Artikel anyar

Julie van Espen, Anne Faber Belgia lan pembunuh Steve B., Michael P. ing Belgia ing PsyOp paling anyar?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 7 Bisa 2019 7 Komentar
Julie van Espen, Anne Faber Belgia lan pembunuh Steve B., Michael P. ing Belgia ing PsyOp paling anyar?

Iku crita liyane sing luar biasa, crita Julie van Espen (23) lan pembunuh dheweke Steve B. Crita iki mesthi langsung ngelingake Dutch Anne Faber (25) lan pembunuh Michael P., nanging banjur kabeh dicithak luwih cepet kadaluwarsa. Apa maneh kita ngadhepi operasi psikologis (PsyOp) saka ngendi [...]

Terusake Reading »

Liyane bukti media alternatif sing dikontrol liwat saksi sing nerbitake penyerang Martin Vrijland (Naomi Hoogeweij)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 5 Bisa 2019 42 Komentar
Liyane bukti media alternatif sing dikontrol liwat saksi sing nerbitake penyerang Martin Vrijland (Naomi Hoogeweij)

Ing sawetara artikel aku nerangake carane fitnah lan fitnah sing ditemokake online dikoordinasikake ing alamatku dening karyawan negara Jeroen Hoogeweij. Dheweke bisa nindakake iki kanthi ora bisa disalahake, amarga ora ana apa-apa sing wis rampung karo deklarasi. Padha ana ing pipa nganti saiki lan ora dadi pengacara sing kepengin nyambut gawe. Upaya uga [...]

Terusake Reading »

Bukti sing situs web media alternatif gedhe dikontrol oposisi

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 4 Bisa 2019 11 Komentar
Bukti sing situs web media alternatif gedhe dikontrol oposisi

Aku wis nulis pirang-pirang taun sing paling populer situs media alternatif sing ana ing punggung tangane lan nepaki tugas ing game ing ngendi kabeh bidang pasukan beda-beda panemu lan gagasan diawali lan didhukung kanthi kaluwihan lan kontradiksi. Dene dualitas sing tansah dibutuhake kanggo nambah [...]

Terusake Reading »

Facebook nglarang sawetara situs warta alternatif kayata Infowars lan liya-liyane: situs iki uga dikirimi kabar

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 3 Bisa 2019 16 Komentar
Facebook nglarang sawetara situs warta alternatif kayata Infowars lan liya-liyane: situs iki uga dikirimi kabar

Facebook saiki mbatalake situs warta alternatif kayata Infowars, Farrakhan lan liya-liyane. Malah dadi luwih maju: yen sampeyan ngirim artikel saka situs kasebut ing timeline sampeyan, sampeyan uga bakal diwenehi larangan. Uga ing Page of Martin Vrijland wis ana pesen kanggo sawetara dina saiki sing kabeh jinis setelan wis digawe dening 2 ing Mei [...]

Terusake Reading »

Paul Jansen editor-ing-pangareping Telegraaf: diktator anyar sampeyan sing ngatur medeni TBS aturan?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 2 Bisa 2019 0 Komentar
Paul Jansen editor-ing-pangareping Telegraaf: diktator anyar sampeyan sing ngatur medeni TBS aturan?

Sapa sing Paul Jansen, editor saka De Telegraaf, mikir dheweke? Diktator paling anyar ing Walanda sing mikirake aturan TBS sing kudu diresmikake? Mesthine yen sampeyan kudu pracaya kabeh laporan (kang padha karo koran sing ndadekke prominently lan biasane minangka pisanan) lan nganggep sing ora PsyOps (operasi psikologis), banjur [...]

Terusake Reading »

Organisasi penitipan anak sing dipigunakaké kanggo nyurung kewajiban vaksinasi, dayung Berend Botje nolak anak

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 2 Bisa 2019 1 Komentar
Organisasi penitipan anak sing dipigunakaké kanggo nyurung kewajiban vaksinasi, dayung Berend Botje nolak anak

"Perusahaan Lor Holland Berend Botje wis nggawe keputusan: ana, bocah-bocah sing ora divaksinasi ditolak. Perusahaan iki cetha banget supaya bisa ngetokake gulu, amarga mungkin hakim bakal mungkasi iki yen wong tuwané duka tindak menyang pengadilan. Nanging uga bisa uga yen hakim ngandhakake yen [...]

Terusake Reading »

Konstitusi pungkasan saka Kekaisaran Romawi Kulon kanthi usaha kudeta ing Venezuela

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 1 Bisa 2019 5 Komentar
Konstitusi pungkasan saka Kekaisaran Romawi Kulon kanthi usaha kudeta ing Venezuela

Sawisé Perang Dunia II, Kekaisaran Romawi Kulon, sing pusat daya isih ana ing Roma lan mahkota Inggris (amarga garis pharaoh), pindhah pusat kutha London menyang Washington DC ing lapangan sing katon. Iki bakal diganti ing jangka pendek. Pusat kekuasaan anyar bakal Yerusalem. Iku ora amarga iku nggawe akal, [...]

Terusake Reading »

Facebook njupuk sensasi siji langkah luwih: Martin Vrijland wis nglaporake lokasi

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 30 April 2019 10 Komentar
Facebook njupuk sensasi siji langkah luwih: Martin Vrijland wis nglaporake lokasi

Wis dadi angel kanggo njaluk soko dikirim ing Facebook. Paling ora, sampeyan isih bisa ngirim postingan, nanging luwih sithik lan kurang. Yen Facebook nemtokake manawa 'ora ana ing area kapentingan' pangikut pengikutmu, pesen kasebut ora ditampilake ing timeline. Followers bisa nyetel [...]

Terusake Reading »

Dadi anggota saiki lan nampa!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 29 April 2019 2 Komentar
Dadi anggota saiki lan nampa!

Bab sing pinter babagan kelas pambrontak sing dikendhalake yaiku sing nggawe atmosfer sing gratis. Iku lan sampeyan bakal diwenehi gambar fantastis donya sing mung diwarnai dening media lan media alternatif. Sing saluran kasebut ana ing saku saka urutan sing digawé [...]

Terusake Reading »

Bakal Notre Dame njaluk menara masjid sajrone mbenake?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 29 April 2019 6 Komentar
Bakal Notre Dame njaluk menara masjid sajrone mbenake?

Ing sawetara dinten pungkasan, sapérangan pesen sampun wonten ingkang nyatakakaken bilih Emmanuel Macron kepéngin Notre-Dame boten dipunpundhut dhateng negara aslinipun, ananging gereja kasebut kedah dipunparingaken menara Islam kanggé nggambaraken keragaman Prancis. Liyane lan liyane wong saiki pitakonan geni, sing wis speculated sing [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup