Artikel anyar

Ngerti sejarah mangertos babagan agenda PBB 2030

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 4 Desember 2019 11 Komentar
Ngerti sejarah mangertos babagan agenda PBB 2030

Internet nggawa kita akeh informasi sing wis diganti saka sumber kawruh supaya meriam apik. Kaya TV wis diowahi saka informatif menyang hiburan anggur lan chip, rampung dening John de Mol & co; Contone, saiki media sosial utamane babagan video sing nyenengake lan lucu lan nonton apa sing ditindakake kanca ing Instagram. Kajaba iku […]

Terusake Reading »

Teknologi pinter lan pamrentahan global teknologi bakal ngirit iklim

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 3 Desember 2019 9 Komentar
Teknologi pinter lan pamrentahan global teknologi bakal ngirit iklim

Pamrentahan jagad teknologi mung siji-sijine solusi kanggo nylametake planet kita saka rusak amarga musibah iklim sing bakal teka. Nalika bintang film nyenyet loceng weker, sampeyan wis yakin setengah saka populasi ing saindenging jagad manawa ana sing kudu ditindakake, amarga penampilan sing apik lan mujudake penggemar minangka dhasar. [...]

Terusake Reading »

Rutger Bregman njaluk rezim PBB fasis

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 1 Desember 2019 8 Komentar
Rutger Bregman njaluk rezim PBB fasis

Rutger Bregman, sing saiki dadi panulis terkenal ing jagad, amarga pidato kasebut ing Forum Ekonomi Dunia, nggawe sawetara komentar sing luar biasa ing wawancara anyar. Biasane, nalika ana wong sing entuk perhatian ing media, kita bakal ngadhepi wong sing nyurung agenda kasebut ing mburi topeng kritikus simpatik. Kita ndeleng manawa ing Greta Thunberg, kita ndeleng manawa […]

Terusake Reading »

Promosi Sinterklaas sing gedhe: kejutan apik di rangkep apik!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 30 November 2019 10 Komentar
Promosi Sinterklaas sing gedhe: kejutan apik di rangkep apik!

Iku meh Sinterklaas, pesta anak nyata lan pesta sing kebak kejutan. Kejutan kasebut di rangkep apik lan biasane entuk bathi. Ing kasus bocah-bocah, kita kepengin mbayar, nanging kejutan saka negara Sinterklaas kaya di rangkep apik ing sarung apik lan biaya kita […]

Terusake Reading »

Kamera cerdas ing stadion bal-balan luwih dhisik ing sistem sistem titik China?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 29 November 2019 10 Komentar
Kamera cerdas ing stadion bal-balan luwih dhisik ing sistem sistem titik China?

Ing China, sistem titik sosial, sing diarani Sesame Credit, kanthi laku saben wong dituduhake ing titik tambah utawa minus. Kanthi jumlah titik sing luwih murah, umpamane, sampeyan ora ana maneh ing kréta utawa pesawat utawa sampeyan bakal nganthi prosedur aplikasi. Sistem titik kaya ngono uga bakal ditindakake ing EU ing sawetara […]

Terusake Reading »

AIVD maneh nyegah serangan teroris, ujar AIVD lan media adol acara kasebut

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 28 November 2019 10 Komentar
AIVD maneh nyegah serangan teroris, ujar AIVD lan media adol acara kasebut

Kasunyatane, ora luwih akeh sing kudu diomongake babagan judhul sing wis diringkesake. AIVD wis nyegah serangan liyane, ujare AIVD lan media adol acara kasebut. Warta NOS bener-bener ora dianggep serius nganti pirang-pirang puluhan taun, nanging studio sing katon luwih larang lan luwih apik […]

Terusake Reading »

Kapitalisme lan demokrasi isin, dalan sing alon kanggo fascisme komunis

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 25 November 2019 19 Komentar
Kapitalisme lan demokrasi isin, dalan sing alon kanggo fascisme komunis

Yen sampeyan maca judhul artikel iki, sampeyan bisa uga frown lan kepingin weruh ide kasebut ana ing mburi! Yen sampeyan wis ngrungokake sawetara dekade, sampeyan bisa ngeweruhi rong perkara penting. Kita mesthi ndeleng perusahaan utawa industri bangkrut lan dijupuk negara-negara […]

Terusake Reading »

Napa Trump ora anti-globalis nanging ana pajak bangsawan liyane

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 22 November 2019 9 Komentar
Napa Trump ora anti-globalis nanging ana pajak bangsawan liyane

Apa sampeyan kepingin weruh kenapa politisi ing kampanye pemilihan mesthi negesake perkara sing mesthi dilalekake sawise dipilih? Ing Walanda (lan demokrasi liyane sing ana sistem multi-partai) wong bisa ndhelikake panjelasan babagan kabutuhan kompromi ing pambentukan koalisi. Mesthi ana […]

Terusake Reading »

Nicky Verstappen Jos Brech kira-kira nrima database DNA sing bisa dakpepung nganggo DNA kanthi online

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 20 November 2019 12 Komentar
Nicky Verstappen Jos Brech kira-kira nrima database DNA sing bisa dakpepung nganggo DNA kanthi online

Pancen masalah sengit lan kabeh wong rumangsa manawa Jos Brech bakal dilalekake ing kasus Nicky Verstappen. Kita duwe tentrem karo iku, amarga kabeh wong uga rumangsa yen sampeyan duwe pornografi anak ing PC, sampeyan bisa uga duwe karep kasebut. Yen […]

Terusake Reading »

Eyang kakung Greta Thunberg dadi panemu efek rumah kaca lan pangurangan penduduk liwat eugenics

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 18 November 2019 8 Komentar
Eyang kakung Greta Thunberg dadi panemu efek rumah kaca lan pangurangan penduduk liwat eugenics

Yen ana wong sing entuk manungsa waé, lan uga dadi bintang ing donya, biasane ora ana kabeneran. Uga ing kasus iklim Swedia lan aktivis lingkungan Greta Thunberg, misale jek manawa rencana sing tepat wis sadurunge. Ibune, Malena Ernman, menang ing final ing 2009 kanggo partisipasi Swedia ing Eurovision […]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup