Artikel anyar

Ilang perang durung? Utawa kita pancene tangi lan tumindak?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 10 Juli 2020 7 Komentar
Ilang perang durung? Utawa kita pancene tangi lan tumindak?

Ora ana sing nggumunake kanggo ndeleng carane para pembaca Martin Vrijland, sing wis berjuang sajrone pitung setengah taun kanggo kebangkrutan kanggo negara polisi sing wis ora ana, disalur menyang inisiatif sing apik banget kayata 'Café Weltschmerz' lan 'A perang wis ilang' dening Sven Hulleman. Karel van Wolferen, sing kondhang ing saluran kasebut, ora nggatekake […]

Terusake Reading »

Coronavirus covid-19: apa sing kita ora krungu babagan Maurice de Hond lan Willem Engel, bagean 2

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 9 Juli 2020 17 Komentar
Coronavirus covid-19: apa sing kita ora krungu babagan Maurice de Hond lan Willem Engel, bagean 2

Ing edition sadurunge artikel iki aku nerangake carane diskusi babagan aerosol, tetes gedhe lan jarak siji setengah meter kaya-kaya dadi diskusi pangalihan sing disuguhake dening Maurice de Hond lan Willem Engel, amarga ngindhari pitakon utama, yaiku: " Apa virus, kepiye virus bisa ditindakake lan kepiye carane [...]

Terusake Reading »

Coronavirus, infestasi semut, lan ramalan liyane sing wis ana

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 8 Juli 2020 10 Komentar
Coronavirus, infestasi semut, lan ramalan liyane sing wis ana

Kadhangkala, kaya-kaya kita nyekseni acara kenabian, kayata ing papan suket militer sing saiki mangan panganan larang regane ing 3 bawana. Coronavirus duweni pengaruh utama kanggo ekonomi ing saindenging jagad, lan asring diterangno ing kene yen misale jek koronavirus iku mung alibi kanggo […]

Terusake Reading »

Perang Sipil AS prediksi koyone nyedhaki: milisi BLM mlaku ing Georgia

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 6 Juli 2020 0 Komentar
Perang Sipil AS prediksi koyone nyedhaki: milisi BLM mlaku ing Georgia

Kanggo sing isih mikir manawa gerakan Black Lives Matter duwe kebangkitan sementara amarga pembunuhan George Floyd lan kerusuhan ing saindenging jagad iki nyebabake, luwih becik bisa ndeleng gambar ing ngisor iki. Yaiku ing dina Kamardikan, tanggal 4 Juli.Nalika iku, bocah wadon umur wolung taun nganggo ireng […]

Terusake Reading »

Coronavirus covid-19: babagan iki kita ora krungu Maurice de Hond lan Willem Engel

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 2 Juli 2020 6 Komentar
Coronavirus covid-19: babagan iki kita ora krungu Maurice de Hond lan Willem Engel

Yen ndeleng laporan internasional, mula ana gelombang koronavirus kaping pindho. Apa tenan yaiku gelombang coronavirus utawa gelombang nomer lan gambar media gaya Hollywood saka IC lengkap. Pitakonan kepiye carane coronavirus covid-19 nyebar […]

Terusake Reading »

Buku anyar Martin Vrijland sing judhul 'Coronavirus covid-19 ing endi pungkasane rampung?' kasedhiya saiki

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 30 Juni 2020 5 Komentar
Buku anyar Martin Vrijland sing judhul 'Coronavirus covid-19 ing endi pungkasane rampung?' kasedhiya saiki

Akhir-akhir iki aku wis kerja keras ing buku anyar kanthi judhul 'Coronavirus covid-19 ing endi pungkasane rampung?' Wabah koronavirus covid-19 minangka pandemi sing wis diramalake, kaya dene introduksi alat teknologi sing dakkarepake. Buku kasebut nerangake kanthi rinci babagan skrip master sing dibukak lan kepiye cara iki […]

Terusake Reading »

Tangga Escher Penrose oposisi oposisi FvD, Willem Engel lan Maurice de Hond

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 29 Juni 2020 1 Komentar
Tangga Escher Penrose oposisi oposisi FvD, Willem Engel lan Maurice de Hond

Tangga Penrose minangka khayalan optik utawa obyek sing ora bisa diciptakake dening matématikawan Inggris lan fisikawan Roger Penrose ing taun 1958. Tangga tangga sing padha sadurunge dikembangake dening seniman Swedia Oscar Reutersvärd, nanging ora dingerteni ing njaba Swedia. Ing undhak-undhakan kayane bisa mlaku-mlaku (utawa mandheg) supaya bisa mundhak ing tangga sing padha. Ing […]

Terusake Reading »

Demonstrasi Minggu 28 Juni Mengkono katresnan, sabar lan aman net Virus Madness

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 26 Juni 2020 20 Komentar
Demonstrasi Minggu 28 Juni Mengkono katresnan, sabar lan aman net Virus Madness

"Katresnan, sabar lan dipercaya". Aku umur 10 taun nalika nggambarake tresnane Pasamuwan lan ngerti yen sampeyan bakal disenengi yen sampeyan mung mratobat ing Gusti. Nalika aku mutusake ora, tresna kanthi cepet diukum. Slime padha sing aku […]

Terusake Reading »

Apa sing kudu ditindakake dening vaksin Black Lives Matter, LGBTI lan wajib Covid-19?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 24 Juni 2020 6 Komentar
Apa sing kudu ditindakake dening vaksin Black Lives Matter, LGBTI lan wajib Covid-19?

Apa sing kudu ditindakake dening vaksin Black Lives Matter, LGBTI lan wajib Covid-19? Pungkasane, yaiku babagan transformasi wong dadi wong netral jender, warna, transhuman. Ayo kula nerangake. Cepet kursi kursi! Babagan sing dakkarepake, jelas yen getih getih aristokrat putih tanggung jawab kanggo penindasan jaman […]

Terusake Reading »

Demonstrasi 21 Juni, Willem Engel, nyeri Mordechay Kris, Jeroen Pols, edan virus lan apa sing bakal kelakon sabanjure?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 23 Juni 2020 17 Komentar
Demonstrasi 21 Juni, Willem Engel, nyeri Mordechay Kris, Jeroen Pols, edan virus lan apa sing bakal kelakon sabanjure?

Wingi aku ringkes nggambarake demonstrasi Minggu 21 Juni ing The Hague. Sampeyan bisa uga wis ndeleng gambar ing kene lan uga bisa uga nemokake manawa kabeh "profesional" wis diatur. Sampeyan uga wis nemokake manawa rerusuh ora bisa metu saka polisi polisi. Bisa ditegesi manawa […]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup