Apa wong heteroseksual target utama koronavirus? Dhasar ilmiah

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 26 Maret 2020 15 Komentar

sumber: cnn.com

Ing artikel dening NRC saiki dadi jelas yen utamane wong lan wong tuwa mati saka koronavirus. Kutipan saka artikel kasebut: Emasalah utama karo Covid-19 yaiku badai sitokin sing diarani, sing bisa kedadeyan nalika radhang paru-paru dadi abot. Iki minangka reaksi kekebalan sistem kekebalan sing kuwat babagan virus, sing ora sengaja uga ngrusak awak. "Tanggapan sistem kekebalan infeksi dikontrol dening gen ing kromosom X."

Ing artikel ing ngisor iki, aku kepengin nuduhake sampeyan ngapa manawa ing kene ana ramalan, sing diucapake ing situs iki.

In artikel kasebut kanthi judhul 'Ing 'bangun' anyar (tangi), wong heteroseksual putih wis diganti suwene suwe, ' Aku nerangake carane serangan saka wong heteroseksual katon kaya. Kutipan saka artikel kasebut: ".Yen heteroseksual putih wis ngetrapake jagad iki nganti suwe, bisa uga ditangani kanthi becik."

Nangkep ing ndhuwur saka NRC, cukup aneh, koronavirus uga katon luwih disenengi ing kene. Apa bisa uga yen kita ngatasi senjata biologis ing kene? Virus miturut desain? Sampeyan bisa uga wis jelas manawa wong tuwa luwih sensitif infeksi virus, nanging artikel NRC kanthi jelas nuduhake manawa kerugian wong kasebut. Napa aku ngomong babagan wong heteroseksual minangka target utama?

Ya bener. Kanggo wiwitan, sampeyan kudu ngerti yen wanita duwe kromosom XX lan pria duwe kromosom XY. Lan artikel NRC nyatakake: "Tanggapan sistem kekebalan infeksi dikontrol dening gen ing kromosom X." Dadi wanita nggawe jawaban paling gedhe marang virus miturut pertimbangan kasebut. Sawise kabeh, padha duwe kromosom X kaping pindho. Wong lanang duwe kromosom XY lan kaping pindho duwe kromosom X. Miturut pertimbangan NRC, mula bisa setengah kesempatan kanggo mbangun sistem pertahanan alam. NRC nerangake karo grafik ing ngisor iki sing nandheske gambar iki kanthi apik. (Terus maca ing ngisor grafik)

sumber: nrc.nl

Napa banjur aku ngira manawa koronavirus luwih dhisik milih heteroseksual manungsa misale jek? Ya, ing pirang-pirang artikel ing kene situs web aku nerangake manawa wis dikenal wiwit pungkasan taun XNUMX-an manawa inseminasi buatan (IVF) wis diiringi fenomena aneh sing diarani 'efek chimera'. 'Efek chimeric' dijenengi sawise nyebrang rong spesies kewan, ing endi sampeyan duwe kalorone. Saka siji riset saka 1998 Endhog IVF saiki nuduhake kasempatan janin 33% karo kromosom kaloro. Yen sampeyan (sengaja) nyelehake endhog kasebut ing rahim, sampeyan nggawe kewan kabeh 'androgynous', tanpa iki mesthi katon jelas ing bentuk hermaphrodite.

Aku nerangake prinsip kasebut kanthi rinci artikel iki. Aku uga nerangake carane vaksin ditanam ing sel janin (kewan utawa manungsa). Sel-sel janin kasebut uga ngemot kromosom. Ing artikel iki Aku nerangake carane injeksi 22 minggu uga misale jek main peran kasebut. Yen sampeyan nyuntik bayi nganggo kromosom XY (bocah lanang) liwat vaksin sing ditambahi ing sel janin prawan (kromosom XX), mula efek krimerik uga katon bisa ditrapake. Contone, aku mikir manawa misale yen pemerintah wis nggawe rahasia chimera kanthi pirang-pirang puluh taun nggunakake teknik loro kasebut.

Lucifer / Baphomet sumber androgynous chimeric: wikipedia.org

Tembung liyane kanggo 'chimera' yaiku 'androgynous'. Ing artikel sing kasebut, aku nerangake manawa kekirangan iki muncul amarga bocah-bocah iki duwe kromosom XX lan XY. Dadi dheweke bisa sakloron sithik. Kadhangkala bocah kaya iki kaya bocah, kadang dadi bocah wadon, kadhangkala bisa duwe rong alat kelamin lan saéngga chimera XX / XY dumadi ing sawetara variasi. Apa sampeyan ngerteni apa wae saka singkatan LGBTI? Sampeyan bisa ngembangake 'lanang fisik', nanging sampeyan bisa ngembangake pikiran wanita lan banjur pria. Kabeh kombinasi bisa uga kadang sampeyan 'ing antarane' utawa sampeyan wis ragu (Queer).

Dadi, nalika nggawe panemuan iki, aku nulis artikel kanthi judhul 'Pangowahan amba: Martin Vrijland digadhekake kanggo komunitas LGBTI! ' Ujug-ujug dadi jelas aku kenapa bocah-bocah ing sekolah dasar saiki ngerti yen isih bisa milih jender dheweke. Sawise kabeh, umume bocah-bocah iki bisa duwe kromosom XX lan XY lan mulane krimen XX / XY. Dheweke, kaya mangkene, 'netral jender'. Aku uga banjur mangertos saka endi tekane jedhing-netral jender lan wicara jender-Neutral? Apa ana agenda ing mburi iki?

Nah, yen kita bali menyang pertimbangan NRC sedhela, ana klompok liyane sing katon lengkap ora ana gambar, lan iku kalebu bocah sing isih cilik. Dadi uga ana logika babagan iki. Sawise kabeh, yen bocah saka jinis chimera karo kromosom XX lan XY wis pirang-pirang puluh taun, dheweke bakal duwe kaping telu kromosom X ing awak. Dheweke nggawe (miturut pertimbangan NRC) paling akeh antibodi marang virus lan prakteke ora bisa ditrapake.

Eureka! Apa koronavirus minangka senjata bio sawise kabeh nginstal tatanan jagad 'neutral neutral' Luciferian? Apa koronavirus minangka bioweapon kanggo pembantaian gedhe ing wong heteroseksual lan wong tuwa? Apa kita kene nyekseni virus Luciferian sing dakgambarake ing bukuku? Grafik ngomong kanggo awake dhewe. Utawa minangka operasi multi-tujuan sing meh kabeh kaya ing ndhuwur, ditambahake total ekonomi lan pamrentahan, kalebu penghapusan awis? Utawa, iku mung virus spontan sing nggegirisi? Dakkandhani .. Wacanen ramalan ing buku.

buku sampeyan

Daftar pranala sumber: nrc.nl, nejm.org

166 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (15)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Tandha liyane:

    WARNA BREAKING! Riset Paling Anyar sing diterbitake dening Ilmuwan Tiongkok Ngomong Coronavirus Bisa Menehi Patients Wong lanang sing subur
    Sumber: Berita Kedokteran Thailand 16 Jan 2020 1 wulan kepungkur
    Panaliten coronavirus paling anyar dening para ilmuwan medis saka Nanjing Medical University lan Suzhou Hospital sing dipimpin Dr Jianqing Wang, Kepala Departemen Urologi, ing Rumah Suzhou ujar manawa ana wong lanang sing kena pengaruh koronavirus SARS-Cov2 sing nyebabake penyakit Covid-19 bisa uga dadi ora subur sanajan bisa mari saka infeksi kasebut.

    https://www.thailandmedical.news/news/breaking-news!-latest-research-published-by-chinese-scientists-say-coronavirus-might-render-certain-male-patients-infertile

  2. Martin Vrijland wrote:

    Assignment kanggo karyawan IMB:

    "Yen Vrijland banget cedhak karo geni, mula ora bakal nanggapi lan bakal terus melu topik liyane" ...
    Apa maneh, yen ora ana sing nggatekake, mula bakal luwih adhem ... utawa mbalikke kasus kasebut ing jagad iki online kedia tentara sosial?

    Sing ngasilake efek: Yen ora ana media utawa "media alternatif", iku bakal dadi woh Freeland paranoid.

    "Cara paling apik kanggo ngontrol oppoisi yaiku ngarahake dhewe" lan uga sampeyan wedi karo sapa wae sing ora ditampani ing lapangan dolanan .. Pancen Jenderal Alex Jones mimpin perang info ..

  3. Martin Vrijland wrote:

    Untunge, De Telegraaf tansah maca ing kene…
    Pasien enom wiwit tiwas. Yen bener, pancen elek banget, nanging yen bocah sing durung larut, ora dilahirake liwat IVF (diwaca: ora chimera XX / XY), isih bisa. Kajaba iku, anané kromosom X ora ana jaminan, amarga sampeyan bisa ndeleng saka grafik lan potongan NRC. Kromosom X ora, nanging lengen virus lan Y ora ... Mesthine tetep elek banget, kabeh kedadeyan sing tiwas kasebut ditampilake dening media.

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/640663121/jongste-franse-coronaslachtoffer-is-16-jarige-julie

  4. Frank Holland wrote:

    Para pamiarsa ingkang kinurmatan,
    Curiga yen Hr Vrijland wis teka ing arah sing bener kanthi kabeh analisa, delengen ing kene Parool
    pena wartawan aliran utama, kepiye sneakers kaya ngono minangka statistik sing ana kebetulan statistik manawa wong sing lurus cenderung diserang dening virus 19 sing jelas tinimbang liyane. Ilmu nemokake kabeh. Ketepakan, mesthine ora ana masalah kasebut.

    https://www.parool.nl/nederland/mannen-overlijden-vaker-aan-coronavirus-wetenschappers-zoeken-verklaring~babcbdef/

  5. Future wrote:

    Lan kita terus, saiki obesitas uga ditambah. Muga duwe pengaruh. Nanging ora ana tujuan liyane. Sow divisi luwih. Cocokake ing obesitas gambar ing Amerika. Dadi Corona dadi luwih mbebayani.

Ninggalake a Reply

PANUT
PANUT

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup