Semesta iku simulasi: kabeh agama, saben sistem kapercayan iku ngapusi

sumber: verizine.nl

Apa sampeyan ngerti yen samubarang sing katon mung bisa ditindakake nalika diamati? Iki nuduhaké eksperimen lawas meh siji abad disebut eksperimen ganda (bukaan ganda). Fisikawan kuantum ing sak ndonya wis nglakokake eksperimen iki ratusan kali, amarga iku ndadekake ora percaya lan ing wektu sing padha uga ditakoni. Punika minangka panemon ingkang langkung ageng tinimbang panemon bilih bumi bunder. Nanging, para ilmuwan ora tau bisa ngira makna bener saka eksperimen kasebut. Waca pisanan ing ngisor iki apa eksperimen sing bener tegese, banjur nemokake apa eksperimen iki mbuktikake kabeh dadi panjelasan.

Kanggo pangerten sing apik, sampeyan kudu ngerti babagan ombak. Akeh perkara sing ana ing urip kalebu gerakan gelombang. Swara minangka gerakan gelombang. Getaran tembung utawa geter uga digunakake. Getaran utawa geter senar gitar nyebabake sampeyan krungu nada tartamtu. Getar (kedher) ing membran penutur sistem stereo njamin sampeyan krungu swara. Cukup pindhah menyang kothak ing acara konser utawa tari lan sampeyan bakal aran getaran saka bening liwat awak. Gelombang bisa nggedhekake utawa nggedhekake saben liyane. Gambar ing ngisor iki nuduhake manawa puncak loro ombak padha nguatake saben liyane (kiwa) lan ombak kang ndhuwur lan lembah ora nyinkronake (tengen) bebarengan mbatalake saben liyane.

Eksperimen sing nyebabake efek kejut ing donya ilmiah dikenal kanthi jeneng 'The Double Slits Experiment' (bebas diterjemahake: 'percobaan pindho'). Aku bakal nyoba kanggo nerangake eksperimen iki kanthi cara sing jelas kanggo kabeh wong.

Kanggo miwiti, sampeyan kudu ngerti yen para ilmuwan wis suwe ngira yen prakara iku minangka 'padhet'. Atom ngandhut inti kanthi elektron. Kabeh partikel sing nggawe atom dianggep dadi padhet. Eksperimen 'Double Slits' iku sawijining eksperimen sing mbutuhake panjlajah sepisanan, nanging ing wektu samenika mbudidaya apa sing wis dakwartakake babagan 'matter' lan wangun sing mesthine ngalangi.

Eksperimen Slide kaping pindho

golfplayer_doublesplitYen sampeyan ngarahake senapan ping-pong ing tembok kanthi piring nganggo rong slot ing antarane, pola kasebut bakal katon ing tembok nalika sampeyan ndeleng ing sisih kiwa. Uga pemain golèk sing ngidini sampeyan mencet bal sing acak sing mung nggoleki wacana liwat slot antarane tembok, ngasilake pola kaya sing katon ing tembok mburi. Asil sing disusun nalika materi sing ngalangi liwat rong slot iku loro loreng paralel ing tembok mburi.

Yen sampeyan nglakoni eksperimen sing padha karo gerakan gelombang, umpamane karo gelombang banyu utawa karo gelombang swara, pola sing beda-beda bakal katon ing tembok mburi. Dadi yen sampeyan mbalang gelombang swara ing pemisahan lan dipeksa kanggo mbukak liwat slot, katingal asalé sing kuat saben liyane ing TCTerms tartamtu konco pemisahan lan loro ombak lembab metu ing TCTerms liyane (minangka diterangno ing gambar sisih tengen ndhuwur). Iki nggawe pola ing tembok mburi sing sakabehe beda saka apa sing sampeyan tampi nalika sampeyan ngetung prakara padet ing slot kasebut. Iki ngasilake rong garis gedhe ing tembok mburi. Gambar ing ngisor iki nuduhake gambar sing sampeyan entuk nalika sampeyan ngirim gerakan gelombang ing tembok kanthi rong slot.

Saiki teka kejutan gedhe sing ditemokake para ilmuwan nalika lagi nglakoni eksperimen sing padha karo elektron. Pengarepan yen materi sing ngalangi bakal ngasilake efek sing padha karo garis loro ing balok mburi bola golf. Nganti saiki wis dianggep yèn perkara iku minangka 'padhet'. Kanggo surprise wong, partikel padhet dadi - elektron - Nanging, kanggo nuduhake pola asil gerakan gelombang ing tembok mburi. Nggoleki sing luwih gedhe muncul nalika eksperimen diukur. Sawise kabeh, ukuran wis ngerti. Kanggo mburi iki, sensor diselehake ing slot, supaya siji bisa ndeleng persis ing ngendi slot elektron arep. Contone, bisa uga kanggo ngukur kabeh elektron sing wis ditembak ing ngendi slot kasebut bakal mlaku lan kanthi mangkono manawa dheweke kudu rampung ing tembok mburi. Menehi hasil sing nggumunake, amarga minangka asil ngukur, tiba-tiba pola campur tangan ing tembok mburi (kaya ombak) ora ana maneh, nanging pola sing ana gegayutane karo materi sing ngalangi.

Ekspedisi iki ditambahi. Ekspedisi iki rampung kaping 102 lan saben asil amplop sing ditutupi gedhe sing ngemot loro amplop sing luwih cilik. Salah siji amplop cilik (ing jero sing nutup sing gedhe) sing ngasilake elektron sing ngasilake slot kasebut. Envelope cilik liyane pola ing tembok mburi. Nalika mbukak amplop pisanan lan pungkasan saka seri, loro amplop cilik dibukak. Kaping asil pengukuran saka partisi lan pola ing tembok mburi diteliti. Ing kasus kasebut, siji weruh pola ing tembok mburi sing cocog karo rong garis paralel sing dikarepake kanggo materi padhet. Amplop gedhe 100 dipérang dadi loro klompok 50. Hasil pangukuran amplop 50 pisanan dibusak saka amplop gedhe lan ditonton. Sabanjure, asil tembok bali ditemtokake lan saben pola pola loro garis paralel katon. Bab liya rampung karo amplop 50 liyane. Hasil pangukuran padha dibakar lan mulane ora katon. Banjur asil tembok mburi dijupuk metu saka amplop. Lan apa sampeyan mikir apa sing katon ing? Saben-saben, pola kasebut minangka gerakan gelombang.

Sampeyan bakal dadi kaget kaya aku lan mungkin mikir: "Ora, sing ora bisa dilakoni, mesthi ana ilusionis ing karya."Ora, kita ngomong babagan eksperimen ilmiah serius sing wis rampung supaya kerep kanggo alasan sing. Wong bisa ora pracaya. Iku tegese elektron mung njupuk kanthi tetep nalika katon. Ing wayahe asil pangukuran (katon) ora ditemtokake - sanajan eksperimen ditindakake sadurungé - elektron kasebut mujudake wujud tanpa getaran. Wow! Punika minangka panemon revolusioner. Dadi kabeh sing kita tingali mung dadi tetep nalika kita ndeleng? "Nanging carane iku bisa? We manggon ing donya ing ngendi kabeh watara kita tetep? Apa nyata? Aku ndeleng iki bener?"

Sampeyan manggon ing simulasi

sumber: ggpht.com

Para ilmuwan mbubarake babagan eksperimen kasebut lan asil, nanging malah ngalami masalah, amarga Albert Einstein wis melu ing dekade lan ora bisa ngemot. Dheweke seneng nggolek subyek sing bisa dicetak. Secara pribadi, aku wis ngundang taun-taun amarga fenomena iki diterangake kanthi kasunyatan yen alam semesta minangka simulasi. Minggu iki aku nemokake, liwat reaksi saka maca, sing ana uga ilmuwan alam sing nyatakake. Jenengé Tom Campbell. Campbell malah ngluwihi versi ekstra saka eksperimen slithmaca kene minangka PDF) digawe mlebu nalar sing kita urip ing simulasi. Ing kasunyatane, dheweke dadi wong pisanan sing aku weruh sing uga diucapake babagan proposisi sing kita urip ing simulasi. Nanging, aku luwih maju tinimbang dheweke lan anggone urip karo simulasi sing wis diprogram kanthi jelas.

Kanggo nggawe konsep 'simulasi', mbok menawa paling apik kanggo mbandhingake karo game online. Kanthi Playstation saiki sampeyan bisa muter game online lan mungkasi ing donya maya lengkap ing ngendi sampeyan duwe kabebasan kanthi tanpa wates lan opsi pilihan. Sing uga bisa ditindakake ing PC, nanging Playstation kuwi, misale conto sing paling apik. Saiki sampeyan kudu ngoper tombol lan nonton layar TV gedhe. Rauh sampeyan bakal nganggo kacamata 3D VR lan bakal luwih nyata. Ing wayahe, kita wis ngupayakake kabeh jenis piranti sing ngangkat ombak otak kanthi sesambungan karo spektrum elektromagnetik sing mbentuk aktivitas otak. Sampeyan bisa kanthi langsung njupuk informasi saka otak. Yen kita tindakake pembangunan, kita wis ngrambah wis ing titik ing sawetara taun sing bisa langsung komunikasi karo otak lan kita malah ngétung utawa kapasitas panyimpenan bisa ngurangi ing méga. Sawise kita supaya pusat bisa njupuk otak online kita ngendi kabeh sensori pemahaman njupuk Panggonan, kita bisa kanggo conto, mambu, tutul, pangrungu lan ngarsane, nonjol langsung menyang otak. Sampeyan bisa aran perasaan wong liya utawa ndeleng impen saka wong liya. Yen sambungan otak kasunyatan, bisa donya virtual minangka project game langsung ing otak lan kanthi mangkono kabeh sensori pemahaman minangka mambu, tutul, pain, wedi, bungah, lan uga kanggo nemu lifelike. Sampeyan banjur pass, kaya iku, mripat, kuping, irung, saraf kanggo kulit lan sampeyan jeneng.

sumber: kinja-img.com

Sampeyan banjur bisa ngomong yen otak dadi pengamat saka donya maya. Badan kita karo otak banjur bisa nemu donya maya minangka nyata. Nanging, yen kita katon maneh ing eksperimen slits ganda, mula malah awak lan otak iku prasaja; mung lan mung dadi materi observasi. Ing konteks, mikir bali menyang Playstation. Ing kono sampeyan bisa milih pemain: avatar. Yen sampeyan muter game sawetara jam sedina, sampeyan bakal meh ngidhentifikasi dhewe karo avatar kasebut (utamané yen sampeyan tansah milih sing padha). Sampeyan duwe, kaya mangkono, perasaan sing manggen ing game lan minangka avatar. Sing bakal rauh bakal malah luwih cilik karo kaca tingal 3D VR, nanging yen game bisa digambaraken langsung menyang otak, bisa dadi harder kanggo ora ngenali karo avatar lan roso sing manggon ing game . Sing persis ing kahanan kita lagi saiki. Nyawa kita ningali game iki lan mujudake 'kasunyatan' iki liwat pengamatan. Semesta, kaya mangkene, digawe minangka game ing layar.

Ngodhe simulasi

Kanggo ngirit daya komputasi, sampeyan ora kudu nggawe gambar ing game nganti pamuter katon. Sing nyimpen kekuwatan komputasi gedhe. Yen sampeyan duwe game multi-pamuter (kaya kita), sampeyan kudu migunakake data manawa dadi materi sing tetep ora tetep, supaya saben pengamat ngupayakake bab sing padha. Iku minangka aturan dhasar ing program.

Taun-taun panliten nyebabake aku nyimpulake yen kita ora mung manggon ing simulasi kuwi, nanging uga ing simulasi karo pembangun sing jelas. Saiki aku krungu sampeyan mikir: "Ya, nanging uga ana bukti sing jelas yen ana asal-usul urip ing bumi lan alam semesta liwat proses evolusi". Ayo kula takon sampeyan pitakonan ing ngisor iki: Mbayangno sampeyan bakal dadi anggota tim pemrogram saka game Sony Playstation. Apa sampeyan ora bisa kanthi program kabeh jinis teori lan sejarah? Upaminipun sampeyan yaiku bagean saka game kasebut lan sampeyan ngajak kanca-kanca pemain kanggo nyinaoni asal saka game game sampeyan, apa sampeyan ora mung nemokake kabeh informasi sing ditulis dening programer game? Supaya sampeyan ngerti manawa alam semesta sampeyan tanpa wates lan sampeyan tansah nemokake galaksi anyar ing ngendi wae sampeyan katon. Apa sampeyan bisa nggawe sistem kasebut nalika sampeyan ndeleng piranti kasebut, amarga piranti lunak kasebut kaya mangkono? Apa sampeyan ing sawetara titik sampeyan teka menyang kesimpulan sing ana sapisan momen sing alam semesta, game sampeyan, dumadakan wiwit munggah? Lan bakal sampeyan ngarani gedhe-bang amarga sampeyan ora bisa nemokake penjelasan liyane? Utawa bakal sampeyan ngarani bolongan ireng? Sampeyan tetep guessing lan nggoleki jawaban, nanging sampeyan ora ngerteni apa titik wiwitan kasebut. Sing wayahe game kasebut diaktifake.

Forensics saka pengamatan iki game, saka perspektif akting (rodo kula kanggo ngenali karo avatar kang seneng game iki), Aku teka menyang kesimpulan sing ana sawetara bab muter dirancang kanggo nggawe pemain lali sing padha mung pengamat / pamuter. Ing pangertene, game kasebut kanthi realistis dibangun sing katon kaya iku Tujuan banget kanggo lali yaiku sing sampeyan: sampeyan iku nyawa. Asli sampeyan ana ing njaba ilusi iki (utawa malah 'bebarengan lan metu', amarga prinsip fisik kuantum 'superposisi'); kaya nalika sampeyan main game Playstation, aja lali yen sampeyan ora ana ing layar kasebut lan mung duwe piranti ing tangan sampeyan. Sampeyan ora pemain; Sampeyan ora avatar: sampeyan pengamat. Iku malah misale jek sing ing game iki sampeyan diprogram saka materialization saka bayi bayi avatar ing cara sing misi punika kanggo nggawe sampeyan lali yen sampeyan pengamat. Banjur ana uga avatar ing game sing ngarah ngontrol lan ngawasi proses iki. Ana misale jek dadi skrip jelas sing nempatake kabeh ing game ing layanan proses forgetting sing bener: nyawa tumindak.

Agama misale jek duwe peran utama ing babagan iki. Lan ing agama kasebut sampeyan digalakake ing game iki kanggo menehi nyawa, minangka minangka, adoh menyang allah. Mesthi dadi pepatah penting, tansah nanggepi rasa wedi. Maksud iki adhedhasar asas sing terus berkembang 'Masalah, Reaksi, Solusi'. Pemain avatar diwenehi masalah (masalah), nyebabake dheweke dadi wedi (Reaksi). Wedi iki luwih disenengi dening avatar sing ana ing game kasebut, kayata, ngawasi proses iki kanggo pihak game-builder. conto praktis sing gréja sing fueling wedi dosa, pati lan neraka utawa media saka avatar pemerintah mêtu poto-digawe teror wedi ndjogo script Site. Solusi iki tansah ditemokake ing kontrol luwih saka grup avatar sing ngawasi game lan sing ngawasi proses; proses ing ngendi para pemain kalah luwih akeh ing khayalan lan nyelehake jiwane ing layanan gugus avatar sing menehi solusi sing kasedhiya (solusi). Ing kasus dosa, neraka lan pati, yaiku cara agama, ing ngendi pendeta utawa imam menehi solusi: dalan menyang swarga, urip langgeng lan panebusan. Sing pastor-avatar ora kudu nggawe gaweyan akeh, amarga avatar sing wis nggawe bayi-avatar dadi dolanan wis diprogram ing sistem kapercayan tartamtu.

Iku misale jek ing game iki uga digunakake digawe saka sengaja digawe beda. Ayo ngomong wong apik ala wong. Iku tansah dialektik Hegelian kontradiksi sing kudu nyebabake kekacauan, kanggo nggawe urutan anyar saka kekerasan kasebut. Dadi sampeyan nduweni beda politik, agama lan etnis sing digunakake kanggo nyusun kabeh suku-suku avatar marang siji liyane. Lan padha sing rentan amarga lagi bayi avatar programmed ing sistem yakin tartamtu lan mulane kudu siji klompok avatar massive kanggo lapangan 'tesis' lan grup avatar massive kanggo lapangan antithesis. Sampeyan bisa ngidini arus tension 2 bertembung. Iki ora mung menehi gangguan, kekuwatan lan rasa sing perlu, nanging uga ngganggu avatar saka kasunyatan sing mung pengamat ing game. Amarga kabeh sing dikarepake palsu dikombinasikake karo perjuangan sampeyan tetep seneng ing game lan ngerteni dheweke luwih akeh. Sampeyan menehi pangarep-arep palsu kanthi menehi buku agama, sing ngandhung ramalan sing katon metu, supaya padha masang dhewe ing sistem kapercayan lan dewa sistem kapercayanane. Sampeyan bisa nggawa metu ramalan sing amarga wis dibangun ing game lan Mulane proses uga bisa ngirim ing game dening manggonke mau avatar sing nggawe pemain tindakake script Panjenengan. Sampeyan kudu kabeh kode saka game unfolds urutan kanggo pemain (kaya muter game Playstation saka wiwitan pungkasan) wis ditulis. Iku aturan saka game.

Pembangun

sumber: patheos.com

Saka sawetara sinyal, banjur bisa disimpulake yen avatar sing pemain kasebut program lan katon ing arah tartamtu, kabeh nyembah entitas tartamtu. Pamimpin-pamimpin-pamimpin-pamimpin-pamimpin-pamimpin iki (sing nyatu ing klub-klub rahasia kanggo avatar sing njaga game) kabeh katon nyembah arsitek ageng ing game iki. Riset saka panitia ing ngisor iki (pengamat ing game iki) banjur teka menyang pamujaane Lucifer. Supaya kita bisa ngenali tukang bangunan lan wali game iki minangka Lucifer. Cukup ketikake jeneng kasebut ing kolom telusuran ing situs iki, supaya sampeyan bisa nemokake sawetara artikel pendukung sing nyebabake kesimpulan kasebut.

Sawise sampeyan mbangun game sampeyan uga bisa muter kabeh peran ing game kasebut. Sampeyan bisa dadi allah saka Kitab Suci, dewa Al Qur'an, Iblis, sampeyan bisa duwe roh diwakili ing avatar ing game lan dadi nabi a, b utawa c. Sampeyan bisa duwe game sing dicenthang saka jero kanthi avatar ing posisi sing penting, lan sapiturute. Sawise kabeh, sampeyan iku tukang game.

Kanggo kabeh pembaca agama, aku kudu jelas: Iblis ora Lucifer ing crita iki. Lucifer minangka pambangun simulasi iki (sing kita alami minangka lifelike). Ing salebeting simulasi Lucifer damel model dewa / setan dualistik, swarga / neraka, lan sanes-sanesipun. Model dewa / satan punika program ingkang dipun damel dening Lucifer. Padha dadi kanggo mundhut mungsuh nebus lan swarga mungsuh neraka. Sampeyan mung bakal weruh iki nalika sampeyan ngenali watermarks Luciferian. Katon kasebut utamane saka simbolisme.

Kabeh agama wis dicithak ing game iki kanggo ngetung perang pungkasan ing Yerusalem liwat kontradiksi. Iku dadi watara Masalah, Reaksi, Solusi, ing kabeh segi. Masalah dosa lan pati: solusi liwat pengabdian jiwa kanggo dewa (sing kanggo kabeh agama tansah Lucifer ing nyamarake liyane). Kabeh pemimpin lan agama ing donya bisa nggabungake adhegan kanggo mbudidaya ing babagan perbudakan Lucifer. Iki mung bisa ditindakake yen jiwo milih lan supaya kudu liwat pepatah kasebut Masalah, Reaksi, Solusi supaya wong-wong mau mlebu menyang tanganing déwa agami (Lucifer ing nyamar). Perang donya sabanjure bakal maneh dadi perang sengit gedhé (ngubengi Yerusalem) lan saka kekuwatan sing bakal muncul ing jaman avatar Kristus.

Yagene para tukang nggawé dolanan iki gaweyan banget supaya bisa nyawang jiwa-jiwa kasebut, yen mung ana ing game lan apa sebabe dheweke bisa nggodha supaya bisa nggawe rahasia kanggo nylametake wong-wong mau sajrone ngapusi? Nah, yen sampeyan wis bisa nangkep kabeh tentara (duweni potensi) nggawe kothak pasukan ing sistem sampeyan, sampeyan bisa nindakake apa karo kuwi. Iku, kaya sing, tugas tugas sing bisa disebarake yen sampeyan wis ngakoni wong sing dadi wewenang lan sing - sanalika padha nyimpangake saka panguwasa sampeyan - padha ora ono sing ilang. Sampeyan duwe wong liwat proses sampeyan Masalah, Solusi Reaksi, yakin karo kabeh game. Sampeyan kudu, kaya wae, tentara kahanan tentara sing bakal mbayar mung kanggo pipo. Mulane nganti kita bisa ndeleng liwat game iki lan uga kanggo ndeleng yen kita dhewe ana ing tombol. Lucifer (utawa déwa digawe dening wong: piyambakipun ing nyamar) ora duwe apa-apa kanggo ngomong bab sampeyan. Deleng liwat game lan kenali sambungan karo asli sampeyan (waca kene).

214 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (22)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Alid wrote:

    Artikel menarik. Saiki aku dadi wong Kristen. Posisi kula: Agama punika yoke lan Yesus dados Juruwilujeng kawula.
    Aku ora agama, aku ora Katolik lan / utawa Protestan. Aku dadi salah siji saka akeh Gréja Kristus.
    Artikel iki uga ing kabeh babagan ing konteks iki.
    Kabeh agama lan sistem kapercayan iku ngapusi.
    Kitab Suci nyariosaken kula persis bab ingkang sami.

  2. Cukup wrote:

    @ Martin, aku ora njaluk biaya abbo nyetel liwat Ideal ana kamungkinan kanggo ngatasi liwat PB utawa soko?

    Isi:

    Kutipan saka artikel 'Apa sampeyan ngerti yen kabeh sing mung ditemokake mung bisa ditindakake nalika lagi diamati?' lan
    n?
    'Inggih, yen sampeyan bisa nyekel kabeh tentara (duweni potensi) nggawe kothak pasukan ing sistem sampeyan, sampeyan bisa nindakake apa-apa karo sing.'

    Miturut pendapat saya, iki tegese manawa individu lan kabeh djalmo manungso sacara kolektif menehi awake dhewe kekuatan komputasi daya kreatif kanggo menehi wujud kanggo game iki. Aku ora ngerti yen aku wis maca ing kene utawa ora, nanging mikir babagan iki: yagene kudu kita nyedhiyakake energi kanthi cara utama kanggo ngarahake kabeh wong ing arah sing padha? Ora mung nganggo gagasan, kanthi nggunakake propaganda, lan liya-liyane, nanging ing pangerten sing paling harfiah, sampeyan mbangun tahanan dhewe, saka lingkungan menyang avatar bio.

    Bener sampeyan ngomong dhewe Martin: 'Saka macem-macem sinyal kita bisa nganakke sing avatar sing pemain katon program lan koyone tumindak ing arah tartamtu'
    Kuwi sing kudu dilakoni, sing paling becik aku bisa sethithik metu yaiku ngandhani babagan potensi asli kita. Kang nyalahake apa agama nyoba nggawe wicaksana.

    Tujuan saka permainan iku singularitas, titik ing ngendi pasukan kreatif ora ngerti apa sing dikarepake, sing padha, sing bisa digunakake dening para pambangun gol kasebut.

    Apa tujuan sing paling tepat kanggo apa daya kreatif iki bakal digunakake mesthi ora bisa 100% bisa dikatutake kanthi kepastian. Mangkono, aku nemokake pernyataan Martin, serangan ing asli, paling mungkin.
    Apa sing meh bisa diandharake yen ora dadi tujuan tentrem. Apa liyane ora gelem nglakoni game iki? Mesthi, kita ora menehi ijin ing asal kanggo tujuan pungkasan, nanging konstruksi iki disusun dening Pak Arsitektur kanggo entuk cara sing kaya mangkene.

    Pitakonan liyane kanggo Martin:
    Sawetara wektu kepungkur, sampeyan ngenali kanggo ngenali akeh perkara sing ditulis karo Wes Penre. Dadi aku wis maca sawetara dokumen kaya Wes Penre Papers minangka buku pungkasan ing Transhumanisme ed
    Ing babagan iki, dheweke bakal nemokake apa sing kudu ditindakake nalika sampeyan ninggalake avatar bio sampeyan, sing umum diarani mati. Aku kepengin weruh apa sing sampeyan pikirake iki.

    • Martin Vrijland wrote:

      Aku ora ngerti yen aku wis melu gagasan WesPenre. Mulane aku takon marang sawetara pitakonan sing sebagean dheweke mangsuli. Ing kasus apa wae, perlu diselidiki.

      Aku mbayangno yen saiki aku wis nggambarake simulasi pisanan (saka alam semesta). Mungkin sistem Orion mung minangka bagian saka simulasi kasebut lan dheweke ora ndeleng iku (aku kuat cenderung kanggo sing).

      Yen sampeyan mbandhingake karo film Inception lan sampeyan nganggep yen jin ana ing status superposisi (quantumphysical), mula ora dikecualake yen kita ana ing macem-macem simulasi sacara bebarengan lan / utawa ana uga sawetara "lapisan" .
      Aku dhewe mikir yen entanglement kuantum muter peran penting.

      Sakbenere, aku uga ora yakin yen tesis (unsubstantiated) dheweke mbungkem nyawa lan nyampur karo "serpihan jiwa" liyane. Ing kasunyatane, aku ora bakal kaget amarga dheweke bisa nyimpang, amarga dheweke nggambarake wong asli minangka hermaprodit. Sing ngelingake banget marang gerakan transgender lan sabanjure pelangi lan kanthi mangkono Lucifer.

      Apa dheweke sengaja ndadekake trek palsu utawa ora sadhar, yaiku pitakonan sing isih ana. Amarga ketutupan babagan sumber lan (nanging) referensi kanggo saluran, aku duwe kesan yen dheweke iku seeker tulus sing (bisa) digunakake kanggo ngirim maca / pendengar bali menyang maze.

    • Martin Vrijland wrote:

      Manggon potensial kreatif: ya sing pancen apik banget karo kanca kita Lucifer.

      Kita mung wis lali masalah penting 1: kita pengin nambah game lan njaluk urip kita ing game becik. Sing kaya ora ngerti arep ngganti game Sony Playstation, amarga sampeyan mung wiwit ngenali dhewe karo game.

      Nanging, aku mikir yen bisa nulis ulang efek pakunjaran ilusi iki "saka njaba", supaya tahanan liyane uga bisa nemokake yen dheweke ana ing mindfuck (utawa rada nyenengake). Sanajan katon kaya fungsi firewall aktif ing bio-avatar kita. Nanging, yen sampeyan nemokake superposisi lan nemokake tantangan kuantum, bisa nggawe kasempatan ngowahi ulang game iki saka njaba. Ing pangertèn iki kita dadi ancaman utama kanggo rencana Lucifer.

      Dheweke kudu njupuk risiko amarga dheweke kepengin nyedhiyakake nyawa kita. Mulane para dewa agen kudu mriksa lan njaga supaya game banget. Dadi yen kita pengin ngobrol babagan 'awakening', banjur kita kudu weruh ngendi kita lan apa sing bisa kita lakoni. Superposition fisik kuantum jiwa kita lan entanglement kuantum karo asli penting.

      • Cukup wrote:

        Ngapikake game kasebut yaiku apa sing aku uga pengin disebutake sajrone artikel iki. Iku lucu yen sampeyan miwiti ngomong babagan dhewe. Titik yaiku yen game ditulis supaya (misale jek ora ono) bisa beda-beda ing sistem, nanging pungkasane kabeh padha duwe kesamaan sing padha. Amarga, amarga kode sumber sistem iku pungkasane padha. Kode sumber yaiku dualitas. Aku nglawan sampeyan. Negara sampeyan karo mine. Sistem pulitik aku karo sampeyan, agama vs. agama, ora masalah apa.

        Mulane ora ngerteni kanggo nyoba lan mbela game sampeyan apik, ing ngendi sampeyan wis lair utawa nelik. Amarga kanthi ndandani bagian sampeyan sampeyan kanthi otomatis mbebayani. Kemenangan kanggo siji tansah nyebabake kasangsaran kanggo liyane.
        Punika titik utawi sampeyan + sampeyan utawa -etje, >>>> sampeyan mesthekake yen baterei, sistem, wis dipangan. <<<< Nemtokake persamaan ing fisika ing kene, pungkasane kabeh dadi metu kanggo listrik.
        https://www.youtube.com/watch?v=IojqOMWTgv8

        Penting ora bakal dikagetake dening pemain sing disebut 'profesional'.
        Kanggo menehi tuladha pribadi ing kene, aku duwe ukuran sing aku nganggep tukang game apik. Kéwan sosial sing gedhé, ngerti carane ngetik ing ngendi-endi, nganggo proyèk-proyèk sanès etc. ing saindenging donya. Luwih becik, kayata garis darah pharaoh, kanca Willy kita, lan liya-liyane.
        Nanging, mesthine, perang perlu kanggo njaga samubarang. "Saben sistem perlu pertahanan." Lan iki uga bener 100 persen. Ing wektu samengko sampeyan bali marang dheweke. Affin, aku dadi pengulangan.
        Minangka siji JC Cruijff sapisan ngandika: 'Sampeyan mung ndeleng nalika sampeyan éling iku'

        Ing pungkasan aku pengin narik kawigaten para nonton lan penulis situs iki kanggo sawetara video sing saka pembuat kaya karo seri The Golden Web.

        https://www.youtube.com/watch?v=NyfyjcAQvSQ

        https://www.youtube.com/watch?v=_j9wms5KpWQ
        Incidentally, ing video saka eter lantai wis disapu karo Einstein. Ing sawetara video liyane, dheweke uga bola-bali ngandhakake yen ora ana sing bisa nulungi njaba. Temokake kabeh sing bermanfaat.

        Kanggo ngringkes game bebarengan sawise asal kita wis lali kita ngadhepi 90% saka game karo duality (masalah), nglawan iku, nang iku (reaksi), iki ora bisa lan kaping saka 10% pungkasan kita duwe iki dadi kesel banget jerone sedhela. Ayo ayo kita nyampur, lan dadi 1 bebarengan lan banjur kita nelpon karo tembung singularity becik 'Lan banjur Gusti bakal kabeh, lan ing kabeh' (solusi)
        Amen. (puke)

        • Martin Vrijland wrote:

          Ya, singularitas, yaiku, sosis pengganti anyar ing ngarep nose, kanggo swarga lan panebusane agama. Nanging bener kuwi padha, amarga avatar mesias bakal menehi urip langgeng liwat solusi nano-tech transhumanis. Lan nggawe swarga anyar lan bumi anyar ... uga, sing ngetrapake kenyataan VR ing realita maya iki, minangka Ray Kurzweil bisa narik banget.

          Ngapikake game iki saka njero ora ana gunane. Iku memang kasunyatan maya sing aturan dhasar adhedhasar dualitas lan tenan bisa dadi + lan - pole. Dadi, kaya mangkene, dhasar kanggo kasunyatan maya iki. Sampeyan ora bisa ngganti saka game kasebut; kaya avatar game Playstation ora bisa ngomong "ok, saiki aku kesel tiwase tingkat iki, aku bakal ngganti kode saka njero". Iku pemain akting - sing wis meh lali yen dheweke minangka pengamat kanthi main game kanthi intensif - sing bisa pindhah menyang departemen pengembangan perangkat lunak Sony, nggodha sistem lan nyetel kode kasebut.

          Iki mesthine mbutuhake kawruh sing perlu saka sistem (sampeyan bakal mikir), supaya iku lan tetep pitakonan apa kita bisa nindakake sing saka posisi observing (aku mikir supaya).

          Solusi Wes Penre ngusulake yaiku: luwih becik ninggalake lapangan main sawise sampeyan rampung ing game (kanthi kothak matriks, minangka dheweke nyebataken). Kenapa kamu pulang sini? Lan ngapa sampeyan pengin nyetel game sing ora persis ngurmati karsane sing gratis.

          Misale mangkene yen Lucifer, kaya mangkono, kepengin nglakoni tindakan karo daya kreatif jiwa. Aku wis tau kasebut serangan ing lapisan asli. Ing konteks kasebut, mulane mbok menawa cukup migunani kanggo nindakake hack saka posisi observasi ing sistem iki. Manungsa sing luwih akeh yakin iki, luwih akeh entanglement bakal nggawe tugas. Wong ing tombol (pengamat) bisa banjur bisa kerja. Aku percaya yen kita kabeh kaliber padha (karo kabisan program padha) minangka sing digawe saka simulasi iki, supaya ing kasunyatan, kita kudu ora ngendahake dhéwé. Aku nglakoni saiki ora ana maneh ing mlaku saka Wes Penre nanging kita mung Beech kanggo uncalan iku (saka posisi tumindak - kang bener posisi podo, sing mirsani avatar ing game nalika VR -kaca lan ngerti yen sampeyan ana pemain / wong sing ngontrol game): Superposition (1 lan 0 bebarengan).

          Tahan controller ing tangan siji lan pilih kode sumber karo liyane lan tulis ulang.

          Yen sampeyan memang Lucifer supaya lunga lan kang bakal rauh duwe milyar tentara wuta-katahan nyawa kuwat, sampeyan bakal njagong ing lurch ing lapisan asli: sanajan sampeyan bisa uga takon apa iku tau bisa saka game ing nyetel piranti lunak. Nah, yen dheweke ngaktifake kekuwatan kabeh miliaran jiwa. Sawise kabeh, jiwa-jiwa iki duwe 'superposisi' karo asliné. Padha ing kasunyatan maya lan ing lapisan asli ing wektu sing padha. Mulane yen sampeyan menang kanggo sampeyan (minangka Lucifer kang), lan sampeyan ngaktifake superposition ing sih, sampeyan duwe masalah ing lapisan asli. Lan banjur iku penting ora kanggo mbukak adoh, nanging kanggo nindakake bab iku.

          • Awakening Spirit wrote:

            Dear Martin, panjelasan sampeyan ing kene pancen pantes kanggo aku. Aku wis bubar ndeleng luwih akeh babagan carane kita ana ing VR lan lagi diprogram sacara terus-terusan. We are idd in Lucifer's game. Apa aku durung mangerteni kanthi bener yaiku lokasi asli kita. Aku ngira yen asli kita ana ing 4D (astral), nanging isih ana kubu Enki / Lucifer. Nanging, sampeyan bisa ngomong babagan "njaba jaringan virtual". Carane lan ngendi aku kudu ndeleng? Apa sampeyan ngomong bab "oversoul", kita luwih dhuwur? Nanging, sampeyan ngusulake nggawe pangaturan ing game iki, piye carane sampeyan mbayangno? Malah sanadyan aku cukup mamang ing hubungan Wes Penre, lan mesthi kang "nyawa Patching" teori (kang IDD "sumber" ora pengin dipedhot) - téori sing mung metu kanggo ajrih kita - nanging ngendi Aku mesthi ngetutake dheweke luwih becik ninggalake konstruksi kasebut. Sampeyan uga nganggep yen kabeh alam semesta iku simulasi?

          • Martin Vrijland wrote:

            @Awakening spirit

            Uga maca artikel paling anyar sing mbokmenawa mung lulus reaksi sampeyan:

            https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/wat-kunnen-we-doen-om-onze-problemen-op-te-lossen-spooky-action-at-a-distance/

            Aku IDD ora setuju karo Wes Penre babagan patching nyawa, utamané wiwit ora substantiate lan ngandika wis sumber anonim (ndeleng komentar sandi ing ngisor iki 52 video ing YouTube saluran kang).

            Ing pendapat kula, 4D minangka bagéan saka simulasi.

            Pancen ing ngendi pancen jiwa kita pancen angel diinterpretasikake yen kita nyoba nemokake saka posisi avatar kita ing game kasebut. Aku bakal nyoba ngomong luwih akeh babagan iki ing artikel sabanjure.

  3. Roomblank wrote:

    Upaminipun kita minangka simulasi. Kenapa kita kudu nggawe upaya kanggo nolak kita? Dadi tegese cara wong nglawan. Yen kita arep numpes simulasi, kita kudu ngetokake simulasi. Iki tegese kudu gawe obrolan konstan. Sing kudu kabeh ndhaftar superkomputer saka simulasi. Yen akeh sing padha ing wektu sing padha, komputer bubar lan kita ora kudu melu ing game diabolic iki.

    Aku dhewe ora mikir kita manggon ing simulasi demi-kaya; tinimbang ing simulasi kadhemen, indifferent minangka diwenehi dening 'téori string' kondhang. Reality minangka akibat saka kasunyatan sing ora ana apa-apa kanggo apa-apa. We are a thing and have come from nothing and will end in nothing, I say about concrete, objective, and factual information. Ora ana sing salah karo kuwi, ing pendapat subyektif.

    Aku arep nuduhake yen Stephen Hawking, nalika nggarap proyek Breaktrough Listen, bagean project Starshot, nggarap teori babagan simulasi jagad raya. Sawetara sasi sadurunge nyetak tesis, dheweke tilar donya. Suspicious, kanggo subyektif pendapat.

    Mung konkrit, adil, faktual informasi prakara.

  4. Martin Vrijland wrote:

    Muse sings kita 'Solution Final' (transhumanism lan singularity ing), minangka katon ing clip iki ing 0 :. 20 minus teks ing ngendi sampeyan "ninggalake awak konco 'sumerep kelip-kelip kepungkur.

    • Martin Vrijland wrote:

      Matthew Bellamy (penyanyi timbal saka Muse) iku mbokmenawa MK Ultra musisi top dilatih (kang bisa mbuktekaken song kang 'Ing Handler, "kang ngandika pamit kanggo ngopeni kang), kang banget uga weruh arah rencana singularitas, nanging uga nyatane yen kita wis manggon ing simulasi.

      Iki katon saka klip video kasebut ing ngendi Bellamy narik tape saka perekam video lawas kanthi judhul 'realitas simulasi'. Kabeh clip uga jenis perwakilan saka kasunyatan simulative (saka perspektif transhumanist, kang kita bakal mbangun ing 3D iki tiron anyar liwat AI), ing kang nemokake awake dhewe lan tembang kang njupuk sethitik lawas-gaya manungsa bab kabutuhan ing kasunyatan kang anyar.

    • Martin Vrijland wrote:

      Negara transhumanis global .. negara ora ana

  5. Martin Vrijland wrote:

    Reaksi becik liwat email:

    Dear Martin,
    Iki wis dikenal 2000 taun kepungkur !! en 2 Kor 4: 18
    "Sawise kabeh, kita ora musat mata marang apa kang kita deleng, nanging ing bab-bab kang ora kita deleng; amarga samubarang kang katon iku momen, nanging bab-bab kang ora katon iku langgeng. "
    Ing kasunyatan, sing tengen nalika wong kabeh agama sing kabeh turunan saka Saturnus / Babil kalebu salib / Tamuz / Saturnus, Trinity / Baylon (Nimrod), pasamuwan-pasamuwan, menara (obelisks) Maria / Astarte, bayi Yesus / Tamuz etc etc
    Mbokmenawa sampeyan wis diwenehi Kristen sing dadi ora nyata sing sampeyan puked ....
    Sampeyan wis ora nampa salah siji bab lan sing bakal lair maneh!
    Waca Joh 3: 3-9
    Dadi kreasi anyar ora kaya; iki kudu ora lan sampeyan kudu ora katon ing kula etc etc kabeh idin, nanging ora kabeh migunani ... ..of nang badhe dipikir babar blas beda ing donya saka nang badhe kathah beda iku beda lan ora dileksanakake!
    Mung banjur bisa secara harfiah langkah metu saka matrik iki ... lan ana pangarep-arep ing gesang ... urip anyar kebak apik "pengalaman", kaya aku sijine tangan ing wong lan cures penyakit minangka diterangake ing Mark 16: 16-18
    Kanggo kabeh sing dilahirake maneh!
    Aku teka saka sistem Evangelical lan aku tangi kanthi nliti ing Pioneer School of Torben S
    Sampeyan peneliti gedhe, njupuk cathetan sing banget!
    Salam,
    Frans

    • Martin Vrijland wrote:

      Hi French,

      Aku wis nyoba sing rebirth, nanging sing mung tontonan hypnotic. Sadurunge dilahirake maneh, kita kudu ngenteni transhumanisme lan mesthi bakal kedadeyan ing iline simulasi-3dimensional 5. "Gusti Allah" banjur menehi manungsa dadi awak anyar lan nggawe swarga anyar lan bumi anyar. Aku mikir "Allah" bakal nggunakake www, nanotech lan AI kanggo iki lan bakal ngawula swarga lan bumi anyar ing awan; kalebu, mesthi, awak anyar. Dadi mesum avatar bakal teka rauh; kita uga ing jalur kanggo pungkasanipun lured menyang perangkap singularity.

      Aku ora perlu lair maneh, nanging mung superposition lan entanglement kita kenal poto asli lan ndeleng sing aku ora perlu Allah hebben.Je nyawa ing layanan saka Gusti Allah ing Kitab Suci utawa Gusti Allah ing Quran (padha ing nyamar) yaiku apa sing bisa sampeyan lakoni. Sampeyan ora kudu ngladeni nyawa kabeh utawa mratobat (sing bener kaya nguripake kontrol jiwa) amarga sampeyan ora (ora tau, ora tau) ilang. Punika program gadhahanipun ilusi / simulasi / game punika.

      Carane aku ndeleng.
      Grt,
      Martin

  6. marcos wrote:

    martin,

    Apa keuntungan utawa kaluwihan wong (kayata Muse) kudu ngerti yen kita manggon ing simulasi? Piye carane padha sinau iki lan carane ngatasi iki (iku rahasia)

  7. lia wrote:

    Hi Martin,

    Aku duwe saperangan pitakonan kanggo sampeyan:

    Pitakonan pisanan: Apa sampeyan mikir jagad ing njaban tahanan Lucifer minangka simulasi / virtual reality uga?

    Pitakonan kapindho: Ing artikel sampeyan ngandhani ngurutake utawa 'tangi' wong liya supaya bebarengan narik plug saka njaba. Iku dicokot saka masalah kanggo 'tangi' liyane. Contone, aku kerep duwe obrolan karo pacarku lan dheweke seneng karo perangkap 3D iki. Aku ora bisa ndeleng cara aku ngrancang. Mulane, apa sampeyan bisa narik plug kabeh wong kanggo awake dhewe?

    Pitakonan kaping tiga: Dadi, aku seneng nggunakake rongga kuantum kanggo ngluwari pakunjaran? Carane maneh nulis kode saka njaba?

    Pitakonan pungkasan: Uga kadhangkala aku mikir aku ora duwe kode. Tjubo Intelligence Artificial (AI). Iku learning dhewe. Pungkasane, dheweke bakal dadi pinter lan ndhelikake dhewe kasebut lan mulane ora ngerti apa sing kudu dilakoni. Aja mikir ana cara kanggo hack saka jero? Pitakonan sing ketok ing kene yaiku: Carane hack ing jero?

    Ngapunten kanggo akeh pitakonan. Nanging aku bungah ana wong sing bisa mbagi gagasanku. Aku appreciate respon lan diskusi. Matur suwun.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup