Apa serangan kasebut diwiwiti? Psikolansi wis diwenehi lampu ijo ing 2018 adhedhasar kasus Els Borst / Bart van U.

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 12 November 2019 24 Komentar

sumber: rtvdrenthe.nl

Sapa wae sing isih ngeling-eling pembunuhan tilas menteri Els Borst lan durung ngerti konsep PsyOp ing wektu kasebut, bisa uga kagum banget. Borst dipateni dening 'wong bingung'. Paling ora, sawetara wektu sadurunge NFI ngerti manawa ana tindak kriminal, sanajan kasunyatane Borst ditemokake ing kolam renang getih. Kita mung wektu ing kene, amarga kabeh ngerti babagan kasus kasebut yaiku crita lan gambar ing media lan saiki kita ngerti, umpamane, Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) ana ing tangane produsen televisi; wong sing duwe studio film lan milyaran ing akun bank dheweke. Dadi sampeyan ora bisa ujar manawa ana kasus pembunuhan kasebut ora mung dipasang dadi skrip film kanggo nyiapake masyarakat kanggo langkah-langkah polisi negara anyar.

Op Maret 11 2014 Aku nulis babagan masalah Els Borst iki: "Nanging jaga-jaga, amarga sadurunge ngerti, GGD wis ana ing ngarep lawang sampeyan kanggo diakoni dipeksa. "Elinga yen D kanggo 'layanan' saiki wis diganti kanthi ringkes dening Z kanggo 'perawatan'. Ing 2018, apa sing dakelingake saiki wis diwujudake. Mangkono pancen menarik banget kanggo nemokake kasus endi sing kasebut ing dokumen menteri sing ngumumake langkah kasebut? Ya bener, yaiku Els Borst lan dheweke sing dipateni Bart van U.

Saiki sampeyan bakal ujar:Ya, nanging Bart van U wis disalahké, wis kunjara 8 pirang-pirang taun lan wis nampa TBS kanthi perawatan wajib, saestu bener". Karakteristik PsyOp yaiku kabeh game dimainake saka A nganti Z kanthi kerjasama politik, keadilan lan media; kalebu tontonan media ing babagan tuntutan hukum kasebut. Mula, masyarakat bakal digawa menyang mode panrimo kanggo ngenalake sesuatu sing biasane ora bakal ditampa, nanging saiki ngrangkul 'perlu'. Ing PsyOps, maksimal mesthi 'Masalah, Reaksi, Solusi"ditrapake, tegese masalah dampak sosial sing utama digawe kanggo provoke reaksi murka lan emosi sing gedhe liwat media lan politik, lan banjur kanggo ngenalake solusi sing mesthi ana ing rak. Dadi, yen sampeyan bisa ngyakinake wong-wong yen 'wong bingung' wis mateni Els Borst, sampeyan kudu alibi sing sampurna kanggo ngunci wong sing bingung. Apa karakter van van U. ing skrip PsyOp sing kudu nyiyapake aturan iki? Inggih, sampun jelas laporan akhir wong tim pindah karo tumindak bingung saka Kementerian Kesehatan, Kesejahteraan lan Olahraga:

Amarga prigel kasebut, surat iki ditrapake ing Gedung Luhur lan Gedung Dhuwur Sampeyan bubar nampa laporan interim saka Pak Hoekstra babagan langkah-langkah perbaikan sawise diselidiki babagan kasus Bart van U.

sumber: rtvdrenthe.nl

Lan apa maneh serat kasebut? Surat kasebut sejatine nyurung kabeh wilayah GGZ supaya bisa tuku psikologis. Mobil sing dilengkapi khusus kanggo ngangkat 'wong bingung'. Psikolansi kaya ngono biasane wis buta jendhela lan kabeh kasedhiya ing kabin kanggo njiret wong kanthi aman. Logis, sampeyan bisa uga mikir, amarga wong sing bingung bisa uga berjuang. Sawise kasus Ane Faber, kabeh wong kabeh yakin supaya bisa ngenalake psikologi iki lan kasus Thijs H. kanthi alami uga nyumbang kanggo gambar sing negara kita kebak wong sing bingung. Ing kaloro kasus kasebut aku mbadek manawa bakal ngilangi para pembangkang saka masyarakat kanthi menehi stigma 'wong bingung' kasebut.

Surat saka pelayanan ngemot bab sing apik banget lan ngarepake undang-undang anyar kanggo diakoni wajib. Waca bagean ing ngisor iki lan elinga yen ing bukune 1984 George Orwell mratelakake babagan 'pesta' kasebut babagan makna tembung. Dheweke nyebat "pidato anyar" iki (uga disebut "pidato dobel"). Sampeyan mesthi nggumunake yen tembung 'care' dipilih, amarga sampeyan priksa ing institusi GGZ kaya ngono, cukup ati-ati, nanging utamane karo 'dipenjara nalika ngurus obat'kudu nindakake. Iki minangka panulis laporan kalebu antarane liyane minangka saran ing surat kasebut:

Lintasan ing ngendi sambungan luwih kepéngin lan bisa uga yaiku: angger-angger perawatan kepeksa, amarga iki ana ing tahap implementasine lan nemtokake organisasi perawatan kanggo bagean penting saka klompok target.

Ana akeh sing kudu ana undang-undang kanggo diakoni wajib (amarga implementasine wis tekan tahap implementasine - mungo: wis kedadeyan tanpa ukum). Sing kaya ngono Bill saka Edith Schippers babagan iki aku nulis petisi ing kabinet sadurunge luwih saka limang ewu kaping ditandatangani. Yaiku, tagihan kasebut tegese wong sing ngrasakake bisa uga dikeloni kanthi psikologis tanpa campur tangan saka hakim utawa psikiater, lan jam 18 bisa dibuwang menyang sel kanggo pengamatan (kanthi kemungkinan ngatur " obat ”). Undhang-undhang kasebut durung diadopsi ing wektu kasebut, nanging petunjuk ing serat menteri iki jelas manawa wis ngrancang yen duwe ukum kasebut. Lan, kita butuh sawetara PsyOp-jes kanggo nggawa wong liya menyang mode panrima. Uga karyawan GGZ mesthi mesthi yakin manawa yen teka karo psikologis, bisa uga ana sing apik.

Mesthi wae kabeh babagan definisi 'wong bingung'. Nalika ana wong sing bingung? Apa mung yen sampeyan mateni wong wadon enom sing arep menehi siklus rute ANWB ing sepedhane dheweke ing badai lan mbuwang ing pager tilas pangkalan militer kanggo dikubur, digali lan dilebokake ing mobil ibumu transportasi kanggo ngubur maneh? Apa yen sampeyan macak walker asu kanthi acak amarga sampeyan entuk tugas saka dhemit? Utawa sampeyan uga ana wong sing bingung yen sampeyan bisa duwe Kelainan Prilaku Keganasan Lawan lan pendapat sampeyan beda karo negara kasebut?

Sing wis yakin karo rakyat yaiku kasus ekstrem sing wis dakdeleng ing media; kasus kasebut sing dakkira bisa dadi operasi psikologis (PsyOps). Nanging, praktik kasebut yaiku nalika undang-undang sing diumumake ing surat menteri wis meh bakal teka, wong sing sampeyan tresnani bisa nelpon psikologis lan ujar manawa sampeyan bakal bingung. Banjur sampeyan bisa dijupuk tanpa campur tangan hakim utawa psikiater. Hype media kulawarga Ruinerwold wis ngetrapake dhasar kanggo ngilangi ambang amarga kudu duwe search warrant. Sampeyan banjur bisa digawa, kaya 'bapak hantu' kulawarga hantu 'lan dikunci kanggo diamati.

Untunge, kabeh kedadeyan kanthi klinik. Ora ana pepadhamu sing bakal sambat. Sawise kabeh, katon ambulans, bus sing sampeyan pilih. Iki wis buta kaca lan sampeyan wis diikat rapi. Mungkin dheweke krungu sampeyan berjuang sethithik, nanging tanggane uga wis disiapake liwat media lan ora bakal kaget. "Sampeyan mesthi duwe sawetara ide sing ora biasa"Dheweke bakal ngomong. Ing artikel dening GGZ institusi Mondriaan saka Heerlen, kita weruh ing ngisor iki babagan cara sampeyan diangkut dadi wong sing bisa dikonfirmasi bingung (elinga manawa durung ana sing wis ditetepake, nanging sampeyan bisa uga bakal utawa bakal bingung).

Psikolansi minangka rumit babagan tugas sing diwenehake dening kotamadya kanggo menehi pamrentah kanggo makarya kanthi cara sing bener kanggo 1 Oktober 2018 gegayuhan klompok target Wong sing Dikelirukan.

Pengangkutan sing cocog perlu amarga wong sing durung nindakake pidana ora kalebu ing mobil polisi. Kajaba iku, ambulans asring ora perlu ing kasus iki. Kanthi nggunakake transportasi sing cocog, wong-wong kasebut diangkut kanthi profesional kanthi cara sing aman, nyenengake, sing ora stigmatizing. Sawijining dana diwenehake kanggo transportasi pilot sing cocog dening ZonMW suwene setaun. Sajrone wektu kasebut, bakal dipantau nganti sepira lan yen transportasi sing cocog digunakake.

Ing artikel dening RTV Drenthe saka 14 Agustus 2019 kita weruh manawa psikologis wis sering didorong. Ana ing ngendi ana wong sing bingung? Ing kasus apa wae, kita wis nemokake ing ndhuwur manawa pot subsidi wis dibukak, saengga katon efek stimulasi. Psikolansi narik meh 2018 kaping ing 900, lan ketoke manawa ana perjuangan. Nanging kaya sing wis dingerteni, kita wis diprogram liwat media kanthi gambar manawa agresi ing masyarakat saya tambah akeh. Contone, minggu kepungkur, kita ndeleng manawa agresi marang staf perawatan muda bakal saya tambah. Apa bisa uga ora mung tandha manawa ana medeni saka apa sing ditampa 'perawatan' Oranye sing ayu banget? Apa kita nyekseni serangan murni ing GGZ lan kemah pendidikan maneh ing mburi lawang ngarep sing apik sing disebut "perawatan pemuda" (deleng kene)?

Nanging, polisi kudu mbantu psikologis kanthi rutin. Banjur agen nyopir kanggo keamanan karyawan. Ing taun kapindho sing psikologis mlaku, paningkatan agresif cilik bisa dideleng. "Iki mesthi uga amarga kita luwih akeh nyopir, nanging polisi uga ngerti ngendi bisa nemokake kita," jelas Hendriks.

Ing tilas Uni Soviet, masarakat sing nentang ide-ide sing dilaksanakake dening negara kasebut disebut para pembangkang. Crita 'kulawarga kulawarga' Ruinerwold wis nyebabake stigmatisasi wong sing ora setuju karo metode pendhidhikan dening negara kasebut. Iki minangka wong-wong sing percaya ing hantu lan wong sing duwe kebon perumahan dhewe. 'Rama hantu' minangka sectarian miturut crita PsyOp iki (kemungkinan banget). Kita wis bisa ndeleng persiapan masyarakat ing kene. Pedunung dicet menyang mode panampa maneh lan wektu maneh. Negara pengin sampeyan nglaporake tanggane. Sing bisa dadi wong sing "prilaku nakal". Contone, ing ngarep sampeyan bisa uga ora setuju karo pelajaran pendhidhikan ing sekolah dhasar, ing endi bocah sampeyan mulang manawa dheweke dudu bocah lanang utawa bocah wadon, nanging isih bisa milih jender kasebut. Kulawarga Ruinerwold 'PsyOp, wis nggawe stigma yen sampeyan njupuk anak-anak sampeyan metu saka sekolah, sampeyan dadi wong sing berpotensi bingung sing "imprisons" anak sampeyan. Lan yen sampeyan berpotensi bingung, psikologis bisa uga ora ana kedadeyan tanpa gangguan.

Apa kita nyekseni ngresiki para pihak sing ora dikandhani kanthi 'potensial bingung' lan 'perawatan'? Joseph Stalin gampang ngguyu ing kuburan lan bakal muji negara Walanda kanthi cara sing kasar sing wis bisa adol iki marang umate. "Diangkut kanthi cara sing aman, kepenak, ora stigmatiasi, kanthi profesional". Gulag wis bali, nanging ana ing jaket 'perawatan'. Lan karyawan GGZ? Ya, dheweke uga kudu mbayar hipotek. Dheweke ora ngganggu soal kenapa ana sing kudu dipilih. Mesthine ana prekara lan wong-wong sing ngangkat "wong sing bingung" bakal nate tenang nalika ngalami suntikan pisanan. "Pakaryan kerja, dhuwit dhuwit, yen ora nindakake, wong liya bakal". Befehl yaiku befehl.

Tuku saiki buku anyar "Kasunyatan sing kita deleng", nemokake kabeh lapisan ngapusi lan ngapusi lan uga golek solusi sing diterangake.

tuku saiki

Daftar pranala sumber: mondriaan.eu, rtvdrenthe.nl

93 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (24)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Chekinah wrote:

    Apa sing kedadeyan ing kulawarga hantu Ruinerwold kasebut. Minangka hype apik kanggo sawetara wektu, banjur ora ana liyane. Dandani saka pasuryan bumi ??

  2. SalmonInClick wrote:

    Aku wis ujar manawa mentalitas bebas tenaga kerja saya kesusu dening penduduk Madurodam rata-rata ... Koloni gambut, ing endi kabeh ana kemah konsentrasi maneh?

  3. guppy wrote:

    Timur lan Kulon wis diijolke. Tembok kasebut ambruk 30 taun kepungkur, nanging saiki wayahe tembok bisa didegake maneh. Deleng Amerika, deleng Eropa Timur lan wektu iki Westerners dadi kontol. Nalika sampeyan kerep nulis, sampeyan nggawe masalah pengungsi lan wong-wong mbengok tembok lan ora ngerti manawa tembok bisa ngunci. Pikirake, kenapa Trump kepengin tuku Greenland, ngisolasi kabeh, ora ana sing bisa lolos maneh. Game sing luwih elek, pertunjukan realita.

  4. SandinG wrote:

    Kasus stink, bisa uga jelas ... Latar mburi Transcultural aku durung nate krungu babar pisan kanggo kabeh wong 😀 Sapune sapu kudu disemprot kabeh lapisan populasi, resistensi kudu rusak

    _ Juru bicara Veldzicht ngandhani RTV Oost manawa pelaku tersangka ana ing bagean pidana klinik kasebut lan nampa perawatan kejiwaan. Dheweke mestine saka penjara._

    _Klinik kasebut ngobati pasien kanthi latar belakang transkultur.

    https://www.nu.nl/binnenland/6010708/twee-medewerkers-gewond-bij-steekpartij-psychiatrische-kliniek-in-overijssel.html

    • Martin Vrijland wrote:

      Heroepvoedingskampen, diterjemahkan dening mesin terjemahan koran George Orwell saiki diarani: perawatan kejiwaan Transcultural

      Aduh! Lan kabeh karyawan wis yakin manawa dheweke nyedhiyakake perawatan sing apik. Laporan sing rapi lan diskusi klompok karo manajer.
      Yen ana wong sing nesu marang kabeh pendidikan kasebut, kita ujar "sampeyan mung kudu mlebu ing kamar sing tenang".
      Sadisme dikemas minangka prihatin.

      "Dadi bapak, apa sampeyan ngurus kabeh wong-wong sing apik banget sing saiki kerja? Apa sampeyan nyiapake campuran pil sing apik? "

      Kuwi dudu, dadi penjara. Ana kunci ing lawang baja sing kandel. Iki penjara (Aku bakal mbaleni maneh). Delengen babagan kepriye: minangka penjara. Kémah pendhidhikan maneh. Sing diarani ing Nazi Jerman ing kamp konsentrasi '40 /' 45, nanging banjur ana ing jas sing rapi. Yaiku sing diarani "gulag" ing Uni Soviet. Ana panemu ing judhul "pasien kejiwaan".

  5. Martin Vrijland wrote:

    Pancen, iki maneh crita sing nyenengake sing rata-rata tabel sarapan bakal nampa lan percaya yen ora ngombe kopi Belanda kanthi ora sengaja, amarga jurnalisme lan dadi bener ... "Dheweke mesthi ora nggawe sing"

  6. SandinG wrote:

    Koordinasi lan aku bisa nuduhake liwat telusuran kronologis sing gampang. Miwiti luwih saka 6 taun kepungkur miturut bimbingan anggota VVD Opstelten

    Resepsi saka Wong Bingung
    https://www.youtube.com/channel/UCZ5lmOVegLely0tKZyrKoPA

    Tim Ngalih Prilaku Bingung
    https://www.youtube.com/channel/UC39wGu0xTzjSEh8cPLV8HCw

    https:// http://www.youtube.com/user/VNGemeenten/search?query=verward
    https:// http://www.youtube.com/user/legerdesheils/search?query=verward

    Opening simposium 30 / 09 / 14 Penerimaan Wong sing Bingung;
    "Sampeyan bisa!" Dening Menteri I. Opstelten

  7. Apa sampeyan pengin ngerti iki? wrote:

    Mbok wis dingerteni akeh, nanging durung anyar kanggo aku: titik kontak kanggo wong sing bingung wis dibukak!

    https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/meldpunt-verwarde-personen/

    Pamburu sihir ing abad 21 dibukak! Iki isih inisiatif lokal supaya kita bisa alon-alon ngawasake saben liyane lan prilaku saben liyane marang pamrentah. Yen iku standar anyar, mula kita bakal nampa nomer terpusat nasional.

    https://nos.nl/artikel/2252260-landelijk-telefoonnummer-voor-meldingen-verward-gedrag.html

    Ayo goleki diwiwiti 🙂

    https://youtu.be/JEd7N1HSY3c

    • Kamera 2 wrote:

      @ Napa sampeyan pengin ...
      Jeeeesus Christ matur nuwun kanggo komentar, ora bisa dingerteni, muga-muga bisa guyon.

      Nanging Ho !!!

      Kita bisa uga nyatakake Opstelten en masse minangka wong sing kleru.
      Lan ana sawetara ;-), Nieuwkerkje lan sing mati Nek etceeeteraaa ...

      Aku ngerti, kita ora kudu nggunakake sistem kasebut, nanging kuburan sing padha digali diidini, dheweke bakal kelakon dadi mbah-mbah sing tiba-tiba tangi.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup