NEpNEWS

Hoaxes lan serangan bendera palsu: liwat tesis, anti-tesis lan sintesis kanggo New World Order

Filed in NEpNEWS, PAWARTA ANALYZES by ing 14 April 2017 16 Komentar
Hoaxes lan serangan bendera palsu: liwat tesis, anti-tesis lan sintesis kanggo New World Order

Iku misale jek tambah angel kanggo mangerteni carane game kasebut dimainake ing papan catur global. Ing donya situs media alternatif, ana sawetara sing teka kanggo ngluhurake Donald Trump lan liya-liyane sing ndeleng Putin minangka wong sing gelut Ordo Anyar. Situs kasebut biasane disiapake kanggo [...]

Terusake Reading »

Nepniews, warta nyata, hoaxes, bendera palsu, media lan politik; apa bener lan apa ora bener?

Filed in NEpNEWS, PAWARTA ANALYZES by ing 28 Desember 2016 63 Komentar
Nepniews, warta nyata, hoaxes, bendera palsu, media lan politik; apa bener lan apa ora bener?

Kita wis katon cukup sawetara teror ing taun anyar. Situs web iki kadhangkala kacarita lan kadhangkala nyatakake yen ora bener. Sawetara nganalisis nyebabake kesimpulan yen teror ana staged lan liyane sing ana 'bendera palsu'. Sing ora ateges saben serangan [...]

Terusake Reading »

Lisensi AVG

Miturut 25 Bisa 2018 kita kudu ngandhani peraturan EU anyar babagan Peraturan Umum Perlindungan Data (AVG). Maca statement privasi lan ketik utawa ngatur setelan ijin sampeyan.

Kebijakan privasi | Nutup
Setelan

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup