Artikel anyar

Direktur Pemberontakan Extinction Margaret Klein Salamon: "Langkah sabanjure yaiku nyamar yen kebeneran nyata"

Filed in Pungkapan Pungkapan, PAWARTA ANALYZES by ing 10 Oktober 2019 5 Komentar
Direktur Pemberontakan Extinction Margaret Klein Salamon: "Langkah sabanjure yaiku nyamar yen kebeneran nyata"

Ing mburi Rebel Pungkusan ana organisasi profesional amarga kita ngerti saka revolusi warna sing digunakake dening CIA sajrone pirang-pirang puluh taun kanggo ngilangi "diktator" lan nginstal demokrasi versi Amerika. Minangka metode 'demonstrasi sing tentrem' ing swasana ati sing kaya jaman kerajaan kanthi musik lan rapat evokatif simpatik, ing pundi […]

Terusake Reading »

Nyerang Turki Suriah dadi harbinger kanggo Eropa

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 10 Oktober 2019 1 Komentar
Nyerang Turki Suriah dadi harbinger kanggo Eropa

Luwih ora ana akal kepiye reaksi politikus Walanda nalika serangan Turki ing Suriah Lor. Wis pirang-pirang dina pers internasional wis nggawe perjanjian karo Turki ing AS lan manawa Trump narik pasukane kanggo nyerang serangan Turki. 'Mustar sawise mangan' […]

Terusake Reading »

Pengkhususan Pemberontakan klompok aktivis mbayar

Filed in Pungkapan Pungkapan, PAWARTA ANALYZES by ing 8 Oktober 2019 1 Komentar
Pengkhususan Pemberontakan klompok aktivis mbayar

Ya, sampeyan ora kudu ngandhani sapa wae sing wis kejiret liwat media lan game politik. Bantahan Extinction mbantah, sing ora ana lisensi sing wis diterbitake, dikalahake kanthi rame dening para punggawa kamera media lan penangkepan kasebut ora liya. Iki secara harfiah segelintir […]

Terusake Reading »

Merek 'bener' lan strategi stigma sing direncanakake kanthi ati-ati

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 4 Oktober 2019 4 Komentar
Merek 'bener' lan strategi stigma sing direncanakake kanthi ati-ati

Geng motor kriminal sing mbebayani sing mateni kabeh wong, Mocro Mafia, nyerang Parool lan Telegraaf (paling ora, gambar kasebut kudu nggawe kita percaya). 'Saka EU lan anti-globalisasi' mbanting 'gas lengkap menyang sentralisasi'. Deniers iklim nglawan 'kita bakal mlebu ing taun 12'. Nasionalis nglawan Islam. Penganut media nglawan penuduh warta palsu. Kita minangka saksi saka […]

Terusake Reading »

Stigma 'iklim deniers' gegandhengan karo teori konspirasi, politik sayap tengen lan perasaan usus

Filed in Pungkapan Pungkapan, PAWARTA ANALYZES by ing 1 Oktober 2019 15 Komentar
Stigma 'iklim deniers' gegandhengan karo teori konspirasi, politik sayap tengen lan perasaan usus

Crita 'pemanasan global' yaiku dolanan sing dibangun kanthi ati-ati, yaiku politik, media lan tokoh terkenal dadi peran utama. Ora bisa disalahake manawa media lan politik ngubungake gerakan politik sayap sisih tengen karo 'denier' steni kasebut lan nyengkuyung panyengkuyung teori konspirasi. Kita nyebat 'bangunan merek' utawa 'merek' kasebut. Sing […]

Terusake Reading »

Kritikus Greta Thunberg minangka salah sawijine wong lanang sing ora sopan-tanggung jawab, yaiku pamrayoga anak-sing ora ramah ': pungkasane alesan

Filed in Pungkapan Pungkapan, PAWARTA ANALYZES by ing 30 September 2019 5 Komentar
Kritikus Greta Thunberg minangka salah sawijine wong lanang sing ora sopan-tanggung jawab, yaiku pamrayoga anak-sing ora ramah ': pungkasane alesan

Creta Greta Thunberg dadi luwih jelas lan luwih jelas kanggo ngilangi jinis kritik kanthi alesan, nanging adhedhasar rasa gatel. Akhir minggu iki, aku ngirim pesen ing garis wektu Facebook pribadi lan dikandhani manawa postinganku ora ana watesan kanggo tumindak sing bisa ditampa. Lan [...]

Terusake Reading »

Teks Kanggo Ngomong (TTS) lan hologram kanthi gaya kaya karo Microsoft Hololens 2

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 27 September 2019 4 Komentar
Teks Kanggo Ngomong (TTS) lan hologram kanthi gaya kaya karo Microsoft Hololens 2

Akeh sing isih ragu-ragu babagan ide sing bisa urip ing jagad virtual ing mbesuk. Ing endi kita isih nggunakake saluran input bandwidth sing alon-alon kanggo otak kita, kayata mata, kuping, irung, basa, sentuhan lan saliyane, BCI (Interface Computer Brain) saka Neuralink (salah sawijining perusahaan Elon Musk) bakal ana ing [ ...]

Terusake Reading »

Paus Francis nyeluk pimpinan dunya menyang Vatikan ing 14 ing Mei 2020 kanggo pakatan global

Filed in SIMULASI, Pungkapan Pungkapan, PAWARTA ANALYZES by ing 26 September 2019 10 Komentar
Paus Francis nyeluk pimpinan dunya menyang Vatikan ing 14 ing Mei 2020 kanggo pakatan global

Paus Francis, Jesuit Saint Nicholas tanpa jenggot kayu, timbalan Yesus Kristus ing bumi, nimbali 2 kabeh pimpinan jagad kepungkur kepungkur teka Vatikan ing 14 ing Mei Mei 2020 kanggo 'Pact Global' (kesepakatan global). Ana rong item penting ing agenda kanggo rapat iki sing kabeh wong kudu teka. Sing pertama yaiku […]

Terusake Reading »

"Kasunyatan sing kita deleng" buku Martin Vrijland saiki wis ana

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 25 September 2019 4 Komentar
"Kasunyatan sing kita deleng" buku Martin Vrijland saiki wis ana

Ing taun-taun kepungkur, aku asring ditakoni kenapa aku ora nerbitake buku. Aku wis ngerti yen bukune wis meh bakal teka, nanging gambar kasebut isih kabentuk. Mbok manawa sing paling apik diterangake nalika ngenteni download file ing […]

Terusake Reading »

Wicara Greta Thunberg PBB ngelingake ucapan "bayi sing dibuwang incubator" ing perang Irak

Filed in Pungkapan Pungkapan, PAWARTA ANALYZES by ing 24 September 2019 20 Komentar
Wicara Greta Thunberg PBB ngelingake ucapan "bayi sing dibuwang incubator" ing perang Irak

Sapa wae sing durung ngerteni manawa Greta Thunberg mung aktris pemasaran sing apik, isih urip akeh banget nalika sirahe ana ing pasir. Aku gumun ndeleng pesen-pesen ing Facebook saka wong-wong sing pancen penggemar wanita enom kasebut lan pancen bener-bener […]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup