Apa sing bener babagan pembunuhan Derk Wiersum lan apa tegese "saksi makutha"?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 18 September 2019 25 Komentar

sumber: hardewoorden.nl

In artikel iki Aku nerangake carane nyulik Willem Holleeder Heineken lan pembunuhan sing bisa ditindakake yaiku PsyOps sing kudu nyiapake aturan kanggo prinsip 'saksi makutha. Pemukiman saksi makutha (sing digawa dening Holleeder PsyOp?) Tegese negara bisa nuntut sapa wae sing dikarepake, amarga saksi makutha bisa uga ora anonim (liwat prosedur "seksi sing dibebayani anonim"). Serangan kasebut ing "Derk Wiersum" bisa njamin pengacara sing mbela saiki bisa tumindak kanthi anonim utawa mlebu program perlindungan. Banjur, sampeyan bisa duwe saksi makutha anonim, dilindhungi pengacara sing ora anonim kanthi kesaksian sing bisa dipercaya. Ing cendhak: negara bisa njaluk kabeh wong tanpa bar tanpa bukti.

Iki bisa uga ringkesan ringkes, nanging sok-sok kewan kasebut kudu kasebut kanthi jeneng. Sadurunge dina iki, ing garis Facebook, aku kepingin weruh manawa Dirk Wiersum bener-bener ana utawa yen ana kedadeyan karo karakter sing luwih jero. Kajaba iku, para tetanggan lan kenalan uga kudu disusupi liwat teknologi sing padha (nempel pasuryan sing digawe liwat AI kanthi rekaman ing wektu nyata lan nyusun riwayat sejarah lan profil media sosial sing digawe liwat jero rasa). Apa sampeyan mikir adoh banget? Aku ngerti, nanging teknologi kasebut adoh banget lan kabeh sing kita deleng ing gambar lan swara asale saka media lan media kasebut ana ing tangane kaya John de Mol (miliarawan, pemilik ANP lan Talpa). Media kasebut duwe kabeh cara kanggo ngasilake warta palsu. Mesthi wae ora ana bukti. Nanging, wacanen artikel iki merata apik kanggo nemokake apa sing mungkin.

Mesthine, tanggapan media sosial uga bisa didorong dening kabeh emosi (nyata utawa jero?) Profil sing nanggapi karo komentar kayata: "Ngomong kaya sing nggumunake kanggo wong sing lara". Pancen ora senengane mbantah manawa ana wong sing tiwas yen ana bukti sing kukuh. Luwih bisa ngganggu yen kita wis nggunakake puluhan taun PsyOps diputer dadi. Apa sing dakkirim yaiku ngunggahake kemungkinan, tanpa njupuk posisi yen iki pancen kedadeyan.

Ing kasus apa wae, kasus iki pas karo Masalah, Reaksi, Solusi maksim, ing endi masalah sing digawe dhewe lan nanggepi sing dipicu, ndadékaké telpon kanggo undang-undang sing luwih angel. Undhang-undhang sing luwih angel iki bisa ngganggu wong-wong sing padha supaya padha ing mangsa ngarep kanthi cepet dilalekake ing kabeh emosi lan kekarepan. Yen negara kasebut kepengin ngilangi saben wong sing mbatalake bar, wong sing ora ana ("saksi makutha anonim") bisa menehi pernyataan seksi sing jelas (deleng kasus Holleeder babagan saksi makutha sing mutus). Pengacara sing mbela ora kudu ana (amarga bisa dadi anonim ing mangsa ngarep), supaya kabeh wong bisa mungkasi mburi bar. Sapa sing ora mbantah rezim kasebut bisa uga bakal psikiatrik utawa dikunci liwat sentosa palsu.

Minangka kuwawa ing panganan cuci mulut, bisa uga ana hukum sing ndadekake razia bisa ditindakake. Sawise kabeh, kita kudu ngresiki kabeh gaman sing ana ing amben ing kabeh omah kasebut ing Amsterdam! Iki bisa uga lan ora ana maneh!

69 enggo bareng

tags: , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (25)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Kamera 2 wrote:

    Yen sampeyan ora ngetutake acara sadurunge (Fake) sadurunge, sampeyan bakal percaya warta saiki 18 Sept 2019 maneh.
    Swara, siyap, dadi sampeyan kudu ngetutake (palsu) berita amarga ora, sampeyan ora ngerti babagan langkah utawa akibat saka warta (palsu).

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1215228290/inzet-nctv-na-moord-uitzonderlijk

  2. Kamera 2 wrote:

    Bocah-bocah lan bocah sepisan maneh kandha,
    Kepiye sampeyan bisa mandheg sawise sawetara jam lan ujar manawa ana hubungane karo profesi dheweke, nalika durung CATETO isih diteliti?
    Kepiye ruang liya bisa ngomong kanthi cepet, sanajan riset nol wis rampung.
    Napa kita ora krungu babagan CPR
    Ora ana sing tangi saka ambulans lan tim pimpinan trauma. Ora, apa ana?
    Kepiye tanggi sing durung krungu nembak nalika bocah lanang mudhun dalan nyritakake kabar para pemuda yen dheweke tangi saka poni.
    Kepiye carane sampeyan ora bisa nggambarake bocah-bocah kaya iki, apa wis menehi wong tuwa?
    Lan pepadhamu kepiye manawa sampeyan durung krungu tembakan.

    Apa sampeyan bisa ngomong manawa panggonan iki mambu ...

    Bocah lanang tangi bang, dalan-dalan adoh

    https://jeugdjournaal.nl/artikel/2302255-advocaat-in-grote-rechtszaak-doodgeschoten-in-amsterdam.html

    Tanggi ora krungu apa-apa ??

    • Martin Vrijland wrote:

      Kanthi teknologi jero, sampeyan bisa nyipta film karo bocah ing pundhak lan nemplekake wajah sing ora ana (nanging realistis) (kalebu swara sing dicocogake).

      • Martin Vrijland wrote:

        Pintonan sikil nggawa pikiran menyang mode panampa (hipnotis NLP)

          • Kamera 2 wrote:

            Pancen, video saka tetangga kasebut uga isih palsu.
            Panjelasan sethithik, nanging banjur maju.

            Wong ing mburi kiwa karo weteng gedhe sing mlaku-mlaku mlaku; banjur bayangan iku bener lan ora ana maneh, kadang bayangane ora ana.

            Tatangane dhewe; goleki gerakan sing ora cetha saka alis
            lan sing diarani tap ing mripat. Fake!
            Tembok lampu kanthi nggunakake lensa lensa, ha ha, keruwetan murah amarga tegese lampu kasebut ora cocog karo jaket bocah lanang sing kudu njaga sirah tanggi ing iyub-iyub.

            Kurban sing ditetepake ing sisih mburi kudu bisa dibayangake dening srengenge.
            Shadow saka van ing tembok duwe sudut sing salah yen sampeyan mbandhingake karo bayangan saka lampu pipa kasebut.
            Gambar pasuryan umume banget cetho, mung edan kanggo tembung, AT5 nduwe kamera paling ndhuwur, nanging saiki saiki, ha ha, katon Fake banget.

            Mesthi sampeyan ora weruh ing smartphone, nanging sampeyan weruh ing laptop paling dhisik yen sampeyan nggedhekake sekedhik.

  3. Kamera 2 wrote:

    Rungokake wawancara. Hiddema dijaluk soko, media wis entuk wangsulan.
    Wawancara kasebut ujar: "Sampeyan bisa uga pengacara sing nyengkuyung saksi makutha bisa lunga menyang sawijining pulo sing ora duwe panggonan nalika isih urip."

    Dadi diidini tetep anonim, media wis nemtokake manawa aktor Hiddema sing, miturut dheweke, mlumpat saka tarian kasebut (amarga ujar mengko ing wawancara) kudu manthuk saka The Hague, kaya pitik sing duwe pengarang.

    menit 3; 37

  4. Seksi sing nyekseni karo bocah kasebut saiki uga nggawe aku ragu. Ilang kabeh emosi nyata. Wong lanang saka video 'seni misdirection' sing dituduhake iki minangka jinis psikofisi anyar sing nemokake pancen nyenengake manawa masal ora bakal bisa terus ngupayakake teknologi lan mulane bakal ditipu. Asring saka siji klub fanatik otak kiwa sing trauma karo jinis ritual tartamtu nalika dina 8e sawise lair.
    Hiddema (lan Wiersma) uga bakal keganggu karo iki. Wis suwe aku ngerti yen Hiddema kudu nuntun pedunung (lan parlemen) menyang negara polisi, ing ngendi fakta sing diarani fakta nunjukake ana kabeh, kabeh bakal diarani 'pidana' lan nyatakake nglanggar. Apa ana ing Baudet utawa karo van Otten, dheweke ora peduli. Ora sengaja, aku ora ngerti yen dheweke mung bisa nyukur lingkungan moccro kanthi sisir, 'kabeh' bedhil ing sangisore amben, kabeh IQ sing asor, kabecikanku pancen kepengin banget supaya kita pungkasane miwiti perang karo Muslim, ketoke ora bisa ngenteni karo NWO karo Israel tengah.
    Andhap asor. Kabeh kekacoan

  5. SandinG wrote:

    Sedaya gaweyan digawe kanggo ndhelikake kasunyatan sing Madurodam tenan dadi kahanan polisi. Junta saiki wis mulai caket, pengacara anonim, hakim anonim ... yakin yakin

  6. Martin Vrijland wrote:

    Penggawean sedhih apik John .. nanging kertas sing ana ing ikatan kasebut katon prawan banget. Iki durung ditelusuri. Produksi film sing apik ..

    https://www.nu.nl/276176/video/wie-was-de-geliquideerde-advocaat-derk-wiersum.html

  7. SalmonInClick wrote:

    Minangka kepenak, kita lali manawa prodhuksi Hegelian kasebut minangka insentif kanggo nglindhungi utawa menehi ganti runtut informan negara, pengacara / wartawan / saksi makutha luwih apik. Tuntunan finansial kanthi mbayar pajek uga dadi pembalap sing penting ing kene. Aturan ngapusi kasebut

  8. Martin Vrijland wrote:

    Pisanan kita duwe mafia Holleeder; saiki kita duwe Mocro utawa nacromaffia karo Ridouan Taghi. Loro-lorone kanthi jelas AIVD PsyOp gondhong sing diijolake kanggo main ing mafia palsu. Kabeh mau tumindak kanggo ngetrapake langkah-langkah negara polisi anyar. Serangan ing bangunan Telegraaf palsu; serangan ing bangunan Panorama palsu. Kabeh iku palsu. Produksi media palsu kanthi sempurnane karo badan ukum. Aja taman! Iku Masalah, Reaksi, Solusi game saka negara kanggo muter negara polisi langkah demi langkah!

  9. Karel Reuterz wrote:

    Gusti Vrijland,

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo tulisan sing jelas iki.

    Siji bisa uga nemokake konsepsi kasebut kayektenan.
    Nanging kanthi panjelasan lan nerangake kontur sejarah aku nemokake crita sampeyan
    muni luwih yakin tinimbang media main.

    Apa ana saluran liyane ing internet sing nuduhake pendapat sampeyan? Iki kudu dakkandhakake kanthi mratelakake panemume.

    • Martin Vrijland wrote:

      Ora, ora ana saluran liyane.
      Kabeh media alternatif dicenthang kanthi adoh. Niburu.co, umpamane, dipimpin dening mantan kekasih saka Freddy Heiniken. Mula, mula dheweke ora bakal nulis manawa penculikan kasebut dadi apikan.
      Media alternatif sing dikontrol nyoba supaya fokus ing 911; nulis babagan ufos lsp lan mesthi mung pirembagan babagan panji sing tiba (sing beda karo tipo PsyOp).

  10. Kamera 2 wrote:

    Apa Grapperhaus ngomongake apa sing bener?

    Ing situs iki wis bola-bali nuduhake yen serangan ing gedung Telegraaf ing Basis weg iku palsu lan serangan ing Pan Pan bangunan uga dadi masalah sing bisa ditindakake. Perangkat lunak anti-tank sing luwih akeh rusak tinimbang karusakan sing dituduhake lan ana.

    Yen kabeh kriminal (sing diarani) digandhengake karo serangan kasebut (kanthi serangan palsu), sampeyan bisa uga ujar manawa Grapperhaus ora nindakake tugas rumah tangga kanthi becik lan Parool ora verifikasi apa sing ditampilake ing email kasebut. Dheweke mung ujar saka prekara lan dheweke nindakake prekara lan kita uga kudu tumindak serius.
    Lan kenapa artikel iki ora ana sing dituduhake maneh, kebebasan ekspresi wis rampung dicopot dening wong lanang sing scandal kaya John der Heuvel, dheweke kudu isin dhewe, BAH!

    https://www.parool.nl/nederland/minister-ferd-grapperhaus-waarschuwt-criminelen-hier-stopt-het~b5974e0b/

  11. Kamera 2 wrote:

    Cuaca sing ngganggu karo apus-apus mega yaiku dheweke luwih kasengsem ing pelaku tinimbang korban (ora ana pilihan liyane, amarga yen ana pacelathon ...

    Lan isih durung ana pitunjuk sing diwenehake dening panguwasa sing diarani Polisi, kabeh bisa diramal

    https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/wie-is-de-man-die-wordt-gelinkt-aan-de-moord-op-advocaat-derk-wiersum~be7cdebb/

  12. SandinG wrote:

    bisa uga VenJ lan OM wis entuk sawetara tips saka kulawarga zorregieta. Malah luwih akeh bukti yen kabeh wis disetel lan wong ora bisa ngejarke, wedi yen kasus iki bakal diwatesi apa sing dadi psyop kanggo aturan anyar. Aneh carane grapperhaus langsung dibongkar 🙂

    https://nos.nl/artikel/2302660-geen-toegang-tot-zitting-zeer-ongebruikelijk-maar-gebeurt-toch-af-en-toe.html

  13. njelasno wrote:

    pablo escobar ora diidini ngiket lorong tagi ~ (yen wis ana), siji aktor sawise liyane. Acara apa, bisa uga awis!

    https://www.nu.nl/276303/video/zwaarbewapende-marechaussees-ingezet-bij-proces-taghi.html

  14. Kamera 2 wrote:

    PESANGGO ITU APA?

    Pengadilan sing kaya ngono, minangka serangan ing sistem kaadilan, ngrusak undang-undang lan liya-liyane
    nalika ora ana sing disalahké, durung ditemokake, ora ana sing curiga, ora ana apa-apa lan statement sing kaya ngono.
    Motif dikutuk Media, screening kanthi telung foto korban kasebut, kanthi video video 1 aneh.

    Endi kulawarga pengacara, kabeh critane nggawe media dadi risiko amarga motif kasebut
    kanggo ngunggahake kekuwatan telung puluh telu tanpa petunjuk kanggo pelaku.

    Endi pengacara ing NL nggolek pitakonan sing ditetepake iki, endi undang-undang!

    https://www.bndestem.nl/dossier-liquidatie-advocaat/knoops-dit-is-aanslag-op-de-rechtsenshy-staat~a2466889/?referrer=https://www.google.nl/

  15. Sjon wrote:

    Sakcepete serangan kasebut, artikel sing dikirimake online kanthi tanggi ujar yen jam weker dheweke lunga menyang 07: 33, banjur dheweke nembak nembak ...
    Wong sing nggunakake pil siji uga kudu dianggep miturut Grapperhaus. Dadi akeh kanggo kabijakan toleransi Walanda… ..
    Pengacara anyar wiwit ditunjuk, sing bakal tetep anonim. Hakim lan jaksa uga bisa tetep anonim ing mangsa ngarep. Yen ana wong sing kudu meneng, kabeh kudu ditindakake yaiku nggawe ancaman kanggo nyoba wong kasebut ing kasus pengadilan anonim lan mbuwang ...

  16. Kamera 2 wrote:

    Oh, sampeyan seneng ngombe ing Rode Hoed lan ngobrol karo Hakim lan pengacara lan mesthi jaksa lan gaun liyane.

    Pangucapan iki cukup cocog karo biaya kasebut, yaiku: "Apa tegese 9 / 11 ing 2001 kanggo tatanan donya, landmark kaya kasebut yaiku pembunuhan pengacara amarga nggunakake profesi kanggo tatanan hukum Walanda",

    https://www.parool.nl/amsterdam/advocaat-derk-wiersum-herdacht-met-ontroerende-woorden~bb6ab898/.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup