KESEHATAN

Nyamuk sing ngatur vaksinasi minangka mangsa

Filed in KESEHATAN by ing 9 Februari 2016 5 Komentar
Nyamuk sing ngatur vaksinasi minangka mangsa

Sampeyan meh ora bisa ngandel yen virus zika minangka ancaman nyata kanggo kesehatan masyarakat. Media utama maneh mbuktekake yen daya pengulangan njamin yen sampeyan pracaya. Nanging iki mbokmenawa minangka tutup kanggo kesalahan vaksinasi sing digawe ing Brasil, ing kana wanita sing ngandhut wiwit 2015 [...]

Terusake Reading »

Gunakake obat, minyak CBD, psikosis lan depresi

Filed in KESEHATAN by ing 10 September 2015 11 Komentar
Gunakake obat, minyak CBD, psikosis lan depresi

Sawise kabeh crita babagan pengungsi mili lan kabeh jinis analisis berita liyane, iku wektu kanggo nggawa soko positif maneh. Sawise kabeh, iki kabeh crita sing mung nuduhake kita menyang masalah ing donya lan rencana nefarious saka kelas ngatur. Crita sing bakal nggawa sampeyan saiki yaiku [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup