Artikel anyar

Robert Jensen "Donald Trump ora percaya karo Orde Donya Anyar" mbuktekake: Jensen.nl minangka oposisi sing dikontrol

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 12 November 2019 2 Komentar
Robert Jensen "Donald Trump ora percaya karo Orde Donya Anyar" mbuktekake: Jensen.nl minangka oposisi sing dikontrol

Tetep penting kanggo nyatakake kepiye oposisi sing dikontrol supaya sampeyan ora nglangi ing net safety digawe negara. Robert Jensen ing situs web jensen.nl wingi mbuktekake manawa dheweke ora kaya. Priksa video ing ngisor iki lan temokake carane dolanan diputer. Ing bukuku anyar lay […]

Terusake Reading »

Apa serangan kasebut diwiwiti? Psikolansi wis diwenehi lampu ijo ing 2018 adhedhasar kasus Els Borst / Bart van U.

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 12 November 2019 5 Komentar
Apa serangan kasebut diwiwiti? Psikolansi wis diwenehi lampu ijo ing 2018 adhedhasar kasus Els Borst / Bart van U.

Sapa wae sing isih ngeling-eling pembunuhan tilas menteri Els Borst lan durung ngerti konsep PsyOp ing wektu kasebut, bisa uga kagum banget. Borst dipateni dening 'wong bingung'. Paling ora, sawetara wektu sadurunge NFI ngerti yen ana […]

Terusake Reading »

Seksi makutha lan game antarane angkara negara lan proxy (pengacara Meijering nglawan Plasman)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 11 November 2019 8 Komentar
Seksi makutha lan game antarane angkara negara lan proxy (pengacara Meijering nglawan Plasman)

Pungkasan Jumuah ana wawancara sing menarik karo pengacara Nico Meijering saka kantor Ficq & Partners sing misuwur ing Financieel Dagblad (FD.nl). Ayo dhisik aku rumangsa babagan Nico Meijering. Nami, minangka salah sawijining pengacara PsyOp ing Walanda. Mesthi wae panyangka sing angel dipercaya, […]

Terusake Reading »

Langkah pisanan yaiku label, langkah kapindho yaiku pengecualian: tombol vaksinasi

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 10 November 2019 23 Komentar
Langkah pisanan yaiku label, langkah kapindho yaiku pengecualian: tombol vaksinasi

'Penyedia layanan kesehatan ing Walanda sing kena serangan flu kudu nyandhang tombol sing nglaporake. Yaiku sing dipercaya ketua Ted van Essen saka Yayasan Influenza Walanda (NIS). Sampeyan bakal banget njamin para pasien, ujare. " Laporan RTL News saiki. Ing ngisor iki, apa kita ndeleng tombol iki sadurunge? [...]

Terusake Reading »

Kepiye carane bisa meksa pamrentahan nalika ora nggatekake massa?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 8 November 2019 8 Komentar
Kepiye carane bisa meksa pamrentahan nalika ora nggatekake massa?

Kita wis ndeleng akeh protes ing sawetara minggu kepungkur lan jelas manawa akeh petani, tukang lan akeh liyane. Yen ana kedadeyan kaya ngono, sampeyan bakal weruh manawa para politisi lan media bakal nindakake kontrol karusakan. Khusus program televisi kayata Jeroen Pauw minangka master ing kontrol karusakan iki lan ngontrol […]

Terusake Reading »

Apa persis masalah nitrogen, kenapa petani sambat lan kenapa cepet banget?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 7 November 2019 11 Komentar
Apa persis masalah nitrogen, kenapa petani sambat lan kenapa cepet banget?

Kayane pancene nyata! Kabeh petani dumadakan kudu nyuda nitrogen. Tembung 'nitrogen' kasebut wis duwe tembung subliminal 'nyemprot' dhewe lan supaya wong rata-rata ing dalan bakal mikir yen kita bakal ngrampungake zat sing bakal ditindakake. Mbokmenawa […]

Terusake Reading »

Pengacara nembak Philippe Schol lan laporan rampog palsu Schiphol

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 6 November 2019 6 Komentar
Pengacara nembak Philippe Schol lan laporan rampog palsu Schiphol

Bakal adoh banget kanggo akeh lan muni kaya omong kosong manawa aku ujar manawa jenenge Philippe Schol duwe hubungan subliminal karo Schiphol. Coba delok jeneng Philippe Schol. Subliminal ana tembung Schiphol. Program Neuro Linguistic utawa program subliminal dadi soko […]

Terusake Reading »

Adobe, Twitter lan media mainstream bakal melu perang jero?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 6 November 2019 0 Komentar
Adobe, Twitter lan media mainstream bakal melu perang jero?

Ing buku anyar, aku nggambarake kepiye cara jero kanggo macem-macem lapangan ing media, nanging uga ing media sosial lan platform diskusi, lan aku nerangake carane media duwe kabeh teknik kanggo nyetel kabar sajrone pirang-pirang dekade. Yen iki dicelupake dening wong akeh minangka konspirasi, ing sangisoré […]

Terusake Reading »

Buku Martin Vrijland anyar 'Kasunyatan kaya sing wis disenengi' dikirim!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 4 November 2019 3 Komentar
Buku Martin Vrijland anyar 'Kasunyatan kaya sing wis disenengi' dikirim!

Wektu pungkasane entuk buku anyar 'Kasunyatan sing kita deleng'. Wingi aku wis menehi pamaca buku kanggo Ebook Reader (utawa e-Reader yen sampeyan pengin) lan ing versi PDF. Wiwit saiki versi buku paperback uga kasedhiya liwat bookbestellen.nl webshop kanthi rega € 24,95. Ing ngisor iki sampeyan bisa […]

Terusake Reading »

Institusi pemuda nyuarakake weker babagan agresi amarga 'perawatan' bener-bener nyiksa?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 4 November 2019 11 Komentar
Institusi pemuda nyuarakake weker babagan agresi amarga 'perawatan' bener-bener nyiksa?

Menteri Sander Dekker (sampeyan ngerti para hakim kasebut, sing bisa ndeleng kabeh wong minangka putra mantu sing cocog, nanging sing uga asu ajag ing sandhangan wedhus) ujar manawa dheweke kaget amarga kedadeyan kedadeyan ing perawatan pemuda. Ya, Sander, bisa uga amarga George Orwell wis nerangake ing buku 1984 apa sing dikepengini. Ing […]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup