KAMU KAMI

Sapa kita?

Filed in KAMU KAMI by ing 2 April 2015 6 Komentar
Sapa kita?

Pitakonan sing paling penting sing bisa dijaluk yaiku: "Sapa aku?". Temtu ana sawetara pitakonan liyane sing bisa njaga kita, kaya "Apa makna urip? Ngendi kabeh teka saka? Apa ana Gusti Allah? "Lan liya-liyane. Inggih, punika wonten ing pungkasanipun kula kepéngin [...]

Terusake Reading »

Lisensi AVG

Miturut 25 Bisa 2018 kita kudu ngandhani peraturan EU anyar babagan Peraturan Umum Perlindungan Data (AVG). Maca statement privasi lan ketik utawa ngatur setelan ijin sampeyan.

Kebijakan privasi | Nutup
Setelan

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup