Artikel anyar

Sampeyan kudu maca iki kanthi tenang ana pawulangan nyata ing urip

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 7 Maret 2019 7 Komentar
Sampeyan kudu maca iki kanthi tenang ana pawulangan nyata ing urip

Kita bakal ngomong babagan politik saiki: demokrasi. Wektu iku wong-wong wiwit weruh yen demokrasi ora ana. Iku lucu; a palsu saka aktor sing dilatih apik; pawns lan masker ing pasuryan sing padha mung njaga demokrasi. Apa negara kulon wis nindakake [...]

Terusake Reading »

Brain-Computer Interfaces wis ing jangka pendek: bisa Facebook rauh maca pikirane? Jawab: ya

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 6 Maret 2019 20 Komentar
Brain-Computer Interfaces wis ing jangka pendek: bisa Facebook rauh maca pikirane? Jawab: ya

Akeh mikir karo antarmuka otak-komputer (BCI) ing film scifi kaya The Matrix lan ora pracaya teknologi bakal tau njaluk sing adoh. Kritikus uga pracaya sing Intelligence Ponggawa (AI) tau bakal nindakake akeh amarga kalkulus program wis rampung dening wong. Kritik kaya mengkono, mratelakake panemume, sethitik banget entheng lan dadi [...]

Terusake Reading »

Microsoft Hololens 2 ngrasakake apa wae bisa kanthi sambungan internet otak

Filed in SIMULASI, PAWARTA ANALYZES by ing 4 Maret 2019 1 Komentar
Microsoft Hololens 2 ngrasakake apa wae bisa kanthi sambungan internet otak

Microsoft Hololens 2 minangka kemajuan inovatif sing apik ing bidhang Reality Augmented. Kasunyatan ditemtokake minangka lapisan digital babagan dunya nyata. Mulane, kacamata Microsoft digawe saka materi sing transparan, beda karo kaca maya kasunyatan kita ngerti game. Kasunyatané nduwèni mangsa ngarep lan ngerti [...]

Terusake Reading »

5G lan transhumanisasi manungsa

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 28 Februari 2019 29 Komentar
5G lan transhumanisasi manungsa

perkembangan teknologi sing saiki obah supaya cepet sing akeh wong babar blas ora peduli saka apa bisa. Generasi enom, mbok menawa sawetara program TV kayata Discovery Channel dipikir utawa sing milu technical training mbokmenawa rada luwih informed, nanging yen sampeyan takon ing saben-passer dening yen padha ngerti [...]

Terusake Reading »

Revolusi wis wiwit!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 27 Februari 2019 3 Komentar
Revolusi wis wiwit!

Revolusi bakal mulai saiki. Saben uwong nduweni upacara ritual saben dina munggah, nedha sarapan, nambani, nganggo busana apa wae. Sawetara njupuk wayahe kanggo ndeleng warta; liyane nindakake iki sajrone lelungan bisa utawa nalika warung ing karya. Akeh sing ngenal yen ana [...]

Terusake Reading »

Penembake, DWDD, Kajsa Ollongren lan kampanye promosi kanggo AIVD lan 'pemeriksa fakta'

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 26 Februari 2019 10 Komentar
Penembake, DWDD, Kajsa Ollongren lan kampanye promosi kanggo AIVD lan 'pemeriksa fakta'

De Verleiders, perusahaan teater George van Houts, wis diidentifikasi dening aku minangka oposisi sing dikontrol ing tahap awal. Siaran DWDD Senin 25 Februari pungkasan nyedhiyakake bukti sing meyakinkan; mung kasempatan yen penonton TV rata-rata uga mangerteni iki cilik. Program kasebut nyatane minangka conto teknologi NLP. Kanggo ngerti yen sampeyan kudu [...]

Terusake Reading »

Penipuan, dileksanakake dening layanan kesehatan lan keamanan nasional sing gedhe?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 25 Februari 2019 4 Komentar
Penipuan, dileksanakake dening layanan kesehatan lan keamanan nasional sing gedhe?

Ing pungkasan 2018, trainee karo kontrak siji taun dibuwang ing sawijining perusahaan, sawisé perselisihan tenaga kerja babagan owah-owahan sing siji-sisi ing jam kerja wis ana. Manajemen banjur nyewakake wong (prakara personel) kanggo "nyerang" trainee iki. Iki mung bisa kedadeyan amarga dhokter perusahaan ora nindakake tugas kanthi bener. A dhokter perusahaan bakal nyaranake karyawan [...]

Terusake Reading »

Missing Siebe Viegers: Foundation 'Do you want to join?' nawakake solusi liwat zoekjemee.nl

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 22 Februari 2019 18 Komentar
Missing Siebe Viegers: Foundation 'Do you want to join?' nawakake solusi liwat zoekjemee.nl

Iku sawijining inisiatif hebat sing nyatakake yayasan wis ditetepake sawise ilang Ruben lan Julian ing 2013; sing ilang sing pungkasan tragis ing bocah-bocah mati ing tabung culvert lan bapak sing nglalu. Mesthi wae, kita ora bisa nampa bukti lan teddy bear kondhang iku [...]

Terusake Reading »

Teori datar-bumi iku omong kosong kanggo nempatake pemikir kritis ing pojokan

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 20 Februari 2019 0 Komentar
Teori datar-bumi iku omong kosong kanggo nempatake pemikir kritis ing pojokan

Akhir-akhir iki kita bisa ndeleng pesen sing luwih akeh lan katon ing berita babagan sing luwih akeh wong percaya yen bumi warata. Kita ndeleng taktik sing padha digunakake minangka sing percaya ing UFO utawa taktik sing ditrapake tumrap Arnold Karskens sing katon kaya NOS [...]

Terusake Reading »

Apa sing ana Siebe Viegers saka Enkhuizen? Riset nuduhake kasus PsyOp sing ilang

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 19 Februari 2019 21 Komentar
Apa sing ana Siebe Viegers saka Enkhuizen? Riset nuduhake kasus PsyOp sing ilang

Nalika mundur saka Siebe Viegers saka Enkhuizen wingi ing warta iki, aku kudu langsung mikir kasus Anne Faber lan kepinginan pamaréntah kanggo main game Masalah, Reaksi, Solusi kanggo ngenalaken aturan anyar. Kanggo miwiti, aku nggoleki jeneng Viegers, amarga [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup