Bitcoin

Apa 2018 taun introduksi SDR mata uang donya disambung menyang mata uang crypto?

Filed in Bitcoin, PAWARTA ANALYZES by ing 12 Desember 2017 11 Komentar
Apa 2018 taun introduksi SDR mata uang donya disambung menyang mata uang crypto?

Awal minggu iki aku diterbitake ing Facebook ing ngarep kaca majalah The Economist saka 1988. Iku nuduhake phenix sing erects dhewe ing dhuwit kertas kobong. Ing saubengé gulu kupu-kupu iku koin emas katon sing banget kaya bitcoin mata uang crypto. Ing duwit receh iki kita waca [...]

Terusake Reading »

Carane bitcoin lan liya-liyane bakal dihubungkan karo IMF Special Drawing Rights (SDR) liwat ACChain

Filed in Bitcoin, PAWARTA ANALYZES by ing 9 Desember 2017 16 Komentar
Carane bitcoin lan liya-liyane bakal dihubungkan karo IMF Special Drawing Rights (SDR) liwat ACChain

Nalika wong-wong saiki fokus ing Bitcoin kanggo nggawe dhuwit cepet liwat itungan Crypto, ing Crypto-Galaxy jek bener supaya utamané nggulingaké sistem babakan dhuwit ing roso kesengsem sing Crypto itungan ora ing genggeman ing bank-bank amba lan IMF . Iku bakal dadi mata uang sing digunakake dening anonim [...]

Terusake Reading »

Apa ora ana negara ing donya ngeluh babagan konsumsi daya gedhe Bitcoin

Filed in Bitcoin, PAWARTA ANALYZES by ing 30 November 2017 17 Komentar
Apa ora ana negara ing donya ngeluh babagan konsumsi daya gedhe Bitcoin

Cryptocurrency minangka (ing tartamtu) bitcoin nggunakake listrik akeh! Sing akeh sing ngluwihi konsumsi energi kabeh negara. Pertambangan Bitcoin migunakake daya luwih akeh tinimbang negara kayata Irlandia lan Nigeria. Ing 28 November situs web Naturalnews.com teka kanthi konsumsi energi bitcoin dibandhingake karo kabeh negara ing donya (deleng kene). Ing [...]

Terusake Reading »

Apa sing Bitcoin kudu karo 'singularitas' lan penggabungan karo AI?

Filed in Bitcoin, PAWARTA ANALYZES by ing 28 November 2017 15 Komentar
Apa sing Bitcoin kudu karo 'singularitas' lan penggabungan karo AI?

Nalika sampeyan nemoni fenomena 'bitcoins', sampeyan bakal nemokake analisis prasaja kaya sing dakwenehi ing artikel iki. Sing bisa menehi raos dhasar kanggo apa bitcoin utawa cryptocurrency iku, nanging nyatane iki minangka perwakilan realitas sing luwih prasaja. Cryptocurrency luwih akeh lan nduweni kabeh kanggo [...]

Terusake Reading »

Apa Bitcoin lan 'Big Data' emas anyar utawa lenga anyar?

Filed in Bitcoin, PAWARTA ANALYZES by ing 27 November 2017 8 Komentar
Apa Bitcoin lan 'Big Data' emas anyar utawa lenga anyar?

Ing taun pisanané, bitcoin iki utamané dipigunakaké déning wong-wong sing pengin ngirim obat-obatan sacara anonim lan ngirim surat ing omah. Wong-wong sing wiwit 7 taun kepungkur lan wis ilang 10 euro saka bitcoints saiki mbok menawa jutawan Bitcoin pisanan. Yen ing 2010 sampeyan mung mbayar euro 10 [...]

Terusake Reading »

Lisensi AVG

Miturut 25 Bisa 2018 kita kudu ngandhani peraturan EU anyar babagan Peraturan Umum Perlindungan Data (AVG). Maca statement privasi lan ketik utawa ngatur setelan ijin sampeyan.

Kebijakan privasi | Nutup
Setelan

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup