Falsifikasi sajarah mbuktèkaké yèn kita nonton agenda Luciferian

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 25 Juli 2018 8 Komentar

Sapa wae sing ngliwati piwulangan sejarah sing kita sinau ing sekolah kanthi liwat filter saka perspektif liyane bisa nemokake yen ana akeh sing kita wis sinau. Wong-wong sing ngalami kacilakan kanggo nggoleki acara-acara sajarah (sing wis kasunyatan) liwat kacamata saka sumber liya, bisa nemokake yen alasan kanggo miwiti perang donya 1 lan perang donya 2 wis kaya nyasarké minangka serangan saka 911. Mangkono, perang donya 1 diwiwiti kanthi nyerang pangeran mahkota Austria, Frans Ferdinand, supaya bisa nyalahke Rusia (liwat Serbia). . .

Kanggo terus maca artikel iki utawa melu diskusi forum, sampeyan bisa dadi anggota kanthi ngeklik tombol 'dhukungan' sampeyan. Iki bakal menehi akses menyang artikel liyane lan forum lan melu perjuangan kanggo jagad sing luwih apik. Sampeyan saiki bisa melu langsung. Sampeyan wis dadi anggota saka 5 € / wulan lan kanthi mangkono ndhukung aku supaya terus nglawan kanggo kabebasan.

dadi anggota

tags: , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup