Sejarah nuduhake siklus 90 taun lan kabeh pratondho nunjukake resesi jero sing ora bisa ditindakake

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 9 Maret 2020 1 Komentar

sumber: beforeitsnews.com

Adam Baretta, aktor lan panulis, nerangake ing video ing ngisor iki yen acara 'swan ireng' kasebut caket. Sanajan aku curiga yen dheweke minangka wong sing diarani saiki, dheweke saiki bisa nggawa informasi kasebut kanggo nglaporake kedadeyan sing ora bisa kedadeyan sadurunge krisis lan bisa adol sawetara buku lan emas ing menit pungkasan liwat toko online, bantahan kasebut nuduhake apa sing dakkarepake ing kene situs kasebut wis nglaporake pirang-pirang taun. Resesi resesi jero.

Sanajan aku nolak kemunduran iki sawetara taun kepungkur, koronavirus saiki katon alibi sing sampurna kanggo nyebabake sing ora bisa ditindakake kanthi mencetak dhuwit tanpa watesan lan menehi dhuwit gratis iki kanggo multinasional gedhe. Kabeh indikasi nuduhake yen salah sawijining menit sadurunge 12.

Aku kerep nerangake carane gelembung utang wis dibangun lan kepiye carane bisa nyebabake krisis jero. Artikel pungkasan sing ditindakake Piece iki. Yen sampeyan wis nonton video ing ngisor iki, migunani yen maca artikel kasebut maneh.

Tekanan pungkasan menyang krisis sing saya suwe saya paringi wingi amarga gagal negosiasi OPEC, sing menehi kesepakatan babagan produksi minyak lan rega kudu digawe antarane kabeh pihak ing saindenging jagad. Amarga Rusia nolak ngilangi larangan produksi utawa rega OPEC, Arab Saudi mutusake wingi kanggo ngumumake yen pengin nambah produksi minyak dadi kapasitas maksimal 12 yuta tong saben dina. Warta kasebut saiki ora mung nyebabake pasar saham dadi plumet maneh, nanging uga nyebabake harga minyak dadi plumet.

Sampeyan bisa uga kepingin ngapa Rusia pancen deg-degan, amarga rega lenga sing murah uga ala kanggo ekonomi Rusia, amarga gumantung banget marang penjualan minyak. Sampeyan mesthi penting kanggo nampilake kapentingan ing iki. Apa Rusia uga wis nggawe transaksi ing mburi, umpamane China kanggo perdagangan minyak ing yuan? Ya, Rusia lan China pengin nyingkirake hegemoni petrodollar lan nggawe perjanjian babagan iki ing awal taun kepungkur (pirsani kene). Ing wektu sing padha, kita weruh taun kepungkur manawa kilang minyak minyak Saudi dadi target sing gampang kanggo serangan drone. Tanggal 14 September 2019, roket patriotik Amerika ora nglindhungi serangan serangan drone para pemberontak Houthi. Pemberontak sing didhukung Iran saéngga bisa ngrampungake produksi minyak ing Saudi ing 1 dina (kanthi 5 yuta tong saben dina). Lan nalika ngomong Iran, kita ujar Rusia.

Ing sandi artikel sadurunge Aku njelasake kepiye carane Turkey ngupayakake proyek ing ngendi pengin nyawiji 61 bangsa Islam ing paketan ASSAM. Iku varian Islam saka NATO. Masalah gedhe ing ambisi kasebut, misale jek Wahhabi Saudi Arabia ora ana hubungane karo Ikhwanul Muslimin lan manawa negara-negara Sunni perang karo negara-negara Shi'a, kanthi arus Sunni nganti saiki, utamane ing kemah NATO. lan wong-wong Shiita ing kemah Rusia.

Yen ASSAM sukses, mula ana musibah tanah perlu. Iki ateges negara-negara kaya Arab Saudi lan Uni Emirat Arab of kudu selaras karo Turki of manawa bakal ana perang sing dijupuk negara-negara kasebut. Turki misale jebul saya adoh saka NATO, saengga kita bisa ndeleng longsor. Kasunyatan manawa putera mahkota Saudi Mohammed Bin Salman (MBS) wingi dadi mantune ahli waris sing dimaksud, dadi paman (sadulure bapake, raja) Pangeran Mohammed bin Nayef (MBN) lan uga Pangeran Ahmed bin Abdulaziz, kena dicekel, minangka tandha ing tembok manawa ana perjuangan kanggo kekuwatan ing kerajaan sing ora umur satus taun.

Minangka sing dakkarepake, mula kita ora mung ngalami krisis jero (resesi), nanging kita uga bisa nyekseni kekuwatan sing ora dikarepke. Kekaisaran Romawi Kulon sing ana ing pimpinan Washington, sing bisa ngadeg sawise Perang Donya II, saiki misale jek. Mung serangan drone sing perlu kanggo lumpuh produksi minyak Saudi, kajaba sistem pluru patriot tiba-tiba bisa mlaku.

Yen Turki pungkasane ngubur kapak perang lawas karo Rusia, loro-lorone bisa menang ing kene. Rusia bisa njupuk kesempatan kanggo nglanggar NATO kanthi njaga Turki kanthi sisih lan yen pakaryan Islam anyar bisa meksa pangowahan kekuwatan ing Arab Saudi (umpamane, kanthi menang lan ngeculake MBN sing saiki dicekel lan ngeculake MBS) ing salah sawijine mudhun, AS wis ilang pangkalan tenaga penting ing Timur Tengah.

Kasunyatan manawa koronavirus lan krisis sing nggegirisi padha karo Turki sing berkembang kanthi cepet (lan akta ASSAM militer Islam), digabung karo sinyal manawa Rusia lan Turki saya suwe saya cedhak, ana panemu. ing kana skrip master unfolds.

Iran saiki nuduh AS duwe virus corona sing dirancang dening dheweke gaman bio yaiku. Yen ternyata posisi iki bakal enggal dirangkul dening pamrentah Iran lan Cina lan bakal diwartakake marang pedunung, China bisa uga ora ragu-ragu uga bakal ngeculake dolar kasebut lan ekonomi global bakal bisa nyurung pungkasan. Nyurung kasebut utamane bakal mengaruhi AS lan Eropa. Kabeh pihak liyane uga wis negosiasi kerjasama ing perdagangan ing mata uang dhewe.

Pramila kula pitados bilih kita lagi nyekseni babagan skrip master sing dakgambarake ing bukuku. Skrip master kasebut prédhiksi munculna blok listrik Islam sing kuwat. Aku uga prédhiksi kejatuhan kekuwatan AS. 'Acara babi ireng' mbesuk minangka bentuk resesi jero menehi pengaruh marang peralihan listrik sing bakal teka menyang kerajaan Utsmaniyah sing bakal dibangkit. Pungkasane, bakal ana perang akhir liyane ing antarane sisa blokerat Zionis (AS lan Israel) lan blok Islam sing anyar. Perang jagad pungkasan iki bakal berkisar ing Yerusalem. Luwih lengkap babagan ing bukuku.

buku sampeyan

Daftar pranala sumber: bloomberg.com, kayaking.com, rferl.org

94 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (1)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Mung nalika diumumake ing media mainsream apa kita mulai percaya yen Martin Vrijland bisa uga wis bener .. nanging mula kudu dikonfirmasi lan kita wis lali manawa sapa sing duwe penglihatan sadurunge lan kepiye manawa ana wong sing ngerti? ...

    https://www.rt.com/business/482691-kaiser-oil-price-petrodollar-end/

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup