RISET

Bukak surat kanggo Peter R. de Vries ing kasus Nicky Verstappen

Filed in NICKY TRANSFER by ing 13 Desember 2018 11 Komentar
Bukak surat kanggo Peter R. de Vries ing kasus Nicky Verstappen

Dear Peter R. de Vries, kanthi kapentingan gedhe aku wis nate nyoba kanthi media Nicky Verstappen, ing ngendi Jos Brech wis bener disalahké publik. Kanggo mujudake kajelasan: Aku ora dadi tukang jaga Jos José utawa uga wong sing nyiksa utawa matèni seksual. Nanging, misale jek banget yen kasus iki minangka psikologis [...]

Terusake Reading »

Jos Brech: "Psyop lawsuit" mung sawise musim panas 2019

Filed in NICKY TRANSFER by ing 12 Desember 2018 10 Komentar
Jos Brech: "Psyop lawsuit" mung sawise musim panas 2019

Saka tweets livestream saka reporter Telegraaf Saskia Belleman, katon yen Nicky Verstappen (presumptive) kasus psiko ora luwih saka kuliah. Sawetara tweets ndhukung sing bakal nuduhake yen Jos Brech ngakoni yen wis pornografi anak ing PC, nanging padha ngaku yen padha kejiret dening virus. Jos [...]

Terusake Reading »

Polisi 33 dumadakan nemokake file Jos Brech lawas taun suwene taun!

Filed in NICKY TRANSFER, PAWARTA ANALYZES by ing 9 November 2018 0 Komentar
Polisi 33 dumadakan nemokake file Jos Brech lawas taun suwene taun!

Iku mung sing digoleki, mesthi, lan iku ora ana sing mokal, nanging dumadakan ana file lawas Jos Brech, kang bakal nindakake kekerasan seksual karo bocah lanang umur. Kasus iki diresiki, nanging ora masalah. Peter R. de Vries wis karo kabeh kontak [...]

Terusake Reading »

Positif saka basis data DNA nasional saliyane nyukupi kasus pembunuhan

Filed in NICKY TRANSFER, PAWARTA ANALYZES by ing 26 September 2018 11 Komentar
Positif saka basis data DNA nasional saliyane nyukupi kasus pembunuhan

Mesthine, kabeh Walanda wis ngeculake yen kasus Nicky Verstappen mimpin nyekel Jos Brech. Sadurunge, DNA nyebabake panangkaran Jasper Steringa ing kasus Marianne Vaatstra, supaya DNA minangka asil. Bab iki uga nyebabake sistem hukum anyar sing diwenehake dening pahlawan jurnalistik negara Peter R. de [...]

Terusake Reading »

Bukti sing Gerald Roethof katon minangka pengacara PsyOp ing kasus Jos Brech

Filed in NICKY TRANSFER, PAWARTA ANALYZES by ing 25 September 2018 8 Komentar
Bukti sing Gerald Roethof katon minangka pengacara PsyOp ing kasus Jos Brech

Paling kasus-kasus pembantaian jangka panjang sing ditampa apik ing media saiki wis ditindakake kanthi tembung sihir DNA. Uga, dipungkasi liwat uji coba dening media dening Peter R. de Vries lan banjur pindhah sirkus media menyang pengadilan sing njupuk ukuman gantung publik, tanpa pertahanan swara kanthi bener. [...]

Terusake Reading »

Carane media nggawe crita kanggo analisis kritis lan terus ngidhep crita sing dipercaya (Jos Brech)

Filed in NICKY TRANSFER, PAWARTA ANALYZES by ing 24 September 2018 3 Komentar
Carane media nggawe crita kanggo analisis kritis lan terus ngidhep crita sing dipercaya (Jos Brech)

Kanthi sawetara surprise aku nyawang pengulangan Pauw, ing kana pengacara Jos Brech, Gerald Roethof, nyetel crita marang artikel sing aku diterbitake sadurungé siaran. Iku banget striking sing dumadakan ana rong trumps anyar ing meja. New trumps sing nggawe wong definitif babagan [...]

Terusake Reading »

Spin sabanjure ing Nicky Verstappen - Jos Brech Psyop? Porno bocah ditemokake!

Filed in NICKY TRANSFER, PAWARTA ANALYZES by ing 20 September 2018 12 Komentar
Spin sabanjure ing Nicky Verstappen - Jos Brech Psyop? Porno bocah ditemokake!

Yen seneng OM duwe taun kanggo nyiapake wong kanggo ngukur anyar liwat PSYOP (operasi psikologis), mesthi banjur priksa manawa sampeyan duwe tokoh sing bener ing posisi hak crita ing mourning terus kanggo muter. Sing artine sampeyan uga duwe kompromi [...]

Terusake Reading »

Yagene Jos Brech banget misterius diangkut?

Filed in NICKY TRANSFER, PAWARTA ANALYZES by ing 6 September 2018 2 Komentar
Yagene Jos Brech banget misterius diangkut?

Crita babagan Jos Brech, pembunuh lan penyalah gunungan Nicky Verstappen, ditundhung nganti dhuwur. Wingi dheweke diangkut menyang Walanda kanthi pesawat pribadi. Perlu biaya sawetara! Penerbangan sing dijadwalake ora bisa, amarga kita ngomong babagan obat tamba sing ngancamake pesawat sing bisa dibebasake dening kanca-kancane mafia kapan wae. [...]

Terusake Reading »

DNA tembung sihir sing solves saben mateni lan kasus seksual penyalahgunaan!

Filed in NICKY TRANSFER, PAWARTA ANALYZES by ing 30 Agustus 2018 3 Komentar
DNA tembung sihir sing solves saben mateni lan kasus seksual penyalahgunaan!

DNA minangka sarana gaib anyar saka polisi lan kaadilan, lan saben wong kebak puji! Kanthi DNA sampeyan bisa ngatasi kabeh. Contone, yen pepadhamu ditemokake mati lan ana DNA ing sandhangane, banjur ngerti langsung sing pembunuh kuwi! Sing bener-bener terobosan ing teknologi [...]

Terusake Reading »

Nggawe pembunuh ing Nicky Verstappen - Jos Brech PsyOp

Filed in NICKY TRANSFER, PAWARTA ANALYZES by ing 29 Agustus 2018 1 Komentar
Nggawe pembunuh ing Nicky Verstappen - Jos Brech PsyOp

Seri Netflix 'Making a Murderer' nuduhake carane wong bisa macet ing basis saka kesimpulan salah kanggo taun. Ing ngendi DNA ing seri kasebut kerep dadi faktor penebusan, DNA bisa uga dadi prinsip anyar ing Making a Murderer. Ing operasi psikologis (PsyOp) sampeyan kudu nggawe [...]

Terusake Reading »

Lisensi AVG

Miturut 25 Bisa 2018 kita kudu ngandhani peraturan EU anyar babagan Peraturan Umum Perlindungan Data (AVG). Maca statement privasi lan ketik utawa ngatur setelan ijin sampeyan.

Kebijakan privasi | Nutup
Setelan

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup