Yesus minangka Juruwilujeng saben wong sing menehi awake dhewe! Utawa cara Islam bener?

Aku entuk dina iki artikel dikirim ing anak enom traumatizing lan bayi-bayi sing padha dilakokno ing tanpa anesthetic tekan ing nyeket 80 amarga sistem gemeter ora bakal dikembangaké. Aku menehi saran sing artikel ing maca pisanan sadurungé dibanjuraké kene.

Nyatane, iki babagan trauma. Trauma pisanan bisa uga dumadi nalika lair lan mbok menawa alasan sing ana gunggung kanggo menehi lair ing rumah sakit. Anak. . .

Kanggo terus maca artikel iki utawa melu diskusi forum, sampeyan bisa dadi anggota kanthi ngeklik tombol 'dhukungan' sampeyan. Iki bakal menehi akses menyang artikel liyane lan forum lan melu perjuangan kanggo jagad sing luwih apik. Sampeyan saiki bisa melu langsung. Sampeyan wis dadi anggota saka 2 € / wulan lan kanthi mangkono ndhukung aku supaya terus nglawan kanggo kabebasan.

dhukungan sampeyan

tags: , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup