PAWARTA ANALYZES

Forum Thierry Baudet kanggo Demokrasi (FvD) "Umume Minerva nyebar sayap"

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 21 Maret 2019 33 Komentar
Forum Thierry Baudet kanggo Demokrasi (FvD) "Umume Minerva nyebar sayap"

Ing introduksi pidato kamenangan saka pungkasan wengi, Thierry Baudet ngandika pungkasan wengi: "Owl Minerva nyebar sayapé ing wayah bengi". Ing wicara bombastic wis akeh ditrima lan kritik ing wektu samesthine, nanging sawetara wong mbokmenawa ndeleng dhasar kaping pindho wicara iki kanggo apa worth. Makna nyata saka informasi sing diwenehake dening [...]

Terusake Reading »

Sing mati ing serangan ing Utrecht mesthine mbuktekake yen ora bisa dadi PsyOp?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 19 Maret 2019 22 Komentar
Sing mati ing serangan ing Utrecht mesthine mbuktekake yen ora bisa dadi PsyOp?

Sanajan kabeh katon kaya PsyOp (operasi psikologis) sing tepat wektu, ing dina sadurunge pemilihan, ana crita sing ngyakinake babagan kematian sing nyata. Endi sampeyan krungu lan ndeleng crita kasebut? Tengen: ing media. Lan mesthi sampeyan uga weruh [...] ing media sosial

Terusake Reading »

Penggugat sing disangka Gökmen Tanis ditahan, mbok menawa drama kulawarga

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 18 Maret 2019 36 Komentar
Penggugat sing disangka Gökmen Tanis ditahan, mbok menawa drama kulawarga

Supaya sampeyan duwe sarana, sampeyan duwe kamera sing digantung ing saindhenging kutha, kabeh wong bisa nggatekake kanthi otomatis, sampeyan duwe prediksi sistem analisis data gedhe, nanging sampeyan ora bisa nemokake serangan sing kebetulan ing dina transportasi umum dina? Banjur sampeyan ngalahake crita iki ing media dadi tumindak teror lan banjur tiba-tiba pesen pop munggah [...]

Terusake Reading »

Serangan teroris 24 Oktoberplein ing Utrecht, panik kabeh negara!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 18 Maret 2019 35 Komentar
Serangan teroris 24 Oktoberplein ing Utrecht, panik kabeh negara!

Esuk iki bakal ana serangan teroris ing Utrecht. Kita ora ngerti apa-apa, kajaba sing kita maca, krungu lan ndeleng crita bombastic ing media. Ana bakal njupuk ing trem ing 24 Oktoberplein. Saiki wis ana serangan ing sawijining flat ing Trumanlaan ing Utrecht. Ana misale jek [...]

Terusake Reading »

Serangan Selandia Baru: panyiapan definisine penyensoran donya, disarmament populasi lan polarisasi

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 18 Maret 2019 29 Komentar
Serangan Selandia Baru: panyiapan definisine penyensoran donya, disarmament populasi lan polarisasi

Yen serangan saka 'Brenton Harrison Tarrant' ing Christchurch ing Selandia Anyar ora PsyOp, banjur mesthine dadi agenda gedhe banget. Censoring gambar arus live sing miturut omongane uwong, arguing sing bisa mimpin luwih akeh wong gagasan perpetrating serangan, iku sampurna [...]

Terusake Reading »

Apa Brenton Harrison Tarrant nyerang wiwitan terorisme anti-Turki sayap tengen?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 17 Maret 2019 9 Komentar
Apa Brenton Harrison Tarrant nyerang wiwitan terorisme anti-Turki sayap tengen?

Yen kita pracaya karo kabar paling anyar babagan Brenton Harrison Tarrant, dheweke bakal nglakoni lelungan sing dibutuhake sing katon minangka sajarah alam. Financing perjalanane bakal teka saka investasi Bitconnect (crypto currency). Sing mesthi muni kaya alibi sing bisa dipercaya. Apa sing paling penting yaiku laporan sing Tarrant [...]

Terusake Reading »

Video footage penembak Brenton Tarrant (live stream) Christchurch Selandia Baru

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 16 Maret 2019 13 Komentar
Video footage penembak Brenton Tarrant (live stream) Christchurch Selandia Baru

Dawane video sing ditembak Brenton Tarrant bakal digawe liwat stream urip nalika serangan ing masjid ing Christchurch Selandia Baru, banget luar biasa (ndeleng video ing ngisor iki). Aku pengin nuduhake wong kene supaya sampeyan bisa nggawe pendapat dhewe babagan keaslian anggempur iki. Ing artikel sadurunge aku ngiwa [...]

Terusake Reading »

49 gugur ing serangan rong masjid ing Christchurch Selandia Baru

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 15 Maret 2019 20 Komentar
49 gugur ing serangan rong masjid ing Christchurch Selandia Baru

Miturut media, 49 tilar donya ing serangan rong masjid ing Christchurch, Selandia Baru. Temtu nomer kasebut bakal diatur munggah. Iku kabeh bagean kekuwatan lingkungan operasi psikologis kaya kanggo nggawe wong gupuh lan wedi. Wektu iki kaum Muslim [...]

Terusake Reading »

Urgent call!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 12 Maret 2019 6 Komentar
Urgent call!

Iku wektu sing nyenengake, amarga perlawanan kanggo karya tulis mandiri saya butuh proporsi gedhe. Iki tegese sensor ing Facebook gedhe banget supaya jumlah pengunjung sing Facebook kunjungan situs web saya wis gedhe banget. Iki katon saka statistik. Sanajan pesen dituduhake atusan kali, dibutuhake [...]

Terusake Reading »

BREAKING: Wewelak nuklir kelas donya sing paling cedhak!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 11 Maret 2019 10 Komentar
BREAKING: Wewelak nuklir kelas donya sing paling cedhak!

Dampak gedhe saka bencana nuklir sing bakal nyedhaki stasiun listrik paling gedhé ing Eropa saiki dadi alesan kanggo langsung nggawe weker gedhe! Media mainane ora bisa ngomong babagan iki, nanging ana ancaman sing angel banget. Sampeyan ngerti tetanduran nuklir ing Borssele utawa Tihange (Belgia)? Sampeyan ngerti dampak ekstensif saka tanduran daya nuklir sing njeblug? [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup