THE LOVE

Ula, Kundalini, Eve, katresnan lan pencerahan

Filed in THE LOVE by ing 6 Januari 2016 11 Komentar
Ula, Kundalini, Eve, katresnan lan pencerahan

Kanggo pemahaman sing apik babagan artikel iki bermanfaat yen sampeyan duwe sawetara kawruh agama. Contone, migunani kanggo mangerteni crita penciptaan saka Kitab Suci. Crita Adam lan Hawa rawuh ing kene kanthi cahya sing temen beda lan misale jek dadi luwih saka mung mitos agama saka [...]

Terusake Reading »

Katresnan, entanging kuantum kanthi asli kita ing sumber ilahi

Filed in THE LOVE by ing 9 April 2015 7 Komentar
Katresnan, entanging kuantum kanthi asli kita ing sumber ilahi

Ana sawetara tulisan ing Kitab Suci. Iku kumpulan buku sing luwih akeh lan luwih saiki wiwit mangerteni yen kita bisa mbandhingake iki karo kabar saiki; ing akal yen kabeh warta kita ditemtokake dening agensi warta gedhe. Mangkono kabeh buku Kitab Suci diowahi dening pemblokiran daya uga. Mesthi [...]

Terusake Reading »

Rasa seneng, wedi, lan katresnan

Filed in THE LOVE by ing 4 April 2015 3 Komentar
Rasa seneng, wedi, lan katresnan

Manungsa terus-terusan nggoleki rasa seneng, nanging tansah katon ora seneng banget. Yen kita tresna karo kuping, kita bakal seneng, nanging wedi rumangsa sing uga berkembang. Yen kita mung entuk dhuwit gedhe lan bisa tuku mobil sing becik, banjur [...]

Terusake Reading »

Lisensi AVG

Miturut 25 Bisa 2018 kita kudu ngandhani peraturan EU anyar babagan Peraturan Umum Perlindungan Data (AVG). Maca statement privasi lan ketik utawa ngatur setelan ijin sampeyan.

Kebijakan privasi | Nutup
Setelan

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup