Apa sing bener saka serangan kasebut karo pati amarga pedofile ing Assen?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 26 Agustus 2019 5 Komentar

sumber: nrc.nl

Minangka crita apik banget ing media Sabtu iki. Lan utamane kaya aku wawancara iki karo walikota Marco Out ing situs web saka NOS sing katon bali, rasa tumindak weteng sing kuwat teka maneh ing permukaan. Pedofil sing diantemi wong 5; sing sejatine banjur ngepasi dheweke nganti mati. Bocah wadon umur patang taun kudune ora laku jina ing taman dolanan, mula sampeyan gendhakan kabeh kanca-kanca kanggo mbanting pedofil kasebut bebarengan. Apa ora bisa dipercaya? Ora, ora kaya ngono.

Aku bisa mbayangake yen ana kedadeyan kaya ngono, sampeyan bakal langsung nyenteni. Sampeyan ora kudu drum papat kanca kanggo sing. Kajaba pedofil minangka pejuang MMA gratis, nanging misale jek aku ora bisa disenengi karo pangarepan.

"Apa wis kedadeyan saiki, kepiye carane aku bakal nangani, apa sing saiki wis dakdeleng?"Walikota Marco Out mbanting rada lancar ing wawancara NOS. Agen sing nyritakake critane ing video pertama (deleng Artikel NOS) uga lancar banget nalika wicara lan sauntara manawa kita ndeleng kepiye tendha dibesarkan ing latar mburi, saengga ora ana sing katon para pendhudhuk lokal. Ing cendhak: ana kesempatan sing apik yen kita bakal maneh urusan karo produksi berita palsu media utama. Crita crita monkey ing konteks maksimMasalah, Reaksi, Solusi". Kepiye maksimal yen? Inggih, sampeyan nggawe masalah (digawe). Ngundang reaksi (liwat media lan media sosial) ing antarane masarakat lan njamin saben wong cukup nesu banjur menehi solusi. Sing mesthi angger-angger sing luwih ketat.

Sampeyan wis ngira apa aturan strikter anyar sawise crita saka Assen: pangayoman luwih akeh kanggo pedofilia, supaya kita ora nyakot kabeh. Ing kasus apa wae, pedofil bakal nampa status korban kanthi cara iki lan kabeh sing menehi status korban, sampeyan pengin kanthi rahasia menehi posisi inviolability. Ngenteni mung. Aku prédhiksi yen bakal teka.

Nyuwun sewu, nanging ora dadi masalah yen kanca-kanca padha gendhing ngalahake pedofil. Sampeyan mung bisa nindakake kasebut minangka refleks spontan sing pisanan. Kanca ora bakal ngewangi sampeyan ngalahake wong supaya dipateni, amarga kanca-kanca bakal nuding sampeyan ing jumlah taun sampeyan kudu ngliwati bar. Kajaba iku, kanca-kanca kasebut saiki kudu nglalekake bar lan terus terang, aku ora percaya manawa semangat korban kaya ngono saya bosok ing mental saka wong Walanda sing rata-rata. Saben wong mikirake omah, wit, kewan, dadi sampeyan ora bakal nulungi kanca nganti dipateni. Kita lagi dadi saksi siji maneh produksi warta palsu, karo aktor sing dideleng ing film kasebut minangka paraga utama. Wirang sampeyan!

Daftar pranala sumber: nos.nl

143 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (5)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Kamera 2 wrote:

    Nggawe / ngupayakake lan hype dadi korban korban, ngeset nada lan masal ora weruh alasan
    yakin yen dheweke ora bakal padha karo kedadeyan kaya ngono.

    Wirang banget yen dheweke njupuk video Joris Truthseeker babagan pemotong beton saka jaring kasebut, ing
    bebener ora bisa kelingan.

    http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/wat-is-er-waar-van-de-twee-bruut-afgetuigde-homos-in-arnhem/

  2. gijs wrote:

    apa bedane sing kedadeyan ing kene utawa apa sing kedadeyan ing ngisor helem sing nyerang wong sing nyiksa putrine nganggo sekop lan nuli mlebu penjara.
    Dheweke wis ngelingake polisi, nanging ora teka, dadi dheweke campur tangan.
    Nanging ya sampeyan duwe prabédan ing kaadilan.

  3. S0M30N3 wrote:

    Urip dhewe kanthi awu, durung nate krungu wong saka awu dhewe. Duwe appie banjur aku ngerti ..

    Crita iku yen saiki dadi pedo, mula aku rumangsa bener. Saiki dikandhani maneh yen martin budheg lan bisu .. yen ana wong sing tiwas aku ora ngerti, nanging karo wong liya 5 ing 1, banjur dikandhani yen bakal dibebasake dina Minggu amarga ora ana bukti. penyalahgunaan (dipukul nganti mati banjur ora ana buktine? hmm) ...

    Logis lan kajelasan ora kalebu polisi lan media, nanging kita wis ngerti manawa wis ..

    Kaya kedadeyan liyane, iki ana sing bakal dilalekake saben wulan sajrone wulan utawa 2 banjur aturan lan undang-undang anyar wis diusir .. umume biasa nanging ora ana sing peduli!

    Kheb iki saka rtvdrenthe lan warta poros. com

    Matur nuwun maneh kanggo prasetya maneh martin

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup