NEW INSIGHTS

Ancaman nuklir saka Korut kumpul karo ancaman paling gedhé kanggo manungsa

Filed in NEW INSIGHTS by ing 11 Bisa 2017 29 Komentar
Ancaman nuklir saka Korut kumpul karo ancaman paling gedhé kanggo manungsa

Sadawane sawetara minggu kepungkur, warta sajrone pemilihan Prancis wis fokus marang ancaman perang AS marang Korea Lor. Negara kasebut dumadakan banget mbebayani amarga bakal melu pembangunan senjata nuklir lan mesthi ora dikarepake yen sampeyan diarani Amerika, nanging iku minangka alibi sing apik kanggo [...]

Terusake Reading »

Sampeyan ora kudu nglawan sistem kasebut, nanging sampeyan kudu entuk sukses ana ing kono

Filed in NEW INSIGHTS by ing 2 Bisa 2016 1 Komentar
Sampeyan ora kudu nglawan sistem kasebut, nanging sampeyan kudu entuk sukses ana ing kono

Akeh wong mikir yen sampeyan ora kudu nglawan "sistem", nanging kudu nemokake cara kanggo dadi sukses. Sampeyan bisa, kaya, nemokake cara kanggo entuk dhuwit utawa ing sistem kasebut ing sistem saiki. Sanajan mesthi bener yen nalika sampeyan mencet spring tension, iki [...]

Terusake Reading »

Apa salah karo gagasan pamrentahan donya tengah?

Filed in NEW INSIGHTS by ing 16 Maret 2016 16 Komentar
Apa salah karo gagasan pamrentahan donya tengah?

Pitakonan sing kerep ditemokake yaiku: "Apa salah karo pemerintah pusat?" Kadhangkala ana liyane sing ditambahake: "Ana uga akeh wong sing prasaja sing mung butuh bimbingan lan isih migunani yen sampeyan ana ing saindenging donya duwe aturan sing padha? "Pitakonan dasar sing bisa ditrapake, sampeyan bakal ngomong. Sing [...]

Terusake Reading »

Makanan sintetis nano-tech lan pencarian Google kanggo kalanggengan

Filed in NEW INSIGHTS by ing 27 Februari 2016 12 Komentar
Makanan sintetis nano-tech lan pencarian Google kanggo kalanggengan

Google wis nyewa genetis ndhuwur ing dheweke nggoleki imortalitas. Google wis rampung ing 'peta dalan' kaya asring diterangake dening transhumanist Ray Kurzweil sing ngenalake istilah 'singularitas' lan ngakoni manawa ing 2045 tekan imortalitas. Sadurungé aku dilapuraké yèn padha nemokaké yèn kodhe DNA bisa disetel ulang [...]

Terusake Reading »

'Ekspedisi kaping pindho' babagan ilusi realita

Filed in NEW INSIGHTS by ing 24 Februari 2016 20 Komentar
'Ekspedisi kaping pindho' babagan ilusi realita

Kabeh sing ana ing sekitar sampeyan, malah awak dhewe, mung digawe nalika sampeyan ndeleng. Sing cukup kandel. Nanging, pernyataan iki didhukung dening penemuan ilmiah ing bidhang fisika kuantum. Fisikawan kuantum di sakuliah dunya wis ngulang manawa ratusan kali, amarga akeh sing ora percaya lan ing wektu sing padha uga gedhe banget. [...]

Terusake Reading »

Matriks ora penting, kabeh ana ing 'pikiran'

Filed in NEW INSIGHTS by ing 22 Juli 2015 8 Komentar
Matriks ora penting, kabeh ana ing 'pikiran'

'Matriks ora penting, kabeh ana ing pikirane', yaiku pernyataan aku krungu minggu iki lan mesthi ngira iki bermanfaat. Ngomong matriks lan komposisi kuwi ora penting; mikir babagan struktur daya ing bumi ora penting; saben wujud pengalaman njupuk ing [...]

Terusake Reading »

Interaksi antarane manungsa lan asal-usulé

Filed in NEW INSIGHTS by ing 12 Juni 2015 19 Komentar
Interaksi antarane manungsa lan asal-usulé

Senadyan wong ing basis panjelasan babagan fisika kuantum lan 'Double Slit Experiment' (pirsani ing kene) bisa teka menyang kesimpulan yen aku duwe tampilan deterministik urip, ing ngendi kabeh mung proyeksi lan wong mung bisa nampa "kasunyatan" minangka jenis hologram kanggo proyek, yaiku [...]

Terusake Reading »

Roh, nyawa lan badan: apa sing lan fungsi apa?

Filed in NEW INSIGHTS by ing 23 April 2015 46 Komentar
Roh, nyawa lan badan: apa sing lan fungsi apa?

Ing sawetara agama, kombinasi 'roh, jiwa lan awak' kadhangkala disebutake. Supaya akeh wong wis krungu bab istilah iki, nanging mbokmenawa angel kanggo nemtokake loro, nalika kita kabeh ngerti apa awak. Aku dhewe wis nggambar awak kita minangka bio-komputer lan [...]

Terusake Reading »

Kabeh ing sangisoré srengenge ana ing tembang

Filed in NEW INSIGHTS by ing 16 April 2015 9 Komentar
Kabeh ing sangisoré srengenge ana ing tembang

'Kabeh ing sangisoré srengenge ana ing tembang'; punika band Pink Floyd nyanyi wonten ing lagu 'Eclipse'. Kabeh sing ana ing sangisoré Srengéngé sajak. Apa tegese kasebut? Aku nyedhiyakake artikel kasebut sadurunge (ndeleng kene), nanging diterangno dina iki kanggo bali maneh. Yen kabeh [...]

Terusake Reading »

Carane sampeyan medhot saka matriks lan isih urip ing jero?

Filed in NEW INSIGHTS by ing 16 April 2015 4 Komentar
Carane sampeyan medhot saka matriks lan isih urip ing jero?

Ing September 2014 aku nampa - miturut artikel saya babagan matriks - kaping pirang-pirang pitakonan sing tegese maca: "Piye carane aku medhot aku saka matriks lan aku isih bisa urip ing matriks?" Misale, ana wong sing Pitakonan dijaluk [quote] Aku wis kasengsem kanggo sawetara wektu [...]

Terusake Reading »

Lisensi AVG

Miturut 25 Bisa 2018 kita kudu ngandhani peraturan EU anyar babagan Peraturan Umum Perlindungan Data (AVG). Maca statement privasi lan ketik utawa ngatur setelan ijin sampeyan.

Kebijakan privasi | Nutup
Setelan

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup