ROME & SAVANNAH CASE

Penyebab kematian Savannah Dekker ora bisa ditemtokake dening NFI

Filed in PAWARTA ANALYZES, ROME & SAVANNAH CASE by ing 23 November 2017 7 Komentar
Penyebab kematian Savannah Dekker ora bisa ditemtokake dening NFI

De Telegraaf nglaporake manawa penyebab kematian Savannah Dekker ora bisa ditemtokake dening NFI. Frank de Groot, sing misuwur saka kasus Anass Aouragh, iku patologis (saiki ditinggal karo NFI dadi bebas). Iki "ahli" nyatakake yen awak sing wis ana ing banyu seger sajrone pirang-pirang dina tetep angel kanggo ngreksa. Begjanipun, [...]

Terusake Reading »

Perkembangan penting banget ing bisnis Romy Nieuwburg lan Savannah Dekker!

Perkembangan penting banget ing bisnis Romy Nieuwburg lan Savannah Dekker!

Trik iki kanggo narik kawigaten minangka media tumrap sesuatu nalika sampeyan pengin lan ngalihake perhatian nalika sampeyan pengin. Contone, sawetara negara bisa ngenalake game Pokémon Go dening nyambungake menyang kacilakan, supaya ora weruh yen iku marketing apik [...]

Terusake Reading »

Tumindak kanthi cepet ing kasus Romy lan Savannah: polisi nyeleh tutup ing ngendi "Savannah ditemokake"

Tumindak kanthi cepet ing kasus Romy lan Savannah: polisi nyeleh tutup ing ngendi "Savannah ditemokake"

Sanajan saiki wis ana sasi lan setengah kepungkur sing Savannah Dekker ditemokake mati ing selokan, kaadilan saiki dumadakan nemtokake saluran pipa ing kawasan industri De Kronkels. Apa writhing wis mimpin kanggo kaadilan kanggo nindakake iki saiki ora cetha, amarga sing nemtokake saiki sasi lan setengah sawise [...]

Terusake Reading »

Pranyatan marang pejabat polisi lokal ing kasus Romy lan Savannah

Pranyatan marang pejabat polisi lokal ing kasus Romy lan Savannah

Senajan polisi, bareng karo media, nglakoni sing paling apik kanggo menehi jawaban palsu Romy lan Savannah ing kasus Romy lan Savannah lan, ing ndhuwur kabeh, menehi kesan sing samesthine wis ditanggulangi, iki pancen ora bener. Sing lanang sing bakal matèni Romy Nieuwburg dikenal kanthi media lan [...]

Terusake Reading »

Lempung Psyop sing dicuriga patroli ing Romy Nieuwburg ing Romy lan Savannah?

Lempung Psyop sing dicuriga patroli ing Romy Nieuwburg ing Romy lan Savannah?

"Bocah cilik taun 14 sing ngaku yen dheweke rapuh lan mateni kanca kelas dheweke Romy Nieuwburg (14) saka Hoevelaken, ora kepengin cepet-cepet ngancani. Iki katon saka rekonstruksi akurat saka jejak kang ditinggalake ing fateful ana afternoon 2 Juni. Pelaku isih nginum segelas limun ing dalan [...]

Terusake Reading »

Kasus Romy & Savannah nemu macet ing crita media lan "bukti"

Kasus Romy & Savannah nemu macet ing crita media lan "bukti"

Iku tetep crita sing luar biasa iki paralel-mateni Romy lan Savannah. Temtu kita ora krungu apa-apa bab mateni Romy. Sawise kabeh, iku "ditanggulangi". Pelaku wis ngerti. Anak lanang umur 14 wis nyiksa lan mateni Romy. Carane dheweke wis nglakoni prastawa ajaib kasebut lan yen wis kasebut, [...]

Terusake Reading »

Kasus Romy lan Savannah wiwit saiki, dipungkiri?

Kasus Romy lan Savannah wiwit saiki, dipungkiri?

Kanthi akeh perkara sing dikritik akeh banget utawa sing kuliah resmi diarani pitakonan, sampeyan bisa ndeleng manawa bisa dicepetake kanthi cepet. Taktik iki padha karo cara sampeyan nganggu bocah sing nangis amarga pengin ngenteni. Sampeyan sijine pacifier ing tutuk utawa sampeyan menehi [...]

Terusake Reading »

Apa iki jeneng-jeneng saka tersangka ing Romy Nieuwburg lan Savannah Dekker?

Apa iki jeneng-jeneng saka tersangka ing Romy Nieuwburg lan Savannah Dekker?

[Update: Pisanan maca kabeh file kanggo perkembangan paling anyar ing kene] Cetha yen matine Romy lan Savannah isih sibuk banget. Senadyan akeh pamikiran babagan anané kemungkinan Romy, mbantu metu saka jagad, reaksi Facebook asring utamané yaiku trolls lan wong tuwa [...]

Terusake Reading »

Compli Romy Nieuwburg ing Romy & Savannah kasus debilitated: isih akeh pitakonan!

Compli Romy Nieuwburg ing Romy & Savannah kasus debilitated: isih akeh pitakonan!

Aku akeh sing nanggepi artikel aku dina Minggu, Juni 11, ing ngendi aku nerbitake gagasan konspirasi saka maca sing nganggep Romy Nieuwburg ora ana (ndeleng kene). Ing kana ana uga komentar sing nesu saka para pamaca sing nemokake ora sopan supaya bisa nerbitake kaya iki. Aku ngerti tenan, [...]

Terusake Reading »

Sapa Romy Nieuwburg lan apa hubungane antarane mateni Romy lan Savannah?

Sapa Romy Nieuwburg lan apa hubungane antarane mateni Romy lan Savannah?

[Update: Pisanan maca kabeh berkas kene lan nemokake carane konspirasi ing ngisor iki ora sah, nanging mimpin kanggo wawasan anyar. Dadi klik dhisik pranala ing ndhuwur lan maca artikel paling anyar]

Terusake Reading »

Lisensi AVG

Miturut 25 Bisa 2018 kita kudu ngandhani peraturan EU anyar babagan Peraturan Umum Perlindungan Data (AVG). Maca statement privasi lan ketik utawa ngatur setelan ijin sampeyan.

Kebijakan privasi | Nutup
Setelan

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup