Artikel anyar

Bebener kang ora ana?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 18 Bisa 2019 4 Komentar
Bebener kang ora ana?

Miturut pawarta radio Max Igan (ing siaran radio ing ngisor iki, ndeleng video YouTube), sampeyan bisa nemokake bukti kanggo saben teori lan ora ana tujuan kanggo nemokake bebener maneh. Dheweke nyatakake yen bukti bisa ditemokake kanggo bumi sing rata, kaya dene bumi kosong utawa [...]

Terusake Reading »

Apa karya media karo penulis script lan padha ngedol operasi PsyOp kaya apa karo acara TV?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 15 Bisa 2019 9 Komentar
Apa karya media karo penulis script lan padha ngedol operasi PsyOp kaya apa karo acara TV?

Sapa wae sing ngetutake kasus Anne Faber lan nembe nembe kasus Julie van Espen ing Belgia ing kabar kasebut kudu weruh yen ana kahanan sing luwih kerep. Yen kita ngetut media, kabar iki mung sing bener. We are inundated with images that [...]

Terusake Reading »

Wektu kanggo copot situs iki? UPDATE 15-05-2019

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 13 Bisa 2019 17 Komentar
Wektu kanggo copot situs iki? UPDATE 15-05-2019

Iku sawetara taun angel lan impact ing urip pribadi saya ageng. Saiki aku kudu nggawe keputusan kanggo mandheg utawa terus. Kaping pirang-pirang kaping aku wis nerangake yen nglakoni paneliten lan nulis biji pendapat ora dadi hobi, nanging mung wektu [...]

Terusake Reading »

Sawise Thijs H., tagihan Edith Schipper kanggo penahanan observasi, ditolak ing pamarentah sadurunge, bakal dipeluk dening kabeh wong

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 9 Bisa 2019 9 Komentar
Sawise Thijs H., tagihan Edith Schipper kanggo penahanan observasi, ditolak ing pamarentah sadurunge, bakal dipeluk dening kabeh wong

Wong-wong durung siap. Panjalukan saka situs iki menangake luwih saka limang ewog tandha marang bill sing diajokake dening Edith Schippers miturut kabinet Rutte sadurungé. Ing ringkesan, tagihan kasebut tegese supaya kanca-kanca, tanggi utawa kulawarga ngirim nyebat psikulan kasebut kanggo mesthekake yen [...]

Terusake Reading »

Jaring safety tingkat sabanjuré: Kursus konspirasi Patrick Savalle liwat Café Weltschmerz (pola curang)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 9 Bisa 2019 7 Komentar
Jaring safety tingkat sabanjuré: Kursus konspirasi Patrick Savalle liwat Café Weltschmerz (pola curang)

Café Weltschmerz bubar nyathet wawancara dening "profesional" Eric van de Beek (mesthine ana ing setelan, kanthi pasuryan lan poker serius) karo bintang sing dugaan lawas ing plot, Patrick Savalle. Sampeyan bisa nemokake wawancara sing ana ing link iki. Secara harfiah, kabeh sing wis dibahas ing situs iki dijupuk dening [...]

Terusake Reading »

Apa Martin Vrijland oposisi? Ora: Deleng ing kene apa sing ora bener!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 8 Bisa 2019 2 Komentar
Apa Martin Vrijland oposisi? Ora: Deleng ing kene apa sing ora bener!

Bart Nijman, deputi editor saka Geenstijl, nampa blokade ing Twitter wingi. Alesan? Panjenenganipun nyuwun pemilihan Eurosceptic. Dheweke nyatakake yen dheweke pancen tansah ana ing omah. Omong kosong, amarga Geenstijl ora tau nyuwun ora milih. Kita ndeleng luwih utawa kurang sing padha kedados ing kene ing AS karo [...]

Terusake Reading »

Anak Zaandam sing diabaikan dadi masalah, Reaksi, Cerita cerpen?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 7 Bisa 2019 5 Komentar
Anak Zaandam sing diabaikan dadi masalah, Reaksi, Cerita cerpen?

Sampeyan uga maca ing dina anyar? Crita iki diringkesake yen polisi Tom Verweij tindak menyang laporan ing Zaandam nalika bocah loro ditemokake ing apartemen ing Zaandam lan siji-sijine dipeksa. Anak lanang bakal katon lara lan warata rampung ditutup supaya ora lunga menyang [...]

Terusake Reading »

Julie van Espen, Anne Faber Belgia lan pembunuh Steve B., Michael P. ing Belgia ing PsyOp paling anyar?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 7 Bisa 2019 7 Komentar
Julie van Espen, Anne Faber Belgia lan pembunuh Steve B., Michael P. ing Belgia ing PsyOp paling anyar?

Iku crita liyane sing luar biasa, crita Julie van Espen (23) lan pembunuh dheweke Steve B. Crita iki mesthi langsung ngelingake Dutch Anne Faber (25) lan pembunuh Michael P., nanging banjur kabeh dicithak luwih cepet kadaluwarsa. Apa maneh kita ngadhepi operasi psikologis (PsyOp) saka ngendi [...]

Terusake Reading »

Liyane bukti media alternatif sing dikontrol liwat saksi sing nerbitake penyerang Martin Vrijland (Naomi Hoogeweij)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 5 Bisa 2019 42 Komentar
Liyane bukti media alternatif sing dikontrol liwat saksi sing nerbitake penyerang Martin Vrijland (Naomi Hoogeweij)

Ing sawetara artikel aku nerangake carane fitnah lan fitnah sing ditemokake online dikoordinasikake ing alamatku dening karyawan negara Jeroen Hoogeweij. Dheweke bisa nindakake iki kanthi ora bisa disalahake, amarga ora ana apa-apa sing wis rampung karo deklarasi. Padha ana ing pipa nganti saiki lan ora dadi pengacara sing kepengin nyambut gawe. Upaya uga [...]

Terusake Reading »

Bukti sing situs web media alternatif gedhe dikontrol oposisi

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 4 Bisa 2019 11 Komentar
Bukti sing situs web media alternatif gedhe dikontrol oposisi

Aku wis nulis pirang-pirang taun sing paling populer situs media alternatif sing ana ing punggung tangane lan nepaki tugas ing game ing ngendi kabeh bidang pasukan beda-beda panemu lan gagasan diawali lan didhukung kanthi kaluwihan lan kontradiksi. Dene dualitas sing tansah dibutuhake kanggo nambah [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup