SIMULASI

BREAKING: pil rejuvenasi kasunyatan! 80 Wong umur setaun nguntal sepisanan sawise diuji kewan

Filed in SIMULASI, PAWARTA ANALYZES by ing 29 Agustus 2019 1 Komentar
BREAKING: pil rejuvenasi kasunyatan! 80 Wong umur setaun nguntal sepisanan sawise diuji kewan

David Sinclair minangka guru besar ing departemen genetika, Blavatnik Institute lan co-direktur Paul F. Glenn Center kanggo Mekanisme Biologi Aging ing Harvard Medical School. Ing presentasi ing ngisor iki, dheweke nerangake carane proses penuaan awak manungsa utamane hubungane karo kelangan informasi; padha karo […]

Terusake Reading »

Napa manungsa digodha kanggo entuk kekebalan lan campuran karo AI

Filed in SIMULASI, PAWARTA ANALYZES by ing 30 Juli 2019 14 Komentar
Napa manungsa digodha kanggo entuk kekebalan lan campuran karo AI

Yen kita maca kabeh sinyal apa ana, mula kita weruh manawa jagad iki kanthi cepet banget lan wong 2.0 minangka kasunyatan sajrone saiki lan taun 10. Kita bakal nemu bumi lan jagad 2.0 (lan pirang-pirang versi liya) ing sekitar 2045. Empu simbolisme Pelangi ing endi wae sampeyan [...]

Terusake Reading »

Saka woh Turki Rutger Hauer kanggo Gay Pride lan festival Milkshake

Filed in SIMULASI, PAWARTA ANALYZES by ing 29 Juli 2019 5 Komentar
Saka woh Turki Rutger Hauer kanggo Gay Pride lan festival Milkshake

Aku takon yen wingi ndeleng film Rutger Hauer. Miturut penulis, film kasebut dadi groundbreaking. Woh Turki amarga nyuwil panto seksual lan film liyane tetep apik. Aku ora nate ndeleng film loro, amarga aku duwe jinis pencegahan alami kanggo hypes, nanging mesthi aku ngerti […]

Terusake Reading »

Informasi penting kanggo urip saiki

Filed in SIMULASI by ing 22 Juli 2019 19 Komentar
Informasi penting kanggo urip saiki

Iku wektu kanggo langkah metu saka donya ngimpi lan miwiti looking ing donya watara sampeyan kanggo apa worth. Sing bakal nggawa owah-owahan dhasar kanggo urip sampeyan. Mulane aku arep nuduhake presentasi ing ngisor iki dening Richard Thieme (ing ngisor banget artikel iki), mantan imam sing wis ngowahi piyambak menyang [...]

Terusake Reading »

Ing "jiwa simulasi," "kesadaran sing direkonstruksi," apa sing ana?

Filed in SIMULASI, PAWARTA ANALYZES by ing 20 Juli 2019 12 Komentar
Ing "jiwa simulasi," "kesadaran sing direkonstruksi," apa sing ana?

Minggu iki diskusi cilik muncul ing situs iki babagan reinkarnasi lan pitakonan apa sing ana. Miturut diskusi, bakal ana seksi saksi sing cukup sing bakal mbuktekake yen reinkarnasi ora ana. Pendhaftaran mratelakake panemume, yen diskusi dadi akeh nalika sampeyan menyang intip saka kasunyatan kita [...]

Terusake Reading »

Carane kita bakal ngowahi owah-owahan gedhe yen 99% ora inanimate?

Filed in SIMULASI by ing 15 Juli 2019 32 Komentar
Carane kita bakal ngowahi owah-owahan gedhe yen 99% ora inanimate?

Saiki kita wis teka menyang kesimpulan yen akeh watara kita secara harfiah onanimate (ndeleng artikel iki), aku takon sampeyan mikir maneh babagan komentar sing. Aku ora ateges 'kanthi cara ngomong' utawa 'ing metafora', ora ateges tegese ora ana ing urip. "Go and multiply" iku statement sing kondhang [...]

Terusake Reading »

'Ego' yaiku program AI sing ngisi autopilot bio-robot manungsa-avatar

Filed in SIMULASI by ing 11 Juli 2019 13 Komentar
'Ego' yaiku program AI sing ngisi autopilot bio-robot manungsa-avatar

Wong-wong sing maca artikel babagan jalma soulless (NPCs) saiki bisa mangerteni yen istilah "kesadaran" utawa "jiwa" bisa dibandhingake karo sambungan nirkabel antarane antarmuka otak karo avatar ing simulasi. Avatar ing simulasi kasebut, kaya mangkene, dikontrol eksternal lan mila diparingi inspirasi. Ing artikel kasebut [...]

Terusake Reading »

Apa akeh wong sing ana ing sekitar awak sing ora sopan?

Filed in SIMULASI by ing 8 Juli 2019 17 Komentar
Apa akeh wong sing ana ing sekitar awak sing ora sopan?

Sampeyan meh ora bisa mbayangno, nanging sampeyan takon yen sawetara wong sing ana ing sekitar sampeyan duwe 'jiwa'? Sampeyan mung kudu nggoleki watara sampeyan ing urip saben dina lan sampeyan kadhangkala nemokake wong sing pancen bisa nglakoni empathy, nanging bener bener [...]

Terusake Reading »

Kita ora bisa ngatasi masalah ing donya liwat pikiran lan ngomong, nanging kanthi cara iki:

Filed in SIMULASI by ing 21 Juni 2019 3 Komentar
Kita ora bisa ngatasi masalah ing donya liwat pikiran lan ngomong, nanging kanthi cara iki:

Sadurungé, aku nyebut video saka Roald Boom, sing aku ora ngerti, nanging aku ndeleng video YouTube sadurunge 1x. Ing wicara ing ngisor iki (sing diwenehake), Roald cedhak karo esensi kanggo rasa. Dheweke nyatakake yen proposal Einstein 'Kita ora bisa ngatasi masalah saka tingkat pikirane sing padha' [...]

Terusake Reading »

Microsoft Hololens 2 ngrasakake apa wae bisa kanthi sambungan internet otak

Filed in SIMULASI, PAWARTA ANALYZES by ing 4 Maret 2019 1 Komentar
Microsoft Hololens 2 ngrasakake apa wae bisa kanthi sambungan internet otak

Microsoft Hololens 2 minangka kemajuan inovatif sing apik ing bidhang Reality Augmented. Kasunyatan ditemtokake minangka lapisan digital babagan dunya nyata. Mulane, kacamata Microsoft digawe saka materi sing transparan, beda karo kaca maya kasunyatan kita ngerti game. Kasunyatané nduwèni mangsa ngarep lan ngerti [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup