Teroris Kurdi miturut protes kuning jebakan Prancis ngandika Erdogan

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 9 Januari 2019 6 Komentar

sumber: rt.com

Pemformatan sing apik ing arah 'Ordo ab Chao' ing Eropa, ing ngendi kekuwatan pertama wis direncanakake kanggo ngaktifake intervensi Turki, misale jek dadi luwih lan katon kanggo sing ngerti carane nonton smokescreens. Mesthine iki minangka prediksi sing wani, sing wis suwe ditindakake, nanging Turki saiki nuduhake kabeh tanda-tanda Jerman ing taun 30 abad pungkasan. Ora mung populis Italia anti-EU pemerintah gerakan vest warna kuning didhukung kanthi terang-terangan, ing ngisor iki ora setuju karo pamaréntahan Macron, nanging uga presiden Turki Erdogan teka kanthi statement sing ana Teroris Kurdi ing ngisor jaket kuning. Apa sing kudu dilakoni karo wong liya kudu ana panjelasan.

Gerakan anti-EU katon beda karo bangkit lan pamilihan Presiden AS Trump. Populisme sayap kanan bisa menang dukungan ing AS lan Uni Eropa. Ayo nindakake iki lapangan anti-sentralisasi nelpon. Gerakan Brexit uga duweni bidang iki. Iki minangka lapangan kekuwatan sing uga ana hubungane karo 'konspirasi mikir', ngendi kritik saka urutan sing ditetepake disambung karo sing disebut Populisme sayap tengen. Ing Walanda, partai-partai oposisi sing dikontrol PVV lan FVD didegaké kanggo tujuan iki, dipimpin déning Geert Wilders lan Thierry Baudet. Kabeh iki kudu nyebabake gerakan gelombang kaya sing kita deleng ing Trump. Ayo kita nyebut 'nasionalisme' (lan mulane anti globalisasi) demi kesenengane. Apa sing luwih apik tinimbang gerakan gelombang kasebut bakal nyebabake penurunan ekonomi ing mangsa ngarep. Kanthi iki, grup iki bakal ditetepake minangka penyebab kekacauan, ing Amerika Serikat lan Eropa. Saka kekuwatan iku banjur sampeyan bisa nemtokake samubarang sing kudu ditindakake kanthi becik lan kanthi tujuwan kritik lan kepinginan kanggo desentralisasi. Sing misale jek dadi peran mbesuk kanggo Erdogan.

In artikel iki Aku nulis kepiye carane niate dadi kaku yen kekaisaran kekaisaran Amerika kudu runtuh lan kuwasane Kakaisaran Ottoman kudu munggah maneh. Kita saiki ing pra-tataran roadmap tumuju huru-hara. Ya, pancene iku game maneh Masalah, Reaksi, Solusi. Gerakan jaket kuning lan perkembangan partai pulitik populist bakal dituduhake minangka penyebab kekacauan sosial lan ekonomi sing cetha. Yen Erdogan uga bisa menehi alibi sing teroris sing dicampurake ing protes, yaiku alasan tambahan kanggo intervensi. Erdogan banjur bisa nylametake piyambak minangka Juruwilujeng Prancis lan negara-negara liyane ing ngendi pamarentah ora bisa ngalahake kontrol. Bisa wae, contone, "kudu ngintervensi" ing Italia; kang bisa uga minangka penyelamat saka persatuan Eropa, kanthi ngetokake populis anti-EU saka kekuwatane.

Mesthi iki bakal entuk sawetara wektu, amarga kekuwatan ora cukup gedhe, nanging pratandha katon jelas. Kacilakan ekonomi (bisa uga ana ing jangka singkat) bisa nyebabake kacepetan pungkasan tumuju kekacoan.

Saiki maca sing nggumun, kanggo sing vision iki bisa dadi anyar, mungkin kepengin weruh kepriyé marga saka Gusti Allah sampeyan bisa mbayangake yen Turki bisa tau njupuk Eropah? "Turkey? Apa ora sing tujuan liburan sing murah, sing mata uang wis bubar?

Yen sampeyan terus nonton tabung hipnosis ing ruang tamu utawa njupuk dosis harian Telegraaf lan media pulp liyane, sampeyan bakal diganggu propaganda lan mulane uga ora weruh yen pertumbuhan Turki sing kuat. Ora mung Erdogan wis sibuk nyambungake negara-negara Islam, dheweke uga wis mbangun industri militer ageng lan Turki dadi luwih mandheg ing wilayah kasebut. Turki wis meh tekan titik kono bisa ngasilake kabeh senjata sing perlu kanggo perang kasebut. Kajaba iku, wis siap tentara gedhe, sing ing Suriah Utara uga wis bukti uga tentara Amerika (sing ndhukung dukungan YPG Kurdi) kanggo mburu. Kita ngomong babagan tentara sing bisa muter ing Perancis saben dina. Turki wis dadi tentara nomer loro ing NATO kanggo taun; NATO sing wafat sawise mati (amarga ora setuju antara AS lan Turki), nanging mung ana ing kertas.

Miturut pendapat saya, masalah wektu sadurunge bendera Turki mabur ing Brussels. Lan yakin, preparasi kanggo pengambilalihan iki wis dijupuk dening pemimpin pamarentah. Iki minangka basis saka kekacauan sing bakal teka. Contone, Angela Merkel minangka peran penting ing tahap preparatory iki, kanthi kabijakan pengungsi. Kita kabeh ngerti yen ana hubungan historis antara Turki lan Jerman. Pita iki katon ing perang donya pisanan lan bakal teka maneh ing permukaane. Aja nyangka media nuduhake gambar iki. Media ana kanggo ndandani kasus kasebut lan njaga wuta kanggo apa sing kedadeyan. Media alternatif fokus ing 911, UFOs lan perang sing bakal teka karo Rusia utawa China. Iku kabeh gangguan. Sihir nganakake sampeyan liwat program-program TV lan artikel propagandistic sing "ahli" ngomongke sampeyan nang endi wae, supaya trik sulap bisa lolos ing lapangan vision sampeyan. Sampeyan wis njupuk pelajaran basa Turki?

Nggabungake situs iki lan ndhukung karyaku.

Daftar pranala sumber: trouw.nl, telegraph.co.uk, rt.com

43 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (6)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. SalmonInClick wrote:

    Sampeyan bakal mikir yen geo politik lan ekonomi wigati Turki dumunung ing sisih wétan (bagéan Eurasia), apa Turki kudu bisa ngrebut ing Kulon? Kang ing wektu iku cukup dadi tugas minangka Turki sacara internal dibagi banget. Sampeyan kudu ngelingi yen Turki diwangun saka akeh kelompok etnis sing nduweni agenda dhewe.

  2. averhoeve wrote:

    Tip: Mangga ora kabeh ngumpulake dhuwit minangka 'Hesjes Kuning' takon. Dadi kanggo nyelehake bank-bank ing kasus yen kabeh wong bakal ngumpulake dhuwit (= bank mbukak).

    Iki bisa nimbulaké masalah kanggo bank idd, nanging apa sing dikarepake TPTB! Contone, sampeyan bisa ngganti dhuwit fiat kanthi dhuwit digital (amarga, bakal ngomong, luwih aman kanggo sistem lan luwih bisa diverifikasi). Kabeh iku babagan ngontrol plebs. Transaksi ing dhuwit fiat kurang diverifikasi tinimbang transaksi digital.

    Deleng dhuwit digital 'Phoenix' sing wis maju 30 taun kepungkur kanggo miwiti nggunakake 2019 !!!

Ninggalake a Reply

Lisensi AVG

Miturut 25 Bisa 2018 kita kudu ngandhani peraturan EU anyar babagan Peraturan Umum Perlindungan Data (AVG). Maca statement privasi lan ketik utawa ngatur setelan ijin sampeyan.

Kebijakan privasi | Nutup
Setelan

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup