NEW INSIGHTS

Ngluwihi matriks

Filed in NEW INSIGHTS by ing 1 April 2015 9 Komentar
Ngluwihi matriks

Situs web 'Beyond the Matrix' minangka inisiatif Martin Vrijland. Situs web iki bakal nyedhiyani papan kanggo para panulis sing ora bisa tansah nuduhake sesambungan saben liyane, nanging looking for the secret of our consciousness. Amarga iku kabeh babagan; 'eling'. Kanthi situs web dhewe martinvrijland.nl dheweke wis utamane fokus [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup