Penasihat politik ngusulake supaya mbangun kemah pendidikan maneh!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 10 Desember 2019 13 Komentar

CTP Veldzicht, sumber: youtube.nl

Aku wis nulis babagan iki pirang-pirang taun lan saiki wis ora ana gandhengane mung para politisi sing njaluk kemah pendidikan maneh. Ing Walanda bakal diarani 'organisasi reintegrasi', kaya ing provinsi Cina Uyur, nanging ing AS, warta George Orwell, ora malah diucapake maneh.

Kita Walanda wis ngetrapake kabeh kanthi cetha kaya tembung 'perawatan'. Ing AS, penasihat politik lan strategis media sing jenenge Rick Wilson ngeposake tweet wingi yen dheweke mung nuduhake tembung "kem pendhidhikan maneh." Coba priksa reaksi sampeyan dhewe. Kita milih yen sampeyan lagi vaksinasi, sampeyan bener mikir yen ora becik?

Terjemahan:

Napa sampeyan mikir ora kepenak? Amarga sampeyan wis dikandhani media lan "ahli" sing ora vaksinasi saka populasi mbebayani. Sampeyan uga wis dikandhani media kasebut lan "ahli" manawa kabeh teori konspirasi iki salah. Yen sawetara wong sing luwih sering ngunjungi situs web iki kanthi luwih asring lan ngluwihi kabeh stigmatization, dheweke uga bisa nemokake manawa oposisi sing dikontrol asring sengaja nyampurake kabeneran, supaya media bisa nggunakake ngapusi sing didhukung kanggo ngilangi kabeh ide anti-vaksinasi. kanggo gelombang. Iki minangka tujuan oposisi sing dikontrol lan aku wis nggambarake kaping pirang-pirang ing kene ing situs web.

Nanging, sing penting saiki yaiku persepsi umum wis digawe ing antarane masarakat, sing nyatakake yen yen bagean cilik saka populasi ora vaksin, klompok iki (tanpa disengaja) nyebabake ancaman kanggo liyane. Yen wong-wong sing ora kena penyakit kasebut lara, mula bisa nginfeksi wong sing wis divaksinasi. Apa sampeyan banjur duwe kekuwatan atine ngerti yen vaksin kasebut uga ora bisa mlaku? Yen wong divaksinasi karo virus lan lara, mula vaksin kasebut ora bisa mlaku kanthi bener.

Ing taun-taun kepungkur aku ngelingake kakehan manawa kita ana ing rezim pasisme lan kabeh undang-undang wis disiapake kanggo ngumpulake lan ngunci sapa wae ide sing beda karo negara kasebut. Kanthi proposal konkrit Amerika iki kanggo kemah pendidikan maneh, katrima ing antarane masarakat diukur. Jumlah seneng ing sangisore tweet nuduhake akeh wong sing wis setuju. Nanging ing praktik, kabeh undang-undang wis ana ing Walanda kanggo nyingkirake para pecahan saka omahe. Undhang-undhang perawatan kesehatan mental wajib (WvGGZ) ditrapake ing 2020. Hukum kasebut ndadekake apa sing ditundha ing kabinet sadurunge, yaiku dipenjara wong kanggo pengamatan lan ngurus obat tanpa campur tangan hakim utawa psikiater (ndeleng panjelasan rinci iki).

Apa sampeyan ngerti apa tegese? Yen ora sadhar, kemah pendhidhikan maneh Walanda wis diwujudake. Kita mung ora nindakake kanthi terbuka lan kita ora nyebut dheweke "kem pendhidhikan maneh." Kita wis diarani institusi Mental Health Care (GGZ).

The Hague wis nyurung kabeh aturan sing dibutuhake amarga ana sing dijaluk campur tangan sawise kasus penyalahgunaan utama lan pembunuhan. Cukup klik ing link biru panjelasan sing ekstensif lan takon dhewe apa operasi psikologis iki (PsyOps) wis bisa nolak kabeh ukum kasebut (tanpa wong mikir manawa iki bisa uga wis adoh banget) ). Yen sampeyan nemoni masalah pengaruh sosial ing media, sampeyan nggawe wong nesu, wedi lan emosi. Banjur sampeyan wis nggawa menyang mode panrima kanggo aturan sing ora dingerteni yen cepet-cepet bisa mengaruhi awake dhewe.

Ana sawetara alibis kanggo pendidikan maneh ing kemah pendidikan Walanda (GGZ):

  • nolak vaksinasi
  • denier iklim
  • ora setuju karo pelajaran transgender sekolah
  • Kelainan tindak tanduk sing mbrontak (OOG)
  • psikotik

Kelainan tindak tanduk oposisi (OOG) sing mbrontak mesthi bisa ditrapake kanthi wiyar. Nalika sampeyan ora mbantah? Sampeyan bisa guess. Kategori sing ngrampungake spektrum yaiku sing terakhir.

Ayo goleki definisi "psikologis." Iki amarga kabeh ditutupi. Kanthi istilah 'psikis' sampeyan bisa uga mikirake wong-wong sing edan lan ngadeg njerit ing balkon kanggo mbuwang awake dhewe. Ora, sampeyan wis psikis yen sampeyan duwe "khayalan". Pitakonan banjur nderek apa definisi delusi.

Situs web doctordokter.nl minangka bagean saka situs web sing ngarahake wong menyang "lembaga kesehatan sing tepat" (solvo.nl). Dadi, klub kasebut ana gandhengane karo GGZ. Miturut situs web kasebut definisi delusi yaiku:

Miturut definisi psikosis (pirsani kene) yaiku wong sing duwe psikosis khayalan. Banjur babagan apa sing kontras karo kasunyatan. Pitakonan gedhe yaiku: Sapa sing nemtokake 'kasunyatan kasebut'.

Ya: yen negara kasebut nemtokake manawa 'kasunyatan' yaiku vaksinasi pancen apik kanggo sampeyan, manawa langkah iklim perlu amarga jagad iki bakal bosok ing taun 12 (amarga CO2 lan pemanasan global minangka asil), sampeyan isih duwe jender sampeyan. Yen sampeyan bisa milih lan sampeyan dudu bocah lanang utawa wadon wiwit lair, mula sampeyan bakal duwe kesalahan yen "kapercayan sampeyan kontras karo kasunyatan". Yen sampeyan yakin manawa 911 minangka tugas ing njero, negara kasebut bisa uga ngerti manawa iki beda karo kasunyatan lan sampeyan duwe khayal.

Definisi wis ana, undang-undang wis ana, yaiku psikologis wis siyap. Landa minangka nagara pertama ing Eropa sing bisa ngisi kemah pendidikan maneh. Ing Ruinerwold PsyOp wis ngilangi ambang pungkasan, dadi kebutuhan pengadilan; uga disebut warranty search.

Ing konteks iki aku menehi saran supaya maca buku "Realitas kaya sing kita deleng."

tuku buku

Daftar pranala sumber: doctordokter.nl, ypsilon.org

418 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (13)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. guppy wrote:

    RIVM wis nggawe situs web apik banget karo crita lan gambar sing apik karo bocah sing esem. Nanging yen katon luwih, sampeyan bakal nemokake leaflet nyata. Sayange, wong banget kesusu kanggo njupuk masalah kanggo maca buku utawa leaflet kanthi ati-ati.

    https://rijksvaccinatieprogramma.nl/bijwerkingen/bijsluiters

    Ora ana bukti sing jelas yen vaksin bisa ngirim virus, nanging yen sampeyan duwe leaflet paket, bisa.

    Uga jelas manawa bocah saka 9 nganti wulan 12 bisa uga ora nanggapi vaksin.

    Uga njupuk masalah kanggo mbubarake bahan, ora apik banget supaya langsung mlebu aliran getih. Babagan iki nyata banget kanggo bayi sing durung duwe sistem aliran getih sing kapisah ing otak.

    Sampeyan bisa nate nyritakake crita sing jelas ing pengadilan, yen ngenteni iki alesan ukum kasebut wis diowahi. Dheweke bisa ngilangake sampeyan supaya sampeyan ora ngerti crita sing wis diadegake kanthi apik.

  2. Willem S wrote:

    Sing padha duwe kemah, aku, Amerika sing lara, ana kemah Fema.
    Kita duwe siji ing Zaanstad.

  3. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM wrote:

    Ora "kontradiksi" tanpa "kontradiksi"!
    Voltaire * Aku sengit marang apa sing sampeyan ucapake, nanging aku bakal mbela hak sampeyan ujar karo uripku.
    Asli: Aku ora bakal pas karo jagung, jagung karo aku lan baturei jusqu'au bakal ditawani.

    • Sunshine wrote:

      Mengkono pancen ora ana ing Walanda. Apa sing diarani ukum minangka hukum simbol lan nikmat yen sampeyan entuk. Panemu sampeyan ora bisa beda karo status status, kanggo kepentingan bocah lanang.

  4. AnOpen wrote:

    Semprotan koktail campuran aluminium kanthi virus urip utawa sel virus sing wis mati banget. Lan apa liyane sing ana ing. Sing ora bisa sehat utawa bisa apa? Nanging aku uga bakal njupuk amarga ora kalebu. Banjur aku kesepen lan mungkin aku bakal miwiti jancok dhewe banjur bakal menehi jarum suntik obat kanggo aku nalika dheweke wis ngetrapake aku ing selat kasebut. Ya, nanging luwih kerjo bareng lan nrima perawatan amarga perlu! Ora ana peralatan ngukur kanggo ndeleng manawa sampeyan duwe skizofrenia, wedi, depresi utawa agresi. Nanging psychiatry adhedhasar buku teks tanpa bukti tinimbang sekolah. Dheweke ngerti kanthi becik apa sing sampeyan duwe lan sampeyan kudu nampa manawa dheweke minangka ahli sing relevan dudu sampeyan. Watuk

    Ing taun-taun pungkasan, kunjara iki ditutup, kayata kubah lan bijlmerbajes. Dheweke wis dadi superfluous, dheweke ngandhani sampeyan, nanging wis ditanggulangi karo Penjara Keamanan Max Amerika nyata, sing mesthi perlu. Madurodam duwe tropi sing apik banget saiki, ora bakal bisa ditinggal. Amarga ing negara iki kita paling apik ing kabeh dibandhingake karo manungsa liyane. Budhak majeng sing paling akeh bisa ditemokake ing kene, amarga pancen sing paling apik ing kabeh.

  5. Sunshine wrote:

    Akeh penyalahgunaan, hukum aneh, ing Walanda lan masa depan sing cerah adhedhasar kabijakan sing bisa uga ora kalebu ing ukum. Yen kita pengin ngganti kabijakan kasebut, kita kudu takon marang sapa wae sing duwe posisi utama ing Walanda lan mula bakal nemtokake kawicaksanan kasebut, para skrip, nyerah posisi kasebut utawa bareng karo populasi normal. Dheweke ora bakal nindakake iku amarga seneng karo kekuwatan, dhuwit, hak istimewa lan nduwe nikmat adhedhasar posisi utama sing ora ana ing wong biasa. Mbok para petani isih bisa njamin Natal sing anget karo demonstrasi mbesuk ing Desember, mesthine kabeh wong tetep tanggung jawab kanggo hukum. Lan bocah-bocah lanang kasebut kepengin menehi kekarepan utama. Mungkin ana pungkasane kedadeyan ing negara iki? Aku isih kudu ndeleng iku. Ing kasus apa wae, petani, warga lan njaba wong nganggep manawa sampeyan bakal diketik saben menit. Nanging sampeyan ngerti, bener?

  6. Martin Vrijland wrote:

    Ana uga wong Walanda sing mikir kemah kaya ngono.
    Foto profil nuduhake reaksi iki saka pasangan homo karo putri.
    Aku wis nulis kakehan manawa target Perang Dunia II yaiku nyuda kelompok tartamtu lan banjur menehi status inviolability. Salah sawijining klompok populasi saiki nyuda wong sing ana ing kemah ing tilas Palestina lan klompok liyane uga bakal dadi pesta penindhes sing setuju karo kem konsentrasi ("kem pendidikan maneh"). Aku mesthi wae ngomong babagan komunitas LGBTI, sing bakal enggal didandani yen wong-wong sing ora setuju karo propaganda jender dikirim menyang kem sing kaya ngono. (Lan dadi 'camp' mesthi diganti kanthi 'institusi perawatan')

    http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2019/12/heropvoedingskampen.png

  7. Sunshine wrote:

    Populasi apik nemokake kabeh apik.
    Dheweke kabeh sibuk karo dekorasi Natal. Apa swarga mesti ana ing kene yen sampeyan nindakake.
    Nanging penampilan katon ngapusi yaiku upaya ngganti dekorasi ing njaba jagad kanthi dekorasi.
    Warga sing apik tumindak kaya dene budak sing duwe pikiran mkutra
    sing mung bisa tumindak kanthi nindhes perkara sing ora becik. Pira kepribadian sing kudu ditindakake dening warga masarakat kanthi rata-rata kasunyatan.
    Mungkin aku uga kudu nggawe sawetara dekorasi. Kaisar bisa uga ora wuda sawise kabeh. Aku ora sukses.
    Ora ana dekorasi ing taun iki.

  8. Willem S wrote:

    Er is al een opvoedingskamp in ziek NL, deze is een Zaanstad.
    Het Nederlandse Fema kamp er zullen wel meer komen .

    • Martin Vrijland wrote:

      Wij denken in termen van gevangenissen, maar er is een groot aantal GGZ klinieken die zullen dienen als heropvoedingskampen en de wet verplichte GGZ opname (die op 1 januari 2020 is ingegaan) maakt het heel makkelijk om die kampen te vullen.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup