Apa sing bener saka serangan karo peluncur roket ing bangunan Panorama di Teleport Boulevard Amsterdam?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 23 Juni 2018 8 Komentar

sumber: telegraaf.nl

Ing anggempur ing bangunan saka majalah Panorama, Nieuwe Revu (lan liya-liyane) ing ana wayah wengi sak 23: jam 00 apik banget saka seri saka peluncur roket kang maneh meh podho warta palsu diprodhuksi dening media ide. Suspect wis ditangkep ing jam 7, sing cukup luar biasa. Utamane yen sampeyan sinau crita babagan Suspect, ternyata dadi "pidana" rada rapet Richard Z. (41 taun). Supaya sampeyan arep njupuk gedhung saka majalah sing bubar diterbitake babagan klub motor lan motong kabel kasebut saka kamera keamanan (waca artikel iki ing AD) lan sampeyan ora ngerti yen sampeyan sing paling apik minangka tersangka pisanan? Richard Z. yaiku presiden Bab Silencio, departemen Woerden, klub motor Caloh Wagoh MC Main Triad. Laporan AD:

Ing sawetara sasi kepungkur, Panorama nulis yen wong loro sing lagi dituntut amarga penembakan kriminal Amsterdam Jaïr Wessels duweni hubungan karo MC Caloh Wagoh.

Banjur sampeyan ngerti manawa link sampeyan wis digawe cepet banget? Yen sampeyan arep njupuk peluncur roket ing lawang bangunan kuwi, sethithik priksa manawa sampeyan nggawe tabung peluncur ora bisa dipercaya. Nanging ora, Richard Z. mung ngijini peluncur roket ngubengi.

sumber: deredactie.be

Ora ana media kasedhiya akeh kritis crita iki, kang padha kabeh maneh lan maneh mbuktekaken Managers pemahaman kudu muter wong operasi psikologis (PSYOP) sing njamin sing aturan utawa ngukur anyar bisa dipun ginakaken.

Kita wis mbayar akeh perhatian marang klub motor akhir-akhir ini lan katon beda karo fokus marang perlawanan bersenjata potensial ing masyarakat. Kita seneng nelpon motor motor klub motor. Anak lanang sing abot kasebut nambani obatan lan lumaku kanthi senjata sing nyengat. Ora ana sing ayu masalah kanggo maxim 'Masalah, Solusi Reaksi"? Punapa ingkang nindakaken kanggo mesthekake yen sampeyan agen saka negara polisi pengin nglengkapi abot tanpa wong ana katon aneh saka? Sampeyan kudu credibly ngedol masalah Suèz reaksi liwat publikasi ing media patsy kanggo push liwat solusi banjur tanpa resistance. Apa ora trep yen presiden sawijining klub motor duwe peluncur roket ing omah? Aku wis weruh mobil-mobil polisi sing lapuran ing dalan-dalan Amsterdam. Tandha tembung sandi.

sumber: militer-today.com

Alesan utama kok kawicaksanan iki maneh kaya warta palsu asalé saka fakta sing pakar senjata (programming subliminal, "kita ngirim kabeh ngiwa kanggo ahli ') laporan Jas van Driel ing Telegraph sing bakal nguripake roket RPG 18. Saiki kita ngerti yen tabung peluncuran ditemokake ing panggonan, kita uga bisa nemtokake kanthi yakin manawa peluncur roket wis digunakake. Mesthine Jas van Driel leres lan memang RPG-18, banjur iki spesifikasi piranti kasebut (miturut situs web senjataystem.net):

RPG-18 nyebabake roket HEAT PG-18. Warhead muatan sing dibentuk bakal nuding 300 mm utawa waja baja homogen. Utawa liyane bisa nembus 1 m utawa bata utawa 0.5 m konkrit. Kisaran maksimum efektif yaiku 200 meter. Kisaran praktis dikutip minangka 100 kanggo 150 meter.

Situs web militer-today.com malah laporan yen roket wis diperlokaké liwat meter saka beton bertetulang. Senjata iki cocok kanggo nyangga bunker. Roket kasebut nyemprot bangunan (sanajan kanthi beton bertetulang sethithik setengah meter) lan banjur mbledhos. Yen kita katon ing karusakan saka Bangunan Panorama, kita kudu meh ngguyu.

Media banget ngati-ati babagan nyelehake Richard Z. minangka pidana sing mbebayani, nanging aku kepengin weruh yen kudu ngetrapake kabeh. Apa bener ana ing Bank Jepang yen Richard iki bakal dirampok? Kula ngraosaken pikiran kula nyariosaken bilih kita mbantah warta palsu wonten ing mriki lan kula maringi pitutur dhateng sampeyan kangge mirengaken nalika kita nyawang mobil balap ing lurung-lurung. Sampeyan ngerti: Masalah, Reaksi, Solusi.

Daftar pranala sumber: ad.nl, weaponsystems.net, militer-today.com

64 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (8)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. SalmonInClick wrote:

    Kita kudu uga ora ngilangi unsur-unsur tartamtu ing klub iki minangka infiltrator (tetanduran) negara. Tetanduran kasebut (bisa digunakaké kanggo wong sing dienggo) uga dipigunakaké kanggo ngenalaken babagan hukum sing kasebut. Wartawan riset Richard Hall uga nampilake iki ing pemboman sing dilakoni ing London ing 1999, ing ngendi grup neo-Nazi sing diarani ...

  2. kamera wrote:

    RPG18 bisa dibandhingake karo M72LAW, mesthi ora pakar senjata, nanging
    ing situs iki uga wis jelas apa roket Antitank bisa.

    Backflash gedhe banget lan target ngrusak nganti telung puluh meter ing mburine penembake.

    Roket pisanan latihan liwat Tank / Bunker lan mbledhos sawisé penetrasi banjur ndadekake karusakan gawe kaget iki ing Tank / Bunker

    Kerusakan bangunan Panorama nuduhake kahanan sing beda-beda sawise impact lan ora cocog karo roket sing wis diluncurake dening 154 m / s liwat bangunan. Mulane mung ana XTREX insufflation lan tandha karusakan sing ngancurake, nanging ora, sawetara jam mengko kabeh wong seneng urip maneh.

    https://www.militaryfactory.com/smallarms/detail.asp?smallarms_id=72

    http://lexpev.nl/downloads/tm913402141066mmlightantitankweaponlaw.pdf

  3. Roomblank wrote:

    Dadi, masalah sing digawé iki utamané ateges artikel 9 saka konstitusi bisa diadaptasi. Artikel 9 minangka artikel sing menehi hak pasamuan lan demonstrasi, yaiku hak kanggo ketemu.

    Kahanan saiki: siji bisa ketemu tanpa intervensi saka pamaréntah.
    Masalah kanggo shills sing nemtokake aturan: sampeyan bisa ketemu sing (tumindak kanggo mlebu) kanggo invent insurgency, kang saya kamungkinan, lan mila perlu senjata kanggo poto-nimbali.
    Kahanan sing dikarepake: pamaréntah bisa ngontrol lan mungkasi kelompok supaya teka bareng, nalika negara ora seneng utawa, euphemisme, 'praktik ilegal ditindakake.' Warga sing bisa mbela awake dhewe kui dening tersangka / bahkan luwih curiga.
    Masalah simulasi sing kanthi otomatis ndadékaké kahanan sing dikepengini: geng motor sing ngetokaké pidana pidana lan nggunakake senjata lan banjur numpaki geng motor.

    Deleng dialek Hegelian; bendera palsu; nggunakake subyektif, manipulasi emosional.

    Aku yakin yen iki tujuane? Ora, nanging aku nyedhiyakake dhuwit sithik ing beton, adil, lan informasi faktual sing aku duweni.

    Mung konkrit, adil, faktual informasi prakara.

  4. Budhak gaji wrote:

    Endi foto sing nuduhake karusakan ing jero bangunan?
    Ngendi foto ing sisa-sisa proyektil sing mbledhos bisa dideleng?
    Ing basis saka wis sepotong cilik saka shard siji bisa ndeleng apa jenis projectile (Produsèn) siji wis ngatasi karo ...
    ora ana foto karo remnants of projectile = ora serangan = hoax

  5. Sandokan wrote:

    Dadi kene pricking lan dicokot ana pricking lan banjur padha bakal ana ...

    https://nos.nl/artikel/2235824-politie-laat-bijna-duizend-motorrijders-in-fuik-rijden.html

  6. kamera wrote:

    Bangunan iki ora nduweni keamanan lan mung bisa disewa dening rong perusahaan real estate (rental)

    Kasus iki nduweni prioritas paling dhuwur karo Menteri Fred Grapperhaus
    lan ing Walikota Jozias van Aartsen sing mikir banget serius
    Ing kene Grapperhaus diwenehi wawancara lan van Aartsen ing Grapperhaus

    http://www.at5.nl/artikelen/183498/van-aartsen-beschieting-redactie-panorama-ernstig-en-belachelijk

    paling penting ngayomi wartawan (lan Martin Vrijland?)

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/2207307/voorrang-opsporing-intimidatie-journalisten

    Bangunan iki ana ing rental ing rong perusahaan. Sampeyan bisa milih dhewe

    https://www.trec.nl/aanbod/amsterdam/teleportboulevard-120/44196
    utawa ...................
    http://teleportboulevard120.nl/fotogalerij/

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup