Cara Pembunuhan Polisi Minneapolis George Floyd Kanggo Mbukak Perang Sipil?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 1 Juni 2020 12 Komentar

sumber: vip.pt

Pembunuhan wong ireng George Floyd dening petugas polisi Derrek M. Chauvin ing Minneapolis duwe unsur curiga sing dibutuhake sing menehi kesan manawa perang sipil wis sengaja diwiwiti. Bakal ringkes kanggo nyatakake yen kita gegayutan karo produksi film lan mesthi ora pengin disebut pemikir konspirasi.

Isih, migunani kanggo ngerteni manawa kanthi teknik greenscreen lan CGI saiki, ora angel ngetrapake karakter jero lan acara gaya urip (kalebu video smartphone lan statement saksi). Waca babagan sing liyane kene.

Kasunyatane George Floyd dipencet nganggo lutut ing gulu suwene 4 menit lan kasunyatane sing difilem kanthi jembar kasebut bisa diarani diarani curiga.

Kanggo ngindhari stigma saka konspirasi konspirasi, migunani kanggo uga ngrujuk media ide utama. Rampokan gedhe lan jumlah bangunan sing diobong kaya umume kerusuhan profesional. Yen media uga ngubungake iki, lonceng weker kudu muni.

Reaksi mbantah para demonstran Black Lives Matters ora dadi terpencil, amarga para demonstran Antifa uga melu kekacauan. Lara Logan saka Fox News nerangake ing wawancara karo host transgender ing ngisor iki yaiku rerusuh profesional. Apa sing ora dikandhakake, nanging sing dakkandhakake, yaiku para wanita lan para pujian skrip master wis suwe ngrancang kekacauan iki. Amerika kudu dadi kekacauan. Iki tegese kita bisa uga ngatasi prajurit sipil; pelaku profesional kanggo ndhelikake perang sipil mbesuk.

Ngeculake kerusuhan menyang kutha liyane uga ana tandha ing tembok manawa ana lapangan kekuatan sing dikepengini. Mesthine ora bisa nerangake manawa pembunuhan polisi Derrek M. Chauvin (amarga kita bisa diarani manawa) ana ing 1 wong, nyebabake kekerasan akeh. Pancen ora mungkin kanggo nerangake manawa pembunuhan kasebut dimainake kanthi agen banget lan yen pejabat polisi ora nindakake apa-apa. Kayadene perang sipil ditulak karo polisi dadi mungsuh utama.

Uga situs web Veteran DFNS cuplikan kanthi ati-ati saka Detroit, Atlanta lan Minneapolis lan nemokake kontraktor Pentagon sing melu saben demonstrasi. Dheweke, sing nyebar api-api lan mbuwang watu gedhe. Dheweke iku sing nyurung kekerasan kasebut.

Wis pirang-pirang taun aku mbadek manawa hegemoni Amerika kena ing jagad iki. Krisis koronavirus wis nyebabake inflasi gelembung gunung utang. Ngunci lan jarak sosial wis nggawe ketegangan akeh ing antarane masarakat lan saiki kerusuhan kasebut bakal dadi bahan bakar kanthi profesional, kekarepan sing dikarepake saya cedhak.

Nalika Kaisar Nero kelangan kontrol kekaisaran, dheweke ngobong Roma (kayata salah sawijining ceramah sejarah). Kekaisaran Amerika sing gedhe kudu tiba lan perang sipil kudu nggawe kekosongan kekuwatan. Sampeyan mesthi bisa nggawe pesenan anyar, nanging sadurunge kedadeyan, ekonomi AS kudu narik dolar kasebut tiba. Iki bakal duwe pengaruh ing saindenging jagad, nanging mesthi bakal nggawe ruang re finansial global, kanthi dolar kanthi permanen ilang status minangka "mata uang dagang sing bisa dipercaya" lan standar donya. Iku kabeh bagean saka skrip master sing dakkandhakake ing buku 2019ku.

buku sampeyan

Daftar pranala sumber: para veteran.dfns.net

577 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (12)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Lydia Roosje wrote:

    Umume "para demonstran" nganggo topeng. Wedi korona nalika sampeyan ngobar mobil? Yep. Manawa. Mesthi wae.

  2. SalmonInClick wrote:

    Iku salah sawijining skrip gedhe lan ora ana sing kedadeyan, play iki direncanakake dening para tersangka sing biasane nggawe rencana master Ordo ab Chao. Aktor porno Floyd ngerti Chauvin luwih saka 17 taun lan nyambut gawe ing klub wengi minangka kuli, ora ana uga trek ing database polisi nyekel Chauvin amarga Hoax !! Jisim tiba amarga ngiyanati iki yen pirang-pirang taun nyerang otak.

    Oh ya Floyd ora bisa ambegan nggawe cermin NLP pemain basket NBA. Kobe Bryant (Corona) LeBron James lsp.
    https://www.investing.com/news/general/vanessa-bryant-shares-kobes-i-cant-breathe-photo-2187770

  3. ClairVoyance wrote:

    Sajrone akhir minggu, aku ndeleng gambar langsung lan laporan sing ora urip; Sampeyan ora kaya biasane sampeyan nglaporake yen iki pancen ana kahanan spontan; Kanggo sampeyan sing anyar ngupayakake kerja ing njero ruangan lan ora ngerti manawa kabeh iki sengaja, deleng video ing YT lan pikirake dhewe;
    Contone, mesthi negesake kepiye para pemilik toko manawa bisnis dheweke diobong lan dheweke ngarep-arep bisa diasuransiake babagan iki lan yen iki bisa uga duwe akibat kanggo ekonomi lan liya-liyane .. Aku mung googled George Floyd; Dadi ing Prancis saya utamane entuk asil telusuran Prancis lan jelas; Dheweke uga pengin pemberontakan ing kene. Aja percaya yen wong iki wis mati tenan, nanging kepriye manawa sampeyan nerangake manawa wong-wong sing ngetrapake rasa kaget lan jero jero sawetara taun kepungkur kaya kue manis? Aku bubar takon karo mertua lan kenalan apa sing dikira ing upacara pambuka Olimpiade 2012. Dheweke ora duwe pendapat; Aku sedhih banget;

  4. Sanne wrote:

    Nyatane, agen kasebut dudu Derek Chauvin, nanging kasunyatane, yaiku Pak Benjamin Ray Hailey. Lan uga ana akeh crita babagan Pak Floyd, dheweke duwe tato ing dhadhane sing maca: Ordo Ad Chao, supaya ora kekacauan.
    Wong-wong sing ngobong kabeh yaiku anggota Antifa lan sampeyan bisa ngira manawa kita dibiayai. Untunge, akeh wong sing ngerteni.

  5. SandinG wrote:

    Ngimpi udan saka tersangka sing biasa wis tiwas, saiki kudu ngenteni sedurunge sadurunge nyerahake solusi moshiach sing digawe dhewe.

  6. juru tulis wrote:

    Wis pirang-pirang taun aku ngajari pertahanan dhiri, antara liya, staf keamanan lan petugas polisi. Penangkapan lan teknik kontrol uga bagean saka iki.
    Sawise sering nonton video bebarengan karo kancane, kita banjur bakal kesimpulan manawa wong iki ora mati. Paling ora amarga penangkapan sing bisa dideleng ing video kasebut. Kaping pisanan, wong lanang kasebut ana ing weteng, lan lutut ana ing gulu. Ora ketompo kakehan tekanan, sampeyan ora bakal bisa nggunakake kekuwatan liwat gulu supaya angin ditutup. Kapindho, yen sampeyan bisa njerit, sampeyan uga bisa ambegan.
    Siji-sijine perkara sing bisa uga ala banget yaiku sampeyan nyepetake arteri ing otak. Nanging banjur bakal musna sajrone setengah menit lan uga, umpamane, ora kuwat nyepelekake.
    Nanging sampeyan ora weruh kanthi mripat, warna kulit apik, isih duwe udhara sing cukup kanggo komunikasi, teknik kontrol bisa uga ora proporsional, nanging mesthi ora mati. Ora kaya ngono.

  7. Sunshine wrote:

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/885208600/george-floyd-overleed-door-hart-en-longfalen-en-had-coronavirus

    Mesthi wae, George Floyd uga duwe korona. Mantra korona kalebu ing kabeh. Sawise kabeh, kabeh kudu tetep kondhisi kanthi swasana ati corona.

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/31171618/patient-moet-lang-wachten-1-2-miljoen-uitgestelde-verwijzingen

    Pasien kudu ngenteni suwe ing rumah sakit. Apa sing ditindakake para dokter. Apa dheweke ora duwe spesialis ing virus 'corona'? Pasien sing nunggu minangka corona mbesuk sing bakal teka. Sampeyan nuntut pasien utawa dokter. Priksa paling ora siji keluhan. Aja tetep pasif amarga wedi. Tansah wedi sing sejatine nanging masarakat isih percaya yen dheweke 'bebas' lan manggon ing 'konstitusi'?

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup