Apa Boris Johnson (para leluhur Uthmaniyana) miwiti huru-hara ing Eropa sing bakal nambah Kekaisaran Ottoman?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 4 September 2019 10 Komentar

sumber: politico.eu

Aku panginten dadi guyon nalika maca ngirim tanggapan ing ngisor iki: "Dheweke wong Turk." Aku kaget banget, sebagian Wikipedia ngiringan sing nuduhake Boris Johnson sing sejatine duwe para leluhur Ottoman. Ora mung para leluhur Ottoman; kita bisa ngucapake babagan para leluhur kanthi karir politik. Johnson asale saka garis getih sing padha karo politisi Ottoman Ali Kemal. Penemuan sing menarik, amarga ndhukung ramalanku babagan kekaisaran Ottoman sing bakal pulih. Ngidini aku kanggo nerangake luwih lengkap.

Kakaisaran Ottoman biyen dadi paling gedhe ing saindenging jagad lan katon tiwas kurang saka satus taun kepungkur. Wis pirang-pirang taun aku nyoba nuduhake situs sing ahli politik kabeh wis siyap kanggo tumindak lan kabeh nglayani agenda globalisasi aristokrat. Dadi ora kaget yen saiki ndeleng keturunan kulawarga elit Ottoman sing nyiapake kekacauan ing Eropa (liwat wacana Brexit) saka Kakaisaran Ottoman bakal pulih. Aku wis prédhiksi pemulihan Kakaisaran Ottoman iki udakara udakara limang taun lan saiki, minangka prihatin, topik sing paling ora digatekake ing komunitas sing diarani kabeneran.

Mung dhaptar cilik saka Kaca dhiskusi saking Ali Kemal:

sumber: wikipedia.org

Ali Kemal Bey (Turki Turki: عَلِي كمال‌ بك; 1867 - 6 November 1922) minangka an Ottoman- wartawan Turki, editor koran, penyair lan politikus tandha liberal, sing telung wulan dadi Menteri Dalam Negeri ing pamrentahan Damat Ferid Pasha, Grand Vizier Kakaisaran Ottoman. Dheweke dibunuh nalika Perang Kamardikan Turki.

Kemal peputra Zeki Kuneralp, sing dadi tilas duta besar Turki ing Swiss, Inggris, lan Spanyol. Kajaba iku, dheweke yaiku mbah bapa ing antarane diplomat Turki Selim Kuneralp, lan politisi Inggris Stanley Johnson. Liwat Stanley Johnson, Ali Kemal minangka mbah gedhe Perdhana Mentri Britania Boris Johnson, uga Jo Johnson (MP kanggo Orpington), wartawan Rachel Johnson, lan pengusaha Leo Johnson.

Ing jeneng gaya Turki Ottoman iki, Ali Kemal yaiku jeneng sing diwenehi, lan ora ana jeneng kulawarga.

Aku isih pengin negesake ujaran pungkasan kasebut. Kita ngerti manawa aristokrat ora ragu-ragu ngganti jenenge lan klompok elitist iki ndhelikake ing antarane politisi biasa (deleng conto artikel iki). Mangkono Inggris dipimpin dening garis darah aristokrat Jerman (kaya Walanda). Omah-omah Saxony-Coburg lan Gotha (Saxony-Coburg-Gotha) asliné dadi dinasti Jerman sing anggota mréntah ing macem-macem negara Eropa. Dinasti kasebut asale saka omah gedhong Saxony-Coburg-Saalfeld (saka omah Wettin), sing entuk dobel Saxony-Coburg lan Gotha ing 1826. Ing abad XNUM-X, turunane keturunan iki diwenehi macem-macem negara liya. Ing 19, King George V ngganti jeneng kulawarga kerajaan Inggris dadi Windsor. Media propagandis lan manajer pemahaman kasebut supaya kita lali kabeh babagan informasi kasebut, saengga masarakat ora ngerteni manawa demokrasi dadi kekarepan lan manawa aliran getih aristokrat lawas isih mrentah. Dheweke dadi penjaga skrip master.

Debord Brexit minangka bagean saka skrip master; skrip sing diwedharake ing antarane prekara-prekara sing ana ing babagan agama. Kanthi deklarasi Balfour ing 1917 lan putusane Kakaisaran Ottoman, pondasi kasebut dipasang kanggo ngedegake negara Israel. Perang donya kapindho dibutuhake kanggo nggayuh iki, kanthi kompleks utang holocaust minangka lisensi pambentukan nagara Israel ing 1948. Kanthi Breaking Kakaisaran Britania lan mengko lan bosok kabeh koloni lawas kasebut, gerakan tenaga militer menyang AS bisa ditindakake lan kabeh koloni lawas kasebut kanthi rahasia digawa ing sangisore kulawarga kerajaan Inggris, kanthi AS minangka negara vassal makutha Inggris. Kekaisaran Amérika gedhe sing anyar iki (sing mbayar pajak kanggo makutha Inggris) saiki wis tiba. Prediksiku wis pirang-pirang taun yen kerajaan Utsmaniyah bakal pulih. Iki ana gandhengane karo skrip master, sing kudu ana perang ing Yerusalem antarane rong agama utama. Kanggo iki, Yerusalem pisanan kudu nyekel tangane wong-wong Zionis lan mulane perang jagad kapisan lan kaloro uga miturut skrip. Perang donya katelu minangka item sabanjure ing agenda kasebut.

Kanggo nggayuh item agenda katelu iki, kekacauan bakal digawe dhisik ing Eropa.

'Ordo ab Chao' yaiku basa Latin kanggo 'order out of chaos', maksimal sing wis diterapake wiwit jaman saiki supaya bisa dadi pusat kekuwatan maneh. Iki minangka mantra saka Freemasonry, sing dipérang dadi gradasi. Pangkat sing paling dhuwur ing komunitas rahasia kasebut yaiku 33. Kita ndeleng jumlah kasebut ing acara penting utawa acara sing ana ing driji pie. Peranan masyarakat rahasia asring ora pati penting utawa dipecat minangka teori konspirasi, nanging yen kita mung ndelok omah-omah kerajaan, kita ndeleng betapa pentinge sing ana ing pesenan 'pesenan' kasebut. Contone, sing Jingga misuwur ing Ksatria Malta (masyarakat, bagéan saka wit kulawarga saka masyarakat rahasia).

sumber: pinimg.com

Masyarakat rahasia kasebut kabeh dadi rahasia utawa Babil kanthi rahasia. Dadi bali menyang pamrentah basis piramida utama sing pisanan saka "peradaban" sing dikenal. Katon banget yen ing masyarakat rahasia kasebut ana (saling gegayutan) cabang getih pharaonic sing njaga keturunan genetik liwat pernikahan sing direncanakake.

"Ordo ab Chao" minangka motto ing Freemasonry Skotlandia. Tembung Inggris 'Skotlandia' asale saka 'skotiā' Yunani (turunan wanita skotios, peteng, bayangan, saka bayangan kasebut, saka skotos, peteng). Sampeyan bisa uga ujar yen yen 'skotos' dadi peteng lan bayangan, sing 'skotiā' iku nuduhake cahya. Yen mengko kita nemokake manawa Freemasonry minangka Luciferian, mula iku cahya sing bisa dadi Luciferian. Sawise kabeh, Gusti ujar 'ana cahya' lan mulane layar diuripake lan gambar katon. Iki ngelingake dolanan Playstation sing diuripake, supaya gambar katon ing layar kanthi bentuk piksel cahya (deleng teori simulasi).

sumber: gnosticwarrior.com

Candi Venus Scotia ngadeg ing Mesir kuna. Kacariyos, negarane Skotlandia njupuk jeneng saka ratu pharaoh Mesir sing aran Scota. Ing kana kita ndeleng link liyane karo salah sawijining peradaban paling tuwa, yaiku Mesir. Dhiskusi saka kerajaan endi sadurunge, Babilon utawa Mesir, pancen ora menang yen sampeyan nggali kanthi jero, nanging sejatine, masyarakat rahasia kayadene wis nyambung karo para pharaoh ing jaman saiki. Ing kasus apa wae, jelas yen ana pernikahan sing direncanakake ing klompok getih iki. Nanging masalah kasebut, saiki saiki kabeh wis diluncurake minangka berita palsu utawa teori konspirasi, saengga ora sawetara isih nduwe tampilan serius. Aku uga ora bakal keganggu ing kene. Googlet dhewe kanggo ngerteni kepiye elit sing omah-omah wis pirang-pirang abad ora kanthi romantis, nanging adhedhasar kasunyatan sing wis direncanakake.

sumber: wikipedia.org

Albert Pike minangka tokoh penting saka Freemasonry Ritus Skotlandia. Dheweke dadi sing paling awal lan duwe gelar 33e. Miturut sajarah resmi, Pike minangka kapten perang Meksiko-Amerika, pengacara, penyair lan uga anggota KuKluxKlan. Pike cepet dadi Babak Agung ing gerakan iki. Dheweke nganakake rewrote lan ditafsirake ritual Masonik lan mrodhuksi dokumen filosofis pisanan Moral lan Dogma saka Ritus Panulis Scottish Kuno lan Ditampa, sawijining buku sing nduweni pengaruh ing organisasi kasebut. Piwulang Pike iku arupa patung outdoor ing Washington DC kanggo pakurmatan saka Konfederasi Umum. Tugu iki minangka salah sawijining monumen 18 Perang Sipil ing Washington, DC, sing dicantumake ing 1978 ing Daftar Nasional Tempat Bersejarah. Dadi Pike misale jek wis dadi tokoh penting sing wis ana ing cradle saka kekaisaran Amerika gedhe (saiki mudhun) sing saiki kita kenal.

Freemason ora bakal ana peran penting ing sejarah resmi. Dheweke tumindak kaya ing latar mburi lan mesthi muter pentinge (ing lapangan sing katon). Sampeyan bisa mbandhingake saiki karo jaman saiki, ing omah-omah kraton ditampilake media minangka lembaga upacara sing kakuwatane bener-bener dikendhalekake dening pamrentah demokrasi (sing mesthi dadi regol). Dadi, yen sampeyan nggoleki Wikipedia kanggo maca resmi saka tuan-tuan sing wis kasebut, dheweke ora duwe peran sing penting. Ing kabeh simbolisme sing kita weruh ing saubengé, Nanging, kita kebanjiran karo simbolisme freemason (Max Verstappen, no. 33, kayata, lan chessboard ing Formula 1 flag). Freemason nuduhake yen mrentah, nanging massa katon nyata.

Ing 1871, Albert Pike nulis surat marang mitra Freemason Italia Giuseppe Mazzini. Ing surat kasebut, dheweke nemtokake telung perang donya. Saka loro sing kapisan wis ditulis kanthi bener. Maca terjemahan saka huruf ing ngisor iki:

Perang Dunia I kudu diwujudake supaya Illuminati ngakhiri kekuwatan Czars ing Rusia lan nggawe negara komunis ateis Komunis. Bedane antarane kerajaan Britania lan Jerman bakal didol dening agen Illuminati lan digunakake kanggo mbangun perang iki. Ing pungkasan perang, komunisme dibangun lan dipigunakaké kanggo numpes pamaréntah lan agama
ngremekake.

Perang Donya II kudu didhukung kanthi nggunakake beda-beda antarane para fasis lan zionis politik. Peperangan iki kudu dileksanakake kanggo numpes Nazisme lan kanggo njamin yen Zionisme politik cukup kuwat kanggo ngadegake negara Israel ing Palestina. Sajrone Perang Donya kaping II, komunisme internasional kudu berkembang cukup minangka penyebab kekristenan, nganti kapan kita bisa nggunakake beda-beda kanggo nyebabake kacilakan sosial.

Perang Donya kaping telu kudu dilakokake (dening agen Illuminati) liwat konflik antarané para Zionis politik lan para pemimpin donya Islam. Perang kudu dilakoni kanthi cara sing Islam (donya Arab Muslim) lan Zionisme politik (Negara Israel) saling ngrusak. Negara-negara sing gabung karo konflik iki bakal diencerake menyang keluwen fisik, moral, spiritual lan ekonomi. Kita ngeculake nihilists lan ateis lan kita bakal provoke bilai sosial ageng. Kita bakal nerbitake ateisme lan nihilisme ing donya. Kita bakal nliti horor kasebut. Iki minangka sababe kéwan sing dipatèni. Banjur rakyat kudu nglawan manawa nglawan kaum minoritas, para revolusioner atheis bakal dibusak lan para perusak peradaban bakal dibusak. Mayoritas wong bakal kecuwan Kristen. Pikirane ora ngerti arah utawa kompas. Wong-wong mau bakal kepenginan supaya dadi becik. Padha pengin fokus adoration ing soko. Pungkasane cahya Lucifer sing sejati bakal dituduhake menyang pamirsa. Manifestasi Lucifer bakal ngetutake kerusakan kekristenan lan ateisme, sing bakal loro-lorone dibongkar.

Asring ditulis manawa surat iki dadi apikan, amarga istilah "Nazisme" ora bisa dingerteni ing 1871. Sing ora dikepengini kanthi akal yaiku para pangripta skrip bisa ngrampungake istilah sadurunge masyarakat umum ngerti istilah kasebut. Dadi, yen sampeyan sijine jeneng merek ing perusahaan minangka perusahaan, agensi pemasaran bakal bisa diweruhi kanthi cepet tinimbang masarakat umum. Nah, yen Pike nerangake naskah (sunnat) ing kanca Mazzini, mula bisa uga ana istilah ing wilayah kasebut sing durung dingerteni masyarakat umum nganti pirang-pirang taun mengko.

Iku misale jek sing perang donya katelu direncanakake. Iki, sengaja, uga cocog karo gambar ramalan-ramalan agama-agama utama ing donya, sing katon kanthi kontradiktif (dualisme) kanthi sengaja, nanging cukup mirip ing garis wektu pungkasan (pirsani kene). Umpamane, Muslim lan Kristen nganggep anti-Kristus (Dajjal ing Islam) sing bakal nampilake piyambak minangka mesias. Uga dikarepake minangka bali saka Gusti Yesus (ndeleng contone panjelasan iki saka Syeikh Imran Hosein). Wong-wong Yahudi uga nganggep minangka mesias lan Yerusalem minangka peran utama ing kabeh agama kasebut. Pendhudhukan negara Israel uga main peran utama ing rong perang dunya kapisan, senadyan iki wis cukup misuwur ing historiografi resmi. Ing perang donya sepisanan, tanah diwenehake kanggo negara Israel ing Pernyataan Balfour. Ing Perjanjian Haavara saka 1933, imigrasi wong Yahudi menyang Palestina wis direkam karo Jerman. Negara Israel didegaké sawisé Perang Donya II. Perang Donya II nduweni peran penting ing babagan iki.

Mangkono perang donya katelu, miturut surat Pike, bakal timbul saka konflik antarane Zionis politik lan para pimpinan jagad Islam. Yen katon ing wangsit agama, kita ndeleng Yerusalem ing peran utama. Pambangunan candhi sing direncanakake dening Sang Prabu Suleman bakal nduweni peran penting miturut ramalan akhir jaman saka agama sing kasebut. Mbangun candhi mau wis kasebut ing pratandha kasebut minangka tandha tekane anti-Kristus, sing bakal dadi tandha manawa bakal ana perang jagad iki sing bakal dadi perang gedhe. Apike, Sekretaris Negara Amerika Mike Pompeo ngunjungi catacomb ing ngisor mesjid sing saiki dibangun ing reruntuhan candhi iki (Zionis politik?) Durung suwe. Dheweke kene ndeleng model candhi iki (deleng kene). Loro-lorone saka Albert Pike, lan pérangan pungkasan wektu, uga pratandha sing nuduhaké apa sing bakal kelakon ing kitab-kitab kasebut, nuduhaké yèn kita bakal nyritakaké naskah sing apik. Aksara sing dikenal dening para pemimpin masyarakat rahasia kayata gelar Mason 33e.

Mula bisa kita ujar manawa bloodlines pharaoh ngerti babagan naskah lan malah nggedhekake pangembangan sosial sesuai karo skrip iki. Maksim penting sing dikepengini yaiku 'Ordo ab Chao'. Pramila kita bisa ujar kanthi kepasten manawa dheweke tansah nggawe kekacauan supaya luwih akeh kekuwatan. Makane aku prédhiksi manawa Brexit netepi skrip iki lan iki minangka harbinger luwih kuwasa menyang lapangan pasukan Islam saka surat kasebut saka Pike. Ing artikel iki Aku wis nerangake carane aku wis preduli pirang-pirang taun yen Kakaisaran Ottoman bakal pulih lan carane Brexit bakal digunakake kanggo micu kekacauan ing Eropa. Dadi Boris Johnson bisa uga keturunan saka garis getih pharaoh kaya ngono. Aku njupuk posisi sing kabeh wong sing kita deleng ing politik lan media duwe asal usul lan mulane dheweke bakal terus menehi sumbangan fanatik kanggo netepi skrip Master.

Daftar pranala sumber: wikipedia.org

172 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (10)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. JtheRed wrote:

    Hi Martin,
    Matur nuwun kanggo kabeh karya.
    Aku ora yakin yen sampeyan wis tau krungu babagan Syekh Imran Hosein. Dheweke wis ngucapake pirang-pirang taun pentinge Konstantinopel ing jaman pungkasan lan kepiye jagad Ortodok Kristen lan muslim bakal dadi sekutu, lan manawa Konstantinopel digawa bali yaiku wektu Al-Masih ad-Dajjal ("messiah palsu, tukang ngapusi , penopak ”) ing ajaran Islam bakal bali maneh. Ing ngisor iki ana video utawa wong sing ngomong babagan iki.
    https://www.youtube.com/watch?v=WfoSMPXXiVY

  2. SandinG wrote:

    Setuju karo analisis banget iki! Ing wektu sing padha, kertu politik lan ekonomi iki wis pirang-pirang taun digarap nganti pirang-pirang taun. Saiki kita ndeleng kabeh pratandha kedadeyan, contone pemasangan kriminal sing disalahake minangka kepala ECB. Saiki kita maca ing media manawa kabijakan tuku ECB durung bisa ditindakake lan wis digawe Euro luwih gampang rawan. Iki persis niat kanggo agenda covert, nglelebke kabeh bebarengan ...

  3. Nyawiji kanthi apik wrote:

    Aku dadi wong Kristen sing lair maneh lan aku seneng ngajar kabeh iki. Simbolisme wis meh nggawe aku dadi schizo kanthi jumlah wong sing dakkandhakake lan ngerti karo retrospect sing aktif ing Freemasonry, uga sipat karakter lan gemeter. Tics bisa dicelup sepotong saka meter 3 lan ndedonga saben dina supaya jiwane supaya "mikirake awake dhewe" sadurunge nampa segel Beast!

    Bab 1 ora mung kepenak karo aku, Yen sampeyan mesthi nuduhake manawa sistem Luciferian salah, mula apa sing sampeyan nyonto? "skrip" wiwit dadi "rencana agenda" Iblis (sing ora nate disalahake kanggo awake dhewe lan sedulure kekeluargaan nanging mung diarani Lucifer) supaya bisa ngganggu Gusti Allah lan gaweyane, lan yen sampeyan wis ngutip wong kaya Pike lagi munggah, tegese dheweke "lentur" apa sing bakal kelakon, miturut agenda kadonyan, lan supaya Iblis dadi wong sing duwe dominasi ing bumi

    Aku uga maringi pitunjuk marang sampeyan supaya ngliwati jaman Mesopotamia "sadurunge banjir", Yen sampeyan ndeleng disinfo (kita wis umur yuta taun, Bulan minangka bagean rock sing kita tekan landhehe) banjur aku ngerti tenan yen sampeyan bakal tekan papan sing anyar, aku sok dong mirsani akeh Roh Suci ing sampeyan Martin, Lan muga-muga komentar kasebut bakal nggawe sampeyan katon beda kanthi cara ing abad 21e (disengiti, dicukur lan diancam) Kristen katon, aku. ora Katulik, Reformasi etc, secara harfiah "Reborn"

    • Martin Vrijland wrote:

      Adhedhasar kapercayan Kristen sampeyan, aku ngerti tanggapan sampeyan, nanging aku njaluk sampeyan (lan kabeh wong sing maca iki) supaya maca artikel iki kanthi ati-ati, supaya luwih ngerti kepiye nyelehake istilah 'Iblis' lan 'Lucifer':

      https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-regenboog-staat-voor-een-fanatieke-religie-terwijl-de-aanhang-denkt-voor-diversiteit-en-inclusiviteit-te-strijden/

      • Martin Vrijland wrote:

        Sadurunge nanggapi luwih lengkap, aku kepengin takon sampeyan kanthi serius lan maca kabeh artikel ing pranala biru. Yen ora, kita bakal terus ngatasi kebingungan ucapan Babilon.

        • Nyawiji kanthi apik wrote:

          Dadi kowe !!! Ing PC, Mobile 2x nabrak apa sing dakkarepake kanggo nulis!
          Yen ora, aku wis nulis buku sing apik supaya aku ora bakal diwiwiti maneh kanthi hormat. Kanthi cara sing bener lan ora ana sing ngomong utawa sengit, aku uga wis nindakake (mbok menawa "dheweke" wis ngrampungake soko, Demotivasi?)

          Aku ngerti saka ngendi sampeyan teka amarga sampeyan uga ngerti adat esoterik dheweke, Nanging ngerti mungsuh sampeyan, lan aja niru, Kabeh sing "dheweke" sengit, pervize, menehi corak beda saka sing dikarepake dening Gusti Allah, mula sing sabalikna biasane kabeneran , Nomer akeh referensi "Demiurge" akhir-akhir iki sing sejatine sifate tegese kanggo Gusti Allah, Soko overhypeds kaya Marvel's Endgame etc (Endgame uga dadi tema gedhe saiki ing kabeh)

          Nuwun sewu manawa luwih akeh konten sing ora ana, aku nemokake karya ing taun iki nalika aku krungu wong Inggris sing ujar manawa "Kubah rock" ana ing geni sing padha karo Notre Dame (lan saiki banjur bisa uga kudu nggoleki "acara" sing bakal teka, lan ora ana situs web Arab lan sampeyan ora "Google" utawa kabeh papan! Semono uga bisa maca maneh yaiku INI sing nyipta film ing "Pemuda Pemuda" ing ngendi aku percaya praktik MKULTRA ditindakake liwat siksaan psikologis, Dheweke uga duwe jumlah akeh logo simbolis ing omah-omah, Saiki ana akeh kedadeyan. biyen dadi Katulik lan dibukak dening wong-wong "greja"
          (Aku wis tau kenal karo sampeyan !!!! 111)
          Gusti mberkahi sampeyan!

  4. SalmonInClick wrote:

    Kanggo sing duwe mata bisa ndeleng, kahanan geopolitik kabeh kaya kaca.

    Apa Fed Dhewe Nyiapake Dolar AS?

    Utang lan tumindak sing ora umum dening kepala bank ing Inggris saka Inggris lan pihak perbankan pusat liyane negesake manawa ana skenario ala ing karya kasebut kanggo mungkasi peran dolar AS minangka mata uang cadangan donya. Ing proses kasebut, iki bakal kalebu Fed kanthi sengaja micu depresi ekonomi sing dramatis. Yen skenario iki sejatine ditrapake ing wulan-wulan, Donald Trump bakal mudhun ing buku-buku sejarah minangka Hebert Hoover nomer loro, lan ekonomi jagad bakal ditarik menyang keruntuhan paling abot wiwit 1930. Ing ngisor iki sawetara unsur sing kudu ditimbang.

    Wicara bank ing Inggris

    Kepala babagan Bank Negara Inggris khusus, Mark Carney, menehi ucapan sing luar biasa ing rapat taunan bank pusat lan elit keuangan pungkasan ing Jackson Hole Wyoming ing Agustus 23. Alamat kaca 23 kanggo para bank pusat lan para insider finansial jelas minangka tandha utama ing endi Powers That Be sing nglakokake bank-bank pusat ing dunya kanggo njupuk jagad iki.
    https://journal-neo.org/2019/09/01/is-the-fed-preparing-to-topple-us-dollar/

    Ing wektu sing padha, tirai wedhus sing gedhe banget dibangun ing bentuk Brexit, perang perdagangan sing diarani konflik lan konflik antara Israel lan Iran.

    Wong sing mesthi tanggung jawab kanggo iki nuduhake kekuwatan ing lapangan sing katon lan, kaya sikil sikil sing apik, deleng tugas sadurunge ditindakake kanthi cetha. Contone loro kekurangan BIS iki ...
    https://www.businessinsider.nl/recessie-economie-2020-wellink/

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup