INTELENGGITAN TENTANG

Robot desainer Ben Goertzel Sophia: "Sampeyan duwe pilihan 2 utawa plug AI utawa manggon ing wong-wong sing ana ing kebon binatang"

Filed in INTELENGGITAN TENTANG, PAWARTA ANALYZES by ing 25 Desember 2017 18 Komentar
Robot desainer Ben Goertzel Sophia: "Sampeyan duwe pilihan 2 utawa plug AI utawa manggon ing wong-wong sing ana ing kebon binatang"

Ben Goertzel minangka wizkid khusus ing bidang AI. Dheweke lulus saka 19e karo gelar sarjana ing Quantitative Studies. Dadi dheweke miwiti karo akeh ilmu matematika ing umur enom lan banjur entuk gelar PhD ing matématika. Banjur dheweke pindhah menyang ilmu kognitif lan pungkasane dheweke liwat [...]

Terusake Reading »

Carane media bisa nggawe kabar palsu kanthi bantuan AI (intelijen buatan)

Filed in INTELENGGITAN TENTANG, PAWARTA ANALYZES by ing 8 Desember 2017 18 Komentar
Carane media bisa nggawe kabar palsu kanthi bantuan AI (intelijen buatan)

Kanggo miwiti, kita kudu ngomong babagan nggawe kabar palsu kanthi bantuan aktor. Sampeyan nggawe iki kanthi menehi wong sing wis direkrut lan dikompromi taun kepungkur minangka bonus apik utawa, contone, ngurangi ukara utawa identitas anyar (nang endi wae) lan digunakake kanggo entuk kabar ing layar [...]

Terusake Reading »

Kepiye data pusat Palantir lan AI bisa ngramalake masa depanmu sawetara taun luwih dhisik

Filed in INTELENGGITAN TENTANG, PAWARTA ANALYZES by ing 6 Desember 2017 7 Komentar
Kepiye data pusat Palantir lan AI bisa ngramalake masa depanmu sawetara taun luwih dhisik

Kanggo ngerti cara ngobati penyakit, sampeyan kudu ngerti inti masalah kasebut. Kanggo ngerti carane perang mungsuh, sampeyan kudu ngerti lan ngerti carane kanggo nglawan bebaya sing arep, sampeyan kudu ngerti apa bebaya sing. Sampeyan kudu dadi kawitan kawruh [...]

Terusake Reading »

Pendiri D-Wave: "Real AI bakal luwih pinter tinimbang wong lan pinter emosional"

Filed in INTELENGGITAN TENTANG, PAWARTA ANALYZES by ing 3 Desember 2017 13 Komentar
Pendiri D-Wave: "Real AI bakal luwih pinter tinimbang wong lan pinter emosional"

Geordie Rose, pangadeg perusahaan sing mbangun komputer kuantum pisanan, D-Wave, wis miwiti perusahaan anyar sing bakal mbangun 'Real AI'. Iku intelijen buatan, nanging saka level sing ora bisa dibedakake saka intelèktual manungsa malah ngluwihi iku. Ing presentasi ing ngisor iki, dheweke ngenalaken perusahaan kang nerangake [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup