[ALAM ALARM]

Apa AIVD ngrampungake taktik Stasi Jerman Timur (DDR) ing Walanda?

Filed in [ALAM ALARM], PAWARTA ANALYZES by ing 4 September 2017 19 Komentar
Apa AIVD ngrampungake taktik Stasi Jerman Timur (DDR) ing Walanda?

Stasi minangka layanan intelijen lan keamanan Jerman sing paling penting nalika Perang Dingin, lan katon minangka sing paling efektif ing donya. Stasi minangka layanan rahasia lan banget dipengaruhi dening KGB Uni Soviet. Senadyan Stasi ing 1990 sawisé tiba ing Tembok Berlin bakal resmi diangkat, [...]

Terusake Reading »

Kebebasan ngucapake tembung, pamicara lan pamikiran bisa musna ing setahun

Filed in [ALAM ALARM], PAWARTA ANALYZES by ing 2 September 2017 19 Komentar
Kebebasan ngucapake tembung, pamicara lan pamikiran bisa musna ing setahun

Yen sampeyan mikir "Oh, sing ora bakal pindhah cepet", sampeyan ora menehi perhatian. Apa sampeyan kudu ngeculake pundhakmu lan mikir: "Oke, sampeyan bisa ngomong sethithik kurang apa sing sampeyan pikir, aku ora wong sing kudu menehi pendapatku babagan apa wae lan kabeh", [...]

Terusake Reading »

Apa ora ana utawa ora 'penyalahgunaan anak-anake seksual lan kurban anak'?

Filed in [ALAM ALARM], PAWARTA ANALYZES by ing 29 Agustus 2017 27 Komentar
Apa ora ana utawa ora 'penyalahgunaan anak-anake seksual lan kurban anak'?

Kesalahpahaman sing sethitik perlu dibusak. Nalika aku ngomong yen Ronald Bernard minangka aktor sing nggunakake teknik NLP kanggo gawe uwong yakin dadi anggota Happy Bank karo crita sing nyenengake para pemikir konspirasi, sing ora ateges sing penyalahgunaan seksual seksual utawa kurban [...]

Terusake Reading »

Ronald Bernard ngecakake lan mbongkar kontrol teori konspirasi

Filed in [ALAM ALARM], PAWARTA ANALYZES by ing 28 Agustus 2017 16 Komentar
Ronald Bernard ngecakake lan mbongkar kontrol teori konspirasi

Nalika Internet mung teka ing babagan iki fantastis lan sampeyan ora bisa ngenteni luwih cepet lan sampeyan bisa nemokake lan ijolan informasi liyane. Kangge, kita ora ngerti luwih apik lan kanggo generasi luwih enom nalika ora ana telpon sel sing mbokmenawa wektu lawas sing elek sing ora kaya ing [...]

Terusake Reading »

Ronald Bernard, Irma Schiffers, Ad Broere, Coöperatie Vrije Media: Jaring safety AIV for seekers truths?

Filed in [ALAM ALARM], PAWARTA ANALYZES by ing 15 Agustus 2017 55 Komentar
Ronald Bernard, Irma Schiffers, Ad Broere, Coöperatie Vrije Media: Jaring safety AIV for seekers truths?

Ing artikel iki, aku kepengin nerangake rinci babagan alesan kenapa aku wis nyatakake ing sawetara artikel sing media alternatif ing Walanda dikontrol kanthi penuh. Aku langsung ngarahake 'dikontrol dening layanan rahasia'. Ing Walanda, klub kasebut disebut AIVD. Kanggo mbuktekake, sampeyan kudu [...]

Terusake Reading »

Ronald Bernard minangka pelukis apik liwat media alternatif

Filed in [ALAM ALARM], PAWARTA ANALYZES, EXAMPLES by ing 14 Agustus 2017 74 Komentar
Ronald Bernard minangka pelukis apik liwat media alternatif

Ing sawetara sasi kepungkur, aku kerep duwe pitakonan: "Apa sampeyan mikir Ronald Bernard?" Aku tansah nyingkirake pitakonan kasebut utawa njawab kanthi sedhela lan, kanggo wayahe, nyawang carane akeh wong bakal tiba ing perangan kasebut. Amarga Ronald Bernard minangka aktor, stands for me as a pole above water. Ora yen aku [...]

Terusake Reading »

'Desinfo agen & alien' VERSUS 'nuduhake masalah nyata ing donya &

Filed in [ALAM ALARM], PAWARTA ANALYZES by ing 30 Juni 2017 7 Komentar
'Desinfo agen & alien' VERSUS 'nuduhake masalah nyata ing donya &

Saiki akeh gaya kanggo ngomongake matriks. Ing artikel pungkasan babagan Martijn van Staveren, aku nerangake kepiye carane desinfo agen mratelakake panemumu minangka jaring safety kanggo awakening lan banjur ngajokake lengen opaque saka (disebut) kawruh lan informasi lan arep digambar [...]

Terusake Reading »

Frans Heslinga sing mbledos bumi sing psychiatris mikir kritis?

Filed in [ALAM ALARM], PAWARTA ANALYZES by ing 6 Juli 2016 24 Komentar
Frans Heslinga sing mbledos bumi sing psychiatris mikir kritis?

Bener, luwih becik ora nglirwakake jinis-jinis badut, nanging saiki Frans Heslinga dicithak menyang media alternatif lan media mainstream, sing kudu diwenehi jeneng kasebut. Mesthi, taktik PsyOp anyar (taktik psikologis) wis diluncurake kanggo nggandhengake sembarang kritis pamikiran kanggo pikiran sing ora waras. The 'flat [...]

Terusake Reading »

Téori bumi datar, omong kosong mbebayani!

Filed in [ALAM ALARM], PAWARTA ANALYZES by ing 4 Juli 2016 8 Komentar
Téori bumi datar, omong kosong mbebayani!

Minggu kepungkur, aku sengaja wis menehi tag "téori flat-earth", amarga dumadakan ana akeh kontroversi wiwit 2015. Iku mesthi teori tulisan lengkap, kang bisa diarani wong karo kawruh dhasar sethitik saka bidang matematika lan fisika kanggo tanah dongèng, nanging emergence saka iki 'gerakan' [...]

Terusake Reading »

Flat Bumi utawa Bumi Flat téori yaiku PsyOp kanggo nempatake peneliti ing klompok madmen

Filed in [ALAM ALARM], PAWARTA ANALYZES by ing 29 Juni 2016 22 Komentar
Flat Bumi utawa Bumi Flat téori yaiku PsyOp kanggo nempatake peneliti ing klompok madmen

Ing Internet bledosan wayahe film, saluran YouTube lan Web log Performing diselidiki ketoke serius menyang carane media ide lan panyiapan ngapusi kita. Analisis iki kerep diwiwiti saka riset apik. Nanging apa sing kedadeyan saiki, yaiku yen teori kasebut (banget pinter lan ditapis) disambungake menyang "peneliti" sing [...]

Terusake Reading »

Lisensi AVG

Miturut 25 Bisa 2018 kita kudu ngandhani peraturan EU anyar babagan Peraturan Umum Perlindungan Data (AVG). Maca statement privasi lan ketik utawa ngatur setelan ijin sampeyan.

Kebijakan privasi | Nutup
Setelan

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup