Waarom Elon Musk’s skynet, nanotech en vaccinaties de Ascensie zullen realiseren

Filed in DE SIMULATIE by on 2 oktober 2018 4 Comments

bron: nieuwetijdskind.com

Hoewel Elon Musk zich een beetje terug lijkt te hebben getrokken en dergelijke meldingen mijns inziens vooral bedoeld zijn om via handel met voorkennis nog meer miljarden op te halen, is zijn positie als DARPA technologie pusher onverminderd belangrijk te noemen. Niet alleen zal Musk het breininterface commercieel op de markt gaan brengen, via zijn bedrijf Neuralink, maar ook wil hij de lucht volhangen met internetsatellieten die een soort Skynet moeten gaan vormen. Ik zal u proberen uit te leggen waarom al deze technologie samenhangt en hoe de mensheid hiermee naar een nieuwe New Age achtige Ascensie geleid zal worden. Ook zullen we alle religieuze profetieën in vervulling zien gaan, waaronder de verschijning van een messiasfiguur die volledig uit een nanotech lichaam zal bestaan.

Dit zal u wellicht allemaal wat vreemd in de oren klinken, maar ik schrijf gewoon wat in me op komt of u het nu slikt of niet.

Overheden zijn wereldwijd druk bezig om de verplichting van vaccinaties in te voeren. Dit dient een veel hoger doel dan het slechts en alleen voorkomen van epidemieën. Dat is slechts de dekmantel. De CRISPR-CAS methode die inmiddels bij velen wel bekend is, is een methode voor het herschrijven van het menselijk DNA. Je kunt hiermee letterlijk elk stukje DNA in de mens (of elke andere levensvorm) modificeren. Hierom zien we de belangrijke push richting het aanleggen van DNA-databases wereldwijd. We praten hier namelijk over een wereldwijd project, waarbij het DNA van ieder individu in kaart gebracht moet zijn. In Nederland is het RIVM al in 2000 begonnen met het verzamelen van DNA uit hielprikken. PsyOp zaken als die van Marianne Vaatstra en Nicky Verstappen moeten de bevolking om krijgen om massaal vrijwillig haar DNA af te gaan staan.

Waarom willen overheden het DNA van de bevolking zo graag hebben? Dat zit zo: Als je beschikt over een methode om het DNA van ieder individu aan te passen (de CRISPR-CAS methode) en je hebt het exacte DNA van ieder individu tot je beschikking, kun je ieder individu op maat modificeren. Daarin gaan vaccinaties een hoofdrol vervullen, maar ook nanobots gaan een rol vervullen. Als je de vaccins voorziet van nanobots die de CRISPR-CAS techniek voor je uitvoeren, kun je dus op elk gewenst moment DNA aanpassen. Voordat die bots er zijn zou je ook al de vaccins kunnen voorzien van bepaalde voorgeprogrammeerde edits aan het DNA, maar die (via het internet aangestuurde) bots gaan er ongetwijfeld komen; bots die het DNA op afroep kunnen modificeren. Daar komt de hoge bandbreedte van 5G en Musk’s Skynet zeer goed van pas. In 2017 publiceerde MIT news daar het volgende over:

In a new study, MIT researchers have developed nanoparticles that can deliver the CRISPR genome-editing system and specifically modify genes in mice. The team used nanoparticles to carry the CRISPR components, eliminating the need to use viruses for delivery.

Waar het allemaal nog gecompliceerder wordt is als ik over Elon Musk’s breininterface ga beginnen. Hoewel we nu nog denken dat dit technisch niet realiseerbaar zal zijn, omdat het brein een soort natuurlijke barrière heeft – een soort beschermlaag tegen virussen – waardoor het onmogelijk lijkt nanobots af te kunnen leveren (die elk neuron in het brein online zouden kunnen brengen), verwacht ik dat DARPA deze technologie al op de plank heeft liggen. Elon Musk loopt immers al hoog van de toren te blazen in interviews en laten we er maar even vanuit gaan dat je niet een bedrijf start als je niet al iets op de plank hebt liggen.

Daarnaast wil Musk de ruimte vol gaan hangen met satellieten die de gehele wereld van een hoge bandbreedte gaan voorzien: een soort Skynet. Geen plek op aarde blijft zo nog ongedekt. Dit alles komt zeer goed van pas als je controle over de gedachten van de mensheid wil hebben.

Vermoedelijk kun je de breinconnectie niet realiseren via nanobots in vaccins, maar is er echt iets meer voor nodig en dus zul je mensen moeten verleiden. Wellicht dat een kleine ingreep via de huisarts voldoende is, maar als je mensen een verbeterd geheugen kunt beloven en mensen kunt laten zien dat studeren overbodig wordt doordat ze kennis uit de cloud kunnen downloaden, zul je veel mensen over de streep trekken. We gaan dus waarschijnlijk nog een nieuwe rage krijgen; eentje die groter en van meer impact is dan die van de i-Phone. De gaming en porno-industrie zal ongetwijfeld ook weer een grote rol gaan spelen door augmented reality te bieden. Social media platforms als Instagram zullen het mogelijk maken om dromen en seksuele ervaringen online te delen. Vandaar ook dat we alvast voorbereid worden op wetgeving aangaande ‘toestemming voor seks’. Als we straks in de wereld van online seks via brein-interactie leven, moet je wel alvast regulering voorbereiden. Je wilt de virtuele verkrachtingen alvast voor zijn.

Als je de gehele wereldbevolking vervolgens online hebt hangen en je dus de perceptie van de wereld alvast direct in het brein kunt implanteren, heb je diezelfde bevolking ook alvast voorbereid op ‘de Ascensie’. Je kunt ze alvast laten wennen aan het leven in virtuele werelden; vergelijkbaar met het spelen van online Playstation games, maar dan veel realistischer en als een laag over de echte wereld. Ook kun je complete virtuele belevingen rechtstreeks in het brein projecteren. Je kunt immers alle zintuiglijke waarneming rechtstreeks prikkelen. Tast, reuk, zicht, gehoor en alles wat maar bij de waarneming van de sensoren van ons biologische lichaam hoort, kun je rechtstreeks in het brein prikkelen. Je kunt iemand dus online aanraken, voelen en ruiken zonder dat je in dezelfde ruimte bent. Virtual reality wordt net zo reëel als de echte wereld. En zo creëer je alvast een wereld vol nieuwe mogelijkheden en belevingen.

Dat is echter nog maar het begin. Als we dan eenmaal online zijn via – om te beginnen de 5G netwerken – en ook de satellieten van Elon Musk, kunnen de nanobots uit de vaccins hun werk gaan doen. Overheden hebben dan al ons DNA profiel. Overheden (zoals die in Nederland) hebben via orgaandonatiewetgeving ook alvast het eigendomsrecht over het lichaam verworven. Zij zijn dus gerechtigd om aanpassingen aan dat lichaam te plegen. Dit wil zeggen dat de nanobots legaal hun werk kunnen gaan doen. Zij kunnen stapsgewijs de biologische cellen gaan vervangen. Ze kunnen genetisch onwenselijke code gaan aanpassen, maar ze kunnen ook bijvoorbeeld de code die verantwoordelijk is voor ziektes en veroudering gaan herschrijven. We gaan dan langzamerhand richting de onsterfelijkheid.

Parallel zullen er ook ontwikkelingen zijn waarbij er al verbeterde versies van organen op de markt komen. organen uitgeprint in een lap en volledig gebaseerd op nanotechnologie. Het menselijk lichaam zal zo stap voor stap getransformeerd worden. Ook zullen we wellicht nano-replicators in ons lichaam kunnen toelaten. Deze bioprinters op nanoschaal kunnen beschadigingen herprinten.

De eerste volledige nano-mens zal waarschijnlijk de in de religieuze profetieën verwachte messias zijn. Deze nano-avatar zal net als eerdere verschijning van profeten, goeroe’s en mythische figuren, van Luciferiaanse bezieling zijn. Deze messias zal binnen dit universum (die feitelijk al een simulatie is) de weg banen richting het verplaatsen van het ‘menselijk bewustzijn’ naar een hogere dimensie. Dit wordt in de New Age ook wel ‘de Ascensie’ genoemd. Feitelijk is het dezelfde belofte in een ander jasje als ‘de nieuwe hemel en de nieuwe aarde’ uit geschriften als de bijbel. Deze messias zal de wereld overtuigen dat zij allemaal een nieuw nanotech lichaam kunnen krijgen. Mogelijk zullen de mensen die al getransformeerd zijn (wiens lichamen al grotendeels nanotech zijn) eerst opgenomen worden in ‘the cloud’. Dat is de veel besproken ‘opname van de gelovigen’. Hun gehele levenservaring (alles wat door het brein geregistreerd staat) inclusief de code van hun lichaam, zal worden ge-upload in ‘the cloud’. Dit zal een soort Google cloud platform zijn. Mogelijk zal de daarbij behorende visuele ervaring van een opname, rechtstreeks in ons brein geprojecteerd worden (als augmented reality), om de messias een beetje geloofwaardigheid te geven.

Diezelfde messias zal zelf ook verschijnen vanuit the cloud. Iedereen die de film Transcendence heeft gezien kan zich misschien enigszins een voorstelling maken bij het verschijnen van een menselijk lichaam dat volledig is opgebouwd uit nanotechnologie en dat zich gevormd heeft uit een computersysteem.

We gaan dus een tijd tegemoet waarin alle religieuze stromingen enigszins zullen krijgen wat ze verwachten. Het zal wellicht iets afwijken van de verwachting, omdat de verschillen in de religies juist allerlei grote gebeurtenissen (zoals de strijd om Jeruzalem) moeten bewerkstelligen, maar we liggen op schema in het grote script. Ook de technologische ontwikkelingen liggen op schema.

Ook de doden uit voorgaande eeuwen zullen opstaan. Zij zullen namelijk herrijzen via nanotechnologie. Daarvoor moet u eerst begrijpen dat we eigenlijk al in een simulatieve realiteit leven. Het double slits experiment heeft aangetoond dat materie pas bestaat na waarneming. Mijn conclusie is dat de ziel de waarnemer is. De zielen die zich via religie aan de bouwer van deze matrix verbonden hebben (zijnde Lucifer) worden buiten deze simulatie zoet gehouden binnen een ander level van de simulatie. Reïncarnatie is een ander concept voor andere geloofssystemen, maar voor het christelijk geloofssysteem worden de zielen in een simulatie-gedeelte gehouden voor de wederopstanding. In ieder geval kunnen we stellen dat deze simulatie binnen andere simulaties loopt. De hemel-simulatie is slechts een level binnen de simulatieve lagen, bedoeld om de religieuze vangnetten geloofwaardig te houden. De bekeerde ziel moet blijven geloven dat het met een realistische beleving te maken heeft, zodat het zich ten dienste van Lucifers plannen blijft stellen. De zielen die dus in de wachtkamer zitten, zullen weer tot leven geroepen worden bij de komst van de nanotech messias. Die messias zal dan ook de beloofde wederopstanding kunnen realiseren door de zielen te plaatsen in nieuwe nanotech lichamen (de wederopstanding).

Feitelijk is dit nog maar het begin, want de Ascensie van de New Age is eigenlijk de singulariteit die transhumanisten nastreven. Het concept van een nieuwe hemel en een nieuwe aarde uit de bijbel is niets minder dan een nieuwe simulatie die binnen de huidige simulatie zal draaien. Ray Kurzweil (Google’s technisch topman) stelt zelfs dat we rond 2045 van lichaam kunnen wisselen, oneindig veel virtuele realiteiten kunnen kiezen en zelfs volledig zullen willen samensmelten met AI. De singulariteit heeft dus alles in zich van Ascensie, maar ook van de beloften van alle grote religies.

Alle ontwikkelingen op gebied van wetgeving, technologie, internet en AI, maar ook alle ontwikkelingen op politiek, religieus, maatschappelijk en economisch vlak wijzen in dezelfde richting. Het is een groot script dat zich ontvouwt en meestal duidt een script op een programma. We bevinden ons in zo’n programma. Dat programma heeft 1 grote architect en de code van het programma laat zich zien in de vervulling van profetieën (waar we nu getuige van zijn). Iedereen die dus goed waarneemt, kan herkennen dat we in de Luciferiaanse simulatie leven en dat we verleid worden om te verdwijnen in de volgende simulatie: die van de singulariteit; de Ascensie; de nieuwe hemel en de nieuwe aarde; het eeuwige leven; enzovoort.

Als je je beseft dat je de waarnemende ziel bent die op zielsniveau niets onder doet voor deze ‘master builder’ Lucifer, val je niet voor deze volgende valkuil, maar stop je met de vereenzelviging met je avatar binnen deze simulatie.

Bron linkvermeldingen: ascensie.nltrouw.nlnews.mit.edu

87 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Wilfred Bakker schreef:

  Boks ,

  Veel mensen die de pijp uitgaan latennog een priester komen die vervolgens je hartchakra nog even uitsluiten door een kruisje te slaan.

  Mensen die de geheime leer hebben gelezen van madame blavatsky en of gurdjef weten hoe diep deze shit gaat, maar dat zijn dan ook de mensen die er werk hebben gemaakt van hun eigen ontwikkeling.

  Valse profeten genoeg in deze wereld en daar horen bovenstaande bij.

  Het is echt erg simpel maak het niet te moeilijk.

  Als de leerling klaar is verschijnt de leraar

  • Martin Vrijland schreef:

   Het punt is dat we geen leraar nodig hebben..tenzij je nu al in de Luciferiaanse nieuwe (lees ‘oude maar nieuw in de ervaring’) dimensies geïnitieerd wilt worden en de chakra’s van je avatar volledig af wilt stemmen op de datastroom van Lucifers matrix en de andere laag van de simulatie ingeleid wilt worden. De transhumanistische verandering van de biologie is slechts 1 van de wegen richting de zogenaamde Ascensie en tegelijk de enige richting de nieuw te bouwen dimensie (simulatie).

 2. Wilfred Bakker schreef:

  Vanaf mijn 7 jaar tot aan mijn 15e jaar kon ik gewoon uittreden, Ik zie mijn ouders niet echt als een leraar.
  De jaren daarna hebben mij goed wakker geschud, door een leraar werd ik er alleen maar aan herinnerd, Een goede leraar waar er niet veel van zijn brengt je naar jezelf terug.

  Bro, uittreden betekent gewoon dood gaan je lichaam is een pyjama, Het Is Fantastisch om dood te gaan maar je moet er wel de weg weten, na je dood is het de Matrix tweepuntnul

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten