SIMBOLIK

Monumen MH17 minangka mripat sing bisa ditemokake kanthi apik ing 'pita' ijo

Filed in SIMBOLIK by ing 31 Agustus 2016 12 Komentar
Monumen MH17 minangka mripat sing bisa ditemokake kanthi apik ing 'pita' ijo

Ing Vijfhuizen bakal ana monumèn kanggo ngrayakake korban bencana MH17. Iku minangka inisiatif saka Monumen Nasional MH17 Foundation. Apa sing paling misuwur yaiku simbolisme monumèn. Kita wis milih mata sing bisa ndeleng ing pita ijo (pita), kaya sing bisa ditemokake ing kesan artis ing monumike ing ngisor iki. Kajaba iku, [...]

Terusake Reading »

David Bowie mati dina 2 sawise ulang taun 69e

Filed in SIMBOLIK by ing 11 Januari 2016 18 Komentar
David Bowie mati dina 2 sawise ulang taun 69e

Rong dina sawise ulang taun, pesen kasebut nerangake yen penyanyi legendaris Aleister Crowley, David Bowie, tilar donya ing umur 69 sakcepete sawise ngluncurake album anyaré 'Blackstar'. Mati Bowie mbokmenawa kagum dening masyarakat. Dhèwèké seneng banget lan kondhang, yèn ora apik, musisi. Sing paling sethithik [...]

Terusake Reading »

Nemokake arti sing bener saka partai Natal

Filed in SIMBOLIK by ing 10 Desember 2015 6 Komentar
Nemokake arti sing bener saka partai Natal

Kanggo nemokake makna sing nyata saka Natal, iku mung digoleki ing sajarah. Diwiwiti kanthi lonthe cilik: Ing tradisi pagan Nordic, 12 dibakar kanggo dina-dina ing gedung wit gedhe ing ngendi kewan lan manungsa dikorbanaken kanggo ngurmati Yule dewa. Batang wit kuwi nglambangake kelamin lanang. [...]

Terusake Reading »

Apa 911 ing 'Kejahatan abad' dinyanyekake dening Supertramp ing 1979?

Filed in SIMBOLIK by ing 19 Oktober 2015 33 Komentar
Apa 911 ing 'Kejahatan abad' dinyanyekake dening Supertramp ing 1979?

Akhir minggu kepungkur aku karo kanca ing mobil sing cukup kesengsem karo band Supertramp, saka taun 70. Supaya musik jumeneng lan jujur, aku seneng banget. Ing wektu kepungkur aku nemokake musik sing menarik, melodramatik lan nyenengake. Dheweke nampilake sampul album 'Breakfast in America' saka [...]

Terusake Reading »

Islam uga ngandhut simbolisme Saturnus bagean 2

Filed in SIMBOLIK by ing 30 September 2015 14 Komentar
Islam uga ngandhut simbolisme Saturnus bagean 2

Wingi aku nyelehake artikel sing dakwarisake babagan pengertian simbolisme Saturnus ing Islam. Ing kene fokus utamane ing Ka'bah ing Mekkah lan perbandingan karo kutub utara Saturnus. Iki ora bisa dadi pitakonan sing kuat kanggo akeh. Iku mesthi ora maksudku [...]

Terusake Reading »

Islam uga ngandhut simbolisme Saturnus

Filed in SIMBOLIK by ing 29 September 2015 45 Komentar
Islam uga ngandhut simbolisme Saturnus

Amarga aku duwe akeh pengikut Muslim ing Facebook, aku kerep njaluk pitakon babagan carane aku bisa ngaku yen agama minangka refleksi kultus Saturnus. Kanggo miwiti, aku pengin nggawe cetha yen aku ngormati wong sing serius babagan iman. Padha asring banget kanthi sengaja melu urip lan duwe [...]

Terusake Reading »

Eagles song Hotel California Upacara penyisihan setan

Filed in SIMBOLIK by ing 21 September 2015 10 Komentar
Eagles song Hotel California Upacara penyisihan setan

Saben uwong sing main gitar wis nyanyi lagu paling ora 1x ing urip, nanging luwih akeh. Mesthi uga gitar gitar sing apik banget lan solos sing ana ing lagu kasebut unik kanggo wektu. Tèks sing wis mesthi rada samar, nanging sing asring kasus musik sing kondhang [...]

Terusake Reading »

CERN, Siwa, Vedas, Saturnus lan karusakane manungsa

Filed in SIMBOLIK by ing 17 Agustus 2015 6 Komentar
CERN, Siwa, Vedas, Saturnus lan karusakane manungsa

Waca liyane? Iki bisa, nanging sawetara artikel ing situs iki mung bisa diakses dening anggota kanthi anggota emas. Iki ndhukung karyaku lan menehi sampeyan mung luwih cetha tinimbang yen sampeyan mung maca judhul utawa introduksi artikel. Asring pamikiran pisanan sawise maca [...]

Terusake Reading »

Simbol ing udhara wiwit jaman kuna ngandharake piramida, 'mripat sing bisa ditemokake' lan liya-liyane

Filed in SIMBOLIK by ing 7 April 2015 1 Komentar
Simbol ing udhara wiwit jaman kuna ngandharake piramida, 'mripat sing bisa ditemokake' lan liya-liyane

Apa sampeyan ngerti yen arkeolog wis nemokake mammoths sing beku, sawetara sing isih duwe pangan ing tutuk? Aku pengin ngomong karo kowe babagan iki, amarga nuduhake beku dadakan, supaya sisa-sisa wis tetep apik. Mammoths manggon ing tlatah sisih lor, ing endi tegese ora ana tutup es gedhe, kaya saiki [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup