Wigati dimangerteni: dokumen Covid-19 Janet Ossebaard (Ninefornews) minangka trap warta palsu

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 23 Maret 2020 9 Komentar

sumber: kanthi lengkap

Covid-19 Janet Ossebeard (bunderan bunder, Ninefornews) dokumentari koronavirus (pirsani ing ngisor) minangka sworo cangkem. Sampeyan kudu eling yen superkomputer Deep Blue IBM al ing 1996 juara dunia Kasparov nganggo catur lan Komputer kuantum Alphabet Google Alphabet ing taun 2016 juara dunia game paling kompleks Go kasil ngalahake. Kajaba iku, sampeyan kudu ngerteni manawa media bisa ngluncurake kabeh, kalebu kabeh (kalebu teori konspirasi) dhewe.

Dheweke bisa nggabungake kabeh kaya film lan nggawe sampeyan mikir yen tenan warta, saéngga para mriksa warta palsu kayata NuCheck.nl bisa diobong ing tahapan mengko. Kanthi kabeh koleksi data sing gedhe saiki, para pimpinan jagad ngerti carane main massa menyang level target micro.

Babagan sing cerdas babagan iki yaiku, sejatine akeh bebener manawa berita palsu sing digawe dhewe wis digunakake, nanging amarga wong mengko duwe "bukti" yen ana berita palsu, dheweke bisa mbuwang bocah kasebut nganggo banyu adus.

Aku kepengin negesake iki kanggo sampeyan lan menehi saran supaya maca kanthi tenanan lan nyebarake bukuku. Ora ana sing bisa nuduhake sampeyan babagan strategi oposisi sing dikontrol. Ora Ninefornews, Ora PenginToKnow, Ora Jensen, Ora Niburu, Ora Infowars. Iku amarga dheweke minangka garis pungkasan. Aja taman! Ing artikel iki lan ing bukuku, aku nerangake babagan strategi oposisi sing dikontrol iki kanthi rinci.

Rungokake kene minangka conto metode garis pungkasan: sampeyan kudu

Ing kirim iki saka metro.co.uk ndeleng kepiye video kasebut dening Janet Ossebaard bakal cepet diwenehi label warta palsu.

Nyuwun pangapunten, aku ora pengin dadi wong sing apik lan pinter, nanging mandhekake tugasku luwih saka pitung taun kepungkur amarga aku pegel karo ngapusi kasebut ing media. Ing wektu kasebut, umpamane, aku isih percaya karo Alex Jones 'Infowars lan mungkasi ing sirkuit media alternatif. Dadi, aku bisa nemokake saka njero dheweke kabeh ora seneng banget karo bebek aneh iki ing cokotan panjelasan).

Dadi cetha lan aja tiba kanggo jaring safety lan prajurit pelangi sing dikontrol bukuku kanggo panjelasan luwih, Nanging ora sopan terusan iki).

Ing jaman saiki, akeh video sing dikirim menyang kula kanggo ngejak aku lan menehi motivasi kanggo ngirim pesen kaya sing bisa dicap minangka warta palsu; Mungkin ing upaya kanggo nyuda situsku. Dadi, sampeyan kudu waspada lan tetep kritis. Ing bukuku aku nerangake carane menyang siji-sijine sumber informasi (sing asli) sing bener lan kepiye cara ngrampungake sistem virus iki.

"Cara paling apik kanggo ngontrol oposisi yaiku mimpin dhewe", Vladimir Lenin

Daftar pranala sumber: destintor.nl, ninefornews.nl, wikipedia.org bbc.com

600 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (9)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Contone, apa sampeyan percaya tenan yen Robert Jensen minangka oposisi nyata? Dheweke nggawe video sing apik! Sapa studio sing sampeyan nate nggawe pertunjukan? Apa saka (Agen Pencét Umum Walanda) John de Mol mbok menawa?
    Bangun tangi… jaring safety: baris terakhir

    Dheweke pungkasane ngilangi skandal supaya bisa ngrampungake jaring safety sing diisi - karo para pengikut lan kabeh - ing oven geni.

    Pangowahan REAL ora asale saka kamera lan kamera! Sing njaga khayalan sampeyan bakal ngatur sampeyan. Pangowahan REAL diwiwiti kanthi ngaktifake dhewe!

  2. Martin Vrijland wrote:

    Kepiye sampeyan bisa mbahas wong-wong kaya yen lagi nonton Teletubbies. Street Sesame! ... Pffff mungkasi percampuran iki kanthi bener! "The Cabal," "Trump Juruwilujeng," "Q" ("apik kanggo sampeyan"), lan liyane babagan teori net safety jenis kasebut.

    Madam kanthi rahasia ngundhakake ide komunis!

    Trump ora dadi penyelamat! Lan ngreset finansial sing dijenengi dening 'bunder potong' Madam iki direncanakake kanthi apik lan ditepungi liwat apa sing saiki wis ana ing njero mata, karo Trump ing hood. Peta dalan menyang komunis teknologi (totalitarian) "Negara Kaslametan" .. disedhiyakake dening 'bunder potong' Jannet Ossebaard. Tegese teknologi: dikontrol dening teknologi..AI so..big data: model komunisme komunis China! Masyarakat sadulur komunis totalitas! Sing dipromosekake lady iki!

    Panjelasan:
    https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-bill-gates-quantum-dots-de-draadloze-id-kaart-die-bijhoudt-of-u-corronavirus-heeft-en-of-u-gevaccineerd-bent/

    https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/coronavirus-een-maatschappij-die-verhard-of-wint-de-menselijkheid/

Ninggalake a Reply

PANUT
PANUT

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup