Corona Krisis Covid-19 ngeling-eling saka virus MS Blaster 2003 dibintangi dening Bill Gates

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 28 Bisa 2020 13 Komentar

sumber: crn.com

Swara liyane sing berkembang manawa koronavirus bisa uga dirancang ing laboratorium. Ing endi aku diserang awal dening prekara kasunyatan sing disebut Nu.nl, nalika aku nuduhake manawa virus kaya kasebut bisa teka saka laboratorium, saiki media ide sing padha sing nyebutake kemungkinan iki. Skynews 24 Mei, judhul: "Coronavirus bisa uga wis dadi 'eksperimen budaya sel' sing salah."

Profesor Nikolai Petrovsky saka Flinders University wis ngrampungake panaliten ilmiah, sing saiki ditinjau karo para kanca, kanthi kerjasama karo Universitas La Trobe ing Victoria, nuduhake yen COVID-19 wis diowahi sacara unik kanggo transmisi manungsa, luwih akeh tinimbang kewan liyane, kalebu kalong. ”

Wis tekan Januari 28 2020Malah sadurunge wong ngerti apa Bill Gates, aku nyebutake ing situs sing nggawe statement ing ngisor iki ing 2017: "Epidemi sabanjure bisa kedadeyan ing layar komputer saka teroris sing pengin nggunakake manipulasi genetik kanggo nggawe versi sintetik virus cacar."

Yen sampeyan minangka panyedhiya sistem komputer ing saben ruang tamu lan kantor ing saindenging jagad, sampeyan bisa ningkatake ganti rugi yen sampeyan ngerti kepiye sistem operasi komputer kasebut. Sampeyan ngerti kelemahane komputer lan liwat internet sampeyan bisa nembus sistem kasebut kanggo ngrusak. Dadi, sampeyan bisa pasar virus komputer lan entuk dhuwit ekstra kanthi menehi solusi kasebut. Mesthi wae sampeyan ora nindakake dhewe, amarga bakal kakehan ditemokake. Sampeyan nindakake iki liwat perusahaan sing katon mandhiri.

Serangan virus komputer paling apik ing taun iki wis nggegirisi bisnis, agensi pemerintah lan pangguna ing saindenging jagad, kanthi nate nyenyet pangadeg jutawan Bill Gates lan piranti lunak Windows.

Atusan ewu komputer wis nabrak ing Amerika Lor, Asia, lan Eropa, lan jangkah digawe cepet amarga virus kasebut niru liwat Internet, ujare pakar.

Lan dheweke ngelingake manawa virus kasebut ngemot "bom wektu", sing bakal njeblug dina dina Sabtu.

....

MS Blaster ngeksploitasi bug piranti lunak ing paling sistem Windows saka Microsoft, kanthi Windows 2000, Windows XP, Windows NT lan Windows Server 2003 paling rawan. (sumber: smh.com.au)

sumber: wikiedia.org

Nalika iku ing taun 2003 lan gampang kanggo ngira sapa sing nyebar akeh wabah virus iki. John Wendell Thompson nalika semana ketua Symantec Anti virus, perusahaan sing ngeculake 'nganyari proteksi pelepasan cepet' nglawan virus MS Blaster iki tanggal 11 Agustus 2003. Sapa ketua Microsoft saiki? Tengen, John Wendell Thompson sing padha.

Mesthi sampeyan ora kudu jenius kanggo ngerti sapa sing ana ing mburi iki 'Masalah, Solusi Reaksigame kesel. Iki kabeh katon nalika mbukak mripat. Wabah virus komputer Blaster komputer iki mesthi dirancang. Masing tuku piranti lunak anti-virus lan akeh.

Ing kawruh manawa awak manungsa lan genome wis dipetakan kanthi lengkap lan sing digunakake Teknologi CRISPR-CAS Nyalin saben potongan DNA liwat internet saiki dadi awak manungsa, sing dadi komputer omah lan kantor ing taun 2003. Coronavirus minangka virus MS Blaster wiwit saiki lan Bill Gates isih dadi tenaga utama. Dhuwité ngliwati Yayasan Bill & Melinda Gates menyang perusahaan anti-virus ing wangun produksi vaksin. Iki game sing padha, mung ing tingkat bio-komputer.

Sing nggawe pitakon, "Kepiye gampang sampeyan yakin mbesuk karo mungsuh sing ora katon lan apa padha nampa ukuran?" Wutah, 2003 Wabah virus Blaster mbebayani kanggo komputer. Wabah Covid-19 mbebayani tumrap biocomputer manungsa. Apa ora wektu kanggo mbukak mripat? Siji-sijine cara metu saka penipuan global iki yaiku mateni para penipu lan njupuk boneka dhuwit gedhe ing politik lan media. Iki diwiwiti kanthi tangi lan terus dadi siji revolusi saka jantung, banjur tindakake tumindak konkrit. Rampungake lan miwiti revolusi saiki:

langsung demokrasi saiki

Daftar pranala sumber: skynews.com, smh.com.au, wikipedia.org

323 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (13)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. SalmonInClick wrote:

    Washington Times uga wis nglaporake babagan penyelidikan iki, omah-omah kartu kertu iki wiwit crah. Mung karusakan sing ditindakake ora bisa dibatalake ..

    https://www.washingtontimes.com/news/2020/may/21/australian-researchers-see-virus-design-manipulati/

  2. SandinG wrote:

    Saiki dheweke rame ...

    Kelompok Dibiayai Soros ujar Krisis Covid-19 Iku Wektu Sampurna Kanggo 'Ngrusak Kulawarga'
    https://newspunch.com/soros-funded-group-covid-19-crisis-perfect-time-abolish-family/

    MS NBC (MS = Microsoft)

  3. njelasno wrote:

    Kabeh mau miturut skrip

    Perusahaan vaksin utama WHISTLEBLOWER ujar vaksin RNA #COVID anyar sing dikembangake dening perusahaan bisa nyebabake STERILITI nganti 97% wanita, lan uga bakal ngganti DNA 100% wong sing nampa.

  4. Sunshine wrote:

    Biyen, Celts, Anglo-Saxon, mrentah Inggris nyata awal. Saiki sampeyan duwe 'elit' liyane
    sing njupuk jeneng ing Inggris nganggo jeneng kulawarga lan aristokrasi sing digawe. Sampeyan ndeleng iki ing saindenging jagad, sing imigran 'elit'.

  5. marcos wrote:

    Sing tepat, "normal normal" demokrasi wakil wis nggawe kita ing kahanan kasebut, saengga wektu kanggo normal anyar. Mula, normal sing anyar ora digeser, nanging sistem pamrentahan miturut prinsip demokrasi langsung. Mulane wektu kanggo http://www.fvvd.nl lan ngunjungi lan mlebu usul

  6. Sunshine wrote:

    https://www.ad.nl/binnenland/ziekenhuizen-gaven-massaal-omstreden-malariamedicijn-aan-coronapatient~a0ddaabbd/

    Ya, kita 'kudu matur nuwun' para dokter 'kanggo karya sing' apik '.
    Wong mlebu usul kasebut, Saiki.

  7. Future wrote:

    Lan ing kene kabar manawa kerusuhan kasebut diprotes dening tersangka sing biasane. Sir George Floyd ing posisi masonic ngadeg. Ketoke dheweke ngerti pejabat polisi, amarga keamanan padha bebarengan. Gendéra palsu sing rame, ora ana sawetara film sing nuduhake kanthi akal. Antarane liyane 33 werna werna etc.

    https://theocs101ark.com/videos/page/2/

    http://aanirfan.blogspot.com/2020/05/minneapolis-riots-george-floyd-staged.html

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup