Paus Francis nyeluk pimpinan dunya menyang Vatikan ing 14 ing Mei 2020 kanggo pakatan global

Filed in SIMULASI, Pungkapan Pungkapan, PAWARTA ANALYZES by ing 26 September 2019 10 Komentar

sumber: ekonomist.com

Paus Francis, Jesuit Saint Nicholas tanpa jenggot kayu, timbalan Yesus Kristus ing bumi, nimbali 2 kabeh pimpinan jagad kepungkur kepungkur teka Vatikan ing 14 ing Mei Mei 2020 kanggo 'Pact Global' (kesepakatan global). Ana rong item penting ing agenda kanggo rapat iki sing kabeh wong kudu teka. Sing pertama bisa ditemokake ing tembung pisanan ing wicara ing ngisor iki, ing babagan dheweke ngrujuk marang ensiklopedia (dokumen papal sing bobot saka prinsip doktrin) saka 2015, yaiku babagan 'perubahan iklim'. Ingkang kaping kalih babagan ningkatake pedunung donya.

'Dakparingi patang taun kanggo mulang bocah-bocah, lan wiji sing ditandur aku ora bakal diremehake", minangka pratelan sing misuwur dening Vladimir Lenin. Dadi, Paus kepengin pimpinan jagad bareng lan pakta global kudu disimpulake antarane kabeh pimpinan jagad lan kabeh agama jagad. Item agenda penting: nyusir bocah. rapat kabeh kabeh pimpinan jagad uga mambu banget saka apa wae sing dianggep agenda sing didhelikake ing mburi 'perubahan iklim' PsyOp: penciptaan pamrentah dunya. (waca luwih ing video YouTube)

"Ya, yen perlu lingkungan nggawe nggabungake kita kanthi global, mula iki mung inisiatif sing apik! Paus sing apik banget!", Akeh sing bakal mikir. Paus sing padha yaiku ing kepala gereja sing ing 27 April 2014 nyatakake Lucifer minangka Gusti Allah gereja. Sampeyan bisa uga ora duwe masalah karo sing, amarga "Ah uga apa Gusti Allah iku Allah utawa Gusti Allah lanang utawa wadon utawa Lucifer diarani, apa bedane?Iki penting banget yen sampeyan nemokake manawa Lucifer minangka tukang "penciptaan" iki; apa sing diarani 'simulasi'.

Lambang Luciferianisme yaiku pelangi lan pimpinan jagad (loro politik lan agama) yaiku para wali lan koordinator skrip master sing kudu nyebabake pamrentahan jagad lan populasi hermaphrodite sing disiapake kanggo 'swarga anyar lan bumi anyar'. Sing "swarga anyar lan bumi anyar" saka agama-agama kasebut sejatine gabungan karo AI; uga diarani singularity. Tujuan nyata yaiku manungsa nyerah menyang transhumanisme lan diserep ing sistem AI sing ngontrol kasunyatan (salah) kita. Ayo kula nerangake yen ing video YouTube.

Yen kita nyinaoni kabeh simbolisme ing saubengé, meh ora bisa nemokake manawa kita ngatasi rahasia (lan wiwit 27 April 2014 malah mbukak) ibadah Lucifer (ndeleng video ing ndhuwur). Sing nyalahake yaiku yen wong sing duwe latar belakang agama asring padha karo Lucifer karo malaekat tiba saka Alkitab lan kanthi mangkono Iblis. Aku njaluk sampeyan ngeculake pemrograman agama kasebut. Agama ana ing kasunyatan simulatif multi-pamuter (sing kita deleng) minangka wujud kontrol pikiran supaya masarakat tetep miturut model wedi (dualistic). Kajaba iku, macem-macem agama mbentuk polaritas sing dibutuhake kanggo ngirim skrip master kanthi cara sing dikarepake; amarga cagak tambang plus lan minus ngasilake arus langsung menyang arah tartamtu. Penting, sampeyan ngerti manawa kita urip kanthi kasunyatan simulasi (utawa luwih "ndelok") lan mula iku uga penting sampeyan artikel iki wacanen dhisik. Yen ora, kabeh sing dakkandhakake ing kene bisa uga dirungokake karo kuping lengkap.

Kita ndeleng kanthi cetha manawa agenda sing mbesengake maneh ing arah Lucifer. Propaganda transgender utawa 'netral gender' saiki uga didukung simbol pelangi. Pelangi kasebut ana ing kabeh crita mitos lan agama ing saindenging jagad, nglambangake bumi anyar sawise banjir (deleng panjelasan). Gusti Allah nuduhake Pelangi sing durung nate weruh ing langit minangka pratandha marang manungsa. "Pangandikané Allah: Iki tandha prejanjen sing daklakoni antara aku lan kowé, lan kabèh barang sing urip karo kowé, nganti turun-tumurun.", Contone, kita nemokake ing Kitab Suci. Mula dadi tandha agama. Ing alam, penampilan pelangi ing swasana minangka asil cahya cahya. Ing artikel kanthi irah-irahan "Napa transgender dadi norma anyar kanggo abad 21 lan heteroseksual ilang"Aku ujar manawa Lucifer, Gusti Allah ora nyamar kabeh agama. Lucifer uga diarani operator cahya lan saéngga mecah cahya ing kabeh warna pelangi minangka tandha liyane sing nuduhake simbol kanthi sentuhan agama.

sumber: amazon.com

Simbol kanggo Lucifer yaiku Baphomet loro tumuju pindho. Mula, liwat propaganda LGBTI, manungsa kudu owah dadi "netral jender" (tembung sing apik kanggo "hermaphrodite" utawa "biseksual"). Link antarane simbol gerakan LGBTI (pelangi) lan Lucifer saiki jelas banget kanggo sampeyan. Kita nyekseni agenda Luciferian babagan transformasi jagad. Ana kudu ana banjir anyar, kaya saiki. Lan banjir wis cedhak. Liwat transgenderism (menyang wong bisma hermaphrodite) kita wis siyap kanggo transhumanism, gabung karo AI lan munggah swarga anyar lan bumi anyar.

Ing sandi buku anyar Aku nerangake kanthi rinci kenapa wangsit saka macem-macem agama ing dunya duwe peran ing skrip master, sing biasane dijaga karo Vatican lan garis darah bangsawan. Aku uga nerangake manawa dheweke dadi avatar ing simulasi iki sing didorong dening pembangun simulasi iki. Dheweke ngirim skrip master kanggo ngyakinake manungsa kanggo nindakake kesucian kanggo rencana Lucifer. Sing 'sukarela' pancen penting, amarga pemain simulasi asli (kesadaran) kudu mesthi duwe pilihan gratis (yen ora bakal dadi simulasi, nanging film deterministik). Macem-macem wangsit agama nyatakake tekane messiah saka langit. Ya, agama sing beda-beda duwe perspektif sing kontras, nanging konflik kasebut perlu kanggo nuwuhake polaritas sing kudu nyebabake perang akhir ing saindenging Yerusalem lan nggawe tentrem.

Kekarepan sing disangka dening para mukmin uga bakal mudhun saka 'langit'. Saiki kita asring nemokake tembung 'langit' nalika nyimpen file kita. Kita nindakake ing 'awan'. Mesiah ing 'swarga anyar lan bumi anyar iki banjur bakal uga mudhun saka' awan 'lan nggawe manawa kita bisa munggah kanthi sukarela ing' swarga anyar lan bumi anyar 'kasebut. Ray Kurzweil (CEO ing Google) mbadek ing bukunipun 'Singularity cedhak' manawa ing ngarep kita bakal bisa urip kanthi simulasi sing ora bisa dibedakake karo sing nyata. Aku prédhiksi manawa 'swarga anyar lan bumi' sing dikarepake bakal dadi simulasi. Kasedhiya manungsa supaya nyerah wangun biologis (sing sejatine ora ana, amarga kita wis "manggon ing simulasi") lan nyipta kesadaran asli (sing sejatine) karo Luciferian AI (yaiku alam semesta saiki) simulasi nganggo). Aku njlèntrèhaké tujuan iki kanthi jembar buku anyar, nanging bisa diringkes kaya mangkene: Virus Luciferian AI kepengin nggunakake kode kreatif (batang sel) kesadaran asli menyang "sel wujud orane"Kanggo nyusup supaya bisa ngrusak alam asli (sing kita dadi pencipta).

Vatikan nduweni peran pimpinan utama ing kanggo mbentuk pamrentah dunya ing endi messiah avatar Luciferian bakal lenggah ing tahta. Mesiah iki bakal nggawa "swarga anyar lan bumi anyar" lan "Yerusalem anyar." Sampeyan banjur kudu mikirake simulasi anyar. Prospek panebusan kasebut liwat messiah lan janji langit lan bumi anyar lan urip abadi (transhumanism), nanging minangka trap honeypot sing nggodha manungsa kanggo nyerah menyang Luciferian AI sing nglakokake simulasi virus saiki. Kita digodha kanggo nggabungake karo sistem AI virus: sistem AI virus Virifer sing mbukak simulasi saiki. Aja tiba!

189 enggo bareng

tags: , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (10)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Oh ya .. tenan:

    Ing jejere Observatorium Star Vatikan ing Gunung Graham ing Tucson, Arizona (USA) teleskop LUCIFER dibangun:

    Teleskop teropong gedhe cedhak inframerah
    Utilitas karo
    Kamera lan
    Integral
    Unit lapangan kanggo
    Extragalactic
    Riset.

    • Martin Vrijland wrote:

      Pitakon saka pamaca sing dak kirim ing kene kalebu wangsulanku:

      "Dadi, Lucifer yaiku virus sing pengin nyerang sumber?
      Ja
      "Sumber kasebut minangka" sel "/" sel stem "kanthi kabeh data saka kabeh universal sing teka (" asal ") saka eling?"
      Ya, sumber kasebut, kaya mangkene, kode klebu kabeh (sing diarani 'superposisi' ing fisika kuantum): sel stem kabeh.
      Sel stem Totipotent dibentuk saka sel stem kasebut: bentuk kesadaran kanthi tugas kreatif sing unik. Sel-sel batang totipoten iki (mbiyantu / nggawe) bagian-bagian saka alam semesta asli, kaya sel stem totipotent mbantu mbentuk awak, organ, lan liya-liyane awak.
      Dadi kita yaiku kesadaran totipoten sing duwe kode kreatif ing kita (sing asal saka sel stem kabeh).
      Kanthi nggodha kita kanggo nyambung menyang sistem virus (liwat salah sawijine Kurzweil palsu) virus Lucifer entuk akses menyang kode kita lan bisa nyerang sel stem sumber.
      Warta sing apik yaiku kita uga duwe kode kanggo nglawan virus. Supaya kita bisa / bisa nindakake kanthi ngelingake awake dhewe maneh yen kita eling (sel stem totipotent). Dadi ora ana maneh kudu ngenali karo awak iki (avatar ing simulasi virus iki), nanging kita kesadaran. Badan iki mung avatar sing kita weruh ing simulasi virus iki (kanggo sinau virus).

      • Martin Vrijland wrote:

        Tanggepan terus:
        "Kanthi sel stem aku mikir data nyata / Sim / nggambarake lan eling yaiku panliten tanpa wates data iki utawa ramalan / layar Sim"

        Jawabanku:
        Kanthi 'sel sel kabeh sing ana' tegese: data superposisi (kabeh kemungkinan isih ana). Sel stem totipotent duwe sub-bagean 'sel stem kabeh sing ana' lan mulane uga ana superposisi ing wilayah kasebut. Dadi kesadaran minangka wujud kreatif pisanan sing muncul saka sumber. Singkat kasebut, sel-sel staun totipotent nduwe saka sel batang (ing gegambaran).

        Dadi kesadaran kasebut asale saka kode sumber (ayo ngomongake sel stem ing endi kabeh informasi ana ing 'superposisi'). Mula, kode sumber wis menehi kesadharan. Kesadaran banjur wiwit nggawe; ing endi saben eling duwe tugas dhewe. Dadi kesadaran dadi wujud pertama kanthi misi kreatif individu.

        Kabeh bentuk kesadaran individu (sing asale saka sumber / 'sel stem kabeh' / 'sumber informasi ing superposisi') nggawe bagean saka alam semesta asli.

        Dadi kesadaran, mula dadi pengamat lan bebarengan dadi pembangun alam semesta asli. Jagad iki minangka nggambarake materi (utawa manifestasi) kolektif materialisasi saka bentuk kesadaran kreatif. Dadi kita dhewe minangka pembangun simulasi alam semesta asli (utawa mungkin luwih apik: "semesta materialisasi"); saka alam asli.

        Dadi kesadaran dadi panyipta (bareng karo kabeh bentuk kesadaran liyane) lan ing wektu sing padha ndeleng alam semesta (asli).

        Simulasi virus saiki / alam semesta iki (sing kita perhatikan avatar kita) mung salinan nas sing asli, sing saiki kita lakoni. Iki dibangun kanggo nyolong kode lan supaya bisa nyusup sumber.

  2. Martin Vrijland wrote:

    Game 'Masalah, Reaksi, Solusi' sing paling gedhe sing mbukak yaiku yen lingkungane bakal rusak banget, mula ora bakal ana kaslametan lan bakal ana tangisan kanggo "langit anyar lan bumi anyar" (dikirim saka mesiah) teka. Perang pungkasan bakal mesthi menehi kontribusi banget. Manungsa bakal nampa jagad anyar simulatif iki kanthi lengen sing mbukak lan kanthi mangkono bakal dadi trap trap Luciferian AI.

  3. Martin Vrijland wrote:

    Kita wis ndeleng langkah-langkah pisanan ing jagad kasunyatan virtual kasebut. Diwiwiti karo kasunyatan tambah:

  4. njelasno wrote:

    2020 taun kabisat (taun kabisat) lan uga taun ing kothak 5g bakal ditindakake kanthi lengkap kanggo IoT. Amsterdam (Arena) bakal dadi laboratorium tes sing apik

  5. Caesar Lion Cachet wrote:

    LS ...

    Apa aku utawa apa tulisane ora ajeg dikirim?!

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup