Pengganas panji palsu nyerang London, Manchester, Paris, Barcelona lan Rotterdam ing 23 lan 24 Oktober? (UPDATE))

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 22 Oktober 2019 37 Komentar

Sumber: bbc.com

Dina iki, aku diwenehi video ing ngendi Ole Dammegard prédhiksi panji-panji teroris (Inggris: panji palsu) serangan teroris ing London, Manchester, Paris, Barcelona, ​​lan Rotterdam kanggo 23 lan 24 Oktober (UPDATE ing ngisor artikel). Aku wis nggambarake Ole Dammegard, juru kunci media alternatif Denmark, minangka pimpinan oposisi sing dikontrol ing artikel sadurunge. Iki tegese bisa uga ngumumake bebener supaya bisa menang kridit lan dadi net safety kanggo kekuwatan sing mrentah. Wit-witan sing dikontrol bisa uga kadang-kadang mbukak barang. Mesthi aku bisa salah, nanging anggepanku yaiku Dammegard kaya pemajakan sing kontrol.

Dheweke mbela jaman biyen biyen mantan wong liya saka media alternatif sing jenenge Zen Gardner. Ternyata Zen Gardner iki (sawise entuk promosensi pirang-pirang taun ing media alternatif) bisa digandhengake karo sekte Anak-anak Gusti. Ing artikel iki en artikel iki Aku nerangake carane para media ngarep alternatif kudu entuk dhukungan, banjur sink kapal kasebut. Ujug-ujug salah sawijining ahli kultus sing ngluhurake pedofilia lan liyane bunuh diri urip ing siaran radio (supaya ora urip maneh mengko). Sinau artikel kasebut kanggo nemokake cara game oposisi sing dikontrol.

Dammegard nduwe informasi babagan serangan teroris sing caket (miturut tembung dhewe) babagan nglacak aliran informasi tartamtu pirang-pirang taun. Aku ora bisa njaluk kesan yen dheweke diwenehi informasi kasebut. Bab sing dakkarepake, iki tegese kita wis duwe safety net utami dibukak, sing sawise serangan apa sing golek kebeneran bisa dijupuk kabeh sekaligus. Sawise kabeh, dheweke minangka pahlawan sing wis prediksi kabeh.

Minangka sing dakkarepake, kita kudu ora kaget manawa serangan (panji palsu) iku bakal kelakon. Banjur, kita bakal entuk 'komunitas komunitas sing sejatine anyar' lan komunitas sing bener bakal rampung ing kanthong layanan kasebut, amarga dheweke awal dadi frontman sing bisa dipercaya (Ole Dammegard). Iki carane game oposisi sing dikontrol wis diputer pirang-pirang puluh taun, lan iki bakal kelakon ing wektu iki.

Ole bakal nggawe informasi babagan data saka perusahaan sing diarani Solisis Krisis (krisis-solutions.com). Padharan ngisor ngandhakake yen entuk informasi saka layanan sing padha sing ngontrol operasi gendera palsu.

Dammegard prédhiksi sesuk lan dina sawise serangan 39 ing limang kutha kasebut. Operasi gendera palsu (sing diumumake minangka latihan teror) malah bakal diwenehi jeneng. Iku bakal dadi babagan 'Laut Eagle'.

Kajaba iku, bakal ana latihan sing ana hubungane karo bencana ing pabrik tenaga nuklir ing sisih lor Swedia, sing uga Dammegard uga diduga bakal serangan teroris palsu. Delengen dhewe kepiye carane Dammegard nyatakake kanthi apik ing wawancara ing ngisor iki minangka guru media alternatif. Aku ora ngandelake wong kasebut, nanging aku nerangake yen miturut rong tautan web lan kasebut ing ndhuwur.

Yen pancen ora mung latihan teror, nanging serangan nyata (panji palsu) bakal ngetutake, mula sampeyan uga bisa entuk efek sing beda-beda, yaiku layanan kasebut bakal ucapake manawa saluran kaya Ole Dammegard lan media alternatif kasebut tersalah. organisasi teroris ngerti latihan lan mulane nggunakake kahanan kasebut kanggo nindakake serangan nyata ing dina kasebut. Ing cendhak: sabenere media alternatif (kontrol) sing disalahake ing blackjack lan iku alesan sing apik kanggo mbusak kabeh media sing ora utama. Sawise kabeh, media alternatif yaiku sing kudu nindakake kabeh jinis latihan sing direncanakake kanthi rahasia sabisa. Banjur bisa uga dikandhakake yen media alternatif mbantu "klompok teroris" kanthi informasi supaya dheweke tengen bisa kanggo nindakake serangan nalika kabeh wong nganggep manawa iku olahraga.

Polisi lan tentara malah bisa (ing kasus serangan palsu, sing dianggep nyata; gendera palsu) mula, wong-wong sing golek kebeneran nganggo kamera lan nuduhake informasi (deleng telpon Dammegard kanggo film kabeh). klompok teroris wis nulungi luwih akeh, sing ngrusak gaweane.

Apa skenario teror gedhe kaya ngono ing 911? Malah banjur ana latihan utama sing diluncurake saka organisasi keamanan udara udhara NORAD; sing koordinasi ruang udara nalika serangan teroris. Mula, bisa dadi salah sawijine dhasar sing bisa ditindakake media alternatif bisa ditrapake dadi tanggung jawab sacara bareng yen gelombang teror esuk lan esuk. Banjur media alternatif kanthi wahyu awal babagan latihan teror nyatane digawe tanggung jawab bareng.

Skenario sing bakal; (1) Ole Dammegard dadi pimpinan anyar ing gerakan Bebener minangka gadhahan jaring keamanan of (2) dheweke kalebu tanggung jawab kanggo tumindak terorisme sing nyata nalika tanggal sing kudu dicritakake, yen perlu, yaiku latar kopi. Ing kasus apa wae, tetep bisa ditrapake apa serangan utawa serangan (panji palsu) bakal kelakon. Nanging, bakal selaras karo pengarepan gelombang teror palsu palsu sing wis kasebut ing kene situs. Eropah bisa nggunakake kickstart kanggo kekacauan sing ngrancang. Mesthi ing wektu kasebut Brexit saiki pungkasane misale jek rampung sajrone debat. Dheweke pengin apa-apa liyane saka lam; kanggo 'Ordo ab Chao'.

Dammegard bisa uga nggawe landasan kanggo larangan definitif ing situs web alternatif lan polisi pulisi, tentara lan 'pekerja bantuan'.

UPDATE 24-10-2019

Kanggo wektu iki ora ana tandha manawa serangan utawa serangan teror. Peran Dammegard saengga rada cilik tinimbang aku, lan dheweke nggunakake taktik lawas sing padha. Dheweke ora dadi pahlawan sing gedhe, uga dheweke lan panyengkuyunge dadi pendamping kanggo mbantu para teroris kanthi nindakake polisi lan tentara. Ora, dheweke dadi wong sing bisa ngrusak maneh kapercayan saka media alternatif. Aku maneh ujar maneh, amarga iki sadurunge kedadeyan karo kanca sing gedhe 'Zen Gardner' minangka kanca lan pamimpin mazhab Anak-anak ing pirang-pirang taun; kultus sing ngrangsang jinis karo bocah-bocah. Ole Dammegard wis kabukten dadi bakul lan saiki mbuktekake maneh. Iki minangka salah sawijining strategi net safety saka layanan kasebut. Dheweke lagi ngluncurake pawang, sing disedhiyakake kanthi akeh ing endi wae dening situs web alternatif (sing uga dikendhaleni). Banjur dheweke jotosan banget karo skandal gedhe. Aku wis nerangake proses iki ing pirang-pirang artikel sadurunge. Aku tetep dadi masalahku.

Ngelingi, sampeyan kaya Ole Dammegard terus ngumumake setengah bebener minangka teori konspirasi. Dheweke kudu nyuda pemikiran kritis kanthi nglumpukake akeh panyengkuyung lan banjur nggawe isin. Zen Gardner uga dikendhaleni. Wong kaya Willem Felderhof (Konferensi Terbuka Terbuka) lan Ole Dammegard seneng melu, nanging uga situs kaya Ella Ster. Tetep adoh saka kejutan kasebut minangka pitunjukku.

Tanggal publikasi saka artikel asli: 22 Oktober 2019 16: 47

498 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (37)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    "Apa sing bisa aku lakoni?" Dadi ora tututi saran saka Dammegard lan utamane supaya hot spot lan tuku panganan kaleng lan banyu ngombe sajrone sawetara minggu.

    Dadi aja mikir manawa sampeyan bisa nggayuh pambuka sing utama kanthi syuting. Sing dadi trap kanggo nyadari larangan kasebut. Dadi pitunjukku: aja ngrungokake kekuwatane Ole Dammegard.

    • Martin Vrijland wrote:

      Wong sing golek bebener bakal enggal (matur nuwun - layanan saka rahasia - Ole Dammegard) teroris anyar. Dheweke mbantu klompok teroris kanggo entuk informasi kanthi nggawa tanggal lan lokasi latihan lan dikirim wong-wong ing dalan kanggo film polisi lan tentara (ngidini para teroris nanggapi maneh).

      Centhang tembungku!

  2. marcos wrote:

    Deleng logo ing sisih tengen ndhuwur video Ole. Napa kakehan simbul nalika sampeyan bener ngumumake dhewe sing golek bebener. Apa banjur kudu nyebar mangu?

    • Kamera 2 wrote:

      @Marcos

      Simbul marcos ora pati jelas ngremehake simbolisme, iku inti pesen ing wiwitan.

      Nanging, umpamane, Ella ster utawa pengin ngerti ora nyebar film MartinVrijland ing situs web kasebut saka demonstrasi Pegida, nanging saka asu ajag kasebut ing sandhangan domba Olle damnguard.

      Napa deklarasi Martin Vrijland ora nate dianggep serius ing OM, kenapa? amarga blogger iki ora dicenthang, mulane wong.

      Dammgard sing ngobrol lan cocog lan ora tau nate ndhukung kabeh perkara kanthi serius. Kabeh iku gendera palsu, nanging 80 dadi% apike. Wong-wong kaya Olle Dammgard kalebu jinis sing paling ala, para pengkhianat ing njero lemah (gerakan resistance) kaya ngono, prajurit kanthi seragam seragam sampeyan ing mburi njupuk.
      Sebutake padha karo StopToKnow, EllaStar, Niburu.co lan oposisi sing dikontrol.

      Iku bidak kaya Icke sing ora disensor. Yen sampeyan nggawe ujar sengit babagan CIA lan luwih saka sing kudu diarepake, sampeyan bakal mikir, ora, ora Olle, Olle mung bisa terus lan dadi tukang nggegirisi sing anyar, sing dadi pengkhianat sing diarani wong kaya Olle Dammguard , Peck kanthi akeh wulu, ora dirungokake

      https://sarahwestall.com/deep-state-cia-psyop-strategy-of-tension-with-ole-dammegard-pt-1/

      • Martin Vrijland wrote:

        Ora bakal ditampa dening akeh wong sing nyritakake "ceramah" ing babagan PsyOps lan "Masalah, Reaksi, Solusi" bisa dadi kekuwatane.

        Kanggo sampeyan kudu ndeleng manawa kekuwatan sing mrentah ngerti manawa sampeyan mung bisa nahan oposisi yen sampeyan milih pimpinan minangka pimpinan oposisi dhewe.

        Pijang oposisi sing kaya ngono iku kaya umob sing nganggo warna lan rasa sing padha karo wong sing bener-bener mikir kanthi gratis. Iki pancen angel banget kanggo aku, amarga ana wong sing kaya Dammegard, nanging uga Robert Jensen nyoba nyalin persis apa sing dakkirim. Mung situsku sing disengoakake, disensor ing endi-endi lan diwenehi encapsulated. Ing tangan liyane, dheweke entuk perhatian.

        Strategi sing canggih lan cerdas.

        • Kamera 2 wrote:

          @ Martin

          Olahan banget, manawa psikologi massa wis pirang-pirang puluh taun, bisa uga digunakake kanggo masal, nanging ora mung kanggo kabeh wong, lan saya tambah akeh.

          https://www.encyclo.nl/begrip/massapsychologie

          • Kamera 2 wrote:

            Miturut cara, xandernieuws dilalekake, koran semi telegraph utawa oposisi sing dikontrol ndhuwur kaya ana liyane.

            Katon manawa kabeh situs web kasebut kudu komunikasi kanthi umum babagan Olle Dammegard. Pancen ora enak banget tumrap awake dhewe, yen ora nuli udan radar udan. Mungkin iki bakal teka, "serangan radar", sampeyan kudu dadi anggota Xandernieuws utawa Telegraaf utawa ellastar

            Dadi lonceng weker kudu mati.
            Amarga mesthine Ole bakal bener, mula dheweke ana konspirasi, mesthine dheweke ora bener banjur disebut insentif utawa ajrih, pamit kabeh media alternatif, nanging Ole bakal mudhun
            lan liyane isih diterusake amarga dheweke mung utusan.

            Psikologi massa kanggo tiyang kathah tangi

          • Martin Vrijland wrote:

            Ya .. De Telegraaf main peran PsyOp utama lan situs web oposisi sing dikontrol ngindhari peran safety.
            Net safety sing njupuk warna Vrijland kaya chameleon.
            Sensus saka Facebook lan media sosial liyane ditindakake. Situs alternatif sing dikontrol mung nyurung penganut net lan nggawe bisu Vrijland mati.
            Kajaba saiki ing Xander ... amarga saiki hubungane karo Geenstijl lan Jensen kudu digawe kanthi cepet, amarga aku tansah mbabarake situs-situs 2 kasebut.

          • marcos wrote:

            Aku ngerti lan ngerti banget apa sing sampeyan jelasake ing ndhuwur. Nanging, sing isih dadi saya sibuk yaiku pitakonan kenapa situs iki nggunakake simbolisme sing wis kenal. Jumlah wong sing ndeleng liwat simbolisme iki saya akeh, dadi kenapa taktik iki. Apa ide sampeyan ing mburi iki?

          • guppy wrote:

            Aku uga ngeweruhi manawa Martin Vrijland disebutake ambegan padha karo Jensen lan ora ana gaya. Dheweke pancene mikir manawa kabeh wong ngormati supaya ora ngatasi.

            Aku uga nggambarake manawa ing antarane respon kanggo xandernieuws, umpamane, ana tanggapan sing ngerti kahanan nyata. Saiki lenga cilik saya lunyu, nanging saya suwe saya gedhe lan saya gedhe. Dheweke bisa nyekel apa sing dikarepake, nanging wis telat.

            Bebener wis menang.

  3. Apa sampeyan pengin ngerti iki? wrote:

    Apa Ole bakal maca ing situs web iki? Ing menit 14: 21 dheweke ujar, "Iki adhedhasar Masalah lawas, Reaksi, Solusi lawas." Lan mbaleni iki kaping sawetara maneh.

    Kita bisa miwiti polling ing kene. Skenario apa sing digambarake dening Martin bakal kelakon? 😉

    Secara pribadi, aku mikir skenario 2 paling dikarepake kanggo skrip kasebut. Klompok sing luwih gedhe dimainake kanthi muter siji. Rujukan tambah akeh digawe kanggo media alternatif ing politik lan media stream utama. Minangka wayahe "ayu" kanggo nguripake media alternatif kasebut.

    Nanging yen perkara ora direncanakake, skenario 1 mesthi rencana serep sing apik. Kanggo iki, serangan sing diprediksi ora malah kudu kelakon. Yen ora ana sing kedadeyan, mula Ole otomatis munggah pangkat kanthi apik.

  4. Sepatu Lace wrote:

    Apa ora pinter nggawe film kabeh lan ora kanggo nerbitake. Ngenteni nganti kabeh investigasi wis rampung lan banjur pasang online, saengga crita resmi bisa dibatalake?

    • Martin Vrijland wrote:

      Ora, amarga ana argumen sing digunakake manawa para teroris (yen ana kedadeyan) duwe akses menyang data amba .. utawa: data sing bisa dikumpulake saka telpon liwat ijin privasi (sawise nginstal Aplikasi).
      Kanthi tembung liyane: umume aplikasi ngidini sampeyan ngakses panyimpenan lokal lan ndeleng data kasebut, saéngga server data gedhe uga duwe foto lan video sampeyan.
      Yen "teroris" bisa ngakses data sing gedhe (server hacking), potret lan video sampeyan bakal entuk.

    • Martin Vrijland wrote:

      Ole akeh diserang..aldus Ole. Pakaryan iku dadi normalake. Ing cendhak, wong-wong sing golek kebeneran wis biasa ditekan liwat Dammegard.
      Mesthi akeh sing bakal mbukak sawise keamanan iki, nanging kabeh pancen canggih kanggo aku.

      "Cara paling apik kanggo ngontrol oposisi yaiku mimpin dhewe"

      Minangka umpan apik, Ole Dammegard saiki bakal nggunakake teks kasebut.

    • Martin Vrijland wrote:

      Alfred Lambremont Webre ... pajak pembangkang oposisi sing hebat banget

    • Martin Vrijland wrote:

      Ole bisa mlaku-mlaku ing motorhome sing larang lan nemu petualangan sing paling apik.
      Peranipun: biasa digunakake penindasan (lan utamane 'wedi' .. amarga ora kabeh wong mesthi dadi pahlawan kaya Ole).

    • Martin Vrijland wrote:

      Hei Ole! Apa sampeyan bisa uga pengin nggawe dhasar kanggo aturan anyar sing nglarang rapat-rapat cilik tanpa ijin?

  5. Ellie wrote:

    Nganggep bener yen Ole minangka oposisi sing dikontrol. Dheweke ngerti dheweke? Apa dheweke dadi bagian sadar saka negara jero utawa dheweke uga dadi korban manipulasi?

  6. Martin Vrijland wrote:

    Akeh wong sing ngira Ole Dammegard minangka aset CIA:

    http://mileswmathis.com/ole.pdf

  7. Martin Vrijland wrote:

    Ya iki dina teror sengit Ole!
    Dadi shill tiba ing jero kranjang
    Nyisihake..mesthine..jaluk mbuwang maneh!
    Bye!

  8. Caroline 4 wrote:

    Mung match nomer 39. (Ole)

  9. Caroline 4 wrote:

    Lan ing Pauw, mesthine luwih akeh kendali langsung dibahas wingi .. melu badan 39 ing truk ..

    • Martin Vrijland wrote:

      Agung! We nyegah iku thanks kanggo Ole!
      Terusake Ole!
      Thanks kanggo Ole, NATO teka kanthi cepet kanggo nyebul gendera palsu!

      Wow WauW WauWW !!! Ole mung wong pahlawan!
      Gedhe banget !!

      "Rapat darurat ing Brussels!" Bokongku

    • Apa sampeyan pengin ngerti iki? wrote:

      Sepira adoh pola simbolisme lan / utawa NLP mlebu video kaya ngono?

      Aku takon amarga amarga ora weruh yen aku kaganggu karo syal Ole sing ngelingake kulit ula. Aku uga weruh sudut pandang Ole ing video iki. Dheweke luwih cedhak lan katon mudhun ing pamireng.

  10. Wilfred Bakker wrote:

    Nganyari ing ndhuwur, menit 33.39 ing layar iki, seneng-seneng.

    love

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup