MIND & KONTROL KONTROL

Diskusi: 'Apa DMT apik kanggo sampeyan utawa ora?' Iki wong tiba-tiba weruh liwat simulasi

Filed in MIND & KONTROL KONTROL, PAWARTA ANALYZES by ing 13 Agustus 2018 2 Komentar
Diskusi: 'Apa DMT apik kanggo sampeyan utawa ora?' Iki wong tiba-tiba weruh liwat simulasi

Senadyan ing artikel sadurungé ing DMT, zat sing ana ing ekstraksi kaya oyot kayata ayahuasca lan iboga, wis ngandharake yen sampeyan ngowahi fungsi panrima transmitter menyang kode Saturnus, ana uga ana sinyal saka wong sing uga Pratélan nyata sing wiwit katon ing panggunaan DMT. [...]

Terusake Reading »

Apa kita bisa ngontrol hasil simulasi iki?

Apa kita bisa ngontrol hasil simulasi iki?

Senajan nalika isih enom, aku wis nyadari yen iman ora ana gegayutane karo dewa sing maha kasih, nanging utamané bab rasa wedi, iku nggumun aku carane milyar wong disita dening sistem kapercayan lan supaya kabeh urip ditemtokake. Saiki ora mung iman marang Allah, Gusti Allah, Yesus, [...]

Terusake Reading »

Ing DMCT kayata daduasca lan fungsi saka kelenjar pineal

Filed in MIND & KONTROL KONTROL by ing 6 Agustus 2018 5 Komentar
Ing DMCT kayata daduasca lan fungsi saka kelenjar pineal

Aku kerep disaranake nyoba inti sing kaya DMT ing wangun ayahuasca utawa agen sing duweni DMT. Iku misale jek yen zat iki ngaktivasi kelenjar pineal, nyebabake pengalaman nyedhak-mati lan duwe kabeh jinis saka pengalaman awak. Saiki aku wis nyoba sawetara obatan ing [...]

Terusake Reading »

Sapa sing nggawe Lucifer lan apa dhemit, jinns utawa archon ing model simulasi?

Sapa sing nggawe Lucifer lan apa dhemit, jinns utawa archon ing model simulasi?

Utamane saka sudut pandang wong Kristen utawa pandangan Islam aku sering njaluk pitakonan: Yen sampeyan mikir alam semesta wis nggawe simulasi Luciferian, sing nggawe Lucifer lan apa bab setan, jinns, archon? Aku pengin njlentrehake iki ing artikel iki lan aku uga bakal [...]

Terusake Reading »

Apa teknik jangkar maya Google kanggo Aurgmented Reality (AR) mbuktikaké téori yen alam semesta minangka simulasi?

Apa teknik jangkar maya Google kanggo Aurgmented Reality (AR) mbuktikaké téori yen alam semesta minangka simulasi?

Sawise nulis sawetara artikel babagan konsep sing sampeyan lan aku urip ing kasunyatan maya, reaksi akeh nuduhake yen para pembaca luwih seneng. Amarga aku wis nyatakake yèn prinsip 'entanglement kuantum' minangka fénoména sing perlu ngrusak téori lokalitas Einstein lan uga kacepetan cahya (minangka wates fisik fisik), [...]

Terusake Reading »

Liyane lan akeh wong wiwit ndeleng yen kita manggon ing simulasi: iki kok

Filed in SIMULASI, MIND & KONTROL KONTROL by ing 3 Agustus 2018 9 Komentar
Liyane lan akeh wong wiwit ndeleng yen kita manggon ing simulasi: iki kok

Rizwan ("Riz") Virk minangka pengusaha sukses, investor, penulis buku laris, pelopor industri video lan produser film independen. Liwat pengalaman ing game video online lan pasinaon, antara liya, fisika kuantum lan arus agama, dhèwèké nyimpulaké menawa kamungkinan urip kita ing game reality virtual multiplayer. [...]

Terusake Reading »

Apa sing bisa kita lakoni kanggo ngatasi masalah kita? Aksi aneh ing kadohan!

Apa sing bisa kita lakoni kanggo ngatasi masalah kita? Aksi aneh ing kadohan!

Video ing ngisor iki nyedhiyakake wawasan sethithik babagan konsep entanglement kuantum. Terjemahan Inggris iki minangka kuantum. Yen sampeyan nonton video ing ngisor iki, sampeyan bakal entuk raos babagan apa tegese istilah kasebut. Istilah kuantum mujudake migunani kanggo mangerteni, amarga mratelakake panemume, akeh babagan eksistensi kita. Ing artikel sadurunge aku duwe [...]

Terusake Reading »

Semesta iku simulasi: kabeh agama, saben sistem kapercayan iku ngapusi

Semesta iku simulasi: kabeh agama, saben sistem kapercayan iku ngapusi

Apa sampeyan ngerti yen samubarang sing katon mung bisa ditindakake nalika diamati? Iki nuduhaké eksperimen lawas meh siji abad disebut eksperimen ganda (bukaan ganda). Fisikawan kuantum ing sak ndonya wis nglakokake eksperimen iki ratusan kali, amarga iku ndadekake ora percaya lan ing wektu sing padha uga ditakoni. Iku sawijining panemu sing [...]

Terusake Reading »

Gambar Nabi Muhammad (peace be upon him) lan kontes kartun Geert Wilders

Gambar Nabi Muhammad (peace be upon him) lan kontes kartun Geert Wilders

Aku wis ngerteni ing pidato Syeikh Imran Hosein, sing aku seneng ngrungokake amarga dheweke nganalisa babagan sejarah lan urusan saiki babagan prophecy Islam, yen Muslim ora tau ngucapake jeneng Nabi Muhammad lan yen padha padha nambah ukara sing wutuh. [...]

Terusake Reading »

Yesus minangka Juruwilujeng saben wong sing menehi awake dhewe! Utawa cara Islam bener?

Yesus minangka Juruwilujeng saben wong sing menehi awake dhewe! Utawa cara Islam bener?

Aku dikirim artikel iki babagan traumatisasi anak-anak lan bayi sing dioperasikake nganti taun 80 tanpa narkotika, amarga sistem syaraf durung dikembangake. Aku nyaranake sampeyan maca artikel iki dhisik sadurunge terus kene. Nyatane, iki babagan trauma. Trauma pisanan [...]

Terusake Reading »

Lisensi AVG

Miturut 25 Bisa 2018 kita kudu ngandhani peraturan EU anyar babagan Peraturan Umum Perlindungan Data (AVG). Maca statement privasi lan ketik utawa ngatur setelan ijin sampeyan.

Kebijakan privasi | Nutup
Setelan

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup