Artikel anyar

Wektu kanggo njupuk tindakan konkrit

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 15 November 2018 7 Komentar
Wektu kanggo njupuk tindakan konkrit

Iku wektu kanggo njupuk tindakan konkrit. Yen sampeyan wis maca artikel sing sadurunge, sampeyan bisa nemokake panemune yen kesadaran ora dadi soal sinau babagan pelanggaran ing donya. Ana, sawise kabeh, jala safety sing akeh dijupuk kanggo narik wong kanthi "bener" [...]

Terusake Reading »

Carane komplit kaya Jim Fetzer, Ole Dammegard, Zen Gardner lan liya-liyane tansah lunga kanthi penyalahgunaan

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 12 November 2018 15 Komentar
Carane komplit kaya Jim Fetzer, Ole Dammegard, Zen Gardner lan liya-liyane tansah lunga kanthi penyalahgunaan

Iku wektu kanggo nyetel kabeh tengen lan sijine donya pemikir konspirasi ing cahya saka dina. Nalika sampeyan nemoni acara utama kayata 911 utawa mateni JFK, sampeyan bakal nemokake yen ana sing ora bener. Panjenengan [...]

Terusake Reading »

Apa Ole Dammegard minangka aset gedhe kanggo media alternatif

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 12 November 2018 6 Komentar
Apa Ole Dammegard minangka aset gedhe kanggo media alternatif

Ole Dammegard ditindakake ing media alternatif. Wawancara iku mulane ati-anget lan debauchings saka flagstrokes palsu ora ana short sange. Malah dheweke uga bisa ngramal mau sadurunge. Wonten ing wekdal wawancara kaliyan Irma Schiffers piyambakipun rawuh minangka tiyang ingkang alit lan lantip. Dheweke uga bisa setuju karo [...]

Terusake Reading »

Wektu bebener wis tekan

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 11 November 2018 1 Komentar
Wektu bebener wis tekan

Saben uwong ngelingi adegan saka film misuwur saka 1999 ngendi Neo nemu pil sing loro. Apik yen sampeyan ngelingi apa pil kasebut maneh. Morpheus ngandhani Neo yen cuaca biru mimpin menyang matriks. Yen dheweke njupuk pil abang, dheweke nuduhake yen jero iku [...]

Terusake Reading »

Kritik palsu Arnold Karskens lan palsu 'Zwartboek NOS berita': apa lelucon!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 10 November 2018 6 Komentar
Kritik palsu Arnold Karskens lan palsu 'Zwartboek NOS berita': apa lelucon!

Sadurungé aku nerangake yen Arnold Karskens teka kanthi kritik palsu babagan kejahatan perang, kanthi ngatasi sawetara kesalahan cilik lan ora nyatakake kejahatan perang utama NATO lan Walanda. Kanthi "Zwartboek NOS journaal" anyar dheweke dadi banget jelas yen dheweke digunakake kanggo nonton clown clown. Zum muntah [...]

Terusake Reading »

Blok Frisians, aktivis anti-piet lan game politik

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 10 November 2018 2 Komentar
Blok Frisians, aktivis anti-piet lan game politik

Ing wektu sing kepungkur, sampeyan duwe Frisians minangka Great Pier lan Dokkumers sing nggawe Bonifasius luwih cilik nalika dheweke teka kanggo mratobat. Padha pahlawan maneh! Saiki, kita duwe klompok pemblokiran lan aktivis anti-piet. Banjur, resistance isih asli, nanging saiki ora luwih saka game kontrol saka AIVD; layanan rahasia kita sing taun [...]

Terusake Reading »

Polisi 33 dumadakan nemokake file Jos Brech lawas taun suwene taun!

Filed in NICKY TRANSFER, PAWARTA ANALYZES by ing 9 November 2018 0 Komentar
Polisi 33 dumadakan nemokake file Jos Brech lawas taun suwene taun!

Iku mung sing digoleki, mesthi, lan iku ora ana sing mokal, nanging dumadakan ana file lawas Jos Brech, kang bakal nindakake kekerasan seksual karo bocah lanang umur. Kasus iki diresiki, nanging ora masalah. Peter R. de Vries wis karo kabeh kontak [...]

Terusake Reading »

Google mbusak asil panelusuran Josh Brech - Nicky Verstappen disambung karo Martin Vrijland

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 9 November 2018 1 Komentar
Google mbusak asil panelusuran Josh Brech - Nicky Verstappen disambung karo Martin Vrijland

Dadi nganti luwih saka setengah taun kepungkur aku bakal kepenak mancal ing situs webku yen media main kanggo ngirim pesen babagan Nicky Verstappen utawa masalah gedhe liyane, secara harfiah ora bakal ana maneh. Ngendi aku biasane ana ing ndhuwur asil panelusuran ing kaca 1, Aku [...]

Terusake Reading »

Sheriff Geoff Dean ora bisa nahan tawane sawise njupuk massa ing bar Borderline kabupaten Ventura

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 8 November 2018 18 Komentar
Sheriff Geoff Dean ora bisa nahan tawane sawise njupuk massa ing bar Borderline kabupaten Ventura

Iku, mesthi, mokal kanggo ngomongake babagan penipuan nalika njupuk ing umpire ing AS. Ora ana hoaxes lan ora ana bendera palsu. Kita kudu ngenggoni sing saiki. Media kasebut 100% dipercaya lan ora bisa nyithak akeh wong ing ngarep kréta lan ngapusi. [...]

Terusake Reading »

Punapa jaran putra Trump Jared Kushner minangka antikristus nubuatan?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 8 November 2018 5 Komentar
Punapa jaran putra Trump Jared Kushner minangka antikristus nubuatan?

Jared Kushner, putra mantu saka Donald Trump (wong saka Ivanka Trump) nduweni ciri-ciri saka antikristus. Ora mung dheweke dadi wong Yahudi ortodoks, nanging dheweke uga nuku properti minangka billionaire real estate ing 666 Fifth Avenue ing New York. Ing bangunan kasebut, lantai kaping 6 disewa dening perusahaan Lucent [...]

Terusake Reading »

Lisensi AVG

Miturut 25 Bisa 2018 kita kudu ngandhani peraturan EU anyar babagan Peraturan Umum Perlindungan Data (AVG). Maca statement privasi lan ketik utawa ngatur setelan ijin sampeyan.

Kebijakan privasi | Nutup
Setelan

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup