Artikel anyar

Libya nyedhiyakake kajelasan babagan negara-negara ing Eropa sing bakal dadi sing pertama sing dijupuk dening Turki

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 19 Januari 2020 16 Komentar
Libya nyedhiyakake kajelasan babagan negara-negara ing Eropa sing bakal dadi sing pertama sing dijupuk dening Turki

Aku wis prédhiksi manawa Turki bakal njupuk Eropa ing pirang-pirang taun. Nanging, konflik ing Libya ndadekke kristal menyang permukaan negara sing Turki bisa nyerang karo Blitzkrieg. Ing kasus apa wae, konflik Libya pancen aneh, amarga AS wis nate ninggal kabeh kekacauan lan saiki […]

Terusake Reading »

Wong transgender nglairake bayi pasangan non-binar karo wong wadon sperma

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 17 Januari 2020 1 Komentar
Wong transgender nglairake bayi pasangan non-binar karo wong wadon sperma

Yen sampeyan duwe masalah karo judhul artikel iki, aku bakal nerjemahake kanggo sampeyan. Ruben Sharpe sing umur 39 taun mutusake dadi wong lanang nalika umur rolas, nanging ana wektu kepengin duwe anak karo bojo transgender. Saiki dheweke dadi kulawarga "paling modern" ing Inggris Raya. Malah [...]

Terusake Reading »

Apa sistem anti-pesawat Iran sing nyerang Boeing 737-800 (penerbangan PS752) disusupi?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 17 Januari 2020 12 Komentar
Apa sistem anti-pesawat Iran sing nyerang Boeing 737-800 (penerbangan PS752) disusupi?

Ing tanggal 23 Juni 2019, Washington Post nulis manawa peretas Amerika bakal ngupayakake sistem anti-pesawat Iran, miturut kirim ing tweakers.net, sing nyambung menyang kiriman asli ing situs web Washington Post. Nanging, situs web kasebut ngowahi pesen kanthi nyebutake: "Crita iki wis dianyari dadi target […]

Terusake Reading »

Suwene suwene Trump ing pelana saiki tandha-tandha pratandha saka perang sipil pisanan?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 16 Januari 2020 3 Komentar
Suwene suwene Trump ing pelana saiki tandha-tandha pratandha saka perang sipil pisanan?

Sanajan Donald Trump wis ana ing impeachment, kita ora bakal mikir banget, amarga Republik ing omah ndhuwur (varian Amerika kamar pisanan) ana mayoritas lan ora bakal nate nyetujoni impeachment. Wis ramalanku sajrone pirang-pirang taun yen Trump digunakake kanggo […]

Terusake Reading »

Iran, serangan ing Soleimani, counterattack lan pesawat penerbangan PS752 kabeh dideleng?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 14 Januari 2020 16 Komentar
Iran, serangan ing Soleimani, counterattack lan pesawat penerbangan PS752 kabeh dideleng?

Apa yen ana wong sing ngandhani manawa serangan marang Jenderal Soleimani, serangan balas Iran lan kejatuhan Boeing 737-800 (penerbangan PS752) kabeh padha diluncurake? Ya, banjur sampeyan langsung mikir "Oh, bakal ana teori konspirasi liyane!" Uga, sampeyan bakal seneng yen sampeyan nindakake […]

Terusake Reading »

Reinkarnasi lan siklus kasunyatan sing kita deleng

Filed in BUKU TAMBAHAN, PAWARTA ANALYZES by ing 12 Januari 2020 8 Komentar
Reinkarnasi lan siklus kasunyatan sing kita deleng

Kanggo ngerti konsep reinkarnasi, yen sampeyan wis percaya, mula migunani kanggo ndeleng kasunyatan kasebut kaya sing kita deleng. Ana pirang-pirang jeneng kondhang sing ngarani reinkarnasi karakter sejarah utawa sing liya diarani. Conto sing apik yaiku Donald Trump sing […]

Terusake Reading »

Sapa utawa apa sing ana ing pesawat mabur Iran karo pesawat penerbangan Boeing 737-800 PS752?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 9 Januari 2020 36 Komentar
Sapa utawa apa sing ana ing pesawat mabur Iran karo pesawat penerbangan Boeing 737-800 PS752?

Kacilakan udhara kanthi pesawat Boeing 737 PS752, ing ngendi 176 wong tiwas, mesthine pancen nggumunake amarga wektu kasebut, sawise serangan roket target Amerika. Serangan roket ora mung nuduhake manawa sistem anti-pesawat Amerika ora bisa mungkasi roket Iran, nanging uga kiwa […]

Terusake Reading »

Iran mundur, AS ngirim B52s lan divisi udhara 82nd sawise pesawat kasebut mati 180 penumpang

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 8 Januari 2020 16 Komentar
Iran mundur, AS ngirim B52s lan divisi udhara 82nd sawise pesawat kasebut mati 180 penumpang

Ing sawetara jam, Iran nyerang serangan serangan roket ing basis udhara Amerika ing Irak. Iki gegayutan karo dhasar serangan drone ing Jassem Soleimani umum Iran. Serangan kasebut, mesthine ana deklarasi perang sing angel saka Trump menyang Iran. Sampeyan ora bisa ngarepake negara sing sampeyan […]

Terusake Reading »

Akibat saka upaya pembunuhan marang Jenderal Soleimani Iran

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 7 Januari 2020 15 Komentar
Akibat saka upaya pembunuhan marang Jenderal Soleimani Iran

Mesthi, Afshin Ellian Iran nulis ing kolom Telegraaf manawa Jenderal Qassem Soleimani minangka teroris sing paling dhuwur. Afshin, dheweke dadi wong Iran, asale saka jaman rezim sing didhukung dening CIA sing dibubarake dening Ayatollah. Lan mesthi kabeh West nyatakake yen teroris General lan bilai marang wong-wong sing wani ngarani […]

Terusake Reading »

Sapa Erland Oscar Galjaard lan apa sing dienggo karo eugenics?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 6 Januari 2020 18 Komentar
Sapa Erland Oscar Galjaard lan apa sing dienggo karo eugenics?

Sapa Erland Oscar Galjaard lan apa sing dienggo karo eugenics? Wah, ora ana apa-apa. Dheweke dadi direktur program ing RTL lan penasihat strategis ing Talpa lan mulane ana hubungane karo televisi. Dheweke dadi nikah karo Wendy van Dijk lan uga dadi DJ. Dadi mung wong bagus. Sing […]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup