Artikel anyar

BREAKING: pil rejuvenasi kasunyatan! 80 Wong umur setaun nguntal sepisanan sawise diuji kewan

Filed in SIMULASI, PAWARTA ANALYZES by ing 29 Agustus 2019 1 Komentar
BREAKING: pil rejuvenasi kasunyatan! 80 Wong umur setaun nguntal sepisanan sawise diuji kewan

David Sinclair minangka guru besar ing departemen genetika, Blavatnik Institute lan co-direktur Paul F. Glenn Center kanggo Mekanisme Biologi Aging ing Harvard Medical School. Ing presentasi ing ngisor iki, dheweke nerangake carane proses penuaan awak manungsa utamane hubungane karo kelangan informasi; padha karo […]

Terusake Reading »

Yolanthe Cabau lan DNA siri polisi, produksi John de Mol sing apik (kaya berita ANP)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 28 Agustus 2019 3 Komentar
Yolanthe Cabau lan DNA siri polisi, produksi John de Mol sing apik (kaya berita ANP)

Pitakonan kasebut wis keganggu kanggo aku sawetara wektu: Apa John de Mol minangka scammer paling gedhe ing Walanda? John de Mol minangka pemilik ANP, Kantor Umum Jenderal Walanda lan Talpa Network, sing nggawe sampeyan kepengin weruh manawa dheweke ora bisa nggunakake cara sing padha kanggo ngasilake warta palsu minangka […]

Terusake Reading »

Apa sing bener saka serangan kasebut karo pati amarga pedofile ing Assen?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 26 Agustus 2019 5 Komentar
Apa sing bener saka serangan kasebut karo pati amarga pedofile ing Assen?

Minangka crita apik banget ing media Sabtu iki. Lan utamane, yen aku ndeleng wawancara iki karo Walikota Marco Out ing situs web NOS, rasa tumindak weteng sing kuwat teka maneh. Pedofil sing diantemi wong 5; sing bener mateni dheweke […]

Terusake Reading »

Amazon kobong, paru-paru bumi ana geni!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 23 Agustus 2019 8 Komentar
Amazon kobong, paru-paru bumi ana geni!

Sapa wae sing eling yen presiden Brasil saiki, Jair Bolsonaro, dadi kekuwatan kaya dene politisi sayap kanan ekstrem sing mbebayani digambar ing media, langsung ngerti yen kita ana hubungane karo wong sing ndhukung agenda anti-globalisasi . Ana wong sing ngutamakake bangsane dhewe ing […]

Terusake Reading »

Apa bakal dadi kepala gulung ing kasus Jeffrey Epstein?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 21 Agustus 2019 6 Komentar
Apa bakal dadi kepala gulung ing kasus Jeffrey Epstein?

Sawise kabeh musuhan babagan kasus Jeffrey Epstein, ing ngendi pangeran Inggris Andrew uga bakal bubar, nanging uga jeneng kaya Freddy Heineken bakal muncul, sampeyan bakal mikir manawa saiki bisa uga kepala elit pungkasane muter. Sing tenan wegah. Tetep angel eling yen […]

Terusake Reading »

Undhang-undhang Forum Demokrasi (FvD) sing wis ditemtokake

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 19 Agustus 2019 2 Komentar
Undhang-undhang Forum Demokrasi (FvD) sing wis ditemtokake

Ing 13 Juni aku nulis artikel kanthi judhul 'Perobohan kontrol saka merek' bener ', Trump, Brexit (lan kabeh sing ana hubungane) wis diwiwiti'. Nyatane, ora akeh sing diganti. Perobohan kontrol saka merek sing dibangun kanthi tepat 'tetep' kanthi lengkap.

Terusake Reading »

Pira 5G mbebayani lan kepiye dipasang kanthi rahasia

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 16 Agustus 2019 10 Komentar
Pira 5G mbebayani lan kepiye dipasang kanthi rahasia

Rong kaping rong taun, pasangan sapi sapi 500 luwih saka Maatschap Visser-Bakker saka Menaldum rampung panik. "Lembu mlaku kaping pindho ing negara kasebut lan mabur liwat pagar," ujare Dieuwke Bakker. "Wis biaya sapi sawetara. Sampeyan bisa mbayangake yen luwih saka sapi 500 ngliwati kabeh […]

Terusake Reading »

Pelangi nggantosi agama fanatik nalika panyengkuyung mikir manawa perang kanggo 'kepelbagaian lan inklusif'

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 14 Agustus 2019 21 Komentar
Pelangi nggantosi agama fanatik nalika panyengkuyung mikir manawa perang kanggo 'kepelbagaian lan inklusif'

Ing artikel sadurunge aku nerangake babagan endi pelangi minangka simbol asalé. Ing cendhak, Pelangi asline dadi simbol bumi anyar sawise banjir. Gusti Allah nuduhake Pelangi sing durung nate weruh ing langit minangka pratandha marang manungsa. Pangandikané Allah: Iki tandha prejanjèn [...]

Terusake Reading »

Napa transgender dadi norma anyar kanggo abad 21 lan heteroseksual ilang

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 12 Agustus 2019 21 Komentar
Napa transgender dadi norma anyar kanggo abad 21 lan heteroseksual ilang

Pracaya utawa ora, nanging wong heteroseksual arep dibuwang. Ora amarga proses-proses alami lan pria lan wanita ora bakal lair maneh, nanging amarga pengaruh bioteknologi lan kimia bakal nyepetake proses iki. Kasunyatan manawa produksi sperma wis diukur ing saindenging jagad dhewe […]

Terusake Reading »

Jeffrey Epstein nglalu ing sel (nganyari)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 11 Agustus 2019 8 Komentar
Jeffrey Epstein nglalu ing sel (nganyari)

Jeffrey Epstein dikandhakake nglalu ing sel dheweke ing wengi pungkasan ing 6: 30 Wétan Standard Wektu. Tiwas-tiwas mesthi mesthi curiga, amarga jelas yen ora gampang saiki bunuh diri ing sel lan Epstein mesthi ana ing pengawasan bunuh diri. Miturut kebijakan Kantor Penjara, […]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup