PAWARTA ANALYZES

Coronavirus, Q Anon, Trump, Bolsonaro, BoJo, penutupan jero lan internet ing 1 April?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 28 Maret 2020 14 Komentar
Coronavirus, Q Anon, Trump, Bolsonaro, BoJo, penutupan jero lan internet ing 1 April?

Penting kanggo ngrembug maneh Q Anon, amarga akeh sing katon percaya karo apa sing dikandhakake file Q Anon. Dheweke yakin manawa ana negara jero sing bakal diilangi Trump. Pernyataanku yaiku: Ana deepstate sing luwih gedhe kalebu Trump lan Q Anon. Game kasebut saka […]

Terusake Reading »

Apa wong heteroseksual target utama koronavirus? Dhasar ilmiah

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 26 Maret 2020 14 Komentar
Apa wong heteroseksual target utama koronavirus? Dhasar ilmiah

Artikel saka NRC saiki nerangake yen utamane wong lanang lan wong tuwa mati saka koronavirus. Kutipan saka artikel kasebut: Masalah utama karo Covid-19 yaiku badai sitokin sing diarani, sing bisa kedadeyan nalika radhang paru-paru dadi parah. Iki minangka reaksi kekebalan sistem kekebalan sing kuwat marang virus, […]

Terusake Reading »

Walikota Italia ngancam ngirim flamethrower kanggo nglawan coronavirus

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 26 Maret 2020 14 Komentar
Walikota Italia ngancam ngirim flamethrower kanggo nglawan coronavirus

Apa wajah rezim sejati sing nyebar liwat politik lan media magepokan karo oposisi sing dikontrol? Ndelok simbol Pelangi. Punapa Pelangi rahasia minangka simbol tatanan donya anyar? Apa jagad kebanjiran gelombang ombak kaya jaman jamane Nuh? Apa muncul maneh […]

Terusake Reading »

Mitos Trump, Q-Anon lan 'ngresiki mitos jero' (Robert Jensen, Janet Ossebaard)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 25 Maret 2020 11 Komentar
Mitos Trump, Q-Anon lan 'ngresiki mitos jero' (Robert Jensen, Janet Ossebaard)

Sanajan Robert Jensen katon adoh banget saka partai politik sisih tengen, dheweke isih dadi penggemar Trump gedhe. Video-video kasebut saiki ditampilake, meh padha karo lintang anyar ing wilayah kasebut; wanita sing percaya karo UFO lan ngasilake panen: Janet Ossebaard. Yaiku ing awake dhewe [...]

Terusake Reading »

Nganyari update kunci Coronavirus covid-19: Yen sampeyan tangi lan ngerti yen kepepet, apa sing bisa sampeyan lakoni?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 24 Maret 2020 15 Komentar
Nganyari update kunci Coronavirus covid-19: Yen sampeyan tangi lan ngerti yen kepepet, apa sing bisa sampeyan lakoni?

Nalika taun 2020 diwiwiti aku rumangsa bakal dadi taun angel. Ningali final bakal mlaku menyang kunci koronavirus covid-19 lengkap saiki menehi pangarep-arep yen bakal enggal rampung. Ing Kawa Taun Anyar, aku nulis: "Sajrone prihatin, 2020 bakal dadi taun rapids lan hypersonic [...]

Terusake Reading »

Wigati dimangerteni: dokumen Covid-19 Janet Ossebaard (Ninefornews) minangka trap warta palsu

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 23 Maret 2020 9 Komentar
Wigati dimangerteni: dokumen Covid-19 Janet Ossebaard (Ninefornews) minangka trap warta palsu

Dokumentasi koronavirus koronavirus Covid-19 Janet Ossebaard (potong ngisor, yaiku trap). Sampeyan kudu eling yen supercomputer Deep Blue supercomputer ngalahake Kasparov karo catur ing awal taun 1996 lan Google Alphabet's Quantum Computer ngalahake juara jagad game game paling rumit Go ing taun 2016. Kajaba iku, sampeyan kudu ngerti yen […]

Terusake Reading »

Kertu kuantum Bill Gates minangka kertu ID nirkabel sing nglacak manawa sampeyan duwe coronavirus lan apa sampeyan wis divaksinasi

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 23 Maret 2020 7 Komentar
Kertu kuantum Bill Gates minangka kertu ID nirkabel sing nglacak manawa sampeyan duwe coronavirus lan apa sampeyan wis divaksinasi

Sak awit a "takon apa sing arep 'sesi Bill Gates iki takon bab 19-covid coronavirus pandemi. Wangsulane ngungkap. Ngandika: "Wekasanipun kita bakal duwe sawetara sertifikat digital kanggo nuduhake sing bubar didandani utawa dites lan sing wis ditampa vaksin." Kanthi sertifikat digital kasebut, Bill bisa […]

Terusake Reading »

Coronavirus, masyarakat sing ngencengi utawa nggayuh kamanungsan?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 23 Maret 2020 10 Komentar
Coronavirus, masyarakat sing ngencengi utawa nggayuh kamanungsan?

Coronavirus ketoke nggawa hardening gedhe ing masyarakat. Sampeyan bisa ndeleng manawa kabeh serangan ing media sosial marang kabeh wong sing wani nyatakake panemu sing beda. Aja salah. Sajrone luwih saka 7 taun, aku wis nulis, aku wis nemokake manawa prajurit sipil sing nggunakake peluru keyboard dheweke ing media sosial […]

Terusake Reading »

Nalika total kunci koronavirus teka lan apa sing katon: kiriman tes lan tentara

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 21 Maret 2020 24 Komentar
Nalika total kunci koronavirus teka lan apa sing katon: kiriman tes lan tentara

Kita bisa ngenteni total kunci ing Walanda. Ucapan kasebut dening Rutte lan King Willem Alexander minangka tandha ing tembok lan utamane kanggo nyenengake masarakat lan menehi kesan yen kabeh bakal apik. "Sampeyan bisa uga mbutuhake wektu sing luwih suwe", uga kaya ngono […]

Terusake Reading »

Sinau apa sing kudu dilakoni lan apa sing kudu dilakoni ing kunci koronavirus sing bakal teka

Filed in BUKU TAMBAHAN, PAWARTA ANALYZES by ing 20 Maret 2020 19 Komentar
Sinau apa sing kudu dilakoni lan apa sing kudu dilakoni ing kunci koronavirus sing bakal teka

Walikota Amsterdam, Femke Halsema ngandharake manawa total kunci kanggo Amsterdam ora bakal kaget. Ing tanggal 18 Maret, De Telegraaf nglaporake manawa polisi wis siyap kanggo nggawe kunci lengkap. Laporan ing Telegraaf pungkasan yen epidemi flu uga bali katon ujar manawa masalah kasebut saiki [...]

Terusake Reading »

PANUT
PANUT

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup