Riadah korona paling parah kanggo irung: ilusi manawa kebebasan wis cedhak

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 6 Bisa 2020 20 Komentar

sumber: blogspot.com

Penata rambut bisa uga mbukak maneh, para pemuda bisa uga bali menyang gym maneh, teras-terasan bisa mbukak maneh. Ing sawetoro wektu, kabeh industri dipeksa kanggo ndeleng kepiye carane bisa ngerti setengah taun. Sosis kebebasan palsu wis dicekel sadurunge mata sampeyan, nalika pelaksanaane bakal nyebabake idioky lan dendo sing murni.

Temenan, gerombolan pengkhianat lan petugas investigator sing luar biasa siap ngulungake kabeh denda kasebut. Polisi fokus marang tugas sing luwih penting, yaiku sapa wae sing obstruktif. Kanggo dheweke bisa nindakake sing apik tas anyar nggunakake.

Tetep apik banget kanggo ndeleng kepiye prajurit Orange Robert Jensen nyatakake ing siaran ing wengi pungkasan, yen ana prekara sing ngejak manawa raja lan Mark Rutte ngadeg ing Bendungan kosong nalika pengetan wong-wong sing wis mati, nanging dheweke bakal ngrampungake masalah kanthi telpon bisa mbukak. Sing ora ditunjukake yaiku sampeyan bisa ngrampungake masalah karo siji keputusan. Kupo 'Stop the Lockdown' ora liya tinimbang crita marketing. Napa Ikea bisa mbukak lawang toko nalika industri liyane kudu ngenteni? Sampeyan mung ing Lockdown amarga sampeyan nampa tumindak sing ora konstitusional saka pamrentahan sing tegese ora resmi.

In artikel iki Aku nerangake yen kunci kasebut ora konstitusional, kaya aturan siji lan setengah meter. Ora ditrapake minangka tembung sing luwih apik. Kabeh denda sing dileksanakake uga bisa digayuh. Rintangan kasebut kanthi nentang konstitusi lan kabinet (sing ora ana maneh ngucapake, amarga 'negara darurat' lan kanthi mangkono tim krisis kasebut kudu netepake undang-undang anyar kanthi cara kasebut, sing nemplekake konstitusi kasebut. Ora ana pengacara sing bakal ngadeg sampeyan. Kritikus sing menehi kritik mung supaya bisa mbantu media critane yen angger-angger anyar kudu enggal teka adol. Kabeh padha sumpah setya marang makutha. Gaun sirkus kabeh sumpah setya karo makutha.

Kanggo wong sing kudu sumpah setya marang sampeyan, kanggo wong liyane!

Wayahe mandheg mandheg-mandheg karo kritikus Jensen, sing nuduhake saben siaran dadi prajurit Orange. Kadhangkala, kita ngerti manawa negara kasebut ngluncurake sing dhewe lan Myry Baudet lan Wildersen lan ing wektu sing paling dhuwur, dheweke ora nate entuk apa-apa. Jensen netepi peran sing padha. Dheweke mung baris pungkasan, saiki Baudet lan Wilders ora bakal katon ing sembarang lapangan utawa dalan. Lan apa sing bakal diraih? Apa sing digayuh yaiku sampeyan ngrungokake lan sampeyan ora nindakake apa-apa, kajaba tuku t-shirt lan ngirim gambar sing apik, supaya Jensen bisa nuduhake manawa sampeyan uga duwe guts kanggo nyandhang t-shirt. Houzee! Tumindak pahlawan sing nyata! Jensen njaga sampeyan ing mode pasif kaya politisi. Dheweke ora bisa ngrusak kekuwatan makutha!

"King lan Mark Rutte mung kudu nelpon sawetara telpon lan kita ora ana ing kunci kasebutNgandika Jensen ing siaran pungkasan wengi. Ora! Sampeyan mung kudu nindakake siji perkara! Sampeyan kudu dhewe tindakake soko!

Jensen njaga mode munggah. Ngrameke negara tegese njupuk negara kasebut kanthi serius. Yen sampeyan wis kerja minangka abdi ing sawah, sampeyan arep takon marang pemilik apa dheweke bakal ngeculake sampeyan utawa sedina mutusake mandheg nrima kekuwatane marang sampeyan lan mlaku adoh?

Sing apa sing kudu ditindakake. Sampeyan kudu ngerti manawa kabeh sistem sing kita gumantung - demokrasi, makutha, badan kehakiman, polisi lan pengadilan, pelayanan lan pejabat investigasi - kabeh sumpah setya marang makutha lan makutha kasebut njaga sistem sing padha supaya kita tetep ing web seneng ilusi kamardikan. Sampeyan kudu ngethok rantai kasebut dhewe.

Kabeh ngadeg lan ora ana ing ndhuwur pemrograman sing wis ditindakake dening wong tuwa lan simbah-nenekmu, mula dheweke ora ngandhani yen ora pas. Dheweke lair dadi abdi lan wis nrima perbudakan ing kabeh urip. Dheweke mbantu njaga khayalan demokrasi. Demokrasi sing muter ing alas buri makutha sing mung nuduhake macem-macem sisih kiwa lan tengen. Makutha, kulawarga kraton kagungan ora duwe wewenang tumrap sampeyan. Mula, kabeh lan sapa wae sing sumpah setya marang makutha iku ora duwe wewenang tumrap sampeyan.

Mahkota mikir duwe hak suksesi kanggo ngwasani sampeyan kanthi dhasar - ya, iki rawuh - sih-rahmat Allah. Ora ana sih-rahmat saka Gusti Allah kajaba sampeyan pancen yakin karo sistem kapercayan sing liyane lan menteri sing ndedonga pamrentah lan raja sawise khutbah Minggu esuk. Dheweke uga wis ngunci sampeyan menyang program perbudakan kanthi bosok.

Ora ana sing duwe wewenang tumrap sampeyan! Rahmat saka Gusti Allah iku mbesuk. Angger-anggering Toret lan konstitusi minangka pamitan. Sampeyan bisa ngandelake orisinalitas, ing djalmo manungso, ing eling asli. Identitas sampeyan yaiku! Sampeyan ora mbutuhake identitas. Yaiku jeneng palsu: iku bukti pendaptaran karo daftar pendhudhuk, sing dikendhaleni dening pembalap abdi sing nyatakake mandhiri (kanthi sih-rahmat Gusti).

Prajurit Orange Jensen kudu menehi pitunjuk kanggo sampeyan. Aku nunjukake sampeyan! Iki wektu kanggo ngobong pemrograman jero sampeyan lan nyingkirake pembalap abdi, sistem lan pelayane; sadurunge kasep. Sampeyan ora kudu mbayar pajeg, sampeyan ora kudu mbayar denda, sampeyan ora kudu nampa "hak ukum" lan sampeyan kudu dihukum. Ora ana sing duwe wewenang tumrap sampeyan. Iki kasunyatan palsu sing dilestarekake dening para pengawal sistem sing diprogram marang wong tuwa lan leluhur, lan kabeh wong sing mbantu njaga sistem kasebut.

Break program sampeyan dhewe, putus rantai budak lan mbukak!

"Sampeyan ora duwe wewenang tumrap aku!"

1K enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (20)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Apa sampeyan bisa ngomong yen sampeyan ditangani utawa "dicekel" dening pejabat sing sumpah setya karo makutha?

    Ing ngisor iki:

    "Tampilake kula dokumen lan tandha saka Gusti, nuduhake sih-rahmat saka Gusti sing nganggo makutha nggayuh kuwasa lan angger-angger sing sampeyan njaga. Pelaksanaane lan angger-angger sampeyan ora konstitusi lan ora kena daklakoni. "

    • Martin Vrijland wrote:

      Lan mesthi ngukum duweke wong-wong sing ngaku bisa ngapusi sampeyan. Sampeyan bisa ngandelake kadhaulatan konstitusi.

      "Sampeyan mikir sampeyan bisa ngapusi aku adhedhasar hukum sing ditandatangani makutha sing gumantung ing sih-rahmat Gusti Allah. Aku njaluk sampeyan tikel kaping pindho ”

    • Martin Vrijland wrote:

      "Nanging sing ora bakal nate kerja Vrijland, sampeyan wis nyoba dhewe?" Ya, goleki umpamane ing situs web kanggo istilah 'Mesin Idin'.

      Iku mung ora bisa digunakake yen sampeyan ora percaya yen bisa. Sampeyan kudu nglampahi program lan ngilangi rantai budak sing ora katon!

  2. PeerKing wrote:

    Artikel sing apik banget, kanthi lancar nyambungake "pahlawan" liyane Mark Passio, lan kuliah ing "Hukum Alam" sing ana ing youtube, 9 jam utawa luwih.
    Aku mung ngrampungake buku sampeyan, buku sing apik kanggo diwaca, aku wis ngerti akeh info, aku wis ngetutake sampeyan wiwit kasus Anass Aouragh, lan ndeleng kepiye dheweke nyoba ngrusak sampeyan.
    Untunge, isih ana sawetara item pengetahuan anyar ing buku sing bisa dak delok.
    Matur nuwun kanggo prasetya sampeyan minangka papan sing padhang ing jagad iki atos kebak manipulasi plutokrasi lan teror.

    • Martin Vrijland wrote:

      Sampeyan ora mbutuhake 9 jam saka chatter rumit saka mantan satanis Mark Passio, amarga mung prasaja banget. Sampeyan wis lair menyang jagad lan kesadaran asli. Sampeyan pancen daulat. Sampeyan mung wong tuwane (dheweke ora ngerti sing luwih apik) sing wis menehi nomer layanan warga (layanan = abdi). Sing ora nate sampeyan bakal bebas.

      Sanajan duwe nomer kasebut, sampeyan bisa njaluk gratis kapan wae, ing ngendi wae. Mahkota lan ukum kasebut adhedhasar mitos sih-rahmat Gusti Allah.

      Supaya gampang lan tumindak!

  3. Kamera 2 wrote:

    Napa Ikea bisa mbukak lawang toko nalika industri liyane kudu ngenteni?

    Banjur sampeyan entuk wangsulan: "dikunci cerdas", yen IC bakal ngisi lan IC ora bisa ngatasi.
    Rutte kanthi jelas ujar: "kabeh wong entuk", mulane pancen bener, ahum
    Ing sisih liya, wong tuwa kudu dilindhungi lan wong enom luwih dhisik kudu mbangun sistem kekebalan, sing bakal migunani kanggo wong tuwa, ujar RIVM

    Iki kabeh muni supaya ora logis, mula kepiye kudu lan Media dadi / ngoleksi kanthi bungah atas jenenge. (muni aneh / macabre nanging kabeh wis gawe mungsuh kabeh wong) Dadi ya?
    Dibagi lan Ngalahake
    Apa sing anyar

    https://stichtingmachiavelli.nl/winnaars/

  4. Ancaman bom wrote:

    Aku ndeleng akeh wong sing ujar manawa padha setuju karo kritik kasebut lan mikir manawa ana sing kudu dilakoni babagan iki. Nanging sampeyan ora bisa nglawan dhewe. Amarga aku ora bisa mbayar denda kasebut.

    Wedi sawetara denda - Yen saiki wis teka, amarga durung direncanakake - bisa uga paling gedhe puluhan ewu Euros.

    Kanthi tembung liyane, sapa wae sing ndhelikake dendo menehi kawujudane, kebebasan, kesehatan lan tekad mandhiri, nanging uga para putrane, putu, keponakan, nieces, anak-anak tangga, saka kulawarga telung blok adoh. lan kabeh warga Walanda lan generasi sabanjure, rega rega denda kasebut.

    Mung eksistiku dhewe sing pantes ngluwihi Euros kasebut. Ayo awake dhewe kabeh duwe. Lan sampeyan pengin menehi adoh supaya ora njaluk denda sawetara….

    Wedi dadi penasihat ala banget.

    Teks Martin mlebu ing kanthong lan ing sirah lan aku bakal nggunakake yen prelu. Aku ora adol kulitku sawetara Euros.

    Willem

  5. marcos wrote:

    Akeh sing wis ditulis babagan nampa dhuwit digital kanthi penghasilan dhasar utawa lelungan / menyang wilayah tartamtu nalika nrima vaksinasi lan ID digital kanggo CV. cara kanggo nyolong wong ing arah tartamtu. Nanging, kasunyatan manawa wong tuwa saiki kudu urip kanthi ngisolasi lengkap (dipenjara tanpa nyoba) bisa dadi tekanan sing paling gedhe kanggo ngetrapake manawa masarakat nampa kondhisi kasebut. Kasunyatan yen wong tuwane (arep) tiwas sepi bakal dadi dilema saka gedhene sing durung tau sadurunge.

  6. Lydia Roosje wrote:

    Kangge, ing Cali: Snitches nampa latihan lan dibayar:
    https://youtu.be/u2cYOKm2Otc

  7. Martin Vrijland wrote:

    Kepiye carane ing Jerman utawa Eropa, umpamane?

    Sampeyan kudu tansah takon sapa sing milih undang-undang lan kesahihan apa institusi sing ana. Apa "trias politica" sing ditunjuk dening rakyat? Aku ora nunjuk dheweke. Sampeyan? Aku ora milih, amarga banjur aku bakal nyatakake legitimasi menyang "trias politica" utawa, ing kasus EU, menyang musik kasebut ing Brussels. Nanging sanajan sampeyan milih, sampeyan isih bisa ujar manawa sampeyan ora setuju karo panguwasa amarga sampeyan wis dipeksa menyang sistem wiwit lair lan durung nate njaluk idin. Iki minangka sistem sing ditrima sacara kolektif (liwat pemrograman wiwit umur luwih awal), nanging ora kudu ujar yen wis bener.

    • marcos wrote:

      Aku percaya yen Jerman wis ngganti "Crown dening Grace Allah" kanthi istilah sing makili rakyat. Dadi sejatine ing kana, masarakat kasebut dadi kekuwatan sing luhur, dene ing Walanda (lan umpamane Inggris lan Prancis) siji-sijine kekuwatan sing paling canggih miturut konstitusi kasebut ana ing Kraton. Ing tilas Jerman Wétan, Mahkota diganti karo Partai, sing kaya Mahkota kita, sing nggawe kedaulatan kanggo awake dhewe.

  8. njelasno wrote:

    dhisik kuantum Dot vaxx💉 banjur pesta

    Kabinet: Acara utama kudu ngenteni vaksin korona
    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/kabinet-grote-evenementen-moeten-wachten-op-coronavaccin/ar-BB13J6uZ

  9. Future wrote:

    Setuju karo sampeyan Martin, ora ana sing bisa dipercaya maneh. Akeh jinis video sing saiki bakal metu. Sampeyan pengin dheweke bener lan jujur. Agen iki nimbali agen lan sipil liyane (mesthine dheweke isih pabrik gilingan.) Sing kudu dipikirake. Lan supaya dheweke nglanggar hak-hak Amerika sing luwih akeh (dhasar). Sing ora diidini, maca sawetara konstitusi lan amandemen. Lan prédhiksi perang ganas antarane Amerika lan polisi ing kana, yen polisi terus kaya iki. Lan agen kasebut kudu nglawan para panggedhe lan / utawa panggedhe .. Kabeh babagan video iki katon apik, nanging banjur saya ganti. Kanggo Suspek Usual iku mung siji, yaiku getih. Delengen babagan carane canggih sing diarani getih. Energi negatif sing dibutuhake banget.

  10. SandinG wrote:

    Paspor kesehatan digital Coronavirus diwenehake menyang 15 negara

    https://www.medicaldevice-network.com/uncategorised/coronavirus-digital-health-passport-to-be-supplied-to-15-countries/

    Ing AS saiki dadi salah sawijining ora bisa tanggung jawab amarga bisa uga vaksin.

    RINGKASAN: Sekretaris nerbitake Pranyatan iki miturut bagean 319F-3 Undhang-undhang Layanan Kesehatan Umum (42 USC 247d-6d) kanggo nyedhiyakake kekebalan tanggung jawab kanggo kegiatan sing ana hubungane karo countermeasures medis marang COVID-19.

    DATES: Pratelan kasebut efektif wiwit tanggal 4 Februari 2020.
    https://www.phe.gov/Preparedness/legal/prepact/Pages/COVID19.aspx

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup