Kasunyatan

Saiki kita ngerti apa masalahe, apa solusie?

Filed in Kasunyatan, PAWARTA ANALYZES by ing 7 Desember 2017 21 Komentar
Saiki kita ngerti apa masalahe, apa solusie?

Yen sampeyan wis ing situs iki nganti rada suwe, sampeyan bisa nemokake yen akeh perkara ing donya ora bener. Sampeyan bisa uga wis nemokake warta sing asring digawe lan sing istilah 'warta palsu' wis dirancang kanggo entuk monopoli apa [...]

Terusake Reading »

Ora ana perkara sing kedadeyan, wong tetep ora bisa ndeleng apa sing dialami

Filed in Kasunyatan, PAWARTA ANALYZES by ing 5 Desember 2017 10 Komentar
Ora ana perkara sing kedadeyan, wong tetep ora bisa ndeleng apa sing dialami

Esuk iki aku tangi kanthi pitakonan sepira akeh wong sing bener bisa ngalami 'dadi' ing wayah esuk sadurunge nyekel telpon, nyetel musik utawa nyetel TV utawa miwiti Facebook kanggo nresep input saka njaba. Apa kita kudu duwe wektu kanggo 'dadi' utawa aja kita langsung mlayu menyang mode 'aksi'. Lan [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup