Hasil pemilihan Amerika lan pangarep-arep palsu ngilang saka 'negara jero'

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 7 November 2018 2 Komentar

sumber: politico.com

Komedian Amerika kasebut, George Carlin, seneng banget nalika ngandika: "Sampeyan wis entuk pilihan, wis entuk pamilik."Meh kabeh media alternatif ambruk kanggo crita QAnon (utawa Q) lan konsep ing ngendi Donald Trump diwenehake minangka Juruwil; Sang Juruwilujeng sing bakal mbebasake AS saka jero tlaga kasebut. Apa massa gedhe iki mung ora sumurup yen dheweke njaluk panganan apa wae sing dheweke keluwen, yaiku gagasan sing ana negara sing jero lan konspirasi bisa dicithak.

Apa sampeyan nindakake minangka layanan rahasia yen sampeyan ngelingi yen ana gerakan gedhe antarane wong sing wong ora pracaya ing maca resmi crita? Jawaban: yen sampeyan ora bisa ngalahake dheweke. Sampeyan miwiti dhewe "waking front men" lan saiki sampeyan uga menehi sampeyan akeh perhatian lan mundhak. Banjur sampeyan nyekel kabeh pemikir kritis ing kapal kasebut lan ngirimake kapal maneh menyang pantai, supaya sampeyan bisa nyegah bilai. Kita nyebataken strategi net safety.

Apa sampeyan mikir tenan sing mung demokrat sing wis dadi serigala ala gedhe kabeh sing taun lan para Demokrat sing mbentuk negara sing jero? Yen George Carlin wis nyadari ing taun-taun '90 yen kabeh politisi ana ing karya akting, kenapa kowe ora bisa ndeleng? Politik iku téater! Teater ing ngendi oposisi lan diskusi dileksanakake ing dhuwur. Iku game wiwit wektu immemorial, mung liyane lan liyane wiwit kaya sabun urip nyata.

Rakyat dadi tambah akeh canggih, amarga wong bisa ngukur sentimen kanthi langsung liwat tokoh, nanging ing ndhuwur kabeh liwat Big Data saka kabeh media sosial, lalu lintas e-mail, prilaku panggil, prilaku pembayaran, lan liya-liyane. Sampeyan bisa nganalisa wong menyang tingkat psikologis sing paling apik lan malah ngukur efek kelompok. Kenapa sampeyan mikir analisis polisi AI wis bisa ngramut prilaku wong ing advance? Iki amarga kabeh gerakan, aktivitas lan komunikasi sampeyan dikenal. Sampeyan bisa nggunakake media sosial kanggo nyurung informasi kaya agensi iklan lan nggunakake pasukan tentara kanggo nimbulaké swasana ati ing diskusi, nanging sampeyan uga duwe toko media gedhe lan media alternatif gedhé sing gedhé. Lan sampeyan pancen sensitif marang gagasan 'deepstate', banjur sampeyan bakal diwenehake kanthi safety Q. Media, alternatif lan media sosial digunakake wektu gedhe kanggo muter massa lan malah sing disebut waking pikiran bisa dipengaruhi.

Ya, ana negara sing jero, nanging jero banget iku klub sing diputer karo gagasan jero jero lemah. Sampeyan muter jero banget iki karo game Hegelian lan tesis: para demokrat nglawan republik. Sing kedadeyan ing Walanda mung, nanging banjur duwe wangun demokrasi liya, yaiku ing ngendi ana sawetara werna ing pallet. Nanging, tansah ana klompok sing ngritik urutan kasebut. Sampeyan perlu, amarga wong kritis lan supaya sampeyan kudu menehi wong kapal. Sanalika sampeyan bisa ngangkat wong ing kapal, sampeyan tetep ngontrol. Sampeyan pemilik armada, supaya anggere ana ing 1 kapal sampeyan.

Negara sing diarani (palsu) jero ing AS ora nglawan George Soros; George Soros migunakake jero tenggorokan sing nyata kanggo menehi sabun perang nglawan (tatu) jero tandhing. Tali (palsu) ora ngrusak jaringan pedofilia, nanging sampeyan tetep nglakoni sosis iki, amarga sampeyan mung pracaya marang jaringan kasebut lan supaya sampeyan njaluk injeksi endorphin. Tali (palsu) ora nglawan media mainstream palsu, nanging nggunakake media mainstream lan media alternatif supaya sampeyan seneng karo Jerry Springer perjuangan panggung sing sampeyan pengin ndeleng. Apa wong kepengin pimpinan politik sing alamate ditetepake? Banjur kita menehi wong kaya pimpinan lan nggawe katon saka (palsu) deepstate, kang masking jero nyata.

Babagan gedhe babagan strategi iki yaiku sampeyan bakal duwe safety net banget. Yen sampeyan wis bisa ngyakinake setengah saka wong ing AS sing ana jero lemah jero lan yen sampeyan arep nglakoni bab iku liwat Donald Trump gedhe, sampeyan duwe akeh wong sing nyambung menyang tengen, kanggo nasionalisme lan ekstremisme. Sampeyan, kaya mangkono, mbangun kapal konspirasi gedhe lan liwat pemilihan sampeyan saben wong numpak prau sing kapal. Iki kapal sing jelas, karo prangko jelas babagan cara pikir. Lan yen stigma iku ora cukup cetha, kudu ngesukake Trump lan wong kaya Alex Jones malah luwih seneng. "Q apik kanggo sampeyan."

Kita weruh proses sing padha ing gerakan Brexit, ing ngendi Nigel Farage minangka bocah cilik sing ngakoni saben wong sing EU dadi monster mbebayani, nanging nalika dheweke entuk kesempatan kanggo nerusake proses ing tanah air, dheweke ora njupuk kepemimpinan. Dheweke tiba-tiba mandheg saka adegan politik lan nggawe clown Boris Johnson nindakake karya sing kotor. Banjur, kita diwenehi Theresa May, sing pungkasane kudu nggawe Brexit digawe, lan proses kasebut sengaja kalem lan bakal ditindhes supaya bisa mungkasi kegagalan gedhe. Asile? Kelompok kritis entuk salah lan nyebabake bilai ekonomi. Brexit ora bakal teka ana ing kono lan pungkasane UK kudu bali menyang sikil nggantung. Contone, klompok kritis gedhe sing dibutuhake kanggo dibusak saka EU wis diatasi. Iki wis diatasi karo para pemikir kritis, sing pungkasane metu kanggo nggawe jar kasebut.

Ing AS, game iki wis ditindakake luwih maju. Dheweke ora milih strategi strategi pemimpin sing nolak (kaya karo Nigel Farage), nanging kanggo pemimpin sing ngetung bisnis nganti dhuwur. Sapa sing nyalahake saben negara kanthi pasukan militèr sing gedhé lan wong sing miwiti perang. Trump secara harfiah nyelehake tongkat menyang griya ing kabeh ngarep. Iku ora kanggo apa-apa, amarga US minangka masyarakat sing, ing endi kabeh, tandha sing bisa diisi. Lan yen sampeyan pengin Count karo klompok kritik akeh ing AS, sampeyan kudu ngatasi wong sing rada harder saka sampeyan kudu nindakake ing bawana Eropah. Sampeyan kudu njamin yen jeblugan tiba hard lan abrasions jero. Lan supaya sampeyan kudu ngendhegake wong kanthi cepet, supaya bisa nyerang luwih akeh. Trump kudu golek kapercayan ing kawicaksanan lan ing musim gugur dheweke kudu narik kelompok pemikir kritis. Lan wektu pasca-Trump kaya iki mung bisa ditindakake yen sampeyan mesthekake yen kebijakan Trump gagal lan Amerika dibuwang menyang krisis sing jero.

Aku ora wani kanggo prédhiksi kepiye manawa tiba tiba, nanging bakal ana, ing pendapatku, ing ndhuwur permukaan. Klompok iki saiki ngasilake pangarep-arep marang Q, kanggo Alex Jones lan pemimpin gedhe, Donald Trump, bakal tetep kuciwa lan setengah wong liya bakal ngetung minangka wong sing rumangsa percaya marang kabeh konspirasi. Iku uga tujuane. Mangkono basis wis dilebokake kanggo rezim totalitarian sing ora ana kamar kanggo para pamikir kritis. Sawise kabeh, sing pungkasan diatasi. Sawise kabeh, dheweke wis narik negara menyang kabeh kesengsaraan karo nasionalisme, anti-globalisme, hak-hak sing sejatine, konspirasi lan jenenge. Sugeng rawuh ing papan.

Hasil pemilihan tansah ana persis asil sing perlu kanggo njaga illusion demokrasi lan kanggo meyakinake wong-wong sing bener migunani kanggo mbukak menyang kothak suara. Asilé yaiku asil sing perlu kanggo ngirim perang Hegelian menyang arah sing pengaruh pemahaman sing dipengini sing dianggep. Deepstate nyata minangka garis getih pharaon ing donya sing isih jero ing pelana. Muncul jero jero mung kagungane tumindak sing kudu sampeyan angkat ing jaring pengaman. Kapal kasebut bakal dirungkebi lan buoys gesit bakal dibuwang dening jero banyu jero.

91 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (2)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. SalmonInClick wrote:

    Uga wish is father of the thought ...

    Iku tetep crita rumit, sampeyan kudu nggawe manawa goyim njupuk dosis saka kuatir lan pangarep-arep porn kanthi proporsional.

  2. Wilfred Bakker wrote:

    Negara jero nyata nyedhak. We are slowly being prepared.
    Ana wawancara sing luar biasa saka Dr. Joseph Farrell
    De Telegraaf pikantuk '.

    https://youtu.be/aQzEHSSHU7s

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup