EXAMPLES

Trump kepengin internet "dipateni" sawise serangan teror London metro karo ember ing tas

Filed in PAWARTA ANALYZES, EXAMPLES by ing 15 September 2017 12 Komentar
Trump kepengin internet "dipateni" sawise serangan teror London metro karo ember ing tas

Serangan teroris ing lemah London karo ember putih ing tas Lidl, ndadekake pasukan gedhe ing sikile. Wanita ing foto kasebut lara banget lan dheweke cilaka 18 total wis ditransfer menyang rumah sakit. Iku mesthi wis bledosan ageng lan untung banget yen staf ambulans wis cukup [...]

Terusake Reading »

Barcelona Ramblas cara kanggo muter hoax: Julian Cadman, agen heroik, imam palsu lan teroris lolos

Filed in PAWARTA ANALYZES, EXAMPLES by ing 21 Agustus 2017 25 Komentar
Barcelona Ramblas cara kanggo muter hoax: Julian Cadman, agen heroik, imam palsu lan teroris lolos

Ing artikel sadurunge bab serangan Barcelona Ramblas lan serangan gagal sing gegandhengan ing Cambrils lan letupan gas ing Alcanar ing wayah wengi sadurunge, aku nggambarake garis utama naskah sing biasane bisa dikenali ing serangan. Ing kono aku ora mung nyatakake kehadiran ajaib wong sing slamet saperangan serangan sadurunge, [...]

Terusake Reading »

Ronald Bernard minangka pelukis apik liwat media alternatif

Filed in [ALAM ALARM], PAWARTA ANALYZES, EXAMPLES by ing 14 Agustus 2017 74 Komentar
Ronald Bernard minangka pelukis apik liwat media alternatif

Ing sawetara sasi kepungkur, aku kerep duwe pitakonan: "Apa sampeyan mikir Ronald Bernard?" Aku tansah nyingkirake pitakonan kasebut utawa njawab kanthi sedhela lan, kanggo wayahe, nyawang carane akeh wong bakal tiba ing perangan kasebut. Amarga Ronald Bernard minangka aktor, stands for me as a pole above water. Ora yen aku [...]

Terusake Reading »

Serangan teror London Bridge 3 Juni durung nyolong liyane?

Filed in PAWARTA ANALYZES, EXAMPLES by ing 5 Juni 2017 81 Komentar
Serangan teror London Bridge 3 Juni durung nyolong liyane?

Serangan teroris pada dini hari petang 3 Juni sekali lagi luar biasa lan nampilake kabeh kontur penipuan. Ora kasebut nomer 3 Juni; sing bener mikirake konspirasi, supaya 3 x 6 dadi 666. Ora, ayo ningali hal-hal sing luar biasa sing sampeyan ora bisa nemokake jawaban. Mesthi [...]

Terusake Reading »

Aart Zeeman, Jinek, Brandpunt lan pabrik berita palsu Rusia

Filed in PAWARTA ANALYZES, EXAMPLES by ing 8 Februari 2017 60 Komentar
Aart Zeeman, Jinek, Brandpunt lan pabrik berita palsu Rusia

Dina sadurunge wingi Aart Zeeman ana tamu ing Jinek kanggo njlentrehake panliten kasebut lan panemuan pabrik kabar palsu ing Rusia ing Saint Petersburg. Wingi siaran langsung Brandpunt ditampilake ing NPO2. Hasil sing paling apik saka riset Aart Zeeman yaiku saksi sing miturut omongane uwong wis [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup