Artikel anyar

AIVD maneh nyegah serangan teroris, ujar AIVD lan media adol acara kasebut

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 28 November 2019 10 Komentar
AIVD maneh nyegah serangan teroris, ujar AIVD lan media adol acara kasebut

Kasunyatane, ora luwih akeh sing kudu diomongake babagan judhul sing wis diringkesake. AIVD wis nyegah serangan liyane, ujare AIVD lan media adol acara kasebut. Warta NOS bener-bener ora dianggep serius nganti pirang-pirang puluhan taun, nanging studio sing katon luwih larang lan luwih apik […]

Terusake Reading »

Kapitalisme lan demokrasi isin, dalan sing alon kanggo fascisme komunis

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 25 November 2019 19 Komentar
Kapitalisme lan demokrasi isin, dalan sing alon kanggo fascisme komunis

Yen sampeyan maca judhul artikel iki, sampeyan bisa uga frown lan kepingin weruh ide kasebut ana ing mburi! Yen sampeyan wis ngrungokake sawetara dekade, sampeyan bisa ngeweruhi rong perkara penting. Kita mesthi ndeleng perusahaan utawa industri bangkrut lan dijupuk negara-negara […]

Terusake Reading »

Napa Trump ora anti-globalis nanging ana pajak bangsawan liyane

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 22 November 2019 9 Komentar
Napa Trump ora anti-globalis nanging ana pajak bangsawan liyane

Apa sampeyan kepingin weruh kenapa politisi ing kampanye pemilihan mesthi negesake perkara sing mesthi dilalekake sawise dipilih? Ing Walanda (lan demokrasi liyane sing ana sistem multi-partai) wong bisa ndhelikake panjelasan babagan kabutuhan kompromi ing pambentukan koalisi. Mesthi ana […]

Terusake Reading »

Nicky Verstappen Jos Brech kira-kira nrima database DNA sing bisa dakpepung nganggo DNA kanthi online

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 20 November 2019 12 Komentar
Nicky Verstappen Jos Brech kira-kira nrima database DNA sing bisa dakpepung nganggo DNA kanthi online

Pancen masalah sengit lan kabeh wong rumangsa manawa Jos Brech bakal dilalekake ing kasus Nicky Verstappen. Kita duwe tentrem karo iku, amarga kabeh wong uga rumangsa yen sampeyan duwe pornografi anak ing PC, sampeyan bisa uga duwe karep kasebut. Yen […]

Terusake Reading »

Eyang kakung Greta Thunberg dadi panemu efek rumah kaca lan pangurangan penduduk liwat eugenics

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 18 November 2019 8 Komentar
Eyang kakung Greta Thunberg dadi panemu efek rumah kaca lan pangurangan penduduk liwat eugenics

Yen ana wong sing entuk manungsa waé, lan uga dadi bintang ing donya, biasane ora ana kabeneran. Uga ing kasus iklim Swedia lan aktivis lingkungan Greta Thunberg, misale jek manawa rencana sing tepat wis sadurunge. Ibune, Malena Ernman, menang ing final ing 2009 kanggo partisipasi Swedia ing Eurovision […]

Terusake Reading »

90 manifesto PBB nuduhake: langkah iklim nemoni pamrentah dunya

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 18 November 2019 5 Komentar
90 manifesto PBB nuduhake: langkah iklim nemoni pamrentah dunya

Ing 90, Sekretaris Jenderal PBB, Robert Muller, nerbitake manifesto sing negesake manawa kudu ana pamrentah dunya. Pamrentahan global kasebut kudu digayuh liwat ide "nglindhungi bumi" karo kesadaran lingkungan minangka komponen sing paling penting. Manifesto iki nerangake carane masyarakat umum bisa yakin […]

Terusake Reading »

Polisi negara sing luwih ala tinimbang Jerman Nazi kaya wolf ing sandhangan wedhus lan sampeyan ora ndeleng

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 14 November 2019 21 Komentar
Polisi negara sing luwih ala tinimbang Jerman Nazi kaya wolf ing sandhangan wedhus lan sampeyan ora ndeleng

Kita tindak menyang negara polisi sing pisanan nindakake pelanggaran liwat tumindak, banjur nyetel hukum kasebut kanthi tepat. Sawetara pengacara PsyOp pindhah menyang sisih liya […] sawise karir kerja sama ing operasi psikologis (minangka pembela aktor sing diidhahi kanggo menehi kontribusi kanggo aturan anyar kasebut)

Terusake Reading »

Robert Jensen "Donald Trump ora percaya karo Orde Donya Anyar" mbuktekake: Jensen.nl minangka oposisi sing dikontrol

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 12 November 2019 7 Komentar
Robert Jensen "Donald Trump ora percaya karo Orde Donya Anyar" mbuktekake: Jensen.nl minangka oposisi sing dikontrol

Tetep penting kanggo nyatakake kepiye oposisi sing dikontrol supaya sampeyan ora nglangi ing net safety digawe negara. Robert Jensen ing situs web jensen.nl wingi mbuktekake manawa dheweke ora kaya. Priksa video ing ngisor iki lan temokake carane dolanan diputer. Ing bukuku anyar lay […]

Terusake Reading »

Apa serangan kasebut diwiwiti? Psikolansi wis diwenehi lampu ijo ing 2018 adhedhasar kasus Els Borst / Bart van U.

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 12 November 2019 24 Komentar
Apa serangan kasebut diwiwiti? Psikolansi wis diwenehi lampu ijo ing 2018 adhedhasar kasus Els Borst / Bart van U.

Sapa wae sing isih ngeling-eling pembunuhan tilas menteri Els Borst lan durung ngerti konsep PsyOp ing wektu kasebut, bisa uga kagum banget. Borst dipateni dening 'wong bingung'. Paling ora, sawetara wektu sadurunge NFI ngerti yen ana […]

Terusake Reading »

Seksi makutha lan game antarane angkara negara lan proxy (pengacara Meijering nglawan Plasman)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 11 November 2019 8 Komentar
Seksi makutha lan game antarane angkara negara lan proxy (pengacara Meijering nglawan Plasman)

Pungkasan Jumuah ana wawancara sing menarik karo pengacara Nico Meijering saka kantor Ficq & Partners sing misuwur ing Financieel Dagblad (FD.nl). Ayo dhisik aku rumangsa babagan Nico Meijering. Nami, minangka salah sawijining pengacara PsyOp ing Walanda. Mesthi wae panyangka sing angel dipercaya, […]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup