SIMULASI

Microsoft Hololens 2 ngrasakake apa wae bisa kanthi sambungan internet otak

Filed in SIMULASI, PAWARTA ANALYZES by ing 4 Maret 2019 1 Komentar
Microsoft Hololens 2 ngrasakake apa wae bisa kanthi sambungan internet otak

Microsoft Hololens 2 minangka kemajuan inovatif sing apik ing bidhang Reality Augmented. Kasunyatan ditemtokake minangka lapisan digital babagan dunya nyata. Mulane, kacamata Microsoft digawe saka materi sing transparan, beda karo kaca maya kasunyatan kita ngerti game. Kasunyatané nduwèni mangsa ngarep lan ngerti [...]

Terusake Reading »

Kepiye carane bisa mungkasi proses panemune mangsa?

Filed in SIMULASI by ing 5 Januari 2019 9 Komentar
Kepiye carane bisa mungkasi proses panemune mangsa?

Pitakonan saka judhul bakal dadi aneh banget kanggo akeh wong. Sampeyan bisa uga ngapa-ngapa lan sampeyan bakal nemokake istilah akhir wektu kanthi omongan kosong. Apa sampeyan ora nemokake manawa wong-wong ariel isih duwe sistem kepercayaan? Contoné keyakinan ing téori évolusi, umpamané. Ya, iku uga minangka sistem kapercayan, amarga [...]

Terusake Reading »

Apa sing wedi karo pati iku minangka kanyatan paling gedhe ing kabeh wektu

Filed in SIMULASI by ing 15 Oktober 2018 11 Komentar
Apa sing wedi karo pati iku minangka kanyatan paling gedhe ing kabeh wektu

Sampeyan kerep krungu yen pati iku palsu. Ing kasunyatan, wektu iku ilusi. Iki diarani dening akeh wong, nanging ora ana sing bisa ngetrapake, lan liyane, kita bakal ngalami wektu lan wedi marang pati iku penting banget kanggo sistem kapercayan kita. Sawise maca [...]

Terusake Reading »

Apa dimensi, apa eling, kepriyé realitas kita dibangun lan pirang-pirang dimensi ana?

Filed in SIMULASI by ing 14 Oktober 2018 22 Komentar
Apa dimensi, apa eling, kepriyé realitas kita dibangun lan pirang-pirang dimensi ana?

Ing donya 3 dimensi, paling ora ing donya kaya sing kita tingali karo mata kita ing 3D, kita bisa nemtokake dimensi sacara matématis, nanging apa bab dimensi rohani? Apa konsep ukuran tegese ing donya rohani utawa agama? Ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake penjelasan rinci lan aku yakin yen sampeyan [...]

Terusake Reading »

Kenapa skynet, nanotek lan vaksinasi Elon Musk bakal nyadari Ascension

Filed in SIMULASI by ing 2 Oktober 2018 4 Komentar
Kenapa skynet, nanotek lan vaksinasi Elon Musk bakal nyadari Ascension

Éwadéné Elon Musk asring narik kawigatosan, lan ing laporan manut laporan iki utamané kanggo ngunggah luwih saka miliaran liwat dagang njero, posisi minangka teknolog DARPA isih penting. Ora mung bakal Musk pasar antarmuka otak iklan, liwat [...]

Terusake Reading »

Hipotesis simulasi kalacak

Filed in SIMULASI, PAWARTA ANALYZES by ing 24 September 2018 1 Komentar
Hipotesis simulasi kalacak

Dina iki aku nampa video YouTube saka maca. Video kasebut meh langsung kaget, banjur alis ngeruk. Iku paling endah sing paling luar biasa kanggo nyebutake yen wong Walanda teka karo ide sing padha sakcepete sawise publikasi artikelku babagan teori simulasi. [...]

Terusake Reading »

Teori simulasi kanggo mahasiswa tingkat lanjut

Filed in SIMULASI by ing 1 September 2018 6 Komentar
Teori simulasi kanggo mahasiswa tingkat lanjut

Ilmuwan luwih akeh wiwit ngira yen alam semesta kita minangka simulasi. Muse uga kondhang kanthi topik iki karo album paling anyar. Lan nalika ana sing dadi ide, akeh wong sing ngupayakake wong bener bisa dadi curiga. Kesimpulan kula yaiku yen wong awakening kudu weruh saka [...]

Terusake Reading »

Apa kita bisa ngontrol hasil simulasi iki?

Apa kita bisa ngontrol hasil simulasi iki?

Senajan nalika isih enom, aku wis nyadari yen iman ora ana gegayutane karo dewa sing maha kasih, nanging utamané bab rasa wedi, iku nggumun aku carane milyar wong disita dening sistem kapercayan lan supaya kabeh urip ditemtokake. Saiki ora mung iman marang Allah, Gusti Allah, Yesus, [...]

Terusake Reading »

Sapa sing nggawe Lucifer lan apa dhemit, jinns utawa archon ing model simulasi?

Sapa sing nggawe Lucifer lan apa dhemit, jinns utawa archon ing model simulasi?

Utamane saka sudut pandang wong Kristen utawa pandangan Islam aku sering njaluk pitakonan: Yen sampeyan mikir alam semesta wis nggawe simulasi Luciferian, sing nggawe Lucifer lan apa bab setan, jinns, archon? Aku pengin njlentrehake iki ing artikel iki lan aku uga bakal [...]

Terusake Reading »

Apa teknik jangkar maya Google kanggo Aurgmented Reality (AR) mbuktikaké téori yen alam semesta minangka simulasi?

Apa teknik jangkar maya Google kanggo Aurgmented Reality (AR) mbuktikaké téori yen alam semesta minangka simulasi?

Sawise nulis sawetara artikel babagan konsep sing sampeyan lan aku urip ing kasunyatan maya, reaksi akeh nuduhake yen para pembaca luwih seneng. Amarga aku wis nyatakake yèn prinsip 'entanglement kuantum' minangka fénoména sing perlu ngrusak téori lokalitas Einstein lan uga kacepetan cahya (minangka wates fisik fisik), [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup