Artikel anyar

Urgent call!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 20 Desember 2018 4 Komentar
Urgent call!

Iku wektu sing nyenengake, amarga perlawanan kanggo karya tulis mandiri saya butuh proporsi gedhe. Iki tegese sensor Facebook gedhe banget nganti jumlah pengunjung sing teka ing situs web saka Facebook wis ngalami owah-owahan wiwit pirang-pirang wulan. Iki katon saka statistik. Ana cetha kunci hard [...]

Terusake Reading »

Normal anyar ora normal (utawa cara liya ing ngendi?)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 20 Desember 2018 26 Komentar
Normal anyar ora normal (utawa cara liya ing ngendi?)

Ya, bocah-bocah tabung sing katon. Normal anyar saiki ora normal utawa kudu ngomong normal ora normal? 'Ing meh 900 sekolah ing pendidikan kejuruan menengah lan menengah, guru lan murid nganggo kain jambe wungu ungu. Wong-wong padha nglakoni kaya mangkono ing dina Jum'at Jumat, dina tumindak kanggo kesetaraan murid-murid lesbian, homoseksual, biseksual, transgender lan interseks, [...]

Terusake Reading »

Surat sing ora dikepengini saka Mark Rutte: Landa Walanda

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 18 Desember 2018 15 Komentar
Surat sing ora dikepengini saka Mark Rutte: Landa Walanda

Aku ora pengin nyegah versi sing ora dikomedikake saka aksara sing ditulis dening Mark Rutte. Huruf ing AD ing wingi ana mesthi rada dimoderatake dening spindoctors sing ngganggu. Supaya bisa maca versi sing jujur ​​lan ora kasil ing Mark Rutte kene. Sampeyan lagi nunggu klaim hak cipta sabanjuré saka John [...]

Terusake Reading »

Bukak surat kanggo Peter R. de Vries ing kasus Nicky Verstappen

Filed in NICKY TRANSFER by ing 13 Desember 2018 11 Komentar
Bukak surat kanggo Peter R. de Vries ing kasus Nicky Verstappen

Dear Peter R. de Vries, kanthi kapentingan gedhe aku wis nate nyoba kanthi media Nicky Verstappen, ing ngendi Jos Brech wis bener disalahké publik. Kanggo mujudake kajelasan: Aku ora dadi tukang jaga Jos José utawa uga wong sing nyiksa utawa matèni seksual. Nanging, misale jek banget yen kasus iki minangka psikologis [...]

Terusake Reading »

Jos Brech: "Psyop lawsuit" mung sawise musim panas 2019

Filed in NICKY TRANSFER by ing 12 Desember 2018 10 Komentar
Jos Brech: "Psyop lawsuit" mung sawise musim panas 2019

Saka tweets livestream saka reporter Telegraaf Saskia Belleman, katon yen Nicky Verstappen (presumptive) kasus psiko ora luwih saka kuliah. Sawetara tweets ndhukung sing bakal nuduhake yen Jos Brech ngakoni yen wis pornografi anak ing PC, nanging padha ngaku yen padha kejiret dening virus. Jos [...]

Terusake Reading »

Strasbourg Teror pasar Natal lan teroris fugitive misale jek banget wektu (Eurogendfor sambutan)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 12 Desember 2018 4 Komentar
Strasbourg Teror pasar Natal lan teroris fugitive misale jek banget wektu (Eurogendfor sambutan)

Sekawan mayit lan rolas cedera dening teroris sing isih bisa dijupuk; ora dadi kasus uji apik kanggo Eurogendfor polisi anyar Eropa? Wiwit dadi tambah akeh lan luwih jelas manawa agenda protes rok warna kuning ngubengi pengenalan pasukan polisi Eropa. Ing kerusuhan [...]

Terusake Reading »

Apa revolusi kardigan kuning Perancis dadi siji-sijine? Sapa sing mikir bab kuwi?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 10 Desember 2018 12 Komentar
Apa revolusi kardigan kuning Perancis dadi siji-sijine? Sapa sing mikir bab kuwi?

Die Martin Vrijland akeh ngomong babagan oposisi sing dikontrol lan Inoffizieller Mitalbeiter sing mbantu nyegah geni. Yagene padha nglakoni apa sing ana ing jenenge Gusti Allah? Sampeyan bisa uga asli? Apa sing arep ditindakake? Macron ora entuk manfaat saka revolusi? Mark Rutte ora entuk manfaat saka [...]

Terusake Reading »

André van Delft minangka conto ing Mitarbeiter Inoffizieller?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 10 Desember 2018 16 Komentar
André van Delft minangka conto ing Mitarbeiter Inoffizieller?

Kasunyatan sing André van Delft karo rompi kuning kang dening Micha Kat, ejbron lan akeh liyane situs web dipun ana gendera abang, nanging undersigned André wis dawa ing crosshairs minangka potensial Inoffizieller Mitarbeiter. Van Delft miwiti muntahake informasi nalika kasus Anne Faber lan utamané [...]

Terusake Reading »

A little babagan perjanjian Marrakesh: Kutzooi!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 6 Desember 2018 4 Komentar
A little babagan perjanjian Marrakesh: Kutzooi!

Aku ngerti, aku telat almarhum, nanging aku pengin supaya hype go. Kanggo minggu kita wis ngalahake kanggo mungkasi perjanjian Marrakesh lan banjur kabeh mung dadi. Kita sumurup yen sadurunge, muga-muga, kita isih bisa duwe pemilihan kamar pisanan ing [...]

Terusake Reading »

Dhuwit ireng banget!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 5 Desember 2018 18 Komentar
Dhuwit ireng banget!

Zwarte piet dat is the niet Where's the piet pelangi? Tari Pelangi utawa trans? Apa isih ana? Trans, transgender, netral gender Sekolah dasar, wiwit crita Anak lanang / cah wadon ireng utawa putih? Kit utawa kit kelamin? Trans gaya; the genderhit Nothing to do with black or white Malah wicara kudu nggawe [...]

Terusake Reading »

Lisensi AVG

Miturut 25 Bisa 2018 kita kudu ngandhani peraturan EU anyar babagan Peraturan Umum Perlindungan Data (AVG). Maca statement privasi lan ketik utawa ngatur setelan ijin sampeyan.

Kebijakan privasi | Nutup
Setelan

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup