Ana Purple Friday: kepiye bocah-bocah ing sekolah-sekolah apike karo propaganda LGBTI

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 13 Desember 2019 17 Komentar

sumber: wos.nl

Wingi aku nampa email saka sing katon manawa manajemen sekolah VMBO njaluk para siswa supaya nganggo klambi ungu ing konteks 'Jumuah wungu'. Ing jaman kepungkur, kita mung duwe dina, bapak lan ibu, nanging saiki sampeyan duwe dina internasional kanggo dina iki lan internasional. Sampeyan duwe dina meh kabeh! Banjur banjur babagan negesake label. Yen kita maneh urusan karo mesin propaganda pelangi (LGBTI), jelas saka pesen ing ngisor iki sing dikirim VMBO ing Bouwens (Limburg) kanggo para siswa.

Waca kepiye dewan siswa katon mbuwang anggaran sekolah ing leaflet LGBTI lan materi informasi. "Iki wis disiapake karo sawetara pimpinan tim lan tim dhukungan". Sapa utawa apa tim dhukungan kasebut?

Cetha manawa bocah-bocah lagi aktif nindakake indoctrine supaya bisa ngowahi karo kepercayaan LGBTI. "Purple Friday minangka dina kanggo para siswa lan siswa sing nganggo warna ungu bisa nuduhake solidaritas karo homoseksual, biseksual, lesbian lan wong transgender," ujare laporan kasebut. Solidaritas? Banjur apa sing solidaritas? Apa uga 'solidaritas'? Apa kita ngomong babagan solidaritas politik utawa legal?

solidaritas politik: kesadaran bebarengan lan kekarepan kanggo ngetrapake akibat. (Van Dale)

solidaritas miturut hukum kontrak: tanggung jawab lan sawetara tanggung jawab saka tukang kredit utawa utang. Sabanjure bisa nuntut utang mau kabeh utawa dicekel tanggung jawab.

Apa manungsa nduweni kewajiban utang menyang komunitas LGBTI? Dadi yen sampeyan nyatakake solidaritas kanthi ngagem ungu, apa sampeyan ngandhani manawa sampeyan gelem nanggung akibat saka utang sing sampeyan utang? Lan kewajiban utang kasebut? Apa ngono kewajiban utang iki? Utawa apa kita mung ngomong babagan 'solidaritas' ing pangerten 'kita ngadeg ing mburi sampeyan'? Nanging apa sing sejatine ndhukung? Apa "Kita ndhukung ide supaya kabeh wong kudu diwenehi label lan grup sampeyan kudu luwih dhisik"? Lan apa babagan solidaritas karo heteroseksual? Hla huruf H kasebut ing singkatan ora ngadeg kanggo heteroseksual, nanging kanggo homoseksual.

Oke, wah, banjur nganggo ungu banjur nuduhake solidaritas karo klompok? Solidaritas ing apa? Apa maneh yen ora nganggo wungu? Yen sampeyan takon marang aku, kita nyeksoni indoktrinasi propaganda pemuda. Pengecualian diangkat dadi standar. Mesthi sampeyan bisa mbantah manawa dadi lesbian, gay, biseksual utawa transgender ora dadi istiméwa maneh. Sing apik banjur. Banjur kita ora butuh solidaritas. Yen grup kasebut mulai entuk mayoritas, mula dudu klompok minoritas. Nanging apa kita uga padha nindakake karo Kristen, Muslim, ireng, putih, Cina, Arab, Surinamese lan kabeh label sing bisa kita bayangake? Kepiye carane nggawe apartheid? Iki diwiwiti kanthi label.

Ing bukuku aku nerangake carane pelangi minangka simbol agama agama anyar lan pamrentahan anyar. Wis dadi simbol prajurit pelangi (Greenpeace) lan saiki uga dadi simbol komunitas LGBTI. Pelangi minangka simbol bebendune Gusti Allah. Iki minangka simbol sing muncul ing langit sawise banjir gedhe. Sawise banjir iki, Nuh diidini nyelehake kamanungsan anyar lan mbangun kerajaan maneh kewan. Pelangi kaya simbol transformasi utama. Mangkene aku nerangake ing bukuku manawa manungsa wis disiapake kanggo transgender-transhuman, kanthi tujuan utama gabungan kanthi intelijen buatan (AI).

Pahlawan pelangi saka Greenpeace wis rubah dadi manajer revolusi Pecutan Himpunan. Pelangi misale jek dadi aktivisme lingkungan, keterlibatan lan emansipasi jender, nanging sejatine minangka simbol regim dunia totalitas sing bakal teka, kaya sing dijelasake ing bukuku anyar.

Langkah pisanan tumuju transhender transhuman yaiku salah sawijining administrasi teknologi, nelpon kemah pendidikan maneh ndeleng saiki. Administrasi teknologi kasebut bisa diinstal kanthi nyambungake karusakan saka iklim kasebut menyang beban CO2. Kwujudan kasebut bisa dirampungake kanthi dhuwit 'internet babagan barang', digital (traceable crypto) lan sistem pajak ing saindenging jagad CO2. EU yaiku liwat Frans TimmermansPramila, aja nganti ngilangi lan ngenteni (kaya sing cocog karo institusi sing ora demokratik) sakdurunge kanthi introduksi sistem kasebut. Kayane wis ana ing rak sadurunge Greta Thunberg malah bisa mikir babagan truansi. Pajak kasebut mung bakal teka lan yen perlu, negara-negara mung kepeksa netepi dheweke. Yen prelu karo pasukan militer (deleng kene).

"Apa sing ana gandhengane karo komunitas LGBTI?" Sampeyan bisa uga mikir saiki? Inggih, kita ing wengi meksa ide tartamtu. Pelangi ora mung ngubungake aktivisme lingkungan menyang komunitas LGBTI, nanging uga pamrentahan jagad diktator sing ngetrapake ide. Dadi, wis ana swara kanggo kampus pendidikan iki uga kudu (deleng kene) lan yen sampeyan ngeklik link menyang artikel kasebut, sampeyan bakal nemokake manawa undang-undang Walanda bisa uga wis nimbali wong 'psychotic' adhedhasar 'delusi' sing diarani. Sampeyan duwe khayal (utawa khayalan) yen ide sampeyan nyingkirake bebener sing ditampa umum.

Dadi, yen EU nyatakake yen pajak CO2 kudu dienalake (amarga ora, kita bakal ngadhepi bencana iklim) mula iku panemu resmi (ditetepake minangka 'kasunyatan'). Yen sampeyan ora percaya karo pendapat resmi iki, mula sampeyan bakal nandhang apusi (ide sing nyimpang saka 'kasunyatan'). Iki nuduhake langsung yen miturut WvGZZ (hukum perawatan kesehatan mental wajib), sampeyan bisa dijupuk kanthi psikologis kanggo perawatan ing klinik GGZ (yaiku pendidikan maneh), amarga miturut definisi sampeyan psikologis.

Maca ing dokumen EU iki pidato netral jender uga wis dadi pakewuh. Apa tegese karo istilah praktis? Iki uga tegese yen sampeyan ora setuju karo iki amarga yakin, mula tiba ing kothak 'khayalan. Mula saka kuwi, sampeyan uga nglamar bisa dijupuk bebarengan menyang institusi GGZ (kemah pendidikan). Lan sistem data amba bisa ngawasi apa sampeyan netepi norma wicara jender-Neutral anyar nalika sampeyan ora weruh.

Banjur kita uga ora nyebutake istilah sing dianggep 'inklusi'. Yen sampeyan nyinaoni dokumentasi online, mula ana prihatin marang promosi aktif klompok LGBTI, sing kudu, umpamane, luwih prioritas ing prosedur aplikasi. Pamrentah malah menehi dana kanggo nyewa wanita lan wong saka klompok LGBTI. Langsung wae panjelasan iki saka Imporasi Subsidi kanggo Departemen Institusi utawa ndeleng gambar ing ngisor iki.

Ing cendhak: yen sampeyan wong heteroseksual, sampeyan isih ketinggalan. Kasunyatane, sampeyan bakal dibedakake, amarga majikan sing nggoleki staf nampa dana kanggo nyewa apa-apa kajaba wong heteroseksual. Tembung 'inklusif' tegese tegese 'pengecualian' (uga dikenal apartheid); pengecualian liwat perawatan pilihan adhedhasar subsidi.

Dadi apa sing ditrapake minangka ditampa lan emansipasi nyebabake kerugian heteroseksual ing praktik. Link menyang iki kabeh aturan sing mesthekake yen sapa wae sing ora setuju karo negara pikiran bisa dikirim menyang institusi kesehatan mental (dipeksa lan ora campur tangan saka hakim utawa psikiater, liwat WvGGZ, diwiwiti karo 2020). Iki bisa, umpamane, nggatekake ide beda babagan iklim utawa gagasan sing beda babagan pidato netral jender. Kepiye carane sampeyan muni? Apa kita ora mung ngomong babagan fascisme? Apa kita ora mung ngomong babagan polisi sing mikir? Ing kasus apa wae, pulisi sacara rutin ngunjungi sekolah (kaya sing sampeyan bisa ndeleng ing pesen ing ndhuwur). Digunakake. Utawa tumindak, tuku bukuku lan sebarake sabisa-bisa marang kabeh bocah-bocah sing ditekan:

tuku buku

Dhaptar link sumber: climatechangedispatch.com, xandernieuws.net, europa.eu, dus-i.nl, dedijk.atlascollege.nl

216 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (17)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. XanderN wrote:

    Artikel ndhuwur maneh, Martin. Aku dhewe wis nulis kaping pirang-pirang ing 2016 lan 2017 babagan rencana 'Revolusi Ungu' sing dibiayai ing latar mburi dening mitra EU George Soros. Werna 'Purple Friday' mulane kaya ora ana kabetulan. Sadurunge kita duwe revolusi Pink (2003, Georgia), Orange (Ukraine, 2004), revolusi Saffron (kuning) ing Myanmar (2007), Green gagal ing Iran (2009), revolusi 'Grapes' (biru) ing Moldova (2009), lan "revolusi warna" ing Makedonia (2016). Kabeh revolusi, kalebu Purple sing bakal teka ing Kulon, padha karo George Soros lan akeh NGO globalis sing dheweke lan dhukungan EU, kabeh aktif ngembangake macem-macem lan agenda transgender, iklim lan imigrasi massa.

    Elinga yen warna pelangi ditututi saka ndhuwur nganti ngisor: jambon / abang, oranye, kuning, ijo, biru, lan saiki wungu. Sampeyan uga bisa ujar yen warna ungu yaiku warna biru lan abang, warna gendera Amerika, lan biru gendéra EU sing dicampur karo komunis (/ Antifa / Extinction Rebellion), utawa gabung saka hak politik tradisional. (Liberal, Demokrat Kristen) kanthi tautan. Ora ana bedane, ora mesthi ana ing Parlemen Eropa. Lan wungu mesthi uga campuran warna tradisional kanggo bocah lanang (biru) lan bocah-bocah wadon (jambon). Dipengini? Utawa, kabeh rinci?

    Yen ora, bakal uga ana kebetulan yen ing puncak EU ing 12 Desember Canselor wanita pertama Austria - kaya pimpinan EU liyane sing durung nikah lan ora duwe anak - sing, minangka presiden Mahkamah Agung, ngenalake pernikahan sing padha karo Austria paket ungu katon. Angela Merkel ana ing oranye. Ing presentasi Komisi dheweke, presiden EC anyar Ursula von der Leyen uga ngagem oranye lan ngadeg ing ngarep latar wungu. Nanging, warna kasebut saiki mung ana ing mode utawa apa-apa.

    Ing macem-macem sekolah lan universitas ing AS, murid lan siswa wis kepeksa melu kegiatan 'pro LGBTQ', sing di rangkep ing media minangka 'tumindak spontan' tenan 'solidaritas. Dadi jinis solidaritas sing Soviet disekat 'dissay' karo 'penghapusan' nganti pirang-pirang dekade lan dikunci ing gulags ('pendidikan pendhidhikan maneh'), lan karo Nazi gabung karo 10 yuta bocah Jerman menyang Hitler Jugend kurang saka 6 taun, rampung nggawe otak lan dilatih supaya dadi pengikut sing manut - kaya saiki karo pemuda saiki ing lembaga indoktrinasi saiki sing kudu lulus sekolah.

    Kabeh ngetutake naskah Marxist anarkis Saul Alinsky, sing kanthi terbuka ngupayakake undermining internal lan pungkasaning masyarakat Kulon, lan mulang para pengikut dheweke supaya 'ngapusi, nyolong lan ngapusi' kanggo nggayuh tujuan iki. Ing bukunipun "Rules of Radical", dheweke nulis: "Aja lali lali ngakoni radikal sing sepisanan ing legenda, mitologi lan sejarah ... radikal pertama sing mbrontak marang tatanan sing diadegake lan nindakake kanthi efektif. entuk kraton dhewe: Lucifer. " Lan supaya kita tekan pesenan jagad Luciferian sing sampeyan tulis ing buku lan artikel sampeyan. Pamrentahane yaiku simulasi virus iki sing kita ida.

  2. Wilfred Bakker wrote:

    GURU SWEDEN UNIVI NGGOLAH UNTUK-APLI LGBTQ + ALTAR ARTWORK Nuduhake GAY, LESBIANS lan TRANSGENDERS ING GARDEN UTAWA EDEN MANGGOLAK ADAM LAN EVE

    https://www.nowtheendbegins.com/church-of-sweden-first-ever-lgbtq-altar-art-paradise-elisabeth-ohlson-wallin/

    love

  3. TimSchutte77 wrote:

    Lan siji-sijine cara kanggo uwal saka neraka digital sing bakal teka yaiku Yesus, amarga pengangkatan wong-wong Nasrani kanggo kabeh kasusahan.

    • Martin Vrijland wrote:

      Aku ngerti reaksi kasebut, nanging aku isih menehi rekomendasi maca bukuku. Aku uga tuwuh ide mung siji-sijine luput yaiku Gusti Yesus, nanging cukup migunani kanggo njelajah luwih lanjut. Aku ing buku kasebut. Kelet kanggo piwulang-piwulang lawas lan supaya wong-wong percaya, dheweke seneng mode pasif, "Oh, nanging kita duwe Yesus lan rawuh kanggo njupuk kita sadurunge kabeh neraka ing bumi bubar". Aku nerangake ing bukuku yen iki minangka trap honeypot singularity palsu.

    • XanderN wrote:

      Setuju karo Martin. Aku uga wis percaya manawa uwal ajaib iki nganti pirang-pirang taun. Nanging, ora mung bisa disimpen adhedhasar teks dhasar (lan konteks) saka Kitab Suci. Lan sanajan kasunyatan manawa akeh wong Kristen ora nate dianiaya ing saindenging sejarah, wong-wong ing Kulon terus nyekel apus-apus kasebut, "pre tribunal iki ngakoni," amarga tegese tegese "kabeh kasusahan," biasane "kasusahan sing gedhe." disebutake bakal luput.

      Wong-wong Nasrani sing isih percaya iki biasane ora duwe pengetahuan sethithik babagan buku suci dhewe, amarga ing Prajanjian Anyar ana teks 37 babagan penindasan, lan ing kasus 36, penindasan ana hubungane karo wong sing percaya. Nyatane, Wahyu 1 secara harfiah nyatakake yen kasusahan (gedhe) mula wis diwiwiti. Saka sudut pandang Injil, penindasan kanggo para wong sing percaya, kaya-kaya diwaca kanthi macem-macem teks. Bab kasebut uga kasebut minangka ciri dhasar saka iman sejati.

      Yen sampeyan nindakake sawetara riset lan mikir, sampeyan bakal nemokake langkah-langkah kanthi akeh sing diwulangake ing pasamuwan-pasamuwan lan para pendeta, lan mesthi 'inklusi' teori pungkasan-wektu, adhedhasar cepet lan wong ing kerangka agama tetep. (wedi) sistem. Para Kristen isih padha nyritakake dongeng-dongeng sing padha ditampa minangka 'sejatine', nanging sing - mung: maneh, uga adhedhasar Kitab Suci dhewe - ditolak.

      Kanthi cara iki, bisa uga ana jinis 'rekaman', amarga teknologi saiki nganti ana sing kaya ngono sing ora bisa dibedakake saka nyata. Kepiye manawa rekaman kasebut salah, "trap honeypot" kaya sing ditulis Martin, narik wong-wong menyang pakunjaran sing luwih jero yen dheweke ora bakal bisa lolos?

      Pramila kula nyaranake para mukmin supaya maca buku Martin. Sampeyan ora kudu setuju karo kabeh, ana pirang-pirang prekara sing bakal nyebabake kejut, nanging orane katrangan apa sing ditulis dheweke penting banget kanggo nglirwakake, amarga bukti iki katon ing saindenging kita lan ing gesang akeh. yaiku. Lan manawa jagad iki (/ simulasi) dikuasai dening Lucifer, sing uga ngontrol agama utama, muter saben liyane lan nggawe miliaran para pengikut sing peteng babagan sapa sing bener-bener narik tali, lan apa tujuan nyata iku kabeh.

  4. Martin Vrijland wrote:

    Mesin propaganda mlaku kanthi cepet

  5. Sunshine wrote:

    Selagi masalah nyata ora dirampungake karo kekarepan, kita bakal terus nganalisa.

  6. Sunshine wrote:

    Aku ngerti yen petani nindakake jam siji wingi. Kanthi idin saka 'panguwasa' yaiku., Bocah-bocah kudu padha kesengsem. Petani kanthi apik.

    • Martin Vrijland wrote:

      Ya, kabeh mau ora bisa mlaku ... kabeh diklumpukake
      Siji-sijine sing mbantu yaiku mbukak lawang kandhang lan pager lapangan, nanging sapi-sapi sing apik mung bali menyang kandhang supaya ora ana apa-apa.
      Nah, banjur kirim akeh traktor sing kebak sapi menyang plataran. Luwih becik yen ana sepuluh ewu sapi sing mlaku liwat Hague.
      Ora ana undang-undang sing nglarang sapi kanggo mbantah, dadi sampeyan ora perlu njaluk ijin.
      Tip: yen sampeyan nyemprotake traktor ing kabeh warna pelangi, polisi biasane ora bakal nyekel sampeyan (saka solidaritas).

      • Sunshine wrote:

        Pancen, kabeh encapsulated. Ya, sapi kasebut minangka ide muter. Nanging petani, bal, udder, ora duwe apa-apa. Aku ora bakal menehi saran bocah-bocah kene.
        Aku krungu manawa staf Tata Steel pengin serangan. Wah, aku penasaran, Yen nembe sawetara jam saya akeh. Amarga mogok minangka hak sing diarani, nanging sampeyan ora bisa nggunakake sing bener. Hakim lanang-lanang bakal ngurus perkara kasebut. Sing nggumunake manawa Amnesty International lan Human Rights Watch mesthi ngadeg kanggo hak asasi manungsa ing luar negeri nanging ora ana ing kene. Kepiye carane bisa dadi? Kita kudu nindakake normal, saengga kita ngenteni jam kanthi teks, kita ora entuk ing Tata Steel, mung bisa ditindakake. Dadi Uni ora kudu kuwatir dana mogok. Yen pancene ana mogok, bakal kosong ing sawetara dina karo kabeh staf yen padha wani nyerang. Lan sampeyan mikir yen sampeyan mung gabung karo lembaga kesatuan perdagangan? Aku pancen ora. Dheweke kabeh ngerti dhewe lan ngrujuk siji-sijine sadurunge, karo RANCANGAN KANGGO. Apa Uni bisa tumindak angel lan entuk sawetara anggota anyar. Pungkasane, EVERYTHING dienggo ing Walanda. Nanging ya warga negara liya mikir yen ora becik maneh amarga dheweke kepengin kepastian, diasuransiake kanggo kabeh. Aja sinis lan ora ngerti. Ora, aku uga ora nyekeli hiasan kanggo Natal saiki. Aja njupuk wreath Natal uga. Perdagangan mung kanggo kapentingan ...

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup