Apa bathi Boris Johnson minangka prioritas menyang Nexit? Ramalanku kanggo Eropa

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 14 Desember 2019 5 Komentar

sumber: sookenewsmirror.com

Kanthi kamenangan saka Boris Johnson, Inggris katon bisa uwal kanthi pasti saka klambi Eropa. Apa sisa ramalanku manawa Brexit bakal mungkasi debaran? Saiki, saiki wis dadi debaran, amarga Theresa May banget frustasi, mula mung ninggalake span sing larang regane kanggo Johnson ing rundingan karo EU. Dheweke kepeksa nampa perkara sing ala kanggo nyegah Brexit sing keras lan meksa negara dadi pemilihan. Gagal frustasi uga nyebabake kemenangan dijamin Johnson.

Parlemen Inggris duwe strategi BoJo kanggo metu kanthi Brexit sing keras lan adil ora mbayar apa-apa ditolak taun kepungkur, dadi saiki dheweke mung duwe pilihan supaya bisa budhal kanthi gampang. Nanging; ora preduli kepiye, sampeyan bisa nggawe kabijakan dhewe lan ukum lan aturan Brussel ora bisa ditolak liwat tenggorokan amarga kedadeyan kasebut. Lajeng kenapa dadi pendhapa? Amarga kita durung ana lan bisa uga bakal nyamar yen EU ninggalake UK puluhan milyar arep mbayari. Mangkene rega sing bakal diwenehake dening wong Inggris.

Kamenangan pemilihan Johnson menehi pangarep-arep kanggo partai kaya FvD (Forum Demokrasi) ing Nexit. Nanging, aku pitutur marang kowe kabeh game kalebu Brexit rampung kanthi rancangan. Iki diarahake saka A menyang Z. Saiki sampeyan bakal mbantah manawa iki ora mungkin amarga ana proses demokrasi ing Inggris sing jelas. Apa sampeyan mikir nalika aku ujar manawa masarakat ora ngucapake, nanging asil saka propaganda cerdas ngomong? Bathi Donald Trump ing AS uga asil strategi pemasaran pinter sing tepat. Cukup frustasi wong ing sisih kiwa lan kanthi jelas nuduhake yen aliran utama yaiku sisih kiwa politik, digabungake karo pirang-pirang bebener sing ana ing sisih tengen, nggawe sampeyan nyebabake wong-wong ing arah tartamtu. Yen sampeyan kanthi jelas nuduhake yen media adhedhasar sisih kiwa, sampeyan nguber akeh ing sisih tengen.

Saiki bisa dibantah yen Boris Johnson ora cetha, nanging para politisi kaya ibadah lan padha bisa nyetel gambar sing dikarepake kanggo asil pamilihan sing bisa. Ing asas, ninggalake EU dianggep minangka konsep sing tepat (anti-globalisasi).

Perusahaan kaya Cambridge Analytica wis ditampilake kepiye target target mikro liwat koleksi data sing gedhe lan uga dadi luwih jelas kepiye tentara media sosial dikepengake dening NGO (kayata Greenpeace and Extinction Rebellion mbayar aktivis kasebut) menyang diskusi ing situs web, blog, vlogs, kanggo ngirim twitter, Facebook lan Instagram. Kabeh data data sing gedhe saka kabeh piranti cerdas sing saben dinane diwiwiti sedina muput menehi wawasan sing apik babagan respon psikologis kanggo kabeh pengaruh kasebut. Sing saiki ora duwe jam tangan pinter sing apik banget sing uga bisa ngawasi detak jantung lan tekanan getih? Penarget mikro tegese sampeyan ngerti, umpamane, program TV utawa radio sing ana sing ditonton utawa dirungokake, banjur bisa ngrungokake, ndeleng lan rumangsa kepiye reaksi wong liwat sensor cerdas ing komputer, telephon lan jam tangan pinter.

Bab sing dakkarepake sampeyan bisa uga percaya manawa iki ora kedadeyan lan mung ana undang-undang sing nggayuh kanggo nyegah terorisme, nanging misale jek ora nyenengake. Usulku yaiku asil pamilihan dudu kabetulan lan kritik banget ing masyarakat uga dibangun kanthi ati-ati menehi tandha 'bener' (Inggris: wing tengen). Saiki Johnson katon wis menang, akeh sing ana ing jubilasi lan sisih tengen wiwit dadi luwih optimis. Mulane aku mbaleni maneh: peralihan ing sisih tengen yaiku niat.

Nanging, apa sing uga dikarepake yaiku merek iki pungkasanipun bakal diunekake. Kanggo ana bom wektu ekonomi ing ekonomi. Brandon Smith saka situs web alt-market.com ngirim artikel iki apa sing katon bom ing sangisore ekonomi. Kakehan artikel iki nuduhake yen kita sejatine wis ana ing resesi, nanging media ora meneng supaya nolak panik nganti wayahe sing tepat. Minangka wektu sing pas? Wayahe wektu sing paling becik kasebut entuk sawise entuk bathi saka gerakan politik sisih tengen. Lan bisa uga proses kasebut kudu terus sawetara.

Aku nganggep manawa sentimen anti-globalisasi lan proteksi tumrap negara lan ekonomi dhewe (kalebu kabeh sing stigmatized menyang 'tengen') kudu nyebabake tuwuhing gedhe sing didhukung manawa jotosan kasebut dadi filsafat kaya bom. sing ngutuk kabeh ideologi sayap tengen. Pramila Robert Jensen saiki kudu tuwuh dhukungan, mula FvD lan Wilders kudu tuwuh dhukungan. Iki di-push liwat strategi frustasi wong lan tangan nyimpen sing tancep ing sisih tengen. Merek ing sisih tengen kudu gedhe!

Ing jaman saiki, ideologi sayap kiwa tansaya adhedhasar pasukan pasar anti-bebas lan sisih kiwa isih ana ing kemah iklim lan histeria LGBTI. Kita wis ndeleng ide radikal babagan iki kamp pendidikan maneh njedhul. Ing wektu sing padha, kita uga weruh bocah-bocah raksasa dirasakake ing pendhidhikan, nanging uga lumantar media lan media sosial. Indoctrinasi kiwa mbukak lan misale jek target para mudha khusus. Semono uga, sing duwe wong enom duwe masa depan.

Dadi sejatine aku bakal bisa nemokake bathi kanggo sawetara wektu. Ana kemungkinan manawa iki bakal diluncurake menyang pemilihan kaping pindho dening Donald Trump lan nganti wektu kasebut jam bom wektu ekonomi bakal obah. Ing sawetoro wektu, massa bisa dibanjiri kanthi kuatir iklim lan bisa uga ana sawetara file polusi saka multinasional gedhe ing meja. Sampeyan bisa uga ndeleng operasi gendera palsu sing kuat sing nguatake ide kiwa lan kudu ireng sisih tengen. Banjur, yen sisih tengen wis gedhe banget, nganti setengah saka dunya barat saya mundur, ekonomi ditabuh minangka jotosan sing pasti, lan ana resesi jero. Iki menehi dalan kanggo ngenalake rezim teknologis diktatorial lan malah fasis, sing ana wong sing isih menganut ideologi protokol kuno sing mbebayani, yaiku iklim iklim utawa pengin njaga heteroseksual donya, kudu ditekuk utawa diakoni ing klinik-re pendidikan maneh.

Apa ora mung Vrijland? Aku maringi pitutur supaya maca artikel saka minggu kepungkur kanthi tliti kanggo nemokake manawa iki ora ana gandhengane karo pemikiran siksa, nanging utamane kanggo ndeleng hukum lan langkah apa, nanging uga propaganda, kabeh ana posisi digawa. Apa aku ujar manawa kita ora bisa maneh percaya marang gerakan politik? Apa aku ngomong ora ana gunane kanggo milih sisih tengen (utawa kiwa)? Aku njupuk posisi sing disinaoni babagan skrip master lan kolom sisih kiwa tengen kanthi apik lan disusun kanthi apik. Lan pancen aku ngrebut posisi sing ora ana maneh bisa dipercaya politik. Apa aku nuntut anarkisisme? Apa aku ora mung pesimis lan negatif? Ora, aku nyoba tangi lan, saka tampilan helikopter, supaya katon ing saindenging jagad kanthi beda. Tangi sing disedhiyakake dening media anyar (kayata Jensen.nl) wis tangi kanggo ide kiwa. Awakening sing saya nyengkuyung kudu nggarap shift kesadaran total. Aku njupuk posisi kasebut kanthi melu perang ing sisih kiwa kiwa kita mbantu ngatasi baterei.

Ngeculake rong penganut dumadi kanthi cara narik banget. Sawise kabel kasambung karo kutub ditambah lan minus, sampeyan entuk arus langsung ing arah tartamtu. Pencah sing bakal teka yaiku nabrak ekonomi. Ing Eropah aku wis ngenteni sawetara wektu yen Erdogan bakal mlebu menyang vakum listrik sing bakal ana. Sing bener wis disiapake pirang-pirang taun dening para politisi ing Brussel, nanging ditindakake kanthi cara sing ringkih. Erdogan wis nuduhake manawa dheweke ndeleng kekurangan kepemimpinan nyata ing Brussels. "Eropa duwe siji krisis kepemimpinan serius", Ngandika ing tanggal 10.

sumber: ahvalnews.com

Aku percaya yen Donald Trump bakal mundur saka NATO amarga dheweke mikir yen negara-negara Eropa ora cukup kontribusi lan, miturut panemune, tumindak rada sombong lan tanpa matur nuwun. Iki banjur nggawe vakum tenaga militer sing bisa digunakake Erdogan. Siji-sijine perkara sing ilang yaiku argumentasi definitif kanggo njupuk Brussel. Tujuwane bisa ditemokake yen ekonomi kasebut kacilakan. Kajaba iku, sing dakkarepake, kita ora kudu ngilangi kekerasan militer, sanajan ana sing bakal mbantah manawa Turki ora bisa nindakake tanpa alesan. Prancis uga kabeh kekuwatan nuklir. Aku kepengin menehi pitunjuk marang wong-wong kanthi kritik kasebut babagan basis udara udara Incirlik Turki ing endi AS duwe perang 50. Apa sampeyan ngerti sapa sing duwe kunci dhasar kasebut? Yen Erdogan pengin nyepeluk Amerika menyang pangkalan kasebut, mula bakal dadi kue. Kajaba iku, Turki duwe kekuwatan nuklir Pakistan uga mitra ing kadurjanan.

Kabeh tentara Eropa ora cocog karo Turki yen AS ngrebut bawana kita. Ya, harapanku yaiku Trump bakal ninggalake NATO. Apa dheweke bakal ngenteni nganti nganti pemilihan menang utawa apa dheweke bakal nggunakake minangka stunt pemasaran kanggo mlebu ing pemilihan sabanjure minangka wong sing ora dadi presiden perang, kita kudu ngenteni lan ndeleng. Turki nduwe tentara paling kuat nomer loro ing NATO. Negara kasebut saiki nggawe industri militer sing cukup diwasa lan bisa ngasilake paling gaman ing lemah dhewe. Malah ana pesawat pejuang generasi kaping lima (TF-X) ing jadwal lan Turki sing diumumake telung dina kepungkur kanggo nyepetake pangembangan pesawat iki. Rincian sing jelas yaiku Rolce Roys Inggris bakal nyedhiyakake mesin kanggo pesawat iki.

Sampeyan ngerti manawa migunani yen Inggris ora dadi bagian saka EU yen Inggris nyedhiyakake mesin pesawat kanggo perang sing bakal teka lan Turki bakal nyerang Eropa karo Blitzkrieg. Apa sampeyan ngerti yen Boris Johnson duwe leluhur Ottoman? Wacan nanging sepisan. Dadi sapa sing bener-bener menang ing pemilihan ing Inggris?

Turki, kanthi cara iki, wis nuduhake untune minggu iki kanthi nyatakake bakal netepake pangkalan militer ing Libya. Negara kasebut dibuwang dening NATO kanthi ngirim tentara proxy lan ngresiki Gaddafi. Nyatane, Turki mung njupuk negara kanthi siji komentar. Pesen kasebut jelas: kita njagong lan yen sampeyan trenyuh, kita ngirim pasukan (deleng kene kanggo informasi latar mburi).

Saiki aku bisa mbayangake yen sampeyan mikir:Apik banget, yen Erdogan dadi pesenan ing Eropa, paling ora ana lengen sing kuat sing ngresiki tangan kiwa. Banjur, kita bisa uga kudu ngrampungake rezim Islam, nanging mengko, kita bakal nyingkirake omongane LGBTI lan uga ana iklim histeria. "Aku rumangsa bisa kuciwa lan nemokake manawa Erdogan ora bakal ngowahi akeh babagan proses kasebut. Islam uga bisa uga dadi dominan ing wilayah Eropa, nanging apa sing sampeyan pikirake karo liberalisasi Islam sing padha kita lakoni ing kekristenan? Pungkasane, Islam uga kemungkinan njupuk agenda LGBTI. Ing kasus apa wae, ora bakal langsung diganggu. Kekaisaran Utsmaniyah sing mundhak bisa uga ora ngganggu karo karakteristik budaya sing ana lan mbokmenawa bakal luwih seneng karo agama. Sampeyan ora butuh pimpinan sing kuwat sing netepake dheweke dadi kejem.

Kekaisaran Ottoman sing mundhak bisa uga golek solusi teknologi, lan agenda iklim uga bakal ditindakake. Turkey wis nyoba nguji mata uang crypto nasional lan ana kesempatan sing apik yen Turki bakal ngenalake sistem finansial anyar ing Eropa, ing gunung gunung sing digawe bank sentral Eropa bakal dieset maneh. (Wacanen kene penjelasan). Mula, Turki bakal nggulung agenda komunis teknologi sayap kiwa ing Eropa.

Apa aku saiki nyatakake artikel iki manawa masal ora cerdas kanggo ngerteni prekara-prekara apa? Apa aku saiki ujar manawa masal mung dimainake kanthi gedhe lan iki nemtokake asil pemilihan? Apa aku saiki nyatakake yen kabeh dikendhaleni? Ora, aku entheng Inggih kepiye masarakat diarahake menyang arah tartamtu liwat media, media sosial lan data gedhe kanthi tingkat sing cedhak banget. Ing buku kasebut, aku nerangake manawa luwih rinci lan aku uga nuduhake manawa ana skrip master sing njupuk alih Eropa dening Turki lan uga perang ing donya katelu direncanakake. Bab sing dakkarepake, iku penting banget kanggo ndeleng level apa lan kepiye carane dimainake. Iki ora amarga kita bodho banget, amarga program sing kita ngalami luwih gedhe saka cradle menyang kuburan. Kita pancen pinter lan bisa ngerteni. Ing buku, aku menehi ringkesan ringkesan saben lapisan pemrograman, aku nerangake skrip master lan aku nerangake solusi sing kasedhiya. Iku wektu! Wektu kanggo ndeleng perkara. Utawa bisa karo Kabar Xander ngomong: Kabeh wong kudu maca buku "Kasunyatan sing kita deleng!"

tuku buku

Daftar pranala sumber: volkskrant.nl, situs jeneng peringkat, sambungbarang.com, ahvalnews.com, theguardian.com, rt.com, theguardian.com

86 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (5)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. XanderN wrote:

    Kaya sampeyan, aku wis nulis 10 pirang-pirang taun babagan rencana Turki kanggo mulihake kekaisaran Ottoman (jagad), kalebu gabungan (bagean) Eropa (ing Balkan sing bener-bener wiwit ngrangket, kanthi dhuwit Turki dadi siji sawise masjid liyane. Penjajahan Turki sing bisa nyebabake provokasi nalika hak ana kekuwatan, lan langkah-langkah sing angel ditindakake kanggo pirang-pirang yuta wong anyar sing bakal dilanjutake ing kene. Upaminipun nyebabake masalah sing akeh banget supaya dikunci ing kemah, mula kepiye para Turks bakal teka lan 'mbebasake' dheweke, dibantu karo 'Grey Wolves' sing wis ana lan wis ana, lan mesthi Antifa kiwa-tengen 'resistance'. klompok. Nanging skenario sampeyan pancen muni.

    Sawetara taun kepungkur layanan keamanan Jerman ngelingake manawa Turki wis nggarap senjata nuklir dhewe kanthi rahasia ing wektu sing dawa banget (mungkin kerjasama karo Pakistan lan / utawa Iran). Dadi, yen 50 kudu dicekel dening Amerika ing Incirlik, Erdogan bisa tiba nggawe senjata senjata nuklir dhewe kaya terwelu ing topi ndhuwur.

    Sajrone rundingan antara Uni Eropa lan Turki babagan pengungsi Siria, media Amerika utama dijuluki Erdogan "Pangeran Eropa" amarga Uni Eropa milih kabeh. Erdogan dhewe nyatakake iki minangka judhul sing cukup logis, bisa uga amarga ana ing wektu sing ora adoh banget bakal dadi "pangeran" kasebut. Sanajan judhule mesthi bakal dadi 'Khalifah', amarga pimpinan Muslim sing paling dhuwur ing donya wis nyatakake yen dheweke lan bakal nate mrentah ing saindenging jagad Muslim (kajaba Arab Saudi, sing bakal nolak nanging bakal dirusak karo senjata nuklir Turki lan / utawa Iran) , Aku mikir).

    Isih ana sawetara wildcards, kayata Rusia. Rusia lan Turki saiki wis bisa nggarap macem-macem cara, nanging ora bakal dadi kanca. Dheweke wis nglawan macem-macem perang berdarah karo saben liyane. Aku mikir yen sanalika wong Turki nyerang Eropa Wétan lan njupuk alih Balkan, dheweke ora bakal seneng karo ing Moskow lan ora bakal ngenteni.

    Kartu liar liya yaiku Israel, paling ora ana 80, nanging miturut prakiraan liyane, bom nuklir 200. Kepiye carane nanggapi penaklukan Turki sing bakal teka ing Timur Tengah, Kaukasus, Afrika Lor lan Eropa? Erdogan wis janji nganti pirang-pirang kali "mbebasake" Yerusalem lan Palestina. Prancis bisa uga ora wani nggunakake senjata nuklir kanggo mbela awake dhewe, nanging aku mikir kaya ngono Israel. Banjur kita banget cedhak karo kesimpulan skenario sing dirancang kanggo WO-3 lan 'Armageddon'.

    • Martin Vrijland wrote:

      Nalika nulis artikel iki, aku mikir babagan pilihan sing hak bisa dibantu lan manawa sampeyan bisa nerangake. Loro skenario katon kaya. Nyatane naskah ing sisih kiwa lan tengen bisa uga. Pembayaran kasebut bakal padha.

      Ana uga sing bisa didhawuhi kanggo skenario sing menang sayap tengen ing AS (ing ngendi Trump tetep lenggah). Trump banjur bisa bebarengan karo Israel nglawan kekuwatan Islam sing anyar. Nanging, aku ngira manawa sisih kiwa wis jero banget saka beteng Brussel supaya bisa nindakake apa-apa.

      Ing wayahe, aku mikir yen skenario sing wis dakandharake karo UE luwih cocog karo pangarep-arep amarga kita ing wengi krisis finansial.

      Ing AS, mesthine, iki uga bisa dibayar ganti rugi karo martial sing diwartakake dening Trump. Miturut skrip master, Amerika kudu kanthi definisi terus ana ing tangane Israel. Sawise kabeh, perang jagad akhir bakal (miturut skrip master) mlebu antarane jagad Islam lan sisa-sisa Zionisme (lan bakal revolve ing Yerusalem).

      Kanggo wektu iki aku bakal nempuh skenario sing wis digarisake ing artikel.

  2. marcos wrote:

    Aku ora mikir manawa senjata nuklir bakal nemtokake keseimbangan kekuwatan, nanging, kaya saben perang utama, kita ngadhepi kabisan teknologi. Perang donya katelu iki uga wis wiwit nggunakake senjata ruang kinetik kayata bledosan ing papan-papan simpen kimia kayata inianjin, menara kembar, pola aneh ing kebakaran hutan, badai ekstrem lan pola cuaca liyane, sing ditambah karo gaman liyane kayata instrumen finansial kayata turunan kanggo njeblug negara menyang kekacauan finansial lan ekonomi, kayata Yunani, lan Venezuela.

  3. Sunshine wrote:

    Mesthine bisa uga Turki nyerang Eropa.
    Iki ora nyebar Islam! Yen sampeyan pengin ngganggu sistem maca Eropa sampeyan bisa nggunakake faktor internal lan eksternal. Internal yaiku migrasi lan ngrusak nilai ing sawijining komunitas. Pramila njaba, panyerang asing. Kalorone becik kanggo ambruk sistem. Yen Turki nyerang, iki ditugasake ...
    Ana pirang-pirang negara Timur Tengah sing bisa nyerang Turki, utamane yen sampeyan ngaku minangka negara Muslim sing sejati. Ana wong sing mbantah manawa pimpinan Turki ora duwe latar belakang Islam sing nyata. Tulisan saka Turki sing nulis babagan iki dipateni. Lha, sapa sing ngrancang iki? ??? Kemungkinan pengangkatan Trump saka NATO yaiku bagean saka skrip.
    Wis dipikir kabeh. Sampeyan uga arang banget alon kanggo wong-wong mau. O, dheweke wis ngrancang pirang-pirang generasi nganti pirang-pirang abad.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup