Wawasan sing nggumunake menyang Panik Coronavirus dening Dr. Wolfgang Wodarg?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 19 Maret 2020 6 Komentar

sumber: wodarg.com

Wolfgang Wodarg minangka dokter lan politisi Jerman kanggo SPD. Minangka Ketua Dewan Majelis Parlemen Kesehatan Eropa, Wodarg nandatangani resolusi sing diusulake tanggal 18 Desember 2009, sing dibahas ing debat darurat ing Januari 2010. Dheweke uga ngajak investigasi babagan pengaruh planggaran obat-obatan farmaseutikal ing kampanye flu H1N1 global World Organization Organization.

Swara koronavirus liyane

Pak Dr. Wodarg ngandharake manawa ana pirembagan babagan efek dongeng "Kaisar ora nganggo sandhanganNing, ora ana sing wani ngarani manawa Kaisar ora nganggo sandhangan. Ora ana sing wani ngakoni manawa ndeleng iki; kajaba ana cah lanang. Kabeh wong katon meksa nyuda tekanan saka kanca.

Pesan kasebut cenderung ditolak minangka media palsu dening media utami utawa malah rampung disaring dening Facebook. Utawa bakal Facebook supaya pesen iki liwat? Aku bakal nuduhake sampeyan kanthi alesan kanggo nerangake ing sisih ngisor artikel.

komunisisme teknologi

Ing pamrentahan komunis teknologi masa depan, sampeyan mung bakal ngrungokake sawijine crita. Banjur sampeyan kudu ngrungokake bebener politik sing dilaksanakake. Sing rezim komunis kaya saiki wis maju kanthi cepet, miturut pratelan koronavirus, aku nerangake kanthi rinci artikel iki.

Sejatine, kita nyekseni interplay saka kabeh pimpinan jagad sing wabah koronavirus yaiku PsyOp (operasi psikologis) sing digunakake kanggo nabrak ekonomi lan nggayuh tujuan sing dak aturake. artikel kasebut nggambarake. Apa ateges koronavirus ora ana? Ora, manawa koronavirus bisa uga ana. Nanging, ora ngilangi manawa bisa uga nggawe bioweapon kanthi sadar. Sampeyan uga bisa gawe piala sing disproportional hyped.

Kita nyekseni babagan 'skrip master' sing dakkandhakake ing bukuku. Saiki sampeyan wis ndeleng manawa aku wis nggawe sawetara ramalan sing bener, wektu iki kanggo mbuwang stigma pemikiran konspirasi lan ngerti babagan 'skrip master', supaya sampeyan bisa ndeleng apa sing kedadeyan lan wiwit saiki sampeyan bisa njupuk posisi sing tahan banting. Ing bukuku, aku wis mbadek manawa ana liyane pandemi. Waca buku kasebut banjur waca ing ngisor iki link iki tambahan kanggo buku.

Pot madu, oposisi sing dikontrol

Sampeyan bisa uga sing Dr. Wodarg wis disebarke kanggo ngirim swara kritis kanthi tliti (deleng video ing ngisor iki); swara kritis sing meh ndemek kasunyatan, nanging kanthi sengaja nuduhake tokoh sing salah, saengga bisa dibuwang minangka warta palsu. Contone, sensifikasi media sosial bisa ditindakake lan situs web kaya martinvrijland.nl bisa dipeksa supaya bisa nutup (yen aku kudu nggawe taman ing kene). Game kasebut dimainake kanthi cara sing canggih.

Tujuane strategi kasebut? Coba gawe uwong yakin kabeh manawa apa wae sing dudu warta media ide utama yaiku warta palsu.

Cara iki diarani strategi 'pot madu'; strategi sing nggawe layanan kasebut nggawe trap kanthi nyampur 95% bebener kanthi informasi palsu lan ngluncurake iki kanthi kontrol (oposisi). Dadi aku ora bisa ngomong kanthi kepastian 100% apa critane Dr. Wolfgang Wodarg bener kanthi bener. Aku mung bisa nyetujoni wawasan dhewe. Sampeyan bisa nemokake wawasan kasebut ing kene ing situs web lan ing bukuku.

Nanging, prentah kanggo menehi perhatian babagan metode 'pot pot' oposisi oposisi sing kontrol. Sampeyan bakal krungu meh kabeh kabeneran, nanging bakal diracun kanthi palsu, saengga bocah kasebut kudu dibuwang nganggo banyu adus.

buku sampeyan

110 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (6)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Harry beku wrote:

    Kaget kanggo ndeleng manawa politisi (yen katon ing Walanda) kabeh padha. Saka kiwa menyang tengen, kabeh padha melu ing hype. Bentenane mung kanggo pendekatan, ing ngendi pesta ing sisih tengen lan kiwa pengin total kunci lan partai sing rada moderen pengin kunci kunci sing moderat. Nanging kanthi dhasar dheweke kabeh ana ing plot lan kabeh melu. padha ditrapake kanggo media, ora ana sing ragu apa virus korona dadi ala lan apa langkah kasebut ora pati gedhe-gedhe (umpamane 1000x).

    Nanging, ana uga wong-wong ing Walanda (bisa uga luwih saka sing kita pikir) sing duwe keraguan sing serius utawa kurang serius babagan apa sing kedadeyan, lan Jensen wis digilis kanggo kasebut. Jensen bisa nyekel penganut lan wong sing ora percaya, dheweke bisa ngrampungake fungsi "honeypot" ing Walanda kanggo wong sing ora percaya.

    Napa wong nindakake iki? Jensen ngandhani akeh bebener ing podcast, nanging mesthi udan adhem nalika dheweke nuduhake kenapa elit jagad iki muter koronavirus iki: Dheweke ujar amarga Trump kudu dikalahake, lan amarga "Bener" (saengga anti globalisme) menang lan iku kudu dikalahake bebarengan lan kabeh kanthi muter diktator kanggo nglawan korona.

    Dadi dheweke nyekel wong sing mangu-mangu lan ora nuli dikirim menyang alas.

    • Martin Vrijland wrote:

      Jensen minangka barisan pungkasan lan kudu nyekel para pamiarsa adoh saka Vrijland. Dheweke mung terus adol Trump minangka pahlawan. Ora, aku wis nulis pirang-pirang taun: kabeh politikus saka kiwa menyang tengen dadi topeng beda ing rai sing padha. Jensen ora nate nyebut karo aku. Ora ana sing wani lan bisa ngrujuk aku lan bukuku. Yaiku ancaman paling gedhe kanggo dheweke.

  2. Kepala sirah wrote:

    Martin saiki tambah akeh

  3. SugengBabylon wrote:

    Ngomong oposisi sing dikontrol, Jensen ora ana sing salah

Ninggalake a Reply

PANUT
PANUT

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup