Penyemak warta palsu Nu.nl mlaku karo crita coronavirus lan berita palsu

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 24 April 2020 13 Komentar

sumber: nu.nl

"Napa pemikir konspirasi Walanda nyalahke Bill Gates babagan corona," minangka judhul kasebut artikel nu.nl ing kono dheweke nyoba liya kanggo ngemot grup awakening sing terus berkembang. Kasunyatan dheweke nempatake iki nuduhake yen Walanda sing siyap wiwit ngancam kekuwatan.

Ing artikel kasebut, wong liya bisa ngubungake wong liya menyang kabeh jinis media alternatif sing dikontrol, sing dakkandhakake. Kanggo wektu sing suwe, media alternatif wis rampung ora nggatekake aku, nanging saiki situs web saya gedhe banget, mula saiki wis ngirim tulisan lan ora mengko Nu Nu teka karo artikel sing nggawe aku dadi distributor warta palsu. Sampeyan bisa ndeleng persis yen dheweke kerja miturut topi.

Ora, aku ora nyalahke Corona ing Gerbang! Sing minangka teori konspirasi ing Nu.nl! Nyatane, kuwi ngapusi Nu.nl!

Ing kene situs kasebut, mung akeh investasi sing ditindakake dening Bill Gates ing macem-macem pangembangan vaksin lan perusahaan manufaktur sing disorot. Iki minangka bukti sing angel sing bisa dipriksa dening kabeh wong lan kita ora butuh kebeneran 'Kementerian Nu.nl'.

Banjur padha ngrujuk artikel ing wulan Januari - meh ing wiwitan krisis korona iki - ing endi aku nuduhake paten saka Institut Pirbright. Ing artikel kasebut aku nerangake manawa akeh vaksin koronavirus sing dipatenake lan yen Bill Gates katon dadi investor ing mburi lembaga kasebut.

Coronavirus yaiku (uga) dibangun ing laboratorium. Iku kasunyatan. Paten ngaso. Dheweke nindakake kanggo mbangun vaksin. Sing dikandhakake manawa saiki koronavirus covid-19 yaiku versi sing dipatenake laboratorium. Sampeyan ora ujar manawa Institut Pirbright utawa Bill Gates tanggung jawab kanggo wabah Covid-19. Aku ora ujar manawa lan ora bisa dakkandhakake, amarga ora ana bukti sing nyata. Sampeyan bisa uga kepengin weruh.

Sing dak tindakake yaiku takon pitakon kritis. Lan sampeyan kudu. Sampeyan kudu terus takon babagan perkara.

Conto pitakonan kritis kaya mangkene covid-19 wis berkembang. Apa virus alam sing mutasi, virus laboratorium sing mutasi utawa uga virus miturut desain? Conto liyane saka pitakonan kasebut yaiku kepiye manawa mlebu awak manungsa (ndeleng kene).

Institusi kayata Nu.nl pengin nggawe jinis George Orwell 1984 'Kamentrian Bebener' sing kudu nyuda pamikiran apa wae lan kayane ngupayakake supaya wong-wong mung bisa netepi siji kabeneran: kabeneran negara lan "ahli". Iki tegese sampeyan ora bisa maneh takon pitakon kritis. Sampeyan mung bisa ngrungokake "ahli negara". Mangkono mau.

In artikel saka 28 Januari Aku nyatakake yen Bill Gates ing taun 2017 manawa pandemi sabanjure bisa uga dirancang ing layar komputer.

Yen nganti Nu.nl, bisa uga ora sambungan maneh. Sing "mikir konspirasi". Sampeyan mung kudu mateni lan ngulu apa wae sing diunyahake dening media. Yen ora, sampeyan duwe khayal utawa sampeyan mbrontak (sampeyan duwe kelainan EYE). Ora, ora ana Nu.nl! Wong kudu Inggih terus wae! Wong kudu Inggih terus takon pitakon kritis. Iki minangka hak dhasar sing unggul.

Wayahe kita kelangan hak takon pitakonan kritis, kita manggon ing sangisoring rezim totalitarian.

Nu.nl kayane pengin rezim kaya ngono, amarga saben kritik ditolak minangka "teori konspirasi". Kritikku wis digandhengake karo situs media alternatif sing dikontrol (sing ing kanthong negara amarga kehabisan amunisi nindakake perkara kanthi beda.

Dadi nggawe akal kanggo ngomong babagan Bill Gates. Apa sampeyan ora kepengin weruh kenapa ana wong sing dadi miliarder lan nyingkirake omongan babagan pajak babagan pengurangan jumlah vaksin? Apa sampeyan ora kepengin weruh kenapa ana wong sing nandur modal ing kabeh perusahaan vaksin kasebut; kenapa wong duwe aplikasi paten ing Pembayaran crypto liwat otak sampeyan iya? Apa sampeyan ora diijini mikir yen ana agenda ing mburi?

Sampeyan ora kudu entuk crazier! Dadi yen dumadakan duwe pirang-pirang milyar ing akunku sesuk, media lan politik kabeh ana ing sikilku lan pitakonan kritis ora disenengi? Ya, pernyataan kasebut kaya-kaya bener ing kasus Bill Gates.

Ing negara bebas, kita kudu terus takon pitakon. Ing negara sing gratis, kita kudu tetep kritis babagan sugih ing saindenging jagad. Ing negara bebas, kita ora kena dipimpin dening media sing ana ing kanthong kaya wong-wong mau.

Nu.nl minangka sing tuku akeh ing kanthong dhuwit sing amba. Sembarang bantalan dibusak lan tetep ana tentara media sosial ngisi tanggapan. Sapa wae sing ujar saka crita sing mbatalake critane diilangi, kayata tanggapku ing artikel dheweke.

Wirang sampeyan Nu.nl!

392 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (13)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Sunshine wrote:

    Landa, tanah rahasia, akeh rahasia
    lan ing ngendi 'karyawan sing rapi' bisa ndhelikake rahasia kanthi apik. Cocog kanggo diktator sepi sing sepi.

  2. Harry beku wrote:

    Waca komentar ing artikel NU.nl iki, yaiku (kaya NU.nl) luwih menarik tinimbang artikel kasebut. Yen sampeyan maca pirang-pirang reaksi ing artikel kasebut, sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas manawa (bagean sing akeh banget) reaksi kasebut dikirim dening wong-wong sing wis nyewo, lan wong sing wis nyewa dheweke (utawa wong sing padha ing akun sing beda) banjur uga kirim reaksi iki ditanggapi. Dadi jelas yen sampeyan nindakake kanthi dawa karo artikel 'penghayatan' penting saka situs kasebut, sampeyan bakal bisa ndeleng pola sing jelas sing muncul ing reaksi kasebut (asring nyetujoni lan rada ekstra ing perkara kasebut).

    • Awake 36 wrote:

      Ya, iku bener, aku uga weruh yen ana troll internet aktif ing kene. Aku uga langsung milih! Siji wong bakal digoda karo video sing bakal menang lan kabeh rencana bakal ditarik. Sawijining warga biasa ora bakal ujar manawa. Apa rencana?

      Ing instagram, dheweke terus ngempet karo pemikir konspirasi utawa geek konspirasi.
      Sedhih kanggo MSM sing katon ora sabar-sabar nggarap troll. Ketoke dheweke wedi yen kebeneran bakal permukaan lan ketoke dheweke cukup kanggo ndhelikake yen ora bakal nggawe perjuangan kaya ngono. Mung nguatake kita supaya terus tangi rakyat!

      • Sunshine wrote:

        Sampeyan bisa ngomong manawa MSM sinonim karo pamrentah! Kadhangkala masarakat dadi ora setuju karo pamrentah. Iki kanggo gangguan, nggawe kebingungan lan golek dhuwit. Amarga iku sing disenengi. Ana kerjasama sing cedhak karo layanan intelijen kanthi ngawasi lan nuntun prilaku warga liwat umpan balik, dll. Iki ditindakake kanthi rencana non-netral sing wis ditemtokake. Ayo bocah-bocah lanang geser, para budak tresna marang Ze. Kajaba iku, rata-rata abdi duwe iq sing sithik banget, slamet slamet sing isih urip.

  3. SandinG wrote:

    iku edan maneh yen kita kudu ngrungokake tokoh tanpa latar mburi ilmu utawa ilmu. Iku luwih penting kanggo ngerteni sapa sing diwakili.

  4. Future wrote:

    Iki minangka pijet alon wiwit ing motherfuckers, ora ana sing liya. Cara pembayaran / itungan digital.

    https://nos.nl/l/2331210

  5. SandinG wrote:

    bisa uga sing.nl kudu nindakake jurnalistik jurnalistik, oh ora, dheweke uga ora dadi tugas

    Model COVID sing Gangguan

    Loro model utama digunakake ing Kulon wiwit nyebar coronavirus menyang Eropa lan Amerika Serikat kanggo "prédhiksi" lan nanggapi panyebaran penyakit COVID-19. Salah sawijining dikembangake ing Imperial College of London. Sing nomer loro dikembangake, kanthi penekanan ing efek AS, dening Institut Kesehatan Metrics lan Evaluasi Universitas Washington Washington (IHME) ing Seattle, cedhak omah pangadeg Microsoft, Bill Gates. Apa sing ora dingerteni yaiku yen loro klompok duwe kawujudan kanggo dana sing luweh dening yayasan sing dikecualekake pajak sing tegese nggawe milyaran kanggo vaksin sing wis dikepengini lan obat liya kanggo ngobati coronavirus - The Bill and Melinda Gates Foundation.

    Neil Ferguson lan klompok modhél ing Imperial College, saliyane didhukung dening WHO, nampa jutaan saka Yayasan Bill & Melinda Gates. Ferguson dadi kepala Consortium Pemodelan Impak Vaksin ing Imperial College sing dadi dana dadi yayasan Bill & Melinda Gates Foundation lan aliansi GAVI-disokong vaksin. Wiwit taun 2006 nganti 2018 Gates Foundation wis nandur modal $ 184,872,226.99 sing apik kanggo operasi model model Imperial College Ferguson.
    Mesthine, yayasan Gates wiwit ngasilake mayuta-yuta jutaan menyang operasi modhaptar Ferguson kanthi apik sawise ketepatan katrangane, mula sawetara ngerti Ferguson minangka "ilmu kanggo nyewa" liyane.
    https://journal-neo.org/2020/04/28/the-models-the-tests-and-now-the-consequences/

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup