Artikel anyar

Apa sing bener babagan pembunuhan Derk Wiersum lan apa tegese "saksi makutha"?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 18 September 2019 19 Komentar
Apa sing bener babagan pembunuhan Derk Wiersum lan apa tegese "saksi makutha"?

Ing artikel iki, aku nerangake carane nyulik Willem Holleeder Heineken lan pembunuhan sing ditindakake yaiku bisa uga PsyOps sing kudu nyiapake aturan kanggo prinsip 'saksi makutha. Aturan seksi makutha (digawa dening Holleeder PsyOp?) Tegese negara bisa nuntut sapa wae sing pengin, amarga saksi makutha kasebut bisa uga […]

Terusake Reading »

Apa bakal dadi perang ing antarane AS lan Iran saiki kanthi cepet?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 18 September 2019 4 Komentar
Apa bakal dadi perang ing antarane AS lan Iran saiki kanthi cepet?

Ing jaman saiki, kita wis nyerang serangan gedhe kanggo kilang minyak ing Arab Saudi. AS langsung nuding driji ing Iran lan Trump tweets yen AS 'dikunci lan dimuat'. Ing jaman saiki, Nanging, ketoke luwih akeh manawa dudu Iran, nanging pemberontak Houthi saka Yaman sing disalahake. Amarga iki […]

Terusake Reading »

Mantan asterisk Disney Channel ujar manawa wis disalahake dening pedofilia Hollywood

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 16 September 2019 0 Komentar
Mantan asterisk Disney Channel ujar manawa wis disalahake dening pedofilia Hollywood

Tilas bintang Disney Channel, Ricky Garcia wis dadi bintang bocah sing paling anyar kanggo nyebul wutah virus pedofilia Hollywood. Dheweke nuntut mantan manajer dheweke nyiksa wanita kanthi pirang-pirang taun lan ngidini pedofil Hollywood liyane nggunakake dheweke minangka "dolanan seks." Garcia nyatakake yen planggaran Joby Harte ing Hot Rock Media wiwit nalika […]

Terusake Reading »

Telpon cepet! Kita kudu nyelehake media ora tumindak SAIKI!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 14 September 2019 4 Komentar
Telpon cepet! Kita kudu nyelehake media ora tumindak SAIKI!

De Telegraaf wis ngganti jenenge kanggo artikel mbayar saka 'tambahan' dadi 'premium'. Yen sampeyan pengin maca berita sing digawe saka awake dhewe, mula kudu dadi anggota koran kasebut sing uga nulis kanggo milih karyawan ing '40 /' 45. Saiki kita ngerti manawa ANP ana ing tangan jutawan John de Mol lan […]

Terusake Reading »

Apa 911 minangka proyek ing njero? De Telegraaf duwe jawaban kanggo kabeh pitakon!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 11 September 2019 12 Komentar
Apa 911 minangka proyek ing njero? De Telegraaf duwe jawaban kanggo kabeh pitakon!

Dheweke dadi wong sing simpatik, Wilson Boldewijn, sing katon ing obrolan sing dakkenal karo dheweke sawetara wulan kepungkur (deleng kene). Wolves nganggo sandhangan wedhus mesthi katon kaya wedhus liyane lan mulane ora ana ancaman. Wilson miwiti macem-macem dokumenter ing ngendi dheweke nuduhake kabeh teori konspirasi utama sing […]

Terusake Reading »

Kapan AS mbayar pajak iklim kabeh bom sing dibuwang?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 11 September 2019 2 Komentar
Kapan AS mbayar pajak iklim kabeh bom sing dibuwang?

Luwih sedhih kanggo tembung kanggo ndeleng kepiye AS terus nyebarake bom kasebut kanthi impimasi, dene pendhudhuk donya dibebani pajeg sing dhuwur ing sangisore hujah palsu 'pemanasan global minangka akibat saka kakehan CO2 ing atmosfer'. Esuk iki telegraaf kanthi bangga nuduhake kepiye gabungan gabungan Tugas Gabung Gabungan […]

Terusake Reading »

NOS lan RTL menehi perhatian lengkap kanggo jero kanggo nutupi produksi produk jero dhewe

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 9 September 2019 11 Komentar
NOS lan RTL menehi perhatian lengkap kanggo jero kanggo nutupi produksi produk jero dhewe

Ing jaman saiki, loro-lorone RTL lan NOS temen-temen ngrungokake fenomena jero. Kita ndeleng fenomena sing padha ing kene karo topik 'warta palsu'. Produsen warta palsu lan pangguna paling gedhe teknologi jero bakal ngalihake perhatian saka awake dhewe kanthi nyatakake manawa organisasi kriminal, teroris utawa Rusia yaiku […]

Terusake Reading »

Apa Boris Johnson (para leluhur Uthmaniyana) miwiti huru-hara ing Eropa sing bakal nambah Kekaisaran Ottoman?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 4 September 2019 10 Komentar
Apa Boris Johnson (para leluhur Uthmaniyana) miwiti huru-hara ing Eropa sing bakal nambah Kekaisaran Ottoman?

Aku panginten dadi guyon nalika maca ngirim tanggapan ing ngisor iki: "Dheweke wong Turk." Aku kaget banget, sebagian Wikipedia ngiringan sing nuduhake Boris Johnson sing sejatine duwe para leluhur Ottoman. Ora mung para leluhur Ottoman; kita bisa ngucapake babagan para leluhur kanthi karir politik. Johnson bakal teka […]

Terusake Reading »

Debread Brexit wis dadi rencana sadurunge

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 4 September 2019 10 Komentar
Debread Brexit wis dadi rencana sadurunge

Debread Brexit wis dadi rencana sadurunge. Wong-wong sing wis nate ngrampungake situs iki supaya bisa maca kanthi bola-bali, nanging ayo ringkes maneh. Yen sampeyan ndeleng manawa saben politisi mung aktor sing dadi pentinge agenda globalisasi lan tumindak rahasia kanggo aristokrasi, banjur […]

Terusake Reading »

Apa sampeyan uga bodho kaya ngono?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 2 September 2019 7 Komentar
Apa sampeyan uga bodho kaya ngono?

Apa sampeyan uga bodho kaya ngono? Kepiye? Babagan kasunyatan sing meh kabeh wong ing saubeng sampeyan isih percaya yen politik minangka masalah sing bisa dipercaya. Wong pancen mikir banget yen demokrasi ana. Sampeyan bisa uga mikir: "Ya, aku uga percaya. Bisa uga ora terus-terusan persis kanthi cara sing kudune […]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup