SEJARAH

Friesland, basa lan kabudayan dhewe sing dadi pulo ing Iceland disebut Frisland?

Filed in SEJARAH by ing 7 Januari 2017 7 Komentar
Friesland, basa lan kabudayan dhewe sing dadi pulo ing Iceland disebut Frisland?

Carane cepet sejarah bisa dipalsu mesthi ditemokake karo panemuan pulo Frisland ing peta lawas sing mung katon ing pustaka internasional. Apa sampeyan kepingin weruh yen mungkin ana sing kaya wong degil sing manggon ing sisih lor Walanda sing nganggo basa [...]

Terusake Reading »

Donald Trump lan Hillary Clinton loro keturunan pharaoh?

Filed in SEJARAH by ing 18 Bisa 2016 33 Komentar
Donald Trump lan Hillary Clinton loro keturunan pharaoh?

Ing artikel pungkasan aku disebutake luwih kerep, yaiku donya isih dikelola dening garis darah firaun lawas. Mungkin sampeyan bakal mikir "Ah, piye carane sampeyan nggawe wong sibuk!", Nanging sampeyan kudu sinau, amarga sampeyan bakal ngerti carane sejarah, saiki lan mangsa [...]

Terusake Reading »

Brexit ora ala kanggo jantung Inggris

Filed in SEJARAH by ing 14 Bisa 2016 3 Komentar
Brexit ora ala kanggo jantung Inggris

Wingi, kita weruh ing berita NOS sing Brexit (sing metu saka Eropah dening Inggris) bisa duwe konsekuensi finansial serius kanggo jantung financial London. Nanging, omongane omong kosong yen kita serius babagan penggalian kanggo nyinaoni apa sing tepat ing jantung London. Iki [...]

Terusake Reading »

Perang ing Suriah lan perang donya sing bakal teka

Filed in SEJARAH by ing 10 Bisa 2016
Perang ing Suriah lan perang donya sing bakal teka

Presiden Rusia Vladimir Putin ngandika wingi kanggo panyiapan organisasi keamanan global kanggo ngrebut terorisme. Pitakonan sing bisa ditampa saka Putin (utawa Putin, yen sampeyan seneng) bener ndhukung agenda globalis saka Ordo Donya Anyar. Kanggo njawab pitakonan sing bisa [...]

Terusake Reading »

Ngageti Hari Pembebasan? Apa sampeyan ngerti apa sing dirayakake?

Filed in SEJARAH by ing 5 Bisa 2016 0 Komentar
Ngageti Hari Pembebasan? Apa sampeyan ngerti apa sing dirayakake?

Yen sampeyan arep ngrayakake Hari Pembebasan dina iki lan sampeyan mikir yen sampeyan ngrayakake pembebasan Walanda saka Nazi, banjur njupuk wayahe kanggo nyinaoni manawa iki pancen bener. Ing situs web Truthseeker1313.com tampilan sing temen beda saka sajarah bisa ditemokake saka ing [...]

Terusake Reading »

Wawancara Martin Vrijland Sean Hross tentang cara elit feronika ngontrol dunya

Filed in SEJARAH by ing 31 Maret 2016 18 Komentar
Wawancara Martin Vrijland Sean Hross tentang cara elit feronika ngontrol dunya

Ing wawancara dening Martin Vrijland karo Sean Hross ing isu-isu penting 31 Maret 2016 dibahas. Sean Hross minangka sejarawan lan asale saka Afrika Kidul. Sadurungé aku diwawancara karo 25 May 2015. Informasi Sean penting kanggo mangerteni kabeh sing kita lakoni dina iki [...]

Terusake Reading »

Éwadéné Éropah pretends sing Erdogan ora nyaman nanging kanthi rahasia makaryakke karo Hitler anyar

Filed in SEJARAH by ing 11 Maret 2016 4 Komentar
Éwadéné Éropah pretends sing Erdogan ora nyaman nanging kanthi rahasia makaryakke karo Hitler anyar

Sadurunge Perang Donya II, kita nemu kawruh ageng ing ekonomi Jerman. Adolf Hitler mbangun industri lengkap lan fasilitas kasebut tambah akeh. Iki nyebabake kamakmuran ekonomi ageng ing Jerman, sing nganti saiki nandhang akèh saka pambayaran ganti sawise Perang Dunia I. Kawiwitan ekonomi mbok menawa ndadekake Adolf Hitler luwih [...]

Terusake Reading »

Punika Yesus keturunan Firaun; yaiku kulawarga-kulawarga karajan kanggo para putrane Sang Prabu Pringon?

Filed in SEJARAH by ing 11 Maret 2016 6 Komentar
Punika Yesus keturunan Firaun; yaiku kulawarga-kulawarga karajan kanggo para putrane Sang Prabu Pringon?

Apa sejarah sing kita ngerti bener? Apa agama kaya kita ngerti anggepan sing bener? Apa Ratu Elizabeth II saka Britania Raya dados ing dhampar sing lenggah ning watu Yakub lan ing ndhuwur tangga ing wangun saka bentuk piramida? Sadurunge aku ngrampungake analisis [...]

Terusake Reading »

Apa bupati Walanda nampa salib karo simbolisme Nazi?

Filed in SEJARAH by ing 10 Maret 2016 6 Komentar
Apa bupati Walanda nampa salib karo simbolisme Nazi?

"Perdhana Mentri Republik Federal Jerman" (basa Jerman: Verdienstorden der Bundesrepublik Deutschland) minangka siji-sijiné dhuwit saka Jerman lan didegaké déning Presiden Federal Theodor Heuss ing 7 September 1951. Ana sing nyolong babagan salib iki. Iki diwenehake kanggo wong Walanda sing luwih penting. Cukup dhaptar: Ratu Juliana lan Pangeran Bernhard, Ratu Beatrix lan [...]

Terusake Reading »

Situasi perang ing Suriah; Kekaisaran Romawi Kulon, Bizantium lan Kakaisaran Ottoman

Filed in SEJARAH by ing 7 Maret 2016 0 Komentar
Situasi perang ing Suriah; Kekaisaran Romawi Kulon, Bizantium lan Kakaisaran Ottoman

Kanggo mangerteni kedadeyan Turki ing sangisoring pimpinan Presiden Tayyip Recep Erdogan, penting banget kanggo ndeleng kanthi cetha bab sejarah. Yen kita ngerteni sejarah iki, kita uga bakal ngerti carane adegan perang saiki ing Suriah bisa diterangake; kelompok sing aktif lan 'sing' utawa 'apa' sing bener [...]

Terusake Reading »

Lisensi AVG

Miturut 25 Bisa 2018 kita kudu ngandhani peraturan EU anyar babagan Peraturan Umum Perlindungan Data (AVG). Maca statement privasi lan ketik utawa ngatur setelan ijin sampeyan.

Kebijakan privasi | Nutup
Setelan

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup