Walikota Italia ngancam ngirim flamethrower kanggo nglawan coronavirus

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 26 Maret 2020 14 Komentar

Apa wajah rezim sejati sing nyebar liwat politik lan media magepokan karo oposisi sing dikontrol? Ndelok simbol Pelangi. Punapa Pelangi rahasia minangka simbol tatanan donya anyar? Apa jagad kebanjiran gelombang ombak kaya jaman jamane Nuh? Apa sing katon sawise banjir? Pelangi?

"Kita ngirim flamethrower!" Teriere walikota Italia iki.

Saiki kita isih mikir yen ora kudu nggunakake secara harfiah, nanging apa yen iki bakal kedadeyan secara harfiah? Coba deleng basa sing ngancam sing bakal metu saka cangkeme walikota iki. Bakal Menteri Grapperhous uga bakal ngatasi koronavirus minangka 'ora bisa dikendhalekake' lan 'lagi ora bisa diatasi' liwat media? "Amarga sampeyan ora ngrungokake lan ora tetep ing njero omah!"

Sampeyan ngelingi bebaya iki saka Nopember 2019?

Ing bukuku lan ing pirang-pirang artikel (bisa diwaca gratis) ing situs iki aku nerangake manawa pelangi minangka simbol saka tatanan dunia anyar: Lucifer. Tatanan jagad anyar ngupaya kanggo jagad padha karo Lucifer. Simbol kanggo Lucifer yaiku Baphomet: hermaphrodite (androgynous utawa 'neutral neutral') chimera buck (waca kene sawetara chimerism yaiku).

Vincenzo De Luca, Walikota ing kutha Italia Campania

80 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (14)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Jaman saiki? Minute 3:17 ing video

  2. Harry beku wrote:

    Main game video, ujare salah sawijining pejabat penegak ukum.

    sawetara Ulama, kalebu WHO, saiki ujar manawa "boom realitas virtual" muncul ing ngendi kabeh "game" dikembangake lan apik banget, kanthi wong ing ruang tamu sing dipeksa utawa diarani "sukarela" ngilangi menyang virtual jagad bisa mindhah sing ora bisa dibedakake saka perkara nyata. Malah program pengajaran bisa ditawakake bocah-bocah liwat jagad virtual saengga mbesuk ora kudu sekolah maneh nanging menyang kelas "virtual" ing ngendi dheweke bisa sinau karo bocah liya saka guru virtual sing sejatine mulang, lan apa sing ora nyata bisa dibedakake.

    Disebutake yen ing wektu sabanjure wong bisa ngilangi kanthi permanen amarga virus terus berkembang, nanging kanthi kasunyatan mulya iki ora dadi masalah lan masarakat ora bakal kepengin metu amarga alam maya ing ngendi padha bisa ketemu kabeh ora bisa dingerteni saka perkara sing nyata.

    Dadi transhumanisme uga dipromosikan liwat kunci sing diarani lan ngisolasi awake dhewe lan bakal luwih maju lan luwih maju.

  3. Willem S wrote:

    Staf perawat lan wong sing duwe tugas penting sing duwe kadhemen bisa mlaku.

  4. Martin Vrijland wrote:

    Umume pensiun omah ing Walanda duwe kunci kode pin ing njaba sawetara lawang. Yen ngono, wong tuwa ora bisa mbukak lawang saka njero. Yaiku teknologi modern. Yen koronavirus diduga, lawang bisa dikunci. Biasane ana crematorium ing cedhak omah perawat kasebut. Sawise kabeh, biasane stasiun pungkasan. Bocah-bocah ora bisa ngunjungi maneh. Kunci. Untunge, dheweke bisa ngandelake perawatan sing apik. Staff perawat tetep rapi karo protokol lan bisa uga tetep dadi wong tuwa sing kena infeksi ing ruangane .. Yen ora, sampeyan mbukak risiko infeksi (lan sampeyan kudu dikarantina) utawa manawa wong tuwa liyane ngalami infeksi ... sampeyan ora pengin. Bentuk sing asale bali saka lab kadang ujar "coronavirus positif". Iki ngganggu yen ngunci wong sing lawas, nanging ya .. "Mesthine, ora nyenengake, nanging sapa sing bisa mbantah asil lab kasebut? Sampeyan kelet protokol ... "

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1934188160/bewoners-verpleeghuizen-gescheiden-van-familie-voelt-als-stilte-voor-de-storm

  5. Sunshine wrote:

    Inggih, Vincenzo de Luca. Apa uga ana. Dheweke uga kalebu ing posisi utama ing Italia. Kabeh iku koordinasi internasional lan diarah dening Hen. Dheweke ndeleng kabeh, Dheweke nemtokake kabeh, Dheweke dadi pakewuh, Dheweke dadi ahli, dheweke dadi pers, Dheweke dadi lengen sing kuwat, dll. Kepiye Kita, masarakat umum, nyingkirake Wong-wong mau?

  6. Dadi manungsa wrote:

    Hi Martin,

    Kaping pisanan, aku pengin matur nuwun kanggo pirang-pirang artikel sing wawasan babagan pirang-pirang taun. Kanggo ndhukung karya sampeyan, nanging uga kanggo menehi konten ing buku, aku mrentah. Muga-muga saben wong ing bumi bisa ngeling-eling apa sing ditindakake lan rumangsa rumangsa ana intine urip.

    Muga-muga kabeh wong kekuatan, kawicaksanan lan kabeh kesehatan ing wektu sing abot iki.

    • Sunshine wrote:

      Cukup bagean penting liwat link liwat jhonny sing dipasang.

      Gunakake Gunakake
      The CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Panel Diagnostik Real-Time RT-PCR minangka uji coba RT-PCR nyata-wektu kanggo deteksi kualitatif asam nukleat saka spesimen ambegan pernafasan ndhuwur lan ngisor (kayata sworo nasofaring utawa oropharyngeal, sputum, aspirasi saluran pernapasan ngisor, lavasi bronchoalveolar, lan pencuci / aspirasi nasofaring utawa aspal) sing diklumpukake saka individu sing ketemu klinis klinis lan / utawa kritikal epidemiologis (umpamane, tandha lan gejala klinis sing ana gandhengane karo 2019- infeksi nCoV, kontak karo kemungkinan utawa dikonfirmasi kasus 2019-nCoV, riwayat lelungan menyang lokasi geografis ing endi kasus 2019-nCoV, utawa link epidemiologis liyane sing uji coba 2019-nCoV bisa dituduhake minangka bagean saka penyelidikan kesehatan umum). Tes ing Amerika Serikat diwatesi kanggo laboratorium sing disertifikasi ing Amandemen Perbaikan Laboratorium Clinical taun 2019 (CLIA), 2019 USC § 1988a, kanggo nindakake tes kompleksitas.
      Asil kanggo ngenalake RNA 2019-nCoV. NNAV RNA 2019 umume bisa dideteksi ing spesimen pernafasan sisih ndhuwur lan ngisor nalika infeksi. Asil positif minangka indikasi infeksi aktif karo 2019-nCoV, nanging ora nolak infeksi bakteri utawa sesambungan karo virus liyane. Agen sing dideteksi bisa uga ora nyebabake sabab penyakit. Laboratorium ing Amerika Serikat lan wilayah kasebut dibutuhake kanggo nglaporake kabeh asil positif marang panguwasa kesehatan masarakat sing cocog.
      Asil Negatif ora ngilangi infeksi 2019-nCoV lan ora kudu digunakake minangka dhasar kanggo perawatan utawa keputusan manajemen pasien liyane. Asil negatif kudu digabung karo pengamatan klinis, riwayat pasien, lan informasi epidemiologis.

      Kita ora entuk manfaat saka tes virus. Kepiye rencana perawatan lan obat sing digunakake? Protokol? Iki kaya eksperimen karo pasien dening dokter lan ndeleng manawa perawatan minangka sing cocog. Pitakonane yaiku pasien ora lara amarga iki. Ngerti manawa para dokter lan perawat ora mesthi nganggo topeng lan mulane bisa ngirim penyakit / penyakit kasebut kanggo pasien korona potensial. Lan kadang terus kerja nalika dheweke dhewe duwe potona. Bakal pasien kasebut tiwas saka korona utawa liya? Cui bono? Sing tepat, insinyur sosial sing ningkatake jagad.

  7. ellysa wrote:

    @ martin Saliyane (kerangka) simbolisme ing pesen kasebut, uga menehi perhatian marang basa awak / ekspresi rai para pamimpin utawa penderita iki
    Nalika ora kroso lan kalbu, niat sejatine dikandhakake ing pasuryane
    Uga populer apa jantunge kebak ...
    Ati Luciferian nuduhake dhewe ing ekspresi / ekspresi pasuryan lan basa awak.
    Amarga ana "titik buta" ing pola pikir kita, kita nganggep (kita nyuwun saran) manawa panguwasa sing ramah minangka wong / ati sing ramah. Teges nyata regane pasuryan.
    Kita wis teka ing wektu nalika kapribaden (persona = topeng) nuduhake pasuryan sing sejatine.
    Link iki nyedhiyakake petunjuk lan conto sing luwih jero. Pangenalan wajah saka eling.

    http://www.stuartwilde.com/2013/01/understanding-global-demonic-possession-through-face-recognition/
    Ing sidenote: AI minangka gagasan sing ora pati penting utawa salinan kemampuan manungsa. Komputer ora prelu (h) ngerteni sing bener. Nanging angger saben wong durung nuntut identitas sejati (pola pikir), dheweke bakal terus njaluk panguwasa eksternal.

Ninggalake a Reply

PANUT
PANUT

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup