Artikel anyar

Matéri Ireng Ireng 100% nanging pengin praktik lynch Afrika Kidul? Sapa sing entuk bathi? George Floyd kanthi luwih rinci

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 5 Juni 2020 7 Komentar
Matéri Ireng Ireng 100% nanging pengin praktik lynch Afrika Kidul? Sapa sing entuk bathi? George Floyd kanthi luwih rinci

Reaksi agresif sawetara dina kepungkur kaget banget aku; ing sisih liya, aku langsung nampa ancaman pati sawise mikir ing Facebook kepiye George Floyd bisa ujar "Aku ora bisa ambegan" kaping pirang-pirang nalika ora ambegan. Temenan, wong seneng percaya ing media kasebut nalika dheweke […]

Terusake Reading »

Donald Trump mainaké kecapi nalika Roma murub, kaya Kaisar Nero

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 4 Juni 2020 13 Komentar
Donald Trump mainaké kecapi nalika Roma murub, kaya Kaisar Nero

Sejarah Roma wis ditulis maneh ing sawetara taun kepungkur, amarga umume dianggep minangka berita palsu kaya Rusia sing Kaisar Nero ngobong awake dhewe lan nonton Harp lagi diputer. Isih, kesetaraan karo tweet Donald Trump ing ngisor iki signifikan lan tembung sejatine saya luwih gedhe. Sing durung ngerti […]

Terusake Reading »

Femke Halsema nggawe demonstrasi tanpa ijin pambentukan legal & grup lan 1,5 m jarak sosial ora bisa diganti

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 2 Juni 2020 11 Komentar
Femke Halsema nggawe demonstrasi tanpa ijin pambentukan legal & grup lan 1,5 m jarak sosial ora bisa diganti

Dheweke bener ujar manawa ing wengi sawise demonstrasi sing ora jelas ing Dam Square; Femke Halsema ing Op1: demonstrasi sisih tengen minangka hak konstitusional. Dadi, sampeyan ora butuh idin. Iki kabeh asil saka negara lan kita kabeh prilaku apik amarga kita wis diwiwiti dening media supaya percaya yen […]

Terusake Reading »

Ewonan wong ing Dam Square mbayar bantahan utawa sacara spontan kanggo George Floyd sing ora ana sing ngerti?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 2 Juni 2020 15 Komentar
Ewonan wong ing Dam Square mbayar bantahan utawa sacara spontan kanggo George Floyd sing ora ana sing ngerti?

Protes kasebut wingi ing Dam Square ing Amsterdam katon minangka conto khas demonstrasi mbayar ing negara kasebut nyewa klompok Inoffizieller Mitarbeiter liwat layanan intelijen. Wis pirang-pirang wulan saiki, ora ana wong Walanda sing nembak kanggo nglawan langkah-langkah koronavirus kayata kunci lan siji setengah meter, nanging siji (kanggo saben wong […]

Terusake Reading »

Cara Pembunuhan Polisi Minneapolis George Floyd Kanggo Mbukak Perang Sipil?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 1 Juni 2020 12 Komentar
Cara Pembunuhan Polisi Minneapolis George Floyd Kanggo Mbukak Perang Sipil?

Pembunuhan wong ireng George Floyd dening petugas polisi Derrek M. Chauvin ing Minneapolis duwe unsur curiga sing dibutuhake sing menehi kesan manawa perang sipil wis sengaja diwiwiti. Bakal ringkes ujar yen kita adol karo produksi film lan mesthi kita pengin […]

Terusake Reading »

Corona Krisis Covid-19 ngeling-eling saka virus MS Blaster 2003 dibintangi dening Bill Gates

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 28 Bisa 2020 13 Komentar
Corona Krisis Covid-19 ngeling-eling saka virus MS Blaster 2003 dibintangi dening Bill Gates

Swara liyane sing berkembang manawa koronavirus bisa uga dirancang ing laboratorium. Ing endi aku diserang wiwitan dening kasunyatan kasunyatan sing disebut Nu.nl, nalika aku nuduhake manawa virus kaya kasebut bisa teka saka laboratorium, saiki media main media sing padha uga nglaporake […]

Terusake Reading »

Kekuwatan pangowahan diwiwiti kanthi rasa wedi, program lan ilusi sing salah lan dadi revolusi sejati

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 26 Bisa 2020 5 Komentar
Kekuwatan pangowahan diwiwiti kanthi rasa wedi, program lan ilusi sing salah lan dadi revolusi sejati

Ing sawetara wulan kepungkur, setengah jagad dijupuk kanthi wedi jero mungsuh koronavirus sing ora katon. Mayoritas ora ngerti kepiye media lan politik, magepokan karo piramida listrik (sing wis ngadeg wiwit jaman kepungkur), nemtokake pemahaman babagan jagad iki. Meh kabeh sing kita deleng lan mula dipercaya warna diwadhahi minangka […]

Terusake Reading »

iPhone ndhelikake app covid-19 ing nganyari 13.5 paling anyar i-OS

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 25 Bisa 2020 16 Komentar
iPhone ndhelikake app covid-19 ing nganyari 13.5 paling anyar i-OS

Aku ora duwe iPhone supaya aku durung bisa mriksa, nanging situs web Apple jelas babagan iki. Sayange, sawetara sing maca syarat-syarat lan syarat sadurunge nginstal nganyari utawa app, nanging sampeyan mung entuk app ranging sing kalebu ing nganyari iOS 13.5 paling anyar. Yen sampeyan takon, […]

Terusake Reading »

Maurice de Hond nemokake salah siji saka setengah meter omong kosong (video)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 22 Bisa 2020 13 Komentar
Maurice de Hond nemokake salah siji saka setengah meter omong kosong (video)

Ing sabanjure 33 menit, deleng Maurice de Hond, wong ing mburi polling nasional sing bisa kita "dipercaya". De Hond wis nemokake manawa panaliten tartamtu nuduhake manawa aturan siji lan setengah meter iku ora apik lan coronavirus utamane nyebar nalika ventilasi ora apik. Maurice mesthi yakin karo […]

Terusake Reading »

Sepira warga Walanda sing isih bisa mbayar tagihan sajrone krisis korona?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 21 Bisa 2020 16 Komentar
Sepira warga Walanda sing isih bisa mbayar tagihan sajrone krisis korona?

Yen sampeyan ngetutake media, meh ora ana masalah ing Walanda kajaba virus korona, sing isih umume kaya bom wektu sing obah. Ngendi jurnalisme nalika nggambarake penderita pribadi ing ngarep lawang ngarep? Ora angel entuk tokoh RIVM […]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup