MIND & KONTROL KONTROL

Pemikiran konspirasi, tekanan peer lan kecenderungan ngetutake pendapat lan prilaku mayoritas

Filed in MIND & KONTROL KONTROL by ing 11 Agustus 2016 24 Komentar
Pemikiran konspirasi, tekanan peer lan kecenderungan ngetutake pendapat lan prilaku mayoritas

Pemikiran concluding punika istilah sing dirancang dening CIA kanggo stigmatize sapa sing cenderung kanggo mikir kritis. Iki dicithak kanthi prangko sing dianggep negatif dening media. Akhir-akhir iki, kita wis weruh tren sing media nyoba nuduhake yen sampeyan mikir kritis [...]

Terusake Reading »

Wong ora bisa mikir kanthi bebas

Filed in MIND & KONTROL KONTROL by ing 5 Juli 2016 4 Komentar
Wong ora bisa mikir kanthi bebas

Kita kasil. Kamanungsan wis entek adoh sing 'mikir' wis diganti dening ngemot apa sing wis diwartani. Brexit ing Britania Raya nampilake yen generasi mudha ing pundi kepengin manggen ing UE sanajan kasunyatane yen Uni Eropa nganggur negara luwih saka 10 milyar. Yen sampeyan ana ing [...]

Terusake Reading »

Teori konspirasi iku omongan kosong lan disusun ing saben acara utama

Filed in MIND & KONTROL KONTROL by ing 27 Juni 2016 24 Komentar
Teori konspirasi iku omongan kosong lan disusun ing saben acara utama

Yen sampeyan wis lali, wis: Teori konspirasi iku omong kosong lan disebabake saben acara utama. Iki asal saka pamikiran wong kanthi masalah mental utawa 'gangguan tindak pidana opoyo. Sanalika sampeyan ngancam kanggo ngisi awak kanthi pikir-pikir babagan acara-acara, sampeyan bisa uga mlebu ing kategori iki. [...]

Terusake Reading »

Prediksi: BREXIT ora terus! Laboratorium Komunikasi Strategis ana ing kontrol!

Prediksi: BREXIT ora terus! Laboratorium Komunikasi Strategis ana ing kontrol!

Kanggo saben wong sing saiki ngerti carane nggawe poke liwat trik media mainstream, ora bakal angel kanggo prédhiksi sing BREXIT ora ana tujuan lan ora bakal teka. Kelas elit narik kawigaten kabeh marang populasi Eropa, karo Inggris minangka conto, [...]

Terusake Reading »

Laboratorium Komunikasi Strategis (SCL Group) ing balik referendum BREXIT?

Laboratorium Komunikasi Strategis (SCL Group) ing balik referendum BREXIT?

Ing London ana perusahaan sing kerja keras banget karo Kementerian Pertahanan Inggris, Departemen Luar Negeri AS, Laboratorium Nasional Sandia, lan NATO. Iku perusahaan sing nuduhake sacara terang-terangan supaya nggunakake metode Genesharp (ndeleng kene lan kene). Padha uga minangka daya tarik sing nyedhaki Coupe ing Ukraina. Ana [...]

Terusake Reading »

Apa media main isih bisa dipercaya? Menehi pendapat sampeyan ing jajak pendapat iki

Filed in MIND & KONTROL KONTROL by ing 21 Bisa 2016 28 Komentar
Apa media main isih bisa dipercaya? Menehi pendapat sampeyan ing jajak pendapat iki

Minggu iki, wong paling terkenal ing media alternatif diwawancarai dening BBC. David Icke diundang ing studio BBC lan nate nemokake spasi kanggo njelasake "teori konspirasi". Wawancara iki (ndeleng ngisor) bisa menehi kesan yen media mainstream bisa kerja kanthi bener, amarga Icke [...]

Terusake Reading »

Pemerintah lan media nyerang teori konspirasi

Filed in MIND & KONTROL KONTROL by ing 17 April 2016 23 Komentar
Pemerintah lan media nyerang teori konspirasi

Wingi ana ing EenVandaag, serangan iki diwiwiti kanthi teori konspirasi. Paling ora, stigma sing ana ing analisis berita sing bisa nyebabake pemahaman beda saka sing diterbitake dening media. Sawetara ahli ngobrol karo layar iki kanthi distorsi sing penting lan ngubungaké teori-teori kasebut kanggo, contone, [...]

Terusake Reading »

Pemahaman saka realitas sajrone realita nyata

Filed in MIND & KONTROL KONTROL by ing 2 Maret 2016 3 Komentar
Pemahaman saka realitas sajrone realita nyata

Nalika miwiti komputer ing esuk, aku kerep ngunjungi berita ing ndonya. Wektu lan maneh iku ngetoke yen Media Stream Utama minangka pangurus persepsi. Iki minangka "penjual" kanggo elite sing kudu ngetokake gambar tartamtu ing donya. Liyane lan liyane wong saiki weruh sing kita [...]

Terusake Reading »

Sesame Kredit masa depan kanggo Facebook lan media sosial liyane?

Filed in MIND & KONTROL KONTROL by ing 28 Januari 2016 3 Komentar
Sesame Kredit masa depan kanggo Facebook lan media sosial liyane?

Rezim Cina wis ngembangake sistem sing sampeyan entuk kridit utawa ilang kridit gumantung saka interaksi sosial lan prilaku sampeyan. Nyatane, sistem self-regulating sing bakal disambung menyang media sosial lan ing ngendi negara ora kudu ngurangi tingkah laku sosial, nanging malah lingkungan sampeyan ngisi [...]

Terusake Reading »

'Nggawe paling apik ing sekolah, kerja keras lan mesthekake kahanan sing apik

Filed in MIND & KONTROL KONTROL by ing 20 Januari 2016 0 Komentar
'Nggawe paling apik ing sekolah, kerja keras lan mesthekake kahanan sing apik

Ing 'nglakoni sing paling apik ing sekolah, kerja keras lan mesthekake penghasilan sing apik' kahanan dadi ngrembug ing masyarakat kita yen akibat ora melu ing kahanan iki kanthi otomatis ndadékaké pangecualian. Statistik Walanda saiki nyatakake yen 1,1 yuta rumah tangga ora bisa rampung. Pikiran sampeyan, kita ngomong babagan rumah tangga. Sing bisa dadi kulawargane [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup