Artikel anyar

Coronavirus: saka endi virus teka lan kepiye cara mundur lan pindhah?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 1 April 2020 2 Komentar
Coronavirus: saka endi virus teka lan kepiye cara mundur lan pindhah?

Sanajan wedi gedhe ing masyarakat lan pirang-pirang disinformasi sing sumebar ing endi-endi, saengga masarakat ora ndeleng hutan liwat wit lan strategis didorong maneh "para ahli media" lan media ide, aku pengin nelpon sampeyan. nggawe saklar positif. Usaha kasebut koyone […]

Terusake Reading »

Cara paling efektif kanggo nglawan koronavirus iku saka China (video)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 1 April 2020 18 Komentar
Cara paling efektif kanggo nglawan koronavirus iku saka China (video)

Tom Barnett ujar yen dhokter iku sakabehe. Dheweke nyinaoni ilmu biomedis sadurunge mlebu ajaran obat alami, nutrisi, fisioterapi, udhara lan psikologi bermutu tinggi. Dheweke ora kantun umur XNUMX lan XNUMX-an amarga kerusakan vaksin lan amalgam lan dadi semangat banget babagan hak kita menyang internal sing sehat […]

Terusake Reading »

Krisis Corona: kapan rampunge lan apa saiki kudu kita lakoni?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 31 Maret 2020 18 Komentar
Krisis Corona: kapan rampunge lan apa saiki kudu kita lakoni?

Wontene saiki, akeh pitakon sing kaya mangkene: "Yen sampeyan ngarepake toko lan restoran bakal mbukak maneh lan sampeyan bisa liburan maneh? Aku takon iki amarga bojoku ana ing industri hospitalitas. " utawa "Kepiye rasa sampeyan babagan pasar omah? Apa luwih adol adol omahku? ", Nanging uga [...]

Terusake Reading »

Babagan 'kabal' sing ora apik lan sapa sing diarani 'Q Anon' Inoffizieller Mitarbeiter (IMB'ers)?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 31 Maret 2020 19 Komentar
Babagan 'kabal' sing ora apik lan sapa sing diarani 'Q Anon' Inoffizieller Mitarbeiter (IMB'ers)?

Sadurunge aku nerangake yen kayane Q Anon minangka net safety kanggo wong-wong sing ndeleng manawa luwih akeh virus virus corona (waca kene). Tembung 'Q' meh padha karo cendhak kanggo antrian utawa antrian utawa kesimpulan; sampeyan bakal […]

Terusake Reading »

Jerman nggarap aplikasi koronavirus sing nglacak sapa sing wis berhubung karo sampeyan

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 30 Maret 2020 4 Komentar
Jerman nggarap aplikasi koronavirus sing nglacak sapa sing wis berhubung karo sampeyan

"Jerman pengin ngembangake aplikasi ing wektu sing cendhak sing nglacak sapa sing duwe hubungan karo pangguna ing smartphone, lapor Reuters, Senin. Mangkono negara kasebut ngetutake jejer ing Singapura. Aplikasi Singapura ndhaptar liwat Bluetooth nalika smartphone cedhak telpon liyane. Apa pemilik smartphone duwe coronavirus […]

Terusake Reading »

Ngukur kunci koronavirus covid-19 dilanjut 6 April lan dadi luwih abot

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 30 Maret 2020 14 Komentar
Ngukur kunci koronavirus covid-19 dilanjut 6 April lan dadi luwih abot

Nganyari Coronavirus: Elinga nalika aku ora ujar 6 April (pirsani kene). Kaya sing diprediksi, ekstensi langkah kasebut saiki diwartakake. Iki kabeh gampang dipikir lan prédhiksi amarga kita nyekseni skrip master. Sawise sampeyan ngerti yen skrip master, sampeyan uga bisa […]

Terusake Reading »

Coronavirus, Q Anon, Trump, Bolsonaro, BoJo, penutupan jero lan internet ing 1 April?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 28 Maret 2020 26 Komentar
Coronavirus, Q Anon, Trump, Bolsonaro, BoJo, penutupan jero lan internet ing 1 April?

Penting kanggo ngrembug maneh Q Anon, amarga akeh sing katon percaya karo apa sing dikandhakake file Q Anon. Dheweke yakin manawa ana negara jero sing bakal diilangi Trump. Pernyataanku yaiku: Ana deepstate sing luwih gedhe kalebu Trump lan Q Anon. Game kasebut saka […]

Terusake Reading »

Apa wong heteroseksual target utama koronavirus? Dhasar ilmiah

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 26 Maret 2020 15 Komentar
Apa wong heteroseksual target utama koronavirus? Dhasar ilmiah

Artikel saka NRC saiki nerangake yen utamane wong lanang lan wong tuwa mati saka koronavirus. Kutipan saka artikel kasebut: Masalah utama karo Covid-19 yaiku badai sitokin sing diarani, sing bisa kedadeyan nalika radhang paru-paru dadi parah. Iki minangka reaksi kekebalan sistem kekebalan sing kuwat marang virus, […]

Terusake Reading »

Walikota Italia ngancam ngirim flamethrower kanggo nglawan coronavirus

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 26 Maret 2020 14 Komentar
Walikota Italia ngancam ngirim flamethrower kanggo nglawan coronavirus

Apa wajah rezim sejati sing nyebar liwat politik lan media magepokan karo oposisi sing dikontrol? Ndelok simbol Pelangi. Punapa Pelangi rahasia minangka simbol tatanan donya anyar? Apa jagad kebanjiran gelombang ombak kaya jaman jamane Nuh? Apa muncul maneh […]

Terusake Reading »

Mitos Trump, Q-Anon lan 'ngresiki mitos jero' (Robert Jensen, Janet Ossebaard)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 25 Maret 2020 15 Komentar
Mitos Trump, Q-Anon lan 'ngresiki mitos jero' (Robert Jensen, Janet Ossebaard)

Sanajan Robert Jensen katon adoh banget saka partai politik sisih tengen, dheweke isih dadi penggemar Trump gedhe. Video-video kasebut saiki ditampilake, meh padha karo lintang anyar ing wilayah kasebut; wanita sing percaya karo UFO lan ngasilake panen: Janet Ossebaard. Yaiku ing awake dhewe [...]

Terusake Reading »

PANUT
PANUT

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup