de oorspronkelijke bezieling … Deze gijzeling is in de meeste gevallen onbewust voorgeprogrammeerd …

     • Martin Vrijland schreef:

      De natuur en het universum zijn onderdeel van de simulatie. Het is essentieel om dat te doorzien. Je moet dus vooral met je originele zelf resoneren, maar om dat te doorzien is het nuttig om de essentie van deze artikelen te vatten.

 3. Martin Vrijland schreef:

  De meeste onbezielde mensen worden overigens al jaren aangestuurd via mindcontrol programma’s als religie en programmering door allerlei technische methodes (tv, social media, etc.). In de nabije toekomst zal de brein-cloud interface de massa nog makkelijker aansturen, waardoor de bezielde mens nog zeldzamer wordt. Het is belangrijk om al die externe invloeden op bio-brein zo veel mogelijk te vermijden.

 4. kc2211 schreef:

  Kunnen onbezielden volgens jou wel allemaal bezield raken, zijn ze in principe allemaal bezield geweest? Of beter gezegd, komt ieder mens bezield op aarde?

  • Martin Vrijland schreef:

   Als je de 3 in het artikel geplaatste artikelen plus comments leest dan zie je dat dit naar mijn mening noet het geval is.
   Niet iedereen die geboren wordt is bezield. Je kiest je avatar in het spel: die wordt dan bezield geboren. De rest draait slechts op AI (ook wel het ego genoemd).

   Let wel: ook de avatar die extern aangestuurd worden (dan wel door jou als “speler”, dan wel door de control group) hebben een AI systeem (ego). Dat kan ervoor zorgen dat de avatar zijn externe aansturing soms negeert (wat vooral het gevolg is van de programmering van wieg tot graf).

 5. guppy schreef:

  Er is maar een manier om je terug te trekken en dat is in de natuur. Als ik dan een keer de stad in ga, dan wordt ik helemaal gek van al die symboliek. Overal lopen mensen met t-shirts met Saturnus verering of occulte symbolen. Ze worden niet voor niets door muziekbands en bekende artiesten gepromoot. Het wordt automatisch overgenomen, zonder twijfel of vragen. Je hoort en ziet het overal, behalve ver van de stad in de natuur. Daar moeten we zijn om onszelf te zuiveren, dat weet mijn ziel zeker.

  • IK PFC versus Amygdala schreef:

   Van Martin leerde ik zojuist dat ‘de natuur en het universum onderdeel zijn van de simulatie. Het is essentieel om dat te doorzien. Je moet dus vooral met je originele zelf resoneren, maar om dat te doorzien is het nuttig om de essentie van deze artikelen te vatten.’ Ik ben zojuist om deze site geabonneerd. Ik ga de diverse artikelen hierop nalezen, voordat ik verder ga invullen vanuit mijn illusie van de ‘wekelijkheid’.

 6. guppy schreef:

  Dat las ik ook. Wanneer denk je dat je makkelijk jezelf kunt terug vinden? Als je omgeven wordt door stress en lage frequenties of als je afgesteld bent op lichaameigen frequenties 432hz.

  Natuurlijk is de natuur onderdeel van deze simulatie, maar dit is een kopie waarvan de frequentie verlaagd is. Je kunt door binnenin jezelf de juiste afstelling te vinden de orginele laag waarnemen!

  Het is echt niet zo als in de eerste matrix film dat ons orgineel goor eten moet eten om zo te overleven. Dat is de truc om deze simulatie te promoten.

 7. Ion schreef:

  De oplossing schijnt een “blood over intent” ( google of zoek op youtube ) verklaring te zijn om van het slechte karma af te komen wat je telkens doet reincarneren. Bloed is krachtig en kan zowel goed als slecht aangewend worden. Je wordt zo een van de 144000 (bijbel ) en kan terug naar je origineel als je “dood” gaat ( niet terug naar de virus computer ) Ben benieuwd of Martin dit al eens heeft onderzocht en zich hierin eens wat kan verdiepen en over schrijven.

  • Martin Vrijland schreef:

   Als deze universum-simulatir binnen een andere simulatie draait, kun je in de “hogere simulatie” (die waarbinnen deze draait) de speler misleiden met de reincarnatie-optie, omdat hij niet doorheeft dat dat ook onderdeel van de simulatie is (laten we het voor het gemak even “de wachtkamer simulatie” noemen).
   Kortom: je hoeft niet te reincarneren. Je moet je slechts blijven herinneren dat je getrukt wordt middels simulaties en je steeds focussen op je originele entiteitsvorm (die eerste bewustzijnsvorm die uit de “stamcel” voortkomt) die een scheppende functie heeft.

   Maar dan gaan we er even vanuit dat die reïncarnatie verhalen kloppen. Hebben we daar ooit keihard bewijs voor gezien?

 8. guppy schreef:

  Reïncarnatie is 100% zeker waar. Als je (jankend) wakker wordt in een wieg dan is je ziel geïncarneerd in dat lichaam. Dat wij ons onze geschiedenis niet meer kunnen herinneren daar zit het probleem. Ik geloof niet in tijd en geloof dat de ziel dr mogelijk heeft om in te loggen in geschiedenis. Ik geloof wel in ontwikkeling van de ziel, op dat moment zul je beseffen dat je niets meer op het lagere niveau te zoeken hebt. Dat moment is nu aangebroken, je kunt zoveel informatie verzamelen op dit moment om te kunnen ontsnappen. Er zijn teveel mensen die zich hebben laten misleiden, dan het niveau hier op aarde erg laag is. Stel je voor als je nu ergens wakker wordt en je kunt gebruik maken van alke lessen die je op dit niveau hebt waargenomen. Dan laat je het wel om er nog een keer in te trappen. Dat wil Martin ook duidelijk maken, laat je niet verleiden door alle technologische mogelijkheden omdat we hier al eens eerder in mee zijn gegaan. Onze zuivere informatie bron van de ziel is gehackt zodat we weer dezelfde fouten maken.

  Daarom is opnieuw reïncarneren op dit niveau geen oplossing en dat is het belangrijkste probleem wat we moeten oplossen.

  • Martin Vrijland schreef:

   Mooi verwoord. Precies: weet dat je niet terug moet komen.
   Je leeft onder een meerderheid van onbezielde mensen die er zijn om je te motiveren je over te geven aan het systeem en je zwak te doen voelen als je “afwijkt”.
   Kom tot de ontdekking dat je in een simulatie leeft. Let op! Belangrijk: een Luciferiaanse virussimulatie bedoeld om de oorsprong van al het bestaan te infecteren. Als je er achter komt dat jou bewustzijn (die uit de de stamcel van alles wat is voort komt) een individuele scheppende entiteit is, dan kom je er achter dat je de bouwer van dit virussysteem en het virussysteem zelf aan kunt pakken. Dat kan niet op dit SIMS (dit menselijk bio-avatar) niveau, maar dat ga je dan doen op je bewustzijnsniveau. Identificeer je niet te veel met deze simulatie. Het is maar een “droomwereld”. Je bent hier niet echt, je kijkt (en speelt mee) in een simulatie.

   • ZalmInBlik schreef:

    @guppy jouw woorden resoneren met mijn visie van deze gesimuleerde realiteit. Van jongs af aan heb ik altijd een observerende houding aangenomen, onbewust wist ik dat er iets niet strookte met mijn waarnemende zienswijze van deze simulatie waarin we gevangen worden gehouden. Ik heb mij nooit laten meeslepen in het dogmatisch denken, de waarom vraag heb ik mij altijd instinctief afgevraagd en een open houding naar waarheidsvinding is een karakteristieke eigenschap die je moet bezitten. Vooral kinderen moeten gestimuleerd worden kritisch te denken en altijd de waarom vraag te stellen, nieuwsgierigheid aangewakkerd, de zoektocht gestart.. We zijn hier om spiritueel te groeien, te ervaren en als we de weg terug weten te vinden zonder in de valkuilen te stappen keren we terug naar de universele bron (source) . De poortwachters van deze realiteit zijn op de hoogte van de ontwaking en proberen nu een technologische slot op de deur te installeren.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten